-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PhoenixSzG
tag
válasz
-secret- #79191 üzenetére
Menütérkép
Szerződés lemondása elvileg 2.6 -
Zeki
nagyúr
válasz
-secret- #79062 üzenetére
Én a 40Ft-os percdíjjal még mindig nem látom értelmét ezeknek a csomagoknak.
Egy Domino Surf vidáman kacagva lekörözi. -
Zeki
nagyúr
-
Zoty4
őstag
válasz
-secret- #79056 üzenetére
Koszi, kozben megtalaltam
Erdekes mindket next s atkm lejart, es a kedvezmenyes (afacsokkentett) 5350 ft-os havidij van odairva. Nem is basztatom inkabb a telekomot, hogy adjanak kedvezmenyt, ez igy korrekt. Majd 500 fttal olcsobb mint decemberben es huseget se kell kotnom -
törölt tag
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
-secret- #78731 üzenetére
Szerintem a postai késések miatt kicsit tágabb a valós befizetési határidő(a rendszer az alap határidőt írja).
Na meg ugye 1-2 nap késésért még nem harap a telekom(legalábbis az eddigi tapasztalatok szerint).Az átírási díj sajnos jogos, ha nem vagy magentás.
Ha magentás vagy, akkor 1430on reklamálj s következő számlában jóváírják -
313313
addikt
válasz
-secret- #77907 üzenetére
Mi is elvagyunk Move S meg Move XS + mobile otthoni opcióval. Otthon van egy Hoppá plusz csomag ha nagyon telefonálni akarok...
Így 5,5k-ért ingyen beszélünk egymással, mással meg vezetékesen beszélünk, így nekem sok a 6-7k/hó, amit ki se használnék... Persze ez idővel még változhat, de akkor is ráérek váltani -
keshudioo
csendes tag
válasz
-secret- #77779 üzenetére
Eredetileg Gy-S megye, Kapuvár, de érdekes módon Bp-en sem működött eddig sosem. Először a telefonra gyanakodtam, de áttettem egy másik, dual simes készülékbe, abban viszont anyu kártyájáról ugyanúgy volt 4g, enyémen nem. Sim kártyát akartam cseréltetni próba szerencse alapon, mert a T-s kolléga nem tudta megmondani, hogy szerinte miért nem elérhető nálam a 4G, de nem jutottam végül el oda. Most kipróbáltam, és működik.
-
313313
addikt
válasz
-secret- #77210 üzenetére
Ha a barátnődé is magánszemélyes, nevedre tudod íratni, hűségidő alatt is, csak a telefon részleteket kell kifizetni (ha van)
Én nov 3-án aktiváltattam a családi mobil opciót, elszuttyogtak vele, de meglett. Célszerű személyesen intézni...
Ha Magenta1-be van, elengedik a 4.500ft-os névátírásit is a Családi mobil opció miatt.Amit tudnak, bekapcsolnak telefonos felületen, keresgetni tuti nem fognak... Névátírás csak személyesen, ha mind a ketten ott vagytok...
Szerk.: A családi mobil opciót csak két előfizetés esetén aktiválják, ami ugye egy néven és folyószámlán van. A másik három lehet dominó szám...
-
goop
őstag
válasz
-secret- #77208 üzenetére
Szerintem előbb számold ki, hogy végülis mennyit beszélsz azzal az egy számmal, ha keveset, aktiválod a domino most csomagot és 9 Ft-os percdíjjal hívod, ha többet, akkor aktiválod a domino S csomagot, havi 4000 Ft, és akkor az összes telekom mobilszámot ingyen hívod, + ingyen sms irányukba. Ha a másik fél is hívna téged sokszor, akkor 2 olcsó előfizetés, és mellé a családi mobil opció 190 Ft / szám, és akkor bárki hívhat bárkit kettőtök közül, és ketten csacsoghattok havi 3000 órát számonként. (Nem lehetséges ennyit beszélni.
)
-
PhoenixSzG
tag
válasz
-secret- #77206 üzenetére
Esetleg ha csak pár T-s számot hívnál ingyen, akkor nézd meg a családi mobil opciót.
-
PhoenixSzG
tag
válasz
-secret- #77204 üzenetére
"A kedvezmény 1000 percnyi beszélgetést biztosít hétköznap 22-07 óráig, valamint hétvégén és munkaszüneti napokon belföldi Telekom mobil, valamint belföldi vezetékes előfizetők hívása esetén. Havi díja 2250 Ft. A T-Percek perc-csomagban foglalt percek nem vihetők át a következő hónapra."
-
ANDROID???
addikt
válasz
-secret- #75118 üzenetére
ATK mellé kell egy főkártya, mert csak szólóban nem lehet "társkártya". Lehet vezetékes szolgáltatás (tel.) mellé, vagy mobil előfizetés mellé. Az adatforgalom 1GB/NEXT S (telszám) előfizetés...
Pl. Övé a főkártya a tiéd a ATK pl. NEXT S, vagy otthoni a főkártya és mellé a tiéd a NEXT S ATK és akár lemondod a barátnődét..
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
-secret- #74532 üzenetére
Meglévő előfizetést nem tudsz Likera váltani.
Likeot 2 évre kapod, ha 2 év után nem tudsz felmutatni érvényes diákot, akkor másik csomagba tesznek.
Mindegy mikor kötöd, a számlázás hó 1-től van mindenkinek.
Adatkeret megújulás pedig véletlenszerűen kerül kiosztásra hó 1-28 közötti nap valamelyikére. -
-
válasz
-secret- #73645 üzenetére
Szöveges és képi megjelenítésű tartalom a Facebook, LinkedIn, Instagram, MySpace, Snapchat, Twitter, Tumblr, Badoo, Foursquare, Pinterest, Regram közösségi oldalakon (akár böngészőből, akár alkalmazásban, ide értve ezen oldalakhoz tartozó chat szolgáltatásokat is). [link]
Tehát e szerint igen.
(#73647) macskacsa:
Az, hogy sokkal erősen relatív. Ha azt látod, hogy az adott akció "új vagy lejárt hűségidejű előfizetőknek érhető el", akkor értelemszerűen rád is vonatkozik. Ha a mondat második fele hiányzik, akkor nem.
Ha lemondod és másnap újra előfizetsz, akkor új számod lesz. -
PainKiller13
őstag
válasz
-secret- #66429 üzenetére
Aha hát én nem vagyok tré szakértő, viszont ezekhez a kütyükhöz értek, ha jól akarsz járni akkor Xqisit Xqbeats-et veszel, ez 2x3wattos és 5k körül van a boltokban (már amelyikben még van). Ezt a GO-t mindenhogy veri
Nekem úgy 5 éves az előfizum és sosem kaptam
Biztos számít az is, hogy flottás vagyok. (azoknak semmi nem jár, csak az olcsó minden)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged