-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teko001
őstag
válasz
Bálnaborjú #55853 üzenetére
Igen arra gondoltam. De akkor nem gyorsítótár/süti probléma. Mintha lett volna korábban szó róla, hogy tudnak a problémáról, hogy bizonyos helyekről ilyen választ ad az oldal, ezek szerint még mindig fennáll a probléma.
-
Teko001
őstag
válasz
Bálnaborjú #55838 üzenetére
Próbáltad inkognitó módban?
-
glaci
őstag
válasz
Bálnaborjú #55833 üzenetére
Ha a másik gép is ugyanazon a hálózaton volt, viszont proxyval meg működik, akkor ahogy a többiek is mondták, nagyon esélyes, hogy hálózati problémád van. (Tűzfal a routereden stb. Érdemes lenne kipróbálni egy modem + router újraindítást.)
-
funk648
aktív tag
válasz
Szia!
Nálam is ez volt 1 hónapja, amikor használni akartam a webshop-ot, az én esetembe egy IP váltás megoldotta. Egyébként nálam sem jön be az esetek 90%-ban.
-
Fernet
senior tag
válasz
Nálam is volt ilyen, PC-ről, telefonról (WiFi-n) nem ment, időtúllépés, stb. Mobilnetről ugyanaz a telefon simán belépett. Egy modem újraindítás után nálam jó lett, de bevallom nem tudom ez oldotta-e meg...
-
glaci
őstag
válasz
Bálnaborjú #55831 üzenetére
Mondjuk furcsa, hogy még másik gépről sem. (A másik gép máshol volt, vagy ugyanazon a hálózaton?)
Mind1, ha proxyval már megoldottad, akkor rendben van.
A lényeg, hogy sikerült megnézned, amit akartál.
(Csak ez a lap nem jött be, vagy az egész Telekom.hu?) -
glaci
őstag
válasz
Bálnaborjú #55829 üzenetére
Böngészőben sütik törlése vagy másik böngésző esetleg másik gép?
-
glaci
őstag
válasz
Bálnaborjú #55825 üzenetére
A telefonok listáját hozza be. Azt kell látnom?
(#55826) kali:
Hát furcsa ez a sok hiba, az egyszer biztos. (Valami nagy baj lehet náluk az informatikával. Ilyenkor örül az ember, hogy az üzemeltetés külön rendszeren van ...) -
válasz
Bálnaborjú #55825 üzenetére
igen, notin és mobilon is, kábelnetes és mobilinternetes kapcsolattal is.
glaci; nem csak neked volt mázlid, délután még nekem is működött, aztán este már nem és azóta sem.
probléma, ha már én is azt mondom, hogy egyre gyakoribb és hosszabb intervallumú a kimaradás, az online felület minden formájában...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Mini pc (I5 8250u - 16Gb ddr4 ram - 128Gb nVme ssd + 500Gb hdd)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest