- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Fotók, videók mobillal
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz djculture #67605 üzenetére
nem tudom, hogy melyiknél lehetett és miként fajulhatott odáig, a telekom kapcsán aki segítséget kért eddig tőlem ismerősi körben ilyen ügyben, azoknál mindig elég volt a befizetés igazolása és nem ment tovább az ügy, pedig voltak közte előfizetői hibás elmaradások is.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
dptrsk
Topikgazda
válasz djculture #66414 üzenetére
Akkor szerinted a Tesco ClubCard vagy Spar SuperShop kártyákkal olcsóbb termékek sem jogosak?
Csak azért kérdezem, mert legrosszabb esetben kapcsolat kedvezményt kapsz majd(a jelenlegi dupla-tripla helyett) a több szolgáltatásra(kapcsolat dupla-tripla), s ha akarsz részt veszel, ha nem akarsz nem veszel részt a kapcsolat programban. Persze nem tudom, hogy holnaptól hogy lesz ez megvalósítva...
Ez kb ugyanaz mint a 2 fent említett kártyás kedvezményes ár...
-
törölt tag
-
Lenry
félisten
válasz djculture #63851 üzenetére
totál idegen vagyok a témában, szóval ez a megoldás eszembe se jutott, de köszi, utánanézek
(bár a 0,3 euro még mindig drágább, mint a 20Ft-os hívásfogadási díj, ami ugye 0,06 euro, ha végeredményben csak azt kell kifizetni)
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
legenda
válasz djculture #63845 üzenetére
ez csak a kötelező jótállásra vonatkozik, amennyiben a gyártó/forgalmazó felette ad korlátozott jótállást (samsung...stb. 1 + 1 év), arra már más szabályok vonatkoznak és előfordulhat, hogy a kötelező jótállás már nem indul újra, hiszen az már lejárt a garis ügyintézéskor.
az eltérő típusra történő csere másként van lepapírozva a szolgáltatónál is, úgy annál újraijdul a nem kötelező, hanem már a többletes korlátozott jótállás intervallum a alatt is, illetve a cserélt új készülék teljes jótállást kap.
átsiklottam 313313 linkje felett, hogy közben behivatkozta.[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz djculture #63840 üzenetére
Közben rátaláltam erre...
Gondolom ki van ez találva, biztos próbálkozott már pár ember...Szerk.: illetve gyártónként eltérhet, vagy éppen ki milyen ügyintézőt fog ki...
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
-
-
dptrsk
Topikgazda
válasz djculture #63699 üzenetére
Ha valamit el lehet intézni saját erőből, akkor ha segítséget kérsz, azt meg kell fizetni.
Bankszámla is van már olyan, hogy szamélyesen fizetős, online ingyenes az intézés...2 perces munka, de:
Fizetik az alkalmazottat
fizetik a PCt
fizetik az IT csoportot
fizetik a közmű számlát
fizetik a bérleti díjatEllenben, ha otthon megcsinálnád:
1 szervert kell üzemeltetni, nem ügyintézőnként 1PCt.
Kevesebb IT munkatársat kell egyszerre dolgoztatni
Alkalmazottat nem kell fizetni
elektromos áramot kell fizetni, nem pedig minden fajta közművet(s nem megy 0-24 a díszkivilágítás)
Saját telephelyen lehet a szerverTudom a T-Pont a te ügyed nélkül is ott van, de nem mindegy, hogy ha ingyenes akkor a napi sorszámok fele olyan amit otthon is lehetne vagy pedig 10(hibás netes felület miatt 15%) otthonról is intézhető, mert aokan nem akarnak fizetni. Esetleg emiatt minden t-pontban 1 munkatársat át lehet tenni telefonos üfszre, s nem kell annyit várni...
Az intézkedések nagy részével nem értek egyet, de ezzel speciel igen.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz djculture #63685 üzenetére
Sok minden transzformálódik, de ez nem ide tartozik, amit te is írtál. Ez a Partner üzlet hülyesége, ha ez így történt.
Viszont vannak olyan dolgok, amelyek részben szóba kerültek a fórumban, részben nem.
Győrben és Egerben elindult egy pilot, amely szerint telekom üzletben nem lehet befizetni számlákat, csak a kijelölt Immedio üzletben. Egyelőre teszt jelleggel működik ez, de rövidesen - ha ezt siker koronázza - akkor ezt ki is terjeszthetik.
Sok minden átalakul/átalakulhat.
A telekom üzletekben nagyságrendileg a tranzakciók 50-65%-a számlabefizetést. Sokan, akik más ügyek miatt érkeznek a Telekom saját, vagy partner üzletekbe az ilyen okafogyott ügyintézések miatt kerülnek lehetetlen helyzetbe, s az olyan tranzakciók miatt várakoznak hosszasan, ami ezernyi más csatornán lebonyolítható lenne. (s ez a szám folyamatosan nő, ezt mindenképpen sürgős helyzetkezelésre szólította fel az érintetteket - ha nem akarják, hogy számotokra - örök vásárlóknak ez nem egy kamatozó megoldás )
A havidíj kedvezmények, amelyek az elektronikus számlázás esetén biztosítottak ugyanerről szólnak.
Gyönyörűen egyszerűsödnek a folyamatok, s egy hihetetlen pozitív folyamat indult el az üzletekben, ami rólatok szól, ügyfelekről.
A szerződések aláírása ennek megfelelően - több tucat üzletben - holnapi naptól már egy Samsung Galaxy Note Pro-n történik. Az aláírással egyidejűleg nem több tucatnyi oldalt kap az előfizető, hanem elektronikusan kapja ezt meg.
Az, hogy hivatalosan a számlainfora 500 Ft személyesen a tranzakciós díja, a fenti tényezők ismeretében azt hiszem érthető (korábban valaki linkelt erről egy cikket). A vásárlás élmény kellene, hogy legyen - egy kiváló környeztben, ahol mindneki mindenre gyors választ, gyors segítséget kap. - ennek az építéséről szól most minden.
-
Varszegig
veterán
válasz djculture #63594 üzenetére
És a hitelcsapda mellé vesz egy tabletet/telefont részletre, lehetőleg 10.000+-os előfizetéssel, 2 év hűségre? Hát bocsi, erre azt mondom, hogy természetes szelekció, fel kéne nőni az embereknek pénzügyileg. A legnagyobb rezsicsökkentést mindenki maga tudja megcsinálni.
ForRedGlory: Ha utolsó nap jut eszembe, akkor is megoldom, ha elektronikus fizetési módot választottam. Ha maradok a papírnál, az gáz, de akkor megérdemlem. Nálam ami nem mehetett a díjnet/távszámla alá, és csekk, annak a QR kódjával megy az iCsekkbe, az egyetlen aki nem képes nyomorult QR-t nyomtatni a csekkjére, az a helyi vízmű, azt meg átutalom, mert nem fogok azzal az egy csekkel sorban állni 1 órát a postán, az utalás meg ingyen van. Ja, és azt is tolom mobilról, ha épp úton vagyok.
Ja, és a leszoktatással valahol egyetértek,[ Szerkesztve ]
-
Ice&Lime
veterán
válasz djculture #63588 üzenetére
Igen, kaptam smst, de ott nem volt szó benne áremelésről és hogy mi a helyzet hogy nyilatkozni kell meg stb. Akkor lehet, hogy lekéstem már róla. Mostanában erős túlzással, de lassan minden hónapban küldenek egy smst, hogy változnak a feltételek, amit ember nem tud már nyomon követni.
Egy régi dominós csomagnál ez mit jelent az eddigi megszokottakhoz képest, van erről valami konkrét számokkal táblázat, összehasonlítás? (sms, hívás, stb..)(#63594) djculture: már nincs meg az sms, törölve lett, így nem tudom (ez volt az 50. változtatós sms már a sorban).
[ Szerkesztve ]
-
Ákinard
aktív tag
válasz djculture #63586 üzenetére
Lassan mondom, hogy mindenki m-e-g-é-r-t-s-e:
A telekomadót a szolgáltatóknak kell fizetniük, nem háríthatják át az ügyfélre!Amúgy mekkora bullshit már amit a "panaszos" ír:
" de nem mertem megkockáztatni, hogy kevesebbet fizetek, mert hátha késedelmi kamatot rónak ki rám."
Nem egyszerűbb lett volna azt mondani, hogy Jónapot a számlámat szeretném befizetni?
-
György1212
újonc
válasz djculture #63551 üzenetére
Nem tudom, hogy annak idején kérte e, nem hiszem. De, ha kérte is, többször jelezte, hogy nem kívánja igénybe venni a szolgáltatást, kapcsolják ki. Ha ez nem történt meg, akkor már itt mulasztott a t-mobil.
Köszönöm az infót, ha arra kerül a sor, igénybe fogom venni. Köszönöm! -
-
LógaGéza
veterán
válasz djculture #63383 üzenetére
És ha nem küldenek SMS-t? Múlt héten kicsit sok meló volt, és most eszméltem rá erre a dologra... Flottásokat is érinti ez?
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Blackmirror
őstag
válasz djculture #63328 üzenetére
Az a helyzet hogy ha kikapcsolják az előfizetésem mondjuk újra és kiszámláznak esetleg egy kötbért akkor nem segít az rajtam ha a homár oldalra írkálok. Szóval ezért úgy gondolom hogy jobb ha a hatóságokra bízom az ügyet aztán majd ők elintézik a telekommal.
De most úgy fest hogy fél év alatt sikerült megoldania a telekomnak a dolgot. Ha mégis jön felszólítás. akkor többet már nem fordulok hozzájuk az biztos.
Ha a homárra ezt az egészet leírnám akkor kb senki nem olvasná el, olyan hosszú lenne.Főleg ha csatolnám a panaszokra adott válaszokat Lassan már én sem tudom követni.Pl.:
-1430 felhív: ne aggódjak ,majd automatikusan törli a rendszer az át nem vett telefon számláját
-majd jött a felszólítós sms 750Ft-ért és megvonták tartozás miatt az epack kedvezményt
-panaszt tettem megint,válasz:igazam van, jóváírják a felszólítási díjat
-majd jött a felszólító sms megint 750ft,és epack kedvezmény megint ugrott
-1430-on panaszt tettem.
-2000 ftért beszéltem a behajtási csoporttal, mondta az ügyintéző hogy a rendszer mely időpontban kapcsolta volna ki az előfizetésem,de felfüggesztik az eljárást és nyugodjak meg, nem lesz semmi következmény.
-panaszt tettem a 1430-on megint , jött a válaszlevél hogy törlik a számlám és jóváírnak 2000FTot ,750-et ill az epack kedvezményt 300
- nem jött több sms .kikapcsolták a kimenő hívásaim.Bementem az Alleeba, ott mondták hogy nincs tartozásom ez tévedés lesz,fél órán belül visszakapcsolnak, így is lett.
-aztán panaszt tettem emiatt a 1430-on, jött a levél hogy ennyi és ennyi tartozásom van,ekkor és ekkor fel lettem szólítva, és szíveskedjek rendezni.További panaszt ne tegyek,NMHH ill fogyvédhez fordulhatok.
-1430 felhív, megint elregéltem az egész fél éves sztorit, mivel az utolsó válaszukban az volt hogy több panaszt ezzel kapcsolatban nem fogadnak így az ügyintéző sem rögzítette panaszként,de felhívta a behajtási csoportot.Ott mondták neki hogy elég sok bejegyzés van ezzel az üggyel kapcsolatban utána néznek....aztán nem is hívtak de pár nap múlva kaptam a másik levelüket mely szerint túlfizetésem van, ill 19.990-et jóváírnak .így el fog tűnni a 19.990-es "tartozásom".Dióhéjban ennyi.Asszem kétszer beszéltem a behajtási csoporttal de már nem emlékszem hogy volt,hónapok leforgása alatt telefonáltam párszor.1430 meg vagy tízszer lett hívva és írásban is panaszt tettem
[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
legenda
válasz djculture #63045 üzenetére
közel sem olyan biztos az, hogy komoly problémája lesz belőle a hazai szolgáltatóknak, sőt!
egyrészt nem olyan egyszerű előfizetői szerződést kötni külföldön sem egy eltérő ország állampolgárának, másrészt csak emiatt nem fog mindenki kiutazni és intézni, illetve a későbbi ügyintézési módok és lehetőségek is bekorlátozzák majd a dolgot, végül pedig senkinek sem érdekel hogy egy országban ellehetetlenítse, vagy akár csak komolyan hátrányba hozza azon szolgáltatókat, amik sok más országban is jelen/képviseltetve vannak, vagy ottaniak leányvállalata...stb.Vikt0r szia, díjmentes a telekom magyarországi mobilhálózatából, már ha a +36-1/265-9210 hívására gondoltál.
[ Szerkesztve ]
-
válasz djculture #62705 üzenetére
igen én is valami ilyesmire gondoltam,de ehhez sztem nem szügséges megadni , hogy milyen tipusu a telefon és azoknak mi a telefonszáma.
Mert azt mondták, hogy 3 készülékre ingyenes a kiépités.
DE ha egy jelerősitő lenne ami mondjuk egy 10 méteres körbe szétszórja az erősitett jelet akkor azon belül bárki tudná használni aki a Tmobil hálózatát használja, én legalább is igy gondolom.Elvileg 20 napot mondtak, hogy a max idő enyni a kiépitésre,remélem azért nem lesz macera a használata , mert akkor csak csöbörből vödörbe eset lesz, eddig nem tudtam telefonálni ezután meg csak ugy használhatom mintha vezetékesem lenne.
-
veterán
válasz djculture #61933 üzenetére
Létrehozhatnak egy új díjcsomagot, aminek az emelés előtti ára van, szépen átraknak abba, és arról küldik a számlát. Meg lehet oldani, csak akarniuk kell. Nincs szükség itt ügyfél általi trükközésre.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
válasz djculture #61929 üzenetére
Szerintem nem vesznek el. Ha én hűségidő alatt nem fogadom el a tarifám új díját, akkor ezt szépen megmondom nekik, és fizetem tovább a régi árat. És minden megy tovább. Legalábbis ideális esetben így kell történnie. Ha nem, az NMHH dolga sürgősen megteremtetni a szolgáltatókkal ezt az ideális helyzetet.
Mr. Teddy: igen, elvileg jogom lenne hozzá.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Sayuar
senior tag
válasz djculture #61158 üzenetére
jó lenne egy forrás, mert így, ebben a formában nem igaz a megállapítás:
"Európában 35 euró előfizetési díj ellenében az ügyfelek átlagosan 5 gigabájt adatforgalomhoz juthatnak 4G hálózatban"Miért:
Magyarország: Domino Surf + NetPluszXXL=3980Ft, 310Ft/EUR kurzuson ~13 EUR
Románia: digi prepaid, 5GB 4,96 EURSzóval óvatosan az ilyen felmérésekkel, mert nem tudni ki-, és milyen érdekből írja.
[ Szerkesztve ]
-
Sayuar
senior tag
válasz djculture #61143 üzenetére
kíváncsi vagyok (átküldöd akár privátban), hogy ezt hol láttad/olvastad, mert a weblapjukon utalást erre vonatkozóan nem találni, de ha visszanézed az ászf-jüket, akkor 2 évre visszamenőleg nincs árváltozás, és a jövőben életbe lépő ászf-ben sincs áremelés
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz djculture #61128 üzenetére
A csatolt iratok tanúsága szerint a fogyasztó a vállalkozástól olyan tartalmú számlalevelet kapott, mely szerint 2014. 02. 15-én 20:57:23-tól kezdődően 14442 mp időtartamig tartott egy általa kezdeményezett hívás, ennek nettó percdíja 29,92 Ft, így összesen nettó 7.211 Ft, bruttó 9.158 Ft került kiszámlázásra.
A hívott fél az X Zrt., akitől a hívás kezdő időpontjában taxit rendelt a fogyasztó. Az X. Zrt. a fogyasztónak írt levele szerint a hívásriportot rögzítő dokumentum szerint a fogyasztó hívása 47 másodpercig tartott, 20:58:24-ig.
Ez nekem 61 mp, de a dokumentumban mindenhol 47 mp van...
Most vagy a Taxi társaság vagy a Telekom rendszere mérte máshonnan...Elég érdekes, már csak azért is, mert elméletileg nem bontják 60 percenként a hívásokat?
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz djculture #60513 üzenetére
minden havidíjra?
nem látok ilyet, sokkal több díjcsomag ára marad a régi - a lényegibb összes move, összes next, aktuális like s, fun s, -, mint amennyinél emelnek.
a három előfizetésemre összesen fogok ~700 ft többletet fizetni, de azt is csak a netplusz emelések miatt, mert két előfizetésen van 1 gigabyte, a családbarát emelésének az összegét említésre sem méltatom, a perc és sms emelés sem különösebben izgat, mert a move díjcsomagok leforgalmazhatóságát sem szoktuk általában elérni, helyette a családbarát van rendesen kihasználva minden előfizetésen.
nem mondom persze, hogy jó dolog az emelés, de várható volt - a másik két szolgáltatónál is az, illetve valamelyik meg is lépte már néhány hónapja -, hiszen ha nem tették volna meg, akkor utána akár 2 évre is jegelhették volna a dolgot, hiszen az év közepétől a hűségszerződés őket is jobban köti majd.
fontos megjegyezni, hogy lesz/lehet ennek hátránya az előfizetői oldalon is a későbbiekben, de ebbe még nem sokan gondolnak bele, egyelőre az egyik fele problémázik az emelésen, a másik része pedig örül a magasabb havidíjú díjcsomag mellett részletre és viszonylag olcsón kihozott telefonnak, amihez kapcsolódó előfizetést most kötbér és egyéb hátrányos következmény nélkül jelentősen olcsósíthat, vagy kedvezményt kérhet az előfizetésre.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Vangelis
félisten
válasz djculture #60513 üzenetére
Mint a katonatiszt.
Nekem az hebegték telefonba,hogy már eleve van 1000ft kedvezményem az 1990ft ezért nem tudnak adni még 1000ft-ot.Mondom de attól, hogy már van kedvezményem még engem is Kátrányosan érint a 2ft-os emelés.
Jó mondjuk igaz, hogy soha szinte egy percet sem beszélek... de akkor is! Majd mostantól szerettem volna pont.ezért nyomban rendelek is valami olcsóságot!
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
erdoke
titán
válasz djculture #59579 üzenetére
Nyilván van, másképp hogyan lehetne ATK?
Viszont Move M ATK-ra váltani majd csak májusban tudok. Az remélhetőleg 3990 rablánc nélkül is. Inkább maradni kellett volna Mozaik S-ben, szarok az új csomagok, és ilyen 4-6e Ft-os díjcsomag mellé készüléket sem éri meg kihozni, kegyetlen drágák. Megnézem a számhordozást...A legjobb aláírás a héten
-
tomy86
addikt
válasz djculture #59390 üzenetére
Egy hónap az elvárható minimum. Egy ideje már nem tudok semmit sem rendelni. Az otthoni szolgáltatások részre pedig már lassan egy éve nem tudok belépni. Szerintem a fejlesztő csapatba csak olyanokat válogattak be, akik már a középiskola első évében megbuktak informatikából.
-
StLui
veterán
-
t256
őstag
válasz djculture #59070 üzenetére
Pár hete kaptam. Igazából nem is "ajándék" kupon. Legalább 5000 Forint értékben kell vásárolj. Abból kapsz 2000 forint kedvezményt. Mint tudjuk a tartozékok a szolgáltatóknál a legdrágábbak.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
törölt tag
válasz djculture #56754 üzenetére
A 2G is csak arra volt jó - térerő sem volt -, az ott töltött egy órát végül a táblagép használata nélkül voltam kénytelen letudni, mivel 2G-n nem jött semmi, így legalább nem merítettem az N7 akkumulátorát - szükség volt rá később más helyeken- , hogy a Dying Light gameplay videókkal a mobilnetből hátra lévő részt is elhasználjam. A 4G az nekem plusz 9 Mbps-ot jelentene, de az igazság az, hogy stabil 3G-nél tekintve azt, hogy Nexus 7 2012-es táblagépen, egyelőre úgyis 720p-ben megy a Youtube, bőven elég az is. Sőt ez a sebesség 1080p-hez is elég simán. Viszont az akkumulátor szempontjából hozhat változást a 4G/LTE.
Konrétan erről a sorozatról volt szó szép lett a játék, csak I7-en szaggat keményen, főleg a második résztől számítva látszik, szóval ezt majd lehet PS4-re veszem meg.
[ Szerkesztve ]
-
GLOCK34
aktív tag
válasz djculture #56484 üzenetére
Persze,igazad van,csak most nagyon berágtam. Ismered a szerződésmódosítás lényegi tartalmát.!
Közel 20k kellene többet kiköhögni mindennemű + ellenszolgáltatás nélkül,ráadásul megpróbálták úgy tálalni,hogy ez legfőképp az én érdekem és hosszútávon kifizetődő lesz.
Hülyének néznek. Ráadásul kerek perec azt mondta a kis drága,hogy idézem: "Jelenleg Magyarországon nem fog találni a Telenortól magasabb színvonalú szolgáltatást nyújtó céget."
Ezen letérdeltem,el is jöttem azonnal.
A Telekomhoz pedig annyira "hűséges" vagyok,hogy még megvan két Westel 900 dobozom is. -
Soulfly842
addikt
válasz djculture #56388 üzenetére
Ezt tudod hogy hívják djculture?
Statisztikai kozmetikázás...
A prepaid alapú kártyák száma folyamatosan csökken, de a %-os piaci részedés kimutatásában ez mégis súlyos relevanciával bír.
Most ahogy nézegettem ezt a statisztikát ez is szembetűnő volt (elég sikeres volt a 2013 év végi 30% kedvezmény minden készülékre (kivétel iPhone)):
Forrás:
[link]Egyébként egy kis érdekesség:
Domino kártyával univerzális egyenleg terhére lehet elvileg vásárolni a Play áruházban. Gyakorlatban még nem tudtam kipróbálni, de elvileg már élesben megy
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
-
-
313313
addikt
válasz djculture #56381 üzenetére
Telenornál már megy a zúgolódás, ott komoly változásokat tolnak le az üzleti előfizetők torkán...
Meg újítanak csináld magad díjcsomagot.Szerk.: Amiről mi beszélünk, azt Tesco mobilos kártyával adták, lehet függő is volt
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile 2
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Dark Souls sorozat
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Fotók, videók mobillal
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM