-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz
Batistuta7 #79493 üzenetére
Elvileg még azzal el kell szaladnia egy hang alapú hívásnak
szerintem. Bár én ritkán viberezek
Nekem nem indokolt a használata, de vannak itt fórumtársak, akik nagyobb tapasztalatot mutatnak nálam Voip hívások tekintetében itt a topicban
-
válasz
Batistuta7 #79493 üzenetére
Messenger megy, Viber is tuti. Vagy mire gondolsz, hanghívásra?
-
törölt tag
válasz
Batistuta7 #79432 üzenetére
Telenornál is van előfizetés. Egy Mytariff M és XS. Kb 10+ éve lehetek náluk is. Venni akartam egy S7-et Blue L-el. Annyi kedvezményem lett volna hogy elengednek 1000 Ft-ot a havidíjból.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Batistuta7 #79395 üzenetére
Szia, nekem már többszöri figyelés után(mivel keveslem) 2-4kb/s. a 32 tényleg maximum még soha nem volt.
joelke:köszi, ez hiányzott.Megkiméltél egy ezres kidobásától.Jelenlenleg nincs független telóm
dptrsk:ez tök jó, hogy még sehol nem olvastam, hogy a Dominósoknak nem gyűjti a pontokat.Akkor azért mutatott éjszaka 0 pontot.Kibaszás.Akkor azért nem adott opciót a Kapcsolat kártya jelszó megváltoztatására.Ja a Dominós csak fizessen aztán le van xarva.Köszi az infót. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Batistuta7 #79395 üzenetére
32 a maximum.
Tehát 0-32 közt ingadozik -
Zeki
nagyúr
válasz
Batistuta7 #78852 üzenetére
Domino 5 csomag meg Netplusz csomagok. 1090Ft havonta így 200 megás nettel. Azt csak lassítják.
Vagy mész valami flottába. Ott 1100-1300Ft körül lesz januártól 4 giga, lassítós.Ha minden igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged