-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trane
csendes tag
Nem tudom, most május 1.-én kerültem bele akaratom ellenére. De idézet a teljes díjszabásból:
"Amennyiben az egyes díjcsomagok használatát az előfizető 2013. november 1. előtt megkezdte, akkor a VoiP szolgáltatás a Like 50, Eco Surf, Fun aranytárkártya, Fun Dupla és a next S díjcsomagokat kivéve minden esetben igénybe vehető."
-
punky10
addikt
Nem, 1-et.A másikat a munkatársam vette.Én be voltam jelentkezve a fiókommal, megrendeltem, majd a haverommal is rendeltünk egyet úgy, hogy ő nem lépett be, csak a végén adta meg az adatokat.Miután így is elfogadta a rendszer a rendelést, akkor írtam be ide.
De úgy látszik már soknak késő volt...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Ateszpapa
addikt
Nekem 2 arany előfizum van, mindkettő az én nevemen.
Egyiket a párom, másikat én használom.
Az enyimén van még 2 hó teló részlet arra nem tudta adni, így adta a pároméra amin mozaik xs volt ráadásúl 4 ezer valamennyit havi dijjat írt. (ezt valóban nem értettem)
Most, hogy emelik ezért leváltottam move xs-re gond nélkül. ami havi 2 ezer.Nekem februárig amúgy is hűséges az a kari, de így most májusig. (nem probléma amúgy sem, mert maradunk)
De gonolom a részlet miatt papírforma lehet, hogy ne mondd fel az előfizut amíg a részlet tart.
Nem hinném, hogy direkt átvert volna. -
Ateszpapa
addikt
Én csütörtökön vettem egy gear s-t. Addigra vége lett az akciónak de mondtam h szeretném megvenni webshopos áron részletre mert azért a 125 ezret nekem nem ér mint a boltbani ára. Erre elment és amikor visszajött mondta h kapok 30 ezer ft kedvezményt üzletvezetői jóváhagyással. Így nem volt kezdő részletem ( 15 ezer) és a következő telefonon számlán még jóváírnak 15 ezret. Kíváncsi leszek rá, mert arról nem kaptam papírt. A számla is csak a 15 ezres ottani kedvezmény van rajta. Es1 év hűség lett az előfizetésemen amikor erről nem volt szó.
Lehet a részlet miatt van hűség.
[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
Mi van ezzel a 1430 -al?
Ha a számlareklamáció (4) menüpontot választom, bontja a vonalat.
Ha a szolgáltatás megrendelés (3) majd a saját szám (1), akkor megint lerakja.
Tiltólistán vagyok az ügyintézőknél vagy már nem csak a weboldal bugos?Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
dptrsk
Topikgazda
-
glaci
őstag
Esetleg azt tudom elképzelni még, hogy jönnek teljesen új csomagok.
Amikor a Move csomagok jöttek, elötte nem sokkal emelték a Mozaik csomagok árait. (Remélem jól emlékszem. Bár ez lehetett véletlen is ...)Mindenesetre ez az emelés a várakozásokkal és a piaci igényekkel is pont szembemegy:
A percdíjaknak épp csökkenni kellene, már a végződtetési díjak csökkenése miatt is és a NET -nek is egyre kevessebbért egyre többnek kellene lennie!
A fene sem érti ezeket ...[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
legenda
nagyjából kiszámítható, csak több tényező függvénye, nem mindegy például, hogy új előfizetésről van szó egy már meglévő részlefizetéses konstrukció mellé, vagy netán régi arany/platina kiemeltségű előfizetések hűségének a meghosszabbításával fut párhuzamosan több részlet, mert utóbbi esetben akár a három sem annyira nehéz kivitelezésű.
Lacko84; itt láthatod a díjcsomagokat; link
ahol speciális elvárások vannak, mint például a társkártya, vagy a diákoknak, egyetemistáknak szólók, azokat aszerint kell kezelni.
a részletes leírásokat és feltételeket itt találod; link[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
-
Teko001
őstag
Eredetileg erről volt szó:
"A megállapodás értelmében a közösen kialakított kiépítési terv alapján - Budapest kivételével - a Telenor a Dunántúlon, a Telekom az ország fennmaradó részén fokozatosan építi ki és üzemelteti a 800 MHz-es 4G hálózatot, így 2015 végéig 800-800, vagyis összesen 1600 bázisállomást telepítenek, illetve működtetnek. A megállapodás részeként a szolgáltatók a 800 MHz-es sávban használt frekvenciablokkjaikat a másik szolgáltató által lefedett országrészben a másik szolgáltató részére bérbe adják."
-
Thome
veterán
Írtam ügyfélszolgálatnak mert annyira nem SOS, de azért érdekes hogy nem generálódik adatforgalom, szóval valami bug lehet a rendszerben.
Egyébként ezelőtt Mozaik XS csomagom volt amiben ugyanígy lassítás volt, s azért használgatni lehetett, ez viszont full off szóval biztos error van.
-
punky10
addikt
Még mielőtt durcás lennék:az állításom hibás, nem én, ugye ?
De igazad van, valóban nem a fordulónappal számolnak tört hónapot...
Az imént leirt esetben így még az is előfordulhat, hogy az előző részszámlát arra az időszakra számlázzák ki, mikor le van csökkentve az adatforgalom 128 kb/s-re...Csak hogy ne legyen egyszerű...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Lacko84
aktív tag
Mert csak úgy válthatok át az 5490ft next s -re ha az is arany szintű! Nekem is elmagyarázta, bár sok mindent én se értek de minden jól kivan találva... pontosan ez miatt nem válthattam díjcsomagot mert egy év után se volt aranyszintű...
A mozaik xs kártyám már évek óta arany szintű
A fun társkártyám is arany szintű
Már csak a fun s nem arany szintű pedig már rég annak kellene lennie, ezt próbálja a ügyintéző elintézni...mivel a fun 3 hónap múlva lejár azt vissza adom. Ezért amire még egy évig hűség van rá azt próbálnánk és akkor tudnék váltani...De ha nem sikerül neki akkor nem tudom hogy lehet megoldani. Persze tudom kérhetném simán is a nextet 8-10 ezerért de ha van rá lehetőség inkább 5490-ez fizessek már havonta a társ kártyát meg az asszony használná úgy is.[ Szerkesztve ]
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
veterán
-
veterán
-
glaci
őstag
-
Soulfly842
addikt
Virtuális szolgáltatónak hívják szép szakzsargon szerint.
A Telekom mobil hálózatot használják, de az ügyfélszolgálati folyamatok és minden más a Telekomtól függetlenül történik.
(#56308) St3ven
"Ha blue mobile-os előfizető vagy, a Telekommal kötsz szerződést."
Ez így nagyon nagy badarság.. még ha az önkiszolgáló felületek technikai kivitelezésében kaphattak is segítséget (bár ez csak találgatás lenne részemről is) a telekomtól ez teljesen függetlenül működik.
Szeretnék köszönetet mondani minden itteni fórumozónak. Kimondva-kimondatlanul, de sokszor - a sok ismétlődő kérdésen túl - sok egyedi problémával, felmerülő kérdéssel, illetve probléma megoldással szembesültem itt. A személyes ügyfélszolgálati folyamatokon túli folyamatokból relatíve kevés van -mivel a személyes ügyfélszolgálaton, mint végső végponton minden egyedi helyzet kezelésében magasan kvalifikáltnak kellene/kell lennie a kollégáknak - de sok háttérben zajló folyamatról, ügymenetről, illetve az ügyfélszempontból tetten érhető nyomon-követhetőségről itt is elég sokat tanultam.
Ennek is tudható be, hogy a 2014-es évet - kb. 400 személyes ügyfélszolgálaton dolgozó T-Pontos kollégám közül - a top 9-ben zártam (ennek köszönhetően egy egyedi 'élményút' vár rám - Erről ennyit és nem többet! )
Imígyen: szeretnék köszönetet mondani az itteni fórumozóknak *virtuális 'pacsit' adva sokaknak*.
[ Szerkesztve ]
-
laabom
tag
Hivatalos helyről mivel az elöbb be tudtam regelni a samsung oldalán a termékregisztrációba. De lehet holnap felhívom az ügyfélszolgálatot mit tud ebben segíteni. Mindegy mert senkinek nem adnak már papíron számlát szóval mindenképp le kell tölteni. Amúgy meg egy felajánlás volt egy rendezvényen. Nyertem más elektronikai cuccot is azokban van garijegy meg stb. Csak ez a nagy T-mobile újdonsága hogy nem adunk számlát inkább töltsd le...
-
glaci
őstag
Megnéztem a weboldalon.
Ha az ott fellelhető infók helyesek és a kolléga által átadott infók is megfelelőek, akkor:
Mivel van aktív készülékhűsége, de tarifahűséget nem szeretne vállalni ezek az árak vonatkoznak majd Rá:
Next S: 11k
Next M: 18kMajd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
BéHGT
senior tag
Másik böngésző be sem tölti az oldalt...
Viszont ez a chat-es ügyfélszolgálat komoly... Írtam neki, hogy inkább élőben venném meg a kinézett készüléket, mert rosszakat olvastam a webshopról, erre jött a válasz:
"sajnos az a tepasztalat, hogy a netes forumokon a negatív tapasztalatokat osztják meg az emberek, a pozitív visszajelzést az elégedett ügyfelek nem szokták jelezni. Az oldal azért jelzett hibát Önnek, mert nem lehet sajnos személyes átvétellel megrendelni a telefont, de ha biztonságosabbnak érzi üzletben átvenni a készüléket, akkor kérheti azt is, hogy a futár az üzletbe szállítsa ki a készüléket, így kollegáimmal azonnal megoszthatja, ha esetleg valami nem felel meg Önnek a készülékben." -
cris78
őstag
Nekem ment a fő számlán egy részlet, társkartyara vettem egy ipadot részletre. Lejárt a reszletem a fő kártyán és vettem egy telefont részletre új társkartyara. Így most két tarskartyam van, mind a kettőn részletek futnak még. Semmit nem kellett fizetnem.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
legenda
jellemzően szerepel a leírásban az "sl", de attól még független néhány típus.
az árazás más kérdés...Beca1990; xperia elég sok van egy ideje, amiken nincs hálózati korlátozás.
hurenzon; s4 az első széria esetén, én később vettem és már nem volt az.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Teko001
őstag
A honlap és az ÁSZF szerint is hálózaton belül korlátlan a Next S, mely az ÁSZF definíciója szerint:
A „hálózaton belüli" kifejezést kizárólag a Magyar Telekom Nyrt. mobil rádiótelefon hálózatán (a továbbiakban: Magyar Telekom magyarországi mobil hálózatán) belül indított és abban végződtetett alapvető szolgáltatásokra vonatkozóan kell érteni.[ Szerkesztve ]
-
madle
őstag
Akkor lehet az lesz, hogy marad a Like S díjcsomag, annak a lebeszélhető percei gyakorlatilag elégnek kell, hogy legyenek s ehhez kötök egy internet csomagot.
Ilyenkor ez, hogyan működik? Van a csomagban 300MB, ha kötök 1GB-ot 1200Ft-ért akkor az még hozzáadódik az előfizetési összegez és havonta 1,3GB-ot tudok netezni?
-
vwpolopg
őstag
Arra majdnem lecsaptam, de nincs kedvem ugrasztani a kanizsai kapcsolatokat Beraktam készletértesítőre a feketét meg a fehéret, meglátom ez milyen lesz, ha gázul szól elajándékozom Ha meg jól és nem lesz a többi színből akkor lefóliázom
(#53571) Vangelis: olyat még sose kellett tennem, maradjon is így
[ Szerkesztve ]
-
kerxy
őstag
Köszi az infokat. Engem 17.10 kor hivtak egy szalagavato közben szóval...
De ha úgy is be kell fizetni az még be nem fizetett részleteket akkor minek kell varni az engedelyre? Hivjanak fel mondják el ezt és arra varjanak hogy befizessem, ne en varjak mar ennyit.
A másik meg, hogy én a mostani rendelesemet nem részletre veszem, tehát egyben kipengetem nekik akkor meg pláne nem értem. Vegulis mindegy csak csütörtökön át tudjam venni ez a lényeg[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
A hibákért a végén elnézést kérek! Telefonról írtam és mivel a kis ablakban nem látom jól, szerkesztéssel szoktam javítani, amit újraolvasásnál találok. Viszont most mire a végére jutottam már kifutottam a szerkesztési időből.
(#52964) cris78:
Vangelis esetében minden elképzelhető ...
[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
raziel01
veterán
Péntek reggel 7:23.
Meglévő előfizetésem van de az mellé kértem új előfizetést, új számmal Move XS díjcsomaggal.
Részletre vettem. Mivel aranykártyás vagyok így nem kértek semmi befizetést.haxiboy: Move XS és nem kértek szerencsére semmit. Ha azt mondták volna, hogy fizessek be mondjuk 30-40 ezret akkor hagytam volna a fenébe, mert annyit nem ér nekem. Így havonta a 4000 Ft még oké.
[ Szerkesztve ]
-
-
djculture
félisten
Átlehet de több napos procedúra hacsak benem mész személyesen ugyanis simkártya cserével jár.
Amúgy betyár árak e-magon ezerszer jobb árak voltak reggel. Apple iPhone 5S mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 16GB, Ezüstszürke mobilt vettem 109-ért függetlent plusz egy Nokia 530 at függetlent 14950-ért plusz egy dualcore 7 colos táblagépet 6745 jó magyar forintért
[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
Na elfogyott, de legalább még rendelhető.
Mivel érdemes megvenni?
Én egy társkmártyás Net&Roll XS -en gondolkodom.
De az Eco XS és Fun Atanytárskártya sem tűnik rossznak.
(Csak előfizus hűség, díjcsomag hűség nélkül.)
Ha most NET -es kártyával veszem, akkor az már nem konvertálható hang előfizetéssé később ugye?Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
dptrsk
Topikgazda
Neten rendelt Like S SIM ma hívtak személyes átvételt választottam Alleeban.
Átvételre nov. 5 du 14.00tól van lehetőség 5 napon át.
Kérdésem, tényleg kiviszi egy T-pontba a GLS a normál SIMet, amit majd át tudok venni?
Szerintetek ha holnap bemegyek, megmutatom a mail, esélyes hogy kiadják nekem a SIMet?
-
tomy86
addikt
"A 150/giga az rengeteg."
Lehet, hogy a megszokott taktikát alkalmazzák. Bedobnak egy - a valóban tervezettnél - nagyobb összeget, amin pár hétig lehet hőzöngeni és így a később ténylegesen bevezetett kisebb összeget már könnyebben le tudják nyomni a szolgáltatók/előfizetők torkán.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Hp Compaq 8200 Elite Sff Tpc-F007-Sf táp (PC9050)
- Eladó eredeti magyar kiadású DVD filmek
- Intel Enterprise Class D3-S4510 Series / 960GB SSD / SATA3 / SSDSC2KB960G8 / 100/100 / 3500TBW!
- Eladó/cserélhető új állapotú iPhone 14 Plus, 256 GB, Apple gari 2025.12.17, 89% akku +2 gyári bőrtok
- Gigabyte GA-EP43T-UD3L + Xeon E5420 + 8GB DDR3