Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz GPSGPS #104499 üzenetére

    A szabályzások köszönőviszonban sincsenek az általad leírtakkal. Az üzletkben vizsgálat alá se tudják vonni a készüléket, hogy hiánymentesen, működőképesen érkezett-e be és nem is a feladatuk. Erre hivatott technikus, vagy műszaki bevizsgálást ellátható kolléga sincs ott és sok eszközt be se tudnának vizsgálni a helyszínen (tv pl.)

    Ez a központi logisztika feladata. Te - vagy más - is elfogadja a webshophoz kapcsolódó szerződési feltételeket, ez mind egyértelműen le van írva. Ahogy az elállás pontos feltételei is. Az, hogy a kukutyinban lévő partnernek is elkellene végeznie a készülék a technikai, műszaki bevizsgálását (rendeltetésszerűen volt-e használva, működőképes-e, stb) az akármilyen meglepő nincs benne azokban a feltételekben, amit a webshopos vásárlásban elfogad a vásárló.

    Ennyi erővel egy Létesítőnek is odalehetne adni, hogy te Józsi csináld már meg lécci', hogy holnap vegyek új készüléket.

    A szerződési feltételek visszaállításakor a sztornózott eszköz eleve annak a raktárnak a készletére kerül, ahova számlázták. Az ő leltári felelőségük és csak is ott állíthatják vissza a korábbi szerződési feltételekt.

    Okkal működik ez úgy, ahogy.

    Amit leírtam azok a tények, minden más csak egy találomra bemondott szőrszálhasogatás pontokra szedve. Attól függetlenül, hogy leírod, hogy azok a tények, a webshopos vásárlás során ehhez képest teljesen mást fogadsz el.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák