- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopeter1982
csendes tag
válasz
Cs1csó #139936 üzenetére
Nem tudom ti hogyan számoltatok.
5690 Ft 12x30 napra 1-1 GB adat. De ezért csak 1x fizetsz 5690 forintot. Azaz 1GB adatot ca. 475 forintért kapsz 30 napra. Mindezt 12x egymás után. Az persze igaz, hogy a 30 nap lejárata után a következő 1GB indul, az előző havi nem felhasznált adat elveszik. -
yogibear
addikt
válasz
Cs1csó #139814 üzenetére
Nekem havi 5-10GB elég lenne
Nyilván aki Instát, tiktokot, jutubot akar pörgetni az fizessen többet.5-10Gb/hó? Hmm... pont azért van a hőskor első pár évét leszámítva prepaidem, mert a telefon és a net ahhoz kell főként, hogy elérjenek, ha nekem kell mégis vkit mobilon hívni, akkor mobilvoip... különben meg a hosszú dumák vezetékes telón mennek.. net meg dettó, nem mobilon intézem a dolgaimat, hanem a vezetékesen a gépen... ahogy a szörfözés is ott megy, a mobilnet arra kell, hogy fizetni tudjak a telóval/órával, meg hogy megnézzek dolgokat, hogy érdemes-e ide v oda bemenni vásárolni, hogy van-e a keresett cucc vagy menjek a másikba, meg persze jegyvásárlás és menetrend... emellett meg max netrádió... ezek viszik el a netet...
Persze akinek munkaeszköz, az váltson előfizetésesre... vagy ha olyan helyen lakik, ahol nincs vezetékes és így rákényszerül a mobilnetre...
Megtehetném, hogy előfizetésesre váltsak, de egyszerűen felesleges... az évi 2 maraton meg elég... ha esetleg nem, akkor veszek egy 3-at is...
Nem a mobilneten élem az életem, ezért elég...
Ps.: volt tavalyig digiSimem is, csak tavaly leadtam, mikor árat emeltek és nem érte már meg kb csak a netért a havidíj... plusz amint jöb ott a kódolás a tv is megy a levesbe és jön egy 2. Tkom box... -
válasz
Cs1csó #139814 üzenetére
Meglepő következtetésre jutottál, de qrva téves volt! Nem a vékonypénzűek lettek megcélozva, még ha nem is lennék magam is csóró, akkor se viccelődnék kárukra!
Nekem is digiSIM és egy Domino van a telómban...amíg lehet használni előbbit.
Ha félreérthető volt a vicc, elnézést kérek!
-
totron
addikt
válasz
Cs1csó #139814 üzenetére
Na pont ezért siratom a Go Net!-et. Könnyeim a végtelen semmibe hullnak. A vékonypénzűre meg az ingyenélő a szinonima, amit "tűrni kell". Nem kell persze, de a közvélemény nagyon hamar meg tud alakulni. Észszerűtlen pedig kiegészítő netcsomagért pár fillérnél többet csengetni. A Go cucc 700 valamennyi volt /hó. Jó is volt az úgy. Már nem jó.
-
válasz
Cs1csó #139807 üzenetére
Ha már korábban írtál volna megnyugtattalak volna
Ha nyugtalan lettem volna, biztosan írok is, hogy mire alapozod a dógot...amúgy nekem úgy jött le, hogy default megszűnik az adat-ajándék és bennfentesként megsúgtad nekünk.
Bár arra is tippelhettem volna, hogy köztünk a helyed!
No de legalább ez is tisztázódott.
-
válasz
Cs1csó #139683 üzenetére
Hogyan aktiválhatom a netbővítőket?
Kattints az AKTIVÁLOM gombra, és kapcsold be a netbővítőket a Telekom Fiókodban az előfizetés kiválasztása után a "Szolgáltatás részletei" menüpontban vagy a Telekom alkalmazásban a Kiegészítő szolgáltatások közt. Hívhatod a 1777-es Domino telefonszámot is.
Világos, hogy nem a legkényelmesebb megoldás, de van lehetőséged a 1777-et hívva is megrendelni a Maraton csomagot, szóval nem mission impossible. -
csaszi75
senior tag
válasz
Cs1csó #139673 üzenetére
Lassabban megy, a Telekom sem hülye, biztosan le van korlátozva a sebesség az elfogyott adatnál.. de neked így úgy tűnik, mintha nem működne.
Teszteld le, frissítsd az appot WIFI-n, majd elfogyott adatnál kezd el nyomkodni. Ezt tettem és működött.. Ki is írta hogy "Bejelentkezés a Telekom hálózatba", de közben az APP-ben tudtam navigálni.. és kapcsolgatni.. -
-
-
-
-
-
simpley
őstag
válasz
Cs1csó #138966 üzenetére
igen, ez a vodánál is így van, annyi különbséggel hogy ott ugye “másodpercenként” számláz 10KB-os egységekben. Letöltöttem egy számlarésetezőt. 219 oldal, egy napi internet forgalmam 9 oldalon listázza másodperces egységekben. Gondolom ezért sem várható hogy a T-nél egyhamar lesz változás ilyen téren..
-
Kbali
nagyúr
-
nfsu17
veterán
válasz
Cs1csó #138761 üzenetére
Tegnap morgolódtam ezen (hogy nincs már 500MB, ami amúgy olcsóbb volt (és nekem elég), mint az 1GB....még jó
)
1200 lett az új díja, ha appból töltöd Y-nél.
Konkrétan az 500MB-ot nem használtam el, mert relative arra kevés, hogy zenét, meg YT-ot nézzek rajta, viszont ahhoz meg sok, hogy pár weblapot, emailt megnézek vele.
Tehát addig spóroltam a MB-on, míg azt vettem észre, hogy megint megmaradt 200, 300MB, stb. Tehát 3-400 Ft-okat mindig dobtam ki a kukába.
10 hónap alatt már össze is jött egy T maratonra való, ami pénzt kidobtam Y-nél.
Na ezt megelégelve dobtam a netet Y-nél, és vettem 2. SIM-nek T-t.
01.11 óta végig használtam mobilnetet, amikor kellett, az app szerint még 2/2GB netem van a maratonból. Ami persze nem igaz, mert közel 100MB már elfogyott, csak gondolom ilyen 90MB körüli fogyasztásnál még nem ugrik át a számláló 1,9-re.
Ezen kívül használom a free 50MB-ot, a DD-eket, stb. Na erre varrjon gombot a Y.
Mondjuk sztem előbb szünteti meg a T ezeket az akciókat, hogy legyen újra kartell, mint mondjuk a Y "zárkózna fel", hogy legyen verseny ebben -
-
vence
aktív tag
válasz
Cs1csó #138612 üzenetére
Ezt rosszul tudod, ritkán használok WiFi-t,
ezt pedig már párszor eljátszották az utóbbi időben.
Régebben ez nem volt jellemző!Amióta használom már párszor csináltam helyet a frissítésnek és olyan Appokat is be kellett áldozni, amit még használtam volna.
Cserében leginkább reklám stb. dolgokat építettek be.
Meg még ki tudja mit, mert hízott az App rendesen.
Új érdemi funkció szinte semmi, leginkább csak minimális átalakítás az érdemi dolgoknál.A lényeg, persze nem kötelező frissíteni, csak akkor nem tudod használni, mert a kezdőképernyő helyett csak a frissítés ablaka látszik, amit még kicsukni sem lehet közvetlenül.
Bizonyos funkciók pedig csak az appban érhetők el!
(Mert az appot tolnák ezerrel, mert az a menő. )
Pl. a fizetés is bonyolultabb a webes felületen.Az egésszel az a probléma, hogy a kétes céljaik sokkal fontosabbak, mint az ügyfelek tisztességes korrekt kiszolgálása.
Mind ez csillagászati árakon, még akkor is, ha az egyébként nem olcsó anyav. (D. Telekom) árait nézzük.Abszolút nem izgatja őket, h a mostani átmeneti időben nem lehet elfogadható módon új szerződéseket kötni. Tolnak egy sablonos választ, mint szinte a legtöbb nem általános problémára és el van intézve.
Itt szó nincs egyenlő felek szerződéses kapcsolatáról ...
ami az alap kellene legyen.@ enginev3.0
Gondolom, ez az Android verzióval is összefüggésben lehet! -
4Grider
félisten
-
4Grider
félisten
válasz
Cs1csó #138427 üzenetére
A minimum bankkártyás vásárlási érték kikötése ellen nincs hazai jogszabály. A kártyatársaság ír olyasmit elő, hogy amit készpénzzel megvehetsz, azt ugyanazon az áron köteles vagy kártyás fizetéssel is adni. Csak az ugye magánjogi szerződés.
A mocskos OTP és követői vannak persze a háttérben az egyszeri/minimum tranzakciós díjaikkal. Alapból a kártyatársaságok 0.5-2% közötti díjakkal dolgoznak, erre jön a bank egyszeri és százalékos díja. Szerencsére már van néhány bank, aki az elsőtől eltekint, de a pos-ek alternatív szolgáltatóval való használatát egy csomó finanszírozó bank tiltja. -
-
bexinho23
őstag
válasz
Cs1csó #138352 üzenetére
Percdíjat azért nem írtam, mert fogalmam sincs mennyi. Évente maximum 5 perc hívást indítok. Engem kizárólag a mobilinternet foglalkoztat, mint ahogy a páromat is. Én még a "8gb/XS hangalapú" szolgáltatásra álltam rá 2020-ban, a párom 2021 végén a "4gb/xs hangalapú"-ra. Azóta "duplázta" a netcsomagját, mert eltörölték a közösségi média adatkorlátlanságát. Viszont még a 10gb is kevés így havonta.
Tehát 3.3e-ből lesz (4gb+korlátlan közösségi média) március 01-jével 6e (10gb ami semmire sem elég). Másik szolgáltatókat néztem már korábban is, de a hangalapú szolgáltatás + net variálásával ugyanott vagyok összegben, csak éppen a hangalapú szolgáltatás kedvezményesebb, a net meg kevesebb...
-
válasz
Cs1csó #138310 üzenetére
naptárba fel van jegyezve mikor kell csinálni
Ettől szerintem egyszerűbb és kényelmesebb, ha felveszed a család kártyáit is saját Telekom app-ba, ott úgyis figyelmeztet. Én legalábbis így csinálom, ott figyelem párom Maraton internet egyenlegét is, és ha kell akkor feltöltjük, meg én szoktam neki aktiválni a Domino Day-es dolgokat is szerdánként.
-
yogibear
addikt
válasz
Cs1csó #138310 üzenetére
Amúgy egyetértek veled, nekem 3 hónappal a határidő előtt már jött az üzenet, hogy csináljam meg az egyeztetést ha megcsinálom jövőre MÉG korábban fognak zaklatni.
Az adategyeztetési határidőd a szerződéskötésed évfordulója, minden évben eddig kell elvégezned az adategyeztetést. SMS-ben értesítünk előtte, hogy időben el tudd végezni az adategyeztetést.
Nem a te bármikori adategyeztetésed időpontja számít, hanem a szerződés kezdete...
Yetinél pl a szerződéskötés hónap/napja előtt már 6 hónappal engedi az egyeztetést...
És nem fognak a trénél sem korábban "zaklatni".. -
-
-
válasz
Cs1csó #138243 üzenetére
Ok, de mondom, én hívlak téged. Te is dobtad, én is dobtam. De én honnan tudom, hogy min érsz el majd ha te keresnél, vagy fordítva? Ok, hogy nálad is 10-1000 teló meg sim, meg nálam is. Csak hogy -oké mai fejjel- nem job azt használni, amin megbeszélnénk, hogy mit beszélünk?
-
mzso
veterán
válasz
Cs1csó #138186 üzenetére
+4Grider
Mivel igen keveset beszélgetek, így csak adatkártya mellé kéne. Amiben úgy látszik, hogy a Voda a legjobb, ha nincs valami elrejtett kártyás számlacsomag yettelnél/telekomnál. A rendelkezési állási idő is azért érdekes, mert sokszor lejáróba van, kiváltképp ha nem egy évre hosszabbodik.
Már csak a körítéseket nem tudom. PL 4g hívás működik-e a Vodánál és Yettelnél is. A T-nél kiírja amikor tárcsázok.Nézegettem a lefedettségi térképeteket. Nekem ez a szakasz kérdéses, ahol rendszeresen meg is fordulok.
Telekom:
Voda:
Yettel:Mondjuk ebből magasan a Yettel a legjobb, de a T-hez (ami a legrosszabb) minimális az árelőny, nem tudom megérné ez a vesződséget, úgy hogy telefonálni akarok csak a feltöltőssel.
"Aki keveset netezik és telefonál annak optimális."
Hát igen, azért nekem a net fontos, hogy legyen ~10GB havonta.
-
-
Mr. Elliot
senior tag
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Cs1csó #137450 üzenetére
Online feltöltés esetén aktíválható BÓNUSZ ami van.
Más esetben,Töltsd fel egyenleged legalább 3000 Ft-al egyösszegben és 50 perc extra beszélgetést kaphatsz.
-
Masato
tag
válasz
Cs1csó #137413 üzenetére
Szia, találtam jobb deal-t és ledobtam a Maratont. Erre cseréltem. Itthon a Vodára megy fel és lengyel IP-n lépsz ki vele a netre. Sebességben megfelelő, a késleltetés kicsit nagyobb, kb. 150-200 ms Mo. felé. A Vodás lefedettség még mindig pfosch, de ha kell, akkor átkapcsolok Telekomra és kész. Weboldalon vagy appon lehet nézni, mennyit fogyasztottál el.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Cs1csó #137207 üzenetére
Szerinted ez az oldal miről szól? telekom.hu/aszfmodosulasok
A fogyasztók számára hátrányos változásokat 60 nappal korábban ki kell hirdetni. A mostani csak egy előzetes infó, hogy egy hét múlva fogod megtalálni a változásokat. Nincs semmi elsunnyogás. Ezek a számlán is szerepelnek és van 61 napod eldönteni, hogy maradsz vagy mész. -
gabor9991
addikt
válasz
Cs1csó #136750 üzenetére
Azért megnézném hogy a hanyatló nyugaton a felnőtt, dolgozó apukák -anyukák hány százaléka írja be a naptárba mikor lesz ajándék 50MB adat
Meg rázogatja a telefonját naponta pár megabájt ajándék net miatt mint ahogyan a Vodafone appban kell
Én is szoktam, bevallom, sajnos a"kinek mit intézett a kormánya"-ból ide ennyi jutott#136751 zelikocc
Sajnos úgy tűnik nem ment át amit írtam.
Legkevésbé sem annak szántam mint aminek te érzed.Inkább szomorú, sajnálatos, dühítő hogy tényleg az emberek ilyen dolgokat számon kell hogy tartsanak, feltételezem ha nem "Kelet európai fizetésekhez Nyugat Európai árszínvonal és a régió legdrágább mobil előfizetései " lennének nálunk hanem itt is 900 forintos korlátlan előfizetés lenne elérhető az lenne a nagy segítség.De ez a téma is rövid úton eljut a politikáig az pedig tilos itt -
kchris78
veterán
válasz
Cs1csó #136580 üzenetére
ennel nagyobb gond hogy eleve szarul mereteztek.. ilyen szar nem lehet az optika... eleve a tenyleg szukseges minimumra terveztek szerintem igy jo hogy szar lett a net. optikanal nem mindegy hogy a befuto optika hany fele van osztva mielott becsatlakozik egy nagyobb sebessegu vonalra... vagy mindenki hard torrentes. amugy ennyi fajta fele szolgaltatonal szerintem varhato a torrent forgalom emelkedese.
-
válasz
Cs1csó #136404 üzenetére
Választható bónuszok online feltöltés esetén
Itt láthatod őket. Mivel folyamatos a nyekergés emiatt, meg kell említenem, hogy a feltöltés után nem azonnal fog megjelenni az App-ban a bónuszválasztó opció, hanem kicsit várni kell! Ez a kicsit pontosan x percet jelent!
-
kl122
tag
válasz
Cs1csó #136110 üzenetére
Felhívnám figyelmedet az "többségében" szóra és annak jelentésére.
Evidens, hogy van olyan hely, több is ahol a Yettel hálózat a legrosszabb, leglassabb, esetleg lefedettsége sincs, de ettől még többségében most az övéké a legjobb, leggyorsabb. Nemcsak szerintam, a Speedtest, az Opensignal és az NMHH mérései szerint is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vízhűtéses 4K RGB ÚJ Gamer pc Intel Core I7-14700KF 28x5.3GHz RTX 5070TI 16GB GDDR7 32Gb DDR5 RGB 2T
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest