Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz GPSGPS #104502 üzenetére

    "A Vásárlót megilleti a jog, hogy a teljesítést követően 14 napon belül indoklás nélkül elálljon.
    A Vásárló az előző pont szerinti elállási jogát
    termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ez esetben a Vásárló köteles a megrendelt terméket a Szolgáltató részére hiánytalanul visszaküldeni. A Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A visszaküldéssel kapcsolatos teendőket a visszáru nyomtatvány tartalmazza, melyet itt tölthet le. Kinyomtatása, kitöltése és beküldése a termékkel együtt nem kötelező, de megkönnyíti a munkánkat, és megköszönjük ha elmondja véleményét a termékkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. A vitás esetek elkerülése végett a visszaküldött árukat tartalmazó csomag felbontásáról a Szolgáltató videofelvételt készít."

    A te értelmezésed szerint, ha kitölti a mindenkori iránymutató webshop visszáru nyomtatványt, aminek formátumában egyértelműen feltüntetésre került az elállás módja, akkor ez esetben nem is iránymutató és a helysznen való kamerázását, bevizsgálását is ki kellene vitelezni (szemben a leírtakkal), s hiába szerepel eszerint a visszaküldés folyamata, ennek a megfelelő visszaküldési címe, de bárkinek - akár külső cégek százának is kezelnie kellene ezt, akkor is ha csak egy partneri jogviszonyban van a Magyar Telekommal.

    Hidd el, a Magyar Telekomnál komolyabban - jogászok sorával - kevés helyen foglalkoznak azzal, hogy minden támadhatatlan környezetben meglehessen :)

    De persze, ezzel lehet nem egyet érteni, stb. :)

    Beérkezés-beérkezés, persze, akkor a te logikád szerint egy létesítőket tömörítő telephelyen is le lehetne adni akár.

    Persze az élet saját labor nélkül nehéz, de itt úgy érzem, hogy kicsit bagatelizálljuk a kérdést:
    de más az, ha egy új készülékről van szó, s más az, ha egy használt termék érkezik vissza.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák