- One mobilszolgáltatások
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Android szakmai topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
-
nfsu17
veterán
válasz Cs1csó #138761 üzenetére
Tegnap morgolódtam ezen (hogy nincs már 500MB, ami amúgy olcsóbb volt (és nekem elég), mint az 1GB....még jó )
1200 lett az új díja, ha appból töltöd Y-nél.
Konkrétan az 500MB-ot nem használtam el, mert relative arra kevés, hogy zenét, meg YT-ot nézzek rajta, viszont ahhoz meg sok, hogy pár weblapot, emailt megnézek vele.
Tehát addig spóroltam a MB-on, míg azt vettem észre, hogy megint megmaradt 200, 300MB, stb. Tehát 3-400 Ft-okat mindig dobtam ki a kukába.
10 hónap alatt már össze is jött egy T maratonra való, ami pénzt kidobtam Y-nél.
Na ezt megelégelve dobtam a netet Y-nél, és vettem 2. SIM-nek T-t.
01.11 óta végig használtam mobilnetet, amikor kellett, az app szerint még 2/2GB netem van a maratonból. Ami persze nem igaz, mert közel 100MB már elfogyott, csak gondolom ilyen 90MB körüli fogyasztásnál még nem ugrik át a számláló 1,9-re.
Ezen kívül használom a free 50MB-ot, a DD-eket, stb. Na erre varrjon gombot a Y.
Mondjuk sztem előbb szünteti meg a T ezeket az akciókat, hogy legyen újra kartell, mint mondjuk a Y "zárkózna fel", hogy legyen verseny ebben[ Szerkesztve ]
exDigi
-
Landsmann
addikt
válasz Cs1csó #138673 üzenetére
Minden olyan boltban, bármilyen kicsi is, ahol kint látod a Fizetési Pont logót vagy zászlót, bankkártyával tölthető egyenleg mindhárom szolgáltatóhoz. Fontos tudni, hogy ezeken a helyeken csak bankkártyával lehet tölteni, készpénzzel nem.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann
-
vence
aktív tag
válasz Cs1csó #138612 üzenetére
Ezt rosszul tudod, ritkán használok WiFi-t,
ezt pedig már párszor eljátszották az utóbbi időben.
Régebben ez nem volt jellemző!Amióta használom már párszor csináltam helyet a frissítésnek és olyan Appokat is be kellett áldozni, amit még használtam volna.
Cserében leginkább reklám stb. dolgokat építettek be.
Meg még ki tudja mit, mert hízott az App rendesen.
Új érdemi funkció szinte semmi, leginkább csak minimális átalakítás az érdemi dolgoknál.A lényeg, persze nem kötelező frissíteni, csak akkor nem tudod használni, mert a kezdőképernyő helyett csak a frissítés ablaka látszik, amit még kicsukni sem lehet közvetlenül.
Bizonyos funkciók pedig csak az appban érhetők el!
(Mert az appot tolnák ezerrel, mert az a menő. )
Pl. a fizetés is bonyolultabb a webes felületen.Az egésszel az a probléma, hogy a kétes céljaik sokkal fontosabbak, mint az ügyfelek tisztességes korrekt kiszolgálása.
Mind ez csillagászati árakon, még akkor is, ha az egyébként nem olcsó anyav. (D. Telekom) árait nézzük.Abszolút nem izgatja őket, h a mostani átmeneti időben nem lehet elfogadható módon új szerződéseket kötni. Tolnak egy sablonos választ, mint szinte a legtöbb nem általános problémára és el van intézve.
Itt szó nincs egyenlő felek szerződéses kapcsolatáról ...
ami az alap kellene legyen.@ enginev3.0
Gondolom, ez az Android verzióval is összefüggésben lehet![ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
-
4Grider
nagyúr
válasz Cs1csó #138427 üzenetére
A minimum bankkártyás vásárlási érték kikötése ellen nincs hazai jogszabály. A kártyatársaság ír olyasmit elő, hogy amit készpénzzel megvehetsz, azt ugyanazon az áron köteles vagy kártyás fizetéssel is adni. Csak az ugye magánjogi szerződés.
A mocskos OTP és követői vannak persze a háttérben az egyszeri/minimum tranzakciós díjaikkal. Alapból a kártyatársaságok 0.5-2% közötti díjakkal dolgoznak, erre jön a bank egyszeri és százalékos díja. Szerencsére már van néhány bank, aki az elsőtől eltekint, de a pos-ek alternatív szolgáltatóval való használatát egy csomó finanszírozó bank tiltja. -
ledgeri
nagyúr
válasz Cs1csó #138427 üzenetére
Mondjuk az egyik plázában olvastam, hogy "A WC 100 forintos érme bedobása, vagy egyenértékű érintéses bankkártyás fizetés ellenében használható"...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
-
bexinho23
őstag
válasz Cs1csó #138352 üzenetére
Percdíjat azért nem írtam, mert fogalmam sincs mennyi. Évente maximum 5 perc hívást indítok. Engem kizárólag a mobilinternet foglalkoztat, mint ahogy a páromat is. Én még a "8gb/XS hangalapú" szolgáltatásra álltam rá 2020-ban, a párom 2021 végén a "4gb/xs hangalapú"-ra. Azóta "duplázta" a netcsomagját, mert eltörölték a közösségi média adatkorlátlanságát. Viszont még a 10gb is kevés így havonta.
Tehát 3.3e-ből lesz (4gb+korlátlan közösségi média) március 01-jével 6e (10gb ami semmire sem elég). Másik szolgáltatókat néztem már korábban is, de a hangalapú szolgáltatás + net variálásával ugyanott vagyok összegben, csak éppen a hangalapú szolgáltatás kedvezményesebb, a net meg kevesebb...
-
MODERÁTOR
válasz Cs1csó #138310 üzenetére
naptárba fel van jegyezve mikor kell csinálni
Ettől szerintem egyszerűbb és kényelmesebb, ha felveszed a család kártyáit is saját Telekom app-ba, ott úgyis figyelmeztet. Én legalábbis így csinálom, ott figyelem párom Maraton internet egyenlegét is, és ha kell akkor feltöltjük, meg én szoktam neki aktiválni a Domino Day-es dolgokat is szerdánként.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz Cs1csó #138310 üzenetére
Amúgy egyetértek veled, nekem 3 hónappal a határidő előtt már jött az üzenet, hogy csináljam meg az egyeztetést ha megcsinálom jövőre MÉG korábban fognak zaklatni.
Az adategyeztetési határidőd a szerződéskötésed évfordulója, minden évben eddig kell elvégezned az adategyeztetést. SMS-ben értesítünk előtte, hogy időben el tudd végezni az adategyeztetést.
Nem a te bármikori adategyeztetésed időpontja számít, hanem a szerződés kezdete...
Yetinél pl a szerződéskötés hónap/napja előtt már 6 hónappal engedi az egyeztetést...
És nem fognak a trénél sem korábban "zaklatni"..[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
ledgeri
nagyúr
válasz Cs1csó #138253 üzenetére
Továbbra sem érted, hogy a másik oldalról lenne szó, de akkor ezennel feladtam!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz Cs1csó #138245 üzenetére
Nem a hatósági része, oldala érdekel, hanem a "Amúgy akik komolyan gondolják HÍVÁSONKÉNT cserélik a kártyát és a telefong is, de minimum a kártyát." alanyainak helyében lezajlódó szitu...
-
ledgeri
nagyúr
válasz Cs1csó #138243 üzenetére
Ok, de mondom, én hívlak téged. Te is dobtad, én is dobtam. De én honnan tudom, hogy min érsz el majd ha te keresnél, vagy fordítva? Ok, hogy nálad is 10-1000 teló meg sim, meg nálam is. Csak hogy -oké mai fejjel- nem job azt használni, amin megbeszélnénk, hogy mit beszélünk?
-
mzso
veterán
válasz Cs1csó #138186 üzenetére
+4Grider
Mivel igen keveset beszélgetek, így csak adatkártya mellé kéne. Amiben úgy látszik, hogy a Voda a legjobb, ha nincs valami elrejtett kártyás számlacsomag yettelnél/telekomnál. A rendelkezési állási idő is azért érdekes, mert sokszor lejáróba van, kiváltképp ha nem egy évre hosszabbodik.
Már csak a körítéseket nem tudom. PL 4g hívás működik-e a Vodánál és Yettelnél is. A T-nél kiírja amikor tárcsázok.Nézegettem a lefedettségi térképeteket. Nekem ez a szakasz kérdéses, ahol rendszeresen meg is fordulok.
Telekom:
Voda:
Yettel:Mondjuk ebből magasan a Yettel a legjobb, de a T-hez (ami a legrosszabb) minimális az árelőny, nem tudom megérné ez a vesződséget, úgy hogy telefonálni akarok csak a feltöltőssel.
"Aki keveset netezik és telefonál annak optimális."
Hát igen, azért nekem a net fontos, hogy legyen ~10GB havonta.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mr. Elliot
senior tag
-
válasz Cs1csó #137450 üzenetére
Online feltöltés esetén aktíválható BÓNUSZ ami van.
Más esetben,Töltsd fel egyenleged legalább 3000 Ft-al egyösszegben és 50 perc extra beszélgetést kaphatsz.
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Masato
tag
válasz Cs1csó #137413 üzenetére
Szia, találtam jobb deal-t és ledobtam a Maratont. Erre cseréltem. Itthon a Vodára megy fel és lengyel IP-n lépsz ki vele a netre. Sebességben megfelelő, a késleltetés kicsit nagyobb, kb. 150-200 ms Mo. felé. A Vodás lefedettség még mindig pfosch, de ha kell, akkor átkapcsolok Telekomra és kész. Weboldalon vagy appon lehet nézni, mennyit fogyasztottál el.
-
Kbali
nagyúr
válasz Cs1csó #137207 üzenetére
Szerinted ez az oldal miről szól? telekom.hu/aszfmodosulasok
A fogyasztók számára hátrányos változásokat 60 nappal korábban ki kell hirdetni. A mostani csak egy előzetes infó, hogy egy hét múlva fogod megtalálni a változásokat. Nincs semmi elsunnyogás. Ezek a számlán is szerepelnek és van 61 napod eldönteni, hogy maradsz vagy mész. -
PedroPascal
őstag
válasz Cs1csó #136982 üzenetére
Videót nézni pl YouTube oda kevés.
Mi előnye van az 5G-nek a 4G-vel szemben a lassú 700Mhz területen? Mindig lassabb valamivel akárhol mértem és az akksit is jobban meríti.ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
PedroPascal
őstag
válasz Cs1csó #136895 üzenetére
Ez sem magyarázza azt meg hogy nyáron amikor mindenki 5G-n volt akkor is jobb volt a 4G. Kár erről beszélgetni úgysem változik ameddig a Telekom nem nyitja meg a csapot.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
gabor9991
őstag
válasz Cs1csó #136750 üzenetére
Azért megnézném hogy a hanyatló nyugaton a felnőtt, dolgozó apukák -anyukák hány százaléka írja be a naptárba mikor lesz ajándék 50MB adat
Meg rázogatja a telefonját naponta pár megabájt ajándék net miatt mint ahogyan a Vodafone appban kell
Én is szoktam, bevallom, sajnos a"kinek mit intézett a kormánya"-ból ide ennyi jutott#136751 zelikocc
Sajnos úgy tűnik nem ment át amit írtam.
Legkevésbé sem annak szántam mint aminek te érzed.Inkább szomorú, sajnálatos, dühítő hogy tényleg az emberek ilyen dolgokat számon kell hogy tartsanak, feltételezem ha nem "Kelet európai fizetésekhez Nyugat Európai árszínvonal és a régió legdrágább mobil előfizetései " lennének nálunk hanem itt is 900 forintos korlátlan előfizetés lenne elérhető az lenne a nagy segítség.De ez a téma is rövid úton eljut a politikáig az pedig tilos itt[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz Cs1csó #136580 üzenetére
ennel nagyobb gond hogy eleve szarul mereteztek.. ilyen szar nem lehet az optika... eleve a tenyleg szukseges minimumra terveztek szerintem igy jo hogy szar lett a net. optikanal nem mindegy hogy a befuto optika hany fele van osztva mielott becsatlakozik egy nagyobb sebessegu vonalra... vagy mindenki hard torrentes. amugy ennyi fajta fele szolgaltatonal szerintem varhato a torrent forgalom emelkedese.
[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
válasz Cs1csó #136404 üzenetére
Választható bónuszok online feltöltés esetén
Itt láthatod őket. Mivel folyamatos a nyekergés emiatt, meg kell említenem, hogy a feltöltés után nem azonnal fog megjelenni az App-ban a bónuszválasztó opció, hanem kicsit várni kell! Ez a kicsit pontosan x percet jelent!
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
válasz Cs1csó #136328 üzenetére
Ezt hol kell megtenni?
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
válasz Cs1csó #136326 üzenetére
Igen.
Csak itt/itthon tapasztalom ezt.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
válasz Cs1csó #136323 üzenetére
Én a hálózatra tippelek.
Másik telefonba is T-s SIM van és annál is szoktam tapasztalni ezt a "recsegés " jelenséget.4G+ hálózat 1-es térerő lehet a gond nem? (most váltott 4G 2-es csík)
-
kl122
tag
válasz Cs1csó #136110 üzenetére
Felhívnám figyelmedet az "többségében" szóra és annak jelentésére.
Evidens, hogy van olyan hely, több is ahol a Yettel hálózat a legrosszabb, leglassabb, esetleg lefedettsége sincs, de ettől még többségében most az övéké a legjobb, leggyorsabb. Nemcsak szerintam, a Speedtest, az Opensignal és az NMHH mérései szerint is.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Cs1csó #135956 üzenetére
Abszurd ez a felhajtás ami körülötte van.
Abszolut igazad van, de mikor volt x nap korlátlan bekapcsolható opció, akkor sok okos egész nap speedtestelt és nyekeregtek is sokan, hogy húdeszar ez az 5gé. (az b+, nem is az 1bites elméjükkel van a baj)
Nyilván a T nem véletlenül eresztette a népekre az 5gé lehetőséggel együtt ezt a korlátlan net opciót!
Lehet fogadni hogy jövő héten csak hang opció lesz.
Az szinte tuti utána meg 1giga!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Cs1csó #135851 üzenetére
Persze, ezeket az alap dolgokat eljátszottam (restart, ki- és belépés az app-ba, email-l/telószámmal), de nem használt. Egy régebbi Redmi 7-en, meg Redmi 12-n is ugyanez a szitu. Annó írtam a Telekomnak a hibáról, de válasz semmi.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
MolTol
tag
válasz Cs1csó #135833 üzenetére
Nézd, valamit a marketingnek ki kell izzadnia, hogy monetizálja az 5G-t. Én totál egyet értek, hogy ez az ESS marketing 5G nem ér semmit, sajnálom is, hogy a vodás nyomás miatt belementek. De pl. én itt élek a Balatonnál, és itt azért bőven voltak olyan helyek az elmúlt években ahol a nyári csúcsban 1mbps is alig volt, most meg 500+, de ez nyilván nem is ESS, és ha nem lennék egyébként is korlátlan csomagban, akkor nekem számítana, hogy elérjem az 5G hálót…
-
válasz Cs1csó #135787 üzenetére
Pl ha nem használsz DoH vagy DoT-t, akkor minden cím, amire rákeresel látható és eltéríthető. Akkor is, ha saját DNS címet írsz be.
Erre jó a certificate pinning, mert azzal megakadályozod a további forgalmazást a cím felé, de ettől még nem fog működni adott környezetben.A végponti titkosítás tényleg sok helyen általános, csakúgy mint az emberi (hívjuk most) figyelmetlenség a kiberbiztonságra.
Tegnap még működött...
-
törölt tag
válasz Cs1csó #135787 üzenetére
A gond akkor lehet, ha nem az adatforgalomra utaznak, nem megfejteni akarják. 10 éve fejlett módszerekkel dolgoztak a csalók, biztos nem butultak el. Jó esetben mást találnak meg.
Ha így lenne az azért biztató, hogy próbálnak a biztonságra adni. Bankok. Ettől még nem árt óvatosnak lenni.
-
kchris78
veterán
válasz Cs1csó #135599 üzenetére
Én mondjuk úgy, hogy nem elsősorban ezeket a platformokat használom, nem tartottam etikusnak ezt az egészet. Miért volt ez így, szerintem sok ember 1-2GB forgalom kerettel csak emiatt pörgette végtelenül az oldalt mert ez volt ingyé. Most már legalább amennyit forgalmaz az ember annyi van és kész.. a +30%-al persze egyetértek, szerintem simán érzékelhetően kellett csökkennie úgy egészében a forgalomnak a hálózaton mikor kivezették.
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
veterán
-
sajtos365
tag
válasz Cs1csó #135426 üzenetére
"aktiválható augusztus 9. és 13. között."
Talán így értették, de az appban 10-ig írják.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Cs1csó #135079 üzenetére
Igazán nincs mit! Ha valamivel elakadsz, írhatsz priviben és megnézem...elég ritkán használom mostanában.
Anno olvastam, hogyan kell beállítani, nálam az első két opció ilyen...
Utána jön a NZ országbeli cím és a telószámok, amiket már az App-ban is tudsz managelni, utóbbi nekem nagyon tetszett, mert több számot tudtam rögzíteni(amihez nyilván hozzáfértem) és az App-ban ki lehet választani, melyik számot jelezze ki hívószámként.
Amire figyelni érdemes!
Az
automatic recharge
opciót kapcsold disabled-re!Most néztem, csak 7 éve van meg, nem 8 és 50 dollárt fizettem be eddig összesen.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Cs1csó #135077 üzenetére
A MegaVOIP oldalon kellett anno regisztrálnom és utána telepítettem az App-ot, bejelentkeztem ugyanazon jelszópárossal és utána már működött.
Ne fordítva csináld! Előbb a honlapon reg és utána a mobil app. (a honlap elfogad New Zealand-i címet is, anno ezt javasolták, befizetéskor majd látod, miért)
MobilVoip appot de már az elején elakadtam "provider"-nek mit állítsak be?
Ezt nem tudom hol látod....
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Cs1csó #134664 üzenetére
Szerintem ebbe nem érdemes belemenni hogy melyik a minőségibb hálózat. Nekem van Telekom és Voda (Netfone) is. Egyik kutya másik eb. Hol ez vérzik el, hol az. De egy biztos, az már csak történelem hogy a Telekom a legstabilabb és legjobb lefedettségű hálózat (valaha tényleg az volt). Rég elvesztette előnyét a többivel szemben, egyrészt mert utolérték a többiek, másrészt tökönlőtték magukat a 3G lekapcsolással (mai napig rengeteg 2G only területen utazok át, ahol előtte azért teljesen használható HSxPA hálózat volt).
Összességében nincs olyan hogy jobb. Mindig csak attól függ hol vagy hol laksz és merre mozogsz. Legjobb = Attól függ merre jársz.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
törölt tag
válasz Cs1csó #134664 üzenetére
Csak ennyi lenne a magyarázat? Telekom brandname? Hát, nem tudom… Sajnos én azt látom ez nem elég a mostani inflációs, mindenre beosztom a pénzem világban. Békéscsabai ügyfélszolgálatos szerint sokan váltanak kényszerből, főleg ha ugyanazt kapják kis kompromisszumokkal az ár harmadáért.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Cs1csó #134390 üzenetére
Ez egy új telepítés új telón, és ugyanaz a helyzet.
Akkor ezért nem fogallkoztam vele, mert a haldokló telónak tudtam be.Júliusban tervezek előfizetni, amikor lejár a hűségem a Yettelnél.
Csak előre létrehoztam a fiókot, hogy kitöltsem az adatokat.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
-
onetwo
tag
-
válasz Cs1csó #133940 üzenetére
"túltolt marketing már akkor árulták a telefonokat amikor még fasorban sem volt"
+
#133946lugosi "Akkor is tele voltak a fórumok az "én maradok 3G-n, minek az" felhasználókkal, a 6G-nél meg tele lesznek "én maradok 5G-n, minek az" felhasználókkal."Az egyik első fecske a Xiaomi 11 5G volt 2021 tavaszán, az 5G NE meg 2021 őszén jött.
Akkor vettem, mert úgy tolták az 5G reklámot, mintha már a napokban rá lehetne menni bárkinek. 2 év telt el mire igen.
Régen, amikor csak 2G volt, meg 3G, remekül működhetett az a stratégia, hogy megvette az ember a 3G-s telefont és sok évig használhatta minden további biztonsági probléma nélkül a 4G elterjedéséig, mert nem okostelefon volt.
Maximum a garancia járt le.Most ezzel szemben, megvetették sokakkal az 5G-s telefont - nem volt kötelező, de eléggé megvezető volt a marketing, mert azt nem mondták, hogy vegyétek meg aztán majd 2023 közepén majdnem már használhatjátok is - és pl a garancia az már vagy lejárt, vagy lejáróban van, de lassan ezeknek a készülékeknek a terméktámogatásának több mint a fele leketyegett. Ma nem igazán lehet kihúzni az 5G támogatás teljes ciklusára, mert nemcsak biztonsági frissítések nem lesznek addig, hanem majd a mobilapplikációs elkezdenek megfogyatkozni, amikor már nem lesz elég az Android 13 nekik.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
kl122
tag
"zsúfolt cella esetén fog kidomborodni ennek a technológiának az előnye amiből a felhasználó lehet nem is fog észrevenni semmit max annyit hogy nem túl gyors a net "
Aha...
Bedugult a 4G, ezért lehalt az 5G is
Állítólag majd 5G SA esetén lesz ez amit írsz. -
Oliverda
félisten
Ezek az összehasonlító mérések nem sokat érnek ebben a formában. Egy-egy ilyen teszt finoman szólva sem reprezentatív.
A dominósok meg mindig is másodrendű ügyfelek voltak és lesznek. Bő fél évig használtam főszámnak dominót, januárban tettem vissza postpaidre, és, hát mindenhol akadnak különbségek, a nyilvánvalón (pl. eSIM) túl is.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vissza a PC Masterrace-re
- Ingyen kellene, de tegnapra
- One mobilszolgáltatások
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Spórolós topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- További aktív témák...
- Samsung TAB A7 LITE 32GB/3GB (SM-T225) 8,7" kártyafüggetlen tablet
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla