- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
maglew #133368 üzenetére
Sok helyen árulnak Domino Quick SIM kártyát.
-
Soulfly842
addikt
válasz
maglew #133365 üzenetére
Szia,
A domino-s telefonszámokat nem hozzárendelik egy kártyához virtuálisan, mint a havidíjasok esetében, hanem előre legyártott fizikai csomagokban árusítják. A legjobban akkor jársz, ha végigjársz mondjuk több MOL kutat/újságárusokat és megkéred szépen a kutast, hogy megnézheted-e a hívószámokat, mert fonos lenne a választott szám.
-
4Grider
félisten
válasz
maglew #133365 üzenetére
Azt kapod, ami van. Sok helyütt nincs is domino sim készleten, mert 500 Ft körüli a bolt jutaléka utána (munkabérre és közterheire nem elég). És az előre csomagoltak fix számosak. Gépből néhány darab számból lehet választani.
Jobban jársz az online vásárlással, vagy hipermarkettel (ha kiteszik őket). -
ForRedGlory
félisten
Semmit nem tetetsz drága barátom, mint azt hogy kipengeted... Tanulópénz. Komolyan nem értem az ügyfeleket, a saját hülyeségük miatt szívnak és csodálkoznak hogy a T-Mobile nem nyeli be az emberi hülyeséget? Ott az előfizetés, benne van hogy a Net Start alapszolgáltatás, ott a díja, ha használod, fizetned kell érte... Nem a társaság tetűsége az hogy a jogtalan panaszod miatt elhajtanak. Tudod TE hogy én hány hozzád hasonlót küldtem el az NMHH-hoz? Lefogadom senki sem ment, mert mind tudja, hogy nincs igaza...
Szóval mielőtt fröcsögsz, nézelődj a felhasználói kézikönyvben talán...Kaptál 10.000 Ft jóváírást a SEMMIRE, mert ilyen tetű a T-Mobile hogy nincs igazad, mégis átvállalja a tartozásod 25%-át. Gratulálok. A kezed össze kellene tenned inkább és hálát rebesgetni...
-
norbesz74
aktív tag
Neharagudj, de még a Tmobil se haragudjon meg.
Én 3 évvel ezelött egy nokia 6120 classicot vettem net csomagot is adtak hozzá 80MB osat. És elkezdtem hülyén tv nézni. Akkoriban sok free adó volt 2 darabb csatorna. És kaptam egy 50000ft sms. Ledöbentem 3x is. döb döb döb. Hívás ügyfélsz kedvesen mondta, hogy net startom van. Woááááááááááááááááááááááááááá...
Mondom bediktál ném a szerződés számomat még egyzser. Minden egyezet és mondom net 80MB van a szerződésem és a honlapon azt írták ingyenes adatforgalmam van rá. Akkor 72 óra türelmet kért, de azért a számlát nem sztornozzák. Mondom rendben akkor maguk rugták fel a szerződést így a tellefon se kell. Panaszt is tettem és csak a 50000ft számlát nem is láttam. Érdekes. -
daniel2121
őstag
Én is hasonlóan jártam velük, pedig eddig nekem semmi bajom nem volt a t-mobillal.Már másodszor megreklamáltam, nem tudom most mi lesz a döntésük.
A lényeg az hogy a karácsonyi akcióban átváltottuk a dominóst egy eco csomagra+volt benne 500mb netforgalom. Egy kukkot sem szóltak hogy már meghaladtuk pedig én úgy gondolom illett volna, már csak akkor szóltak amikor az 50k határt elértük. Ez volt januárban erre februárban már szinte nem is volt netforgalom aztán megint 50k felett lenne a számla. Egyszerűen nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Okos Otthon / Smart Home
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Sorozatok
- Revolut
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest