- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
Gondolom nem akarják a sok bizonytalan minőségű wifi kapcsolat miatti hibákra a reklamációkat kezelni, bírság is kinézhetne a hívások minőségromlásából.
Pedig sok helyen tényleg segíthetne - nekünk azért kellett családilag otthagynunk a telekomot, mert anyunál bent a házban nem volt telekom térerő.
-
törölt tag
-
Bornie127
aktív tag
Azt nem tudod esetleg, hogy a flottásoknak is be lehet kapcsolni ezt az opciót? Régebben (kb fél év) tutira felkínálta, ugyanis akkor fizettem elő közvetlen az hbo-nál, most online felületen nem kínálja fel. Egy másik előfizuhoz, ami net&roll, ahhoz engedné.
Hívtam az üf. - ot, de a második ügyintéző sem értette, hogy mit szeretnék, pedig csak azt kérdeztem, hogy igénybe tudom-e venni a jelenlegi csomagomhoz, mert online nem megy. -
Soulfly842
addikt
Pedig igenis látnod kell
A T-pont maga, mint elnevezés szűnt meg véglegesen. a t-pont elnevezést ahogy a t-mobile-t, vagy a T-home-ot is kinevezték és stratégiai okok miatt lett: Telekom üzlet, Telekom Partner üzlet, Telekom Mobil, Telekom Otthoni szolgáltatás...
Ezeknél nincs semmilyen kft, stb a háttérben. Ha a telekom oldalán megnézed az üzletkeresőt, akkor ott is látható, hogy minden Telekom Partner üzlethez az üzemeltető partnercég neve is feltüntetésre került.
ÜzletkeresőTelekom saját üzleteknél értelemszerűen ilyen partnercég nem szerepel.
___
alpenwetter,
A kisker listaár szerint szívesen odaadják de ott cirka 30%-val odaadják...
A kedvezményezett ár alapjában véve szolgáltatással vehető igénybe. De ehhez nem kell hűségidő.
Vagy domino kártyával, vagy meglévő előfizetésre hűségidő nélkül (ún. k-30 -as ár szerint, ami gyakorlatban a listaárnak felel meg) tudják értékesíteni.
annak az esélye, hogy tényleg nem volt domino kártyájuk ~5%
Inkább erre fókuszálnék, hogy adják el domino csomaggal, ha nincs előfizetésed. Ha van, akkor hívják fel a háttércsoportot, hogy technikailag K-30-as kedvezménnyel hogyan tudják a meglévő előfizetésre rögzíteni.
Az akciós listaár tényleg csak weben, vagy így vehető igénybe.... vagy domino kártya... Ebben nem volt torzítás. De a helyedben nem vacakolnék elmennék inkább egy telekom üzletbe a partner helyett.
-
Soulfly842
addikt
De van. Telekom saját üzlet, ill. telekom partner üzlet (külsős partner cégek).
A partner üzlet szeret tényleg mazsolázni... de igazából a híváslista kérésen kívül gyakorlatilag mindent meg kell tudniuk csinálni..
Ha rajtuk múlna, akkor a díjmentes kártyacserét is kiváltanák fizetős kártyavágásra
-
-
tizenkettő
csendes tag
"én meg azt nem bírom, ha valaki csak kapni akar, de adni nem, a jogait ismeri, de annak a másik oldaláról már hallani sem akar" - ezt én sem bírom, akkor már ketten vagyunk. Gondolom, nem rám céloztál... Merthogy én adok. A Telekomnak a 9 Ft-os percdíjon is igen szép profitja van, remélem, ezt nem kell magyaráznom a 2-3 Ft-os percdíjú csomagok mellett. De a profit nem elég, az adataink is kellenének. Szerinted ez oké, szerintem meg nagyon nem.
-
tizenkettő
csendes tag
"nem kötelező sem a díjmentes Most opciót, sem pedig a Telekom alkalmazást használni." - ez a "ha nem tetszik, el lehet menni" mentalitást annyira bírom, olyan előrevivő, konstruktív...
Itt az olcsó percdíjakért az adataiddal fizetsz. Eddig simán meg lehetett rendelni több más módon az opciót, semmi nem indokolja, hogy azoktól elvágták a felhasználókat.
Engem az zavar, hogy úgy tesznek, mintha az nem lenne része az üzletnek, holott vastagon benne van.
-
Megpróbáltam más böngészőkből is, de nem vezetett eredményre, szerintem annak most nincs köze hozzá.
Keem1: Valahol már évek óta elérhető, aztán néha jelennek meg újak itt vagy ott, de szerintem ez semmi mérvadót vagy biztosat nem jelent az elmúlt folyamatok és történések viszonylatában.
-
törölt tag
Ezt értem és van is benne ráció, főleg, ha valaki egy kevésbé biztonságos feloldási módot választ. Teljesen rendben van, hogy bizonyos funkciókat ne érjen el utána. Ez szintén rendszer szintű változás (védelem).
Tudom, hogy tapasztalt, "öreg motoros" vagy te is, respekt a telefonos tudás előtt, és lehet, én tévedek, de eddig olyat nem láttam, hogy a hívás módját vagy hasonló komoly rendszerbe integrált dolgot módosítson egy launcher. Őszintén szólva, az alapvető célja szerint az "ő" saját működése és a nyújtott plusz szolgáltatásai miatt semmi dolga sincs a VoLTE móddal. Nem lenne szabad egy korrekt launchernek ahhoz nyúlnia. -
thomas77
senior tag
Nekem a Nokia 8110-zel volt érdekes a VoLTE aktiválás.
Megvettem a telefont. A dobozán ott virított a VoLTE felirat. Persze kapcsoló nem volt, így a szolgáltatás sem ment.
Frissítettem a legújabb szoftverre, utána lett kapcsolóm is és megy is a VoLTE hibátlanul.
@Draken: lehet, hogy neked is frissíteni kellene a Nokiádat. Hátha megoldja a problémát... -
Kam1kaze
aktív tag
"Feltöltős konstrukcióban 30/10 Mbps a 4G esetén (is) a korlát, de akkor az megy is ott."
Ennek nem néztem utána, nem tudtam, hogy korlátozzák, köszönöm az információt, akkor minden rendben a sebességgel.(#101878) kali - (#101879) Zeki
Tudom, hogy melyik melyikhez tartozik, de mégis ez van írva a Domino egyedi előfizetői szerződésünkben, hogy Blue Easy. Így a szerződésben is a Blue Easy percdíjait taglalja, azt is helytelenül, mert 33 Ft-ot ír, miközben már 22 Ft, hacsak nem azért mert ez a 22 Ft "akciós". Ezt is megírtam a panaszba. Blue Mobile (Lidl) Blue Easy csomagról jöttünk át számhordozással a Telekom Domino Fix-re (a Most opció miatt). A lényeg, hogy ismét el van írva a szerződés, mint a fél évvel ezelőtti másik SIM-nél is.
A fél évvel ezelőtt vett kártyára megint jött egy SMS, de most egy új, az OTP Faktoring Zrt. fizetéssel kapcsolatban. Nem hiszem el, ha fél évig valóban szüneteltetik a számot, akkor ennyi idő után is kapom a fizetési felszólításokat, több helyről is. Tisztességes emberé lehetett a szám.
-
Kam1kaze
aktív tag
Az előbb megtettem írásban a panaszt egy 1,5 oldal jött össze, akkor már más észrevételeket is leírtam.
Most, hogy panaszíráskor ránéztem az online szerződésre, választott díjcsomagként, BLUE EASY díjcsomag szerepel, mind a kettőnknek, miközben Domino Fix-nek kéne lennie ott. Az elmúlt években, egy szerződést se tudtak hibátlanul kitölteni. Amikor meg alá kell írni, elénk tolja a digitális aláíró eszközt, hogy akkor itt írjuk alá. A felületen ilyenkor semmi nem látszik, csak az aláíró mező. Nem kéne előtte megmutatni a szerződést, azon az eszközön?! A körülbelül fél éve és 1,5 éve történt szerződéskötésnél is ez volt. Szerintem, ez nem szabályos így, ebben a formában.
4G-n le tudtuk múlthéten tesztelni párom telefonján a Telekom mobilnetet, ezt lett az eredmény. Neki is GSM volt beállítva előtte, ezért volt olyan lassú. Nekem meg jó lesz a 3G, míg ez a telefon van, amire használom, bőven elég.
A WCDMA és a 4G-t csak az egyik SIM-nél engedi a telefon, ezt eddig nem is tudtam. -
-
hentes555
senior tag
Köszi.
Esetleg annyiban tudnál segíteni, hogy hogyan lehet kideríteni egy iPhoneról, hogy milyen szolgáltató függő? Aki hirdeti beszámolta egy eladás során, a készülék minden része működik, csak azt írta, hogy külföldön lett vásárolva és ottani függő, de azon kívül hogy telekomos, nem tudta megmondani pontosan melyik ország. -
Roxkex
senior tag
-
-
Hát amennyi kedvezményt telefonra adnak és még le is kell köteleznem magam 2 évre akkor érdemesebb megvenni üzletben és már szinte mindenhol el lehet hozni kamat mentes hitelre. Pld. az én esetemben egy Xs a havi 6000 ft előfizetésemre 11.000 ft a kedvezmény ami lássuk be szinte egyenlő a 0-val. Ezért is vettem eddig mindig üzletben a készülékeket de gondoltam most elhozom tőlük de akkor ez változatlan marad.
-
"Az érdekes lenne, ha mindenki maga szabná meg, milyen konstrukcióban akar vásárolni."
Már miért lenne érdekes?
Minden hitelnél eldönthetted, hogy mennyit raksz le előre és azt hány hónap alatt szeretnéd törleszteni. Itt ugye adott a 22 hónap az előfizetés miatt.A számlák összegéből kerül levonásra az majdnem ugyan az. 150.000 ft előlegeket kérnek pld. olyanoktól akik soha nem lépik túl a havi 5-6000 ft-ot számlában kicsit vicces és értelmetlen.
-
Malachi
veterán
baj ez, mert általában úgy csináltam, hogy 2 év után eladtam a régi készüléket, az árával beballagtam egy T-be, letettem a pultra és kötöttem egy új előfizetést. most meg eszem itt a kefét, mert oké elhozom akkor 0 befizetéssel a telefont, de a régi árát akkor úgyis elköltöm majd másra vagy nem tudom, jobb ezt még az elején rendezni.
illetve ami fontosabb, hogy nem akarnám túllépni a régi jó bejáratott havi keretet amit telefonra/telefonálásra adok ki és ezzel a megoldással sajnos muszáj lesz, mert az előfizetés és a telefon törlesztés ára így pár ezerrel magasabb lesz.
-
-
Malachi
veterán
Ez tök érdekes, mert én is tisztán emlékeztem rá, hogy a 4s-t még úgy vettem nem tudom hány éve, hogy befizettem a boltban 50-et és kevesebb volt a törlesztőm utána, viszont most egy ügyintéző 100%-ra mondta, hogy olyan soha nem létezett a T-nél. Hanem ha befizetek, akkor az előfizetés díja lehet kevesebb vagy mi, de a törlesztőrészlet ugyanannyi marad, vagy hogy is mondta, nem volt világos.
Most van ez az online akció, adott díjcsomaggal neten rendelve 2 év hűséggel összesen 41 ezer kedvezmény lenne a készülék árából, hát lehet nem várok tovább az egyéni ajánlatukra hanem megkötöm így a hűséget, valahogy nem félek attól, hogy ennél nagyobb kedvezményt bárhogy ki tudnék harcolni 15 év ide, vagy oda.
-
tibor23
senior tag
Én nem rég vettem egy korlátlan flottás adat kártyát (4e) csak kíváncsiságból, de túlteljesíti az elvárásaimat. Bármikor visszaadhatom mindenféle restrikciók nélkül. Mobilon meg Dominós vagyok, mert 95%-ban voip-olunk családilag. Én sem ugrok bele könnyen se flottába se előfizetésbe, de ilyen brutális előfizetési díjakat látva, amiért cserébe több mint szánalmas amit adnak, az elgondolkoztató.
-
tibor23
senior tag
Erősen sarkított beszólás volt a részemről, de attól még Magyarországon az előfizetőket igen hülyére veszik a telekomos cégek. Szerintem csak feltöltős kártyák és a flották vannak jóárasítva. Tény, hogy a flottáknak is vannak hátulütői, de nem jobban, mint az előfizetőknek. Konkrétan tudok 4e-ért korlátlan adat és/vagy korlátlan beszéd csomagokat ahova kvázi bárki betérhet. Szóval, ahogy látom ezt a szánalmas 3GB net és nem tudom milyen beszéd előfizut potom 7.8e-ért, nem tudom hogy minősítsem.
-
Tegnap még nem volt ott, határozottan úgy emlékszem.
Viszont az egyik családtag előfizetésén most néztem, akinél a saját szememmel nézem most az sms-t, hogy lejárt, erre a webes felületen azt írja, hogy aktív, és hogy hónap végén fog lejárni.
A telekom alkalmazás (ios) még hírből sem ismeri az opciót, sem a 600 Ft-osat, és ott azt írja még mindig, hogy nincs lehetőségem az előfizetést beállítani jelenleg.
Szóval szerintem egész egyszerűen ahogy más is írta, most van átállítás alatt a dolog, reméljük rövidesen bejáródik.
Szerk.: ugyanakkor van olyan domino fix kártya a fiókomban, amin korábban aktív volt a most, és most (hehe) nem lehet bekapcsolni, nincs is meg az opció. Akkor nem értem, hogy is van ez.
-
törölt tag
Vban megjelent a webes felületen is egy megújítom-gomb.
Ami érdekes, h az appban bekapcsolt kártyáknál is megjelent a gomb. Kiírta, h mikor lett aktiválva, és mikor jár le.
Kíváncsiságból rányomtam. Megjelent, h sikeres. A fordulónap nem változott, csak a gomb átváltott arra, h "lemondom", és eltűnt az infó, h melyik nap jár le.
Szokásos tréminőség már megint. De legalább méltóztattak vmit a netre is tenni. Okt. 5-én... Úgy látszik, mindennap bütykölnek vmit, de azért ez még mindig csak béta...
Donki Hóte: Milyen oprendszer, milyen böngésző? Win10+firefox viszi.
-
-
namenlos
tag
Ez hivatalosan hol közölték, mert én nem kaptam SMS-t, az elmúlt három havi számlán se írtak róla, plusz nem telt le a két éves hűségem se? Addig meg gondolom nem lehet csak úgy kivezetni, amíg akár egy előfizetőnek is élő hűsége van a tarifára, vagy ha kivezetik, rosszabbul nem járhatok. A szintén két éves számhordozási kedvezménnyel pedig nekem nem éri el a kétezret a havidíj.
-
Intel fan11
őstag
-
Intel fan11
őstag
de én választhatnám a legkisebb csomagot is, akkor sem ír kötbért! Felül írja, hogy hűség hosszabbítás, ami azt jelenti nem felmondani akarom és nem csomagot váltani! Szóval nem szegek szerződést. Bár nem teljesen világos most mi van! Voltam benn T-nél igazából a csaj maga ajánlotta az XXL csomagot 3 giga nettel, hogy 2000ftal kevesebbet kéne fizetnem havonta és még több netem lenne! Ja és, hogy akár azonnal válthatnék csak még kivárok!
-
Intel fan11
őstag
Nem ír kötbért! Nem az lehet, hogy lejáróban van az előfizum és már vehetek új telót és hosszabbíthatok?
Amúgy vhol olvastam olyat, hogy a csomag listaárát kell néznem ami nettel 1ütt 11900 ft azt hiszem! Telekom keedvezménnyel meg 7800 ft. Vállalt minimum díjnak pedig 9091 ftot ír! NEXT M aranytárskártyáról váltanék XXL + 3 giga net csomagra!
Amúgy érdekes, mert ha legolcsóbb csomagot választom, akkor sem dob kötbért!
-
Intel fan11
őstag
T-nél nem szóltak semmit. Simán válthattam volna ha úgy gondolom. Csak még kivárok! Otthoni csomagnál szóltak csak, hogy novembert meg kell várnom a hosszabbítással. Egyébként én úgy látom örülnek ha váltok, mert szeretik a régi nem értékesített csomagokat törölni. Inkább kedveznek a komának csak h aktuális csomagokba legyenek!
-
Intel fan11
őstag
Ja értem! Azért érdekes nekem ez a kérdés, mert decbe lejár a hűségidőm és novemberbe szeretnék csomagot váltani. Nekem még régi NEXT M csomagom van ami korlátlan, de a mostani XXL korlátlan csomag olcsóbb jóval mint a jelenlegi. Hogy van ez, mert hűség idő lejárta előtt pár héttel fogok váltani! így, akkor ködbéres leszek?
-
Kam1kaze
aktív tag
Köszönöm az infókat. Átállítottam WCDMA-ra, fényévekkel gyorsabb lett az előzőhöz képest. Így már barátibb. Összegző mérések.
Az természetes, hogy azóta annál a SIM-nél ingadozik a térerő? Ritkán felugrik 5-re (maxra), de most 4-es és van, hogy 2-3-ra is lemegy, ami az előző képeken is látszik. A GSM alatt meg mindig maxon volt, amikor néztem. Eszembe jutott most, hogy pár hónapja, amikor ráraktam egy másik androidot, még azelőtt is ingadozott a kettes SIM térerő, lehet akkor is WCDMA-ra volt állítva. Érdemes GSM/WCDMA (auto mod)-ra állítani, vagy jó a csak WCDMA?
(#101348) thomas7 Majd csatolok képet, amikor sikerül 4G-s telefonba rakni. Igazából nekem már ez a 3G sebesség is jó, amire használom (ritkán böngészés és menetrend letöltés), csak nem tudtam, hogy miért ennyire lassú a net. A lényeg, hogy meg van a hiba forrása, nem a Telekom net volt lassú, hanem rosszul volt beállítva a telefon.
-
thomas77
senior tag
Közben megnéztem a Redmit is. Ott 9.24.1-es verzió van fent, de pillanatnyilag engem sem enged be. Később ránézek megint. De reggel nem találtam az új opciókat.
Viszont sikerült bekapcsolnom a most opciót egy olyan kártyán, amit azóta vettem, hogy már nem volt rendelhető a most. Tehát valami változott nekem is.
Azokon a kártyákon, amelyikeken meg eddig is aktív volt a most, ott aktív is maradt. Gondolom majd október 30 után fog lehalni és akkor kell majd újra megrendelnem azokon. -
hackeeeee
Jómunkásember
Erre nem figyeltem, majd következő próbánál megnézem.
Valszeg a Dualsim 4 merít, jobban, plusz az, hogy keresi a hálózatot folyamat. Azért érdekes számomra, mert mindkét teló ilyen.
A Voda 4G-vel már jobb a helyzet, de ott is észrevettem, amikor mászkálok, és keres hálózatot, ingadozik a térerő, sokkal jobban merít.
Csak, itt ezért volt fura, hogy errefelé ennyire gyenge az LTE. Ahol a Voda max, ott a T 1, max 2-es.
-
-
punky10
addikt
És minőségi cuccokat (is...)lehetett venni a pontokból.A Westeles övtáskám még mindig megvan,melózni használom...A csengőhanggyűjteményem nemrég dobtam ki,kicsit lenyersült a garázsban tartva...
Drága volt a percdíj(drágább,mint a konkurenciánál.De minőségibb volt a szolgáltatás.5 percen belül mindig bejött egy ügyintéző,aki meg is tudta oldani a problémát.Volt egy eset,már nem emlékszem konkrétan mit akartunk haverommal beállítani telefonon,valami wappos hülyeség lehetet.Én kb 4 perc alatt be tudtam kapcsoltatni azt az opciót a Westelnél(kb 2 perc várakozás,1 perc magyarázás,fél perc a részükről,majd másik fél perc a telefon újraindítása)mig a haver a Vodafonnal Szeged-Rókustól Csorvásig komolyzenét hallgatott(mondjuk kevésbé volt idegesítő,mint a Westel várakoztató zenéje)mire a nagy nehezen elért ügyintéző lefoglalt neki másnapra egy időpontot a békéscsabai Vodafonhoz...
Mára már csökkentek az árak,de sajnos csökkent a minøség is... -
-
törölt tag
"Előfizetői szemmel jó lenne a további konkurencia..."
Valóban, én már a jelenlegi helyzetnek is örülök azért. Régen nagyon rossz volt a 40-50 és még több forintos percdíj, figyelni hálón belül vagy kívül, figyelni csúcsidőt, drága sms és a kicsi mobilnet csomagok. Ahhoz képest Fix 25 (Most 9-19) forint és szöveges üzenetet ma már chat appokban oldjuk meg és a Maraton "nem veszik el" mobilnet elég jó ajánlat. Aki minden szolgáltatást tőlük azoknak a Magenta kedvezmény is jó ajánlat. Talán Westel és Pannon időkben még valamilyen horror 90 forintos percdíj is rémlik nekem, ha hálón kívülre hívtál. EU miatt mára a roaming helyzet is sokat javult, nincsenek már rémtörténetek a horror GPRS adatroamingról és 150 forintos percdíjakról.
-
viktorhu
veterán
Nekem "bornyú" lett így eladó. Talán a Heves megyei hírlapban. Nem hiszem, hogy visszaélés volt, inkább elírták a mobilszámot, mindenesetre az azt követő két hét hívásai igen érdekes néprajzi merítést adtak.
- Megvan még a tehén?
- Nem is volt, téves a szám, valaki véletlenül az én számommal adta fel a hirdetést.
- Akkor nincsen tehén?
- Nem, Budapesten élek egy harmadik emeleti lakásban, itt az erkélyen nem nagyon férnének el
- Jaaaaa, ééértem! ... És bivaly sincsen? -
& Robi_73
Mobiltéren én is 30-as maradtam még mindig. Más kérdés, hogy egyre inkább a nem előfizetős irány tűnik jobbnak, az én igényeimnek legalábbis.
Kábelen már leszakadtam róluk, az akkoriban negyedáron beérkező Digi miatt.
Az ügyintézés meg megint csak általános, bár a T nálam még vezet ebben. Végelszámolást csináltunk a vonalas telefonra+adsl-re anno, mindent kifizettem. A papír alján még ott volt, hogy ha felmerül valami költség, amit fizetnem kell, arról email-ben értesítenek.
Mire hazaértem, már nem élt az email címem, el is feledkeztem a dologról, majd kb 4-5 év múlva jött a közkedvelt követelésbehajtó cég sms és hívás, később levéláradata.
2003
magyar forint tartozásom volt a T felé. Persze nem a náluk lévő előfizetésemen értesítenek, hanem eladják a 2003 ft.- követelést! A követeléskezelő kb 2 évig fárasztott....(ha erről valaki azt gondolja, hogy a két cég részéről ez idiotizmus, akkor jól gondolja)
-
Nyilvánvaló, hogy van ilyen is meg olyan is. A kép így tiszta, mert az általánosan nem állja meg a helyét, hogy telefonon biztosan jobb ajánlatot kap a zember.
(#100871) 8
Horgász flotta!
Nem vagyok nagy ho-ho-ho....
Voltam már nem publikus flottában, talán HM...akármi volt, azt váltottam le majd 3 éve korlátlanra, majd ezt meg valami egyszerű csomagra.
-
Cranberries
aktív tag
Valóban káosz van az árazásnál, legalábbis az akciós készülékek listában. Viszont, ha kiválasztok egy adott készüléket ott már a tényleges árat mutatja.
Pl.: Samsung Galaxy Note 9 + DJI Osmo Mobile 2, 152630 Ft (Mobile L + 3 Gb net csomaggal) viszont, ha rámegyek a vásárlásra ott már 281160 Ft szerepel. Pedig az első árért meg is vettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Hegesztés topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Filmvilág
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Update 06.26. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged