Hirdetés
- iPhone topik
 - Magisk
 - Google Pixel topik
 - Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Mobil flották
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!

- 

Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link] 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

TomPack
őstag
válasz

4Grider

üzenetére
						Most nekiálltam wifin próbálgatni egy adatforgalom számláló appal. Van LQ MQ és HQ felbontás. LQ és MQ között 4x több adatot fogyaszt a Digi app, de LQ-n is teljesen élvezhető az adás a teló kijelzőjén. 10 perces méréseket szoroztam fel 1 órára, így az LQ felbontás nagy ráhagyással 70Mb-ot fogyaszt el egy óra alatt. Itt igazából arra vagyok kíváncsi, hogy megérné-e jobban, illetve kihasználnám-e a HelloDatát. Most Maratonom van, de ha bővíteném egy Netplusz xxxl-el havi 3050Ft-ért, akkor mondjuk 71 órát tudnák tévézni az 5Gb-ból. Ami egyébként óránként 41Ft-ra jönne ki. Az több mint napi két óra lenne. Munkaidőben annyi időm nincs rá!
 Böngészésre kb 2Gb szokott elmenni, de ha lefogyna akkor sincs baj, mert ott lenne alatt a Maraton 4Gb. Szóval szerintem anyagilag nem járnék jobban a HelloDatával. Bocs, hogy ilyen hangosan elmélkedek. 

Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
 - Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
 - Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
 - Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
 - Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
 - Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai

- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
 - Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 94% Akkumulátor
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Böngészésre kb 2Gb szokott elmenni, de ha lefogyna akkor sincs baj, mert ott lenne alatt a Maraton 4Gb. Szóval szerintem anyagilag nem járnék jobban a HelloDatával. Bocs, hogy ilyen hangosan elmélkedek. 
 dptrsk