- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel 9a: ez a várható EU-s ár és színválaszték
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megvan a Pixel 9a premierdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
raptorkax
csendes tag
válasz
DrKapocs #173 üzenetére
Értelek, hát nem tudom, nálam a Mi Band 5-höz a Zepp Life működik, de ugye ez nem nfc-s.
Ezért váltottam volna le erre a Xiaomi Watch s1 Active-ra, persze ezt értem, hogy nem ők tehetnek róla, de így reklámozni valamit, amit Mo.-n szinte használni se lehet, Erste Visa-t nem fogadta el, kiírta, hogy keressem az ügyfélszolgálatot, a többire meg nem megfelelő -t írt (pl. Raiff,Revolut). K&H-s bankkot meg nem szeretném csak ezért fentartani, mert Raiff olcsóbb részemre, a virtuális kártyájukkal. Volt Curve-m egyenleg is volt rajta, de egyszercsak jött az értesítés, hogy -ba vagyok, azonnal fizessem be, azt töröltem az egész fiókot, azok után, meg főleg, hogy volt Vivid-em is, aztán ott valami 10 euróm beragadt, mert bezárták a számlám, de úgy láttam itt valahol valami topicba, hogy másokét is bezárták, viszont én nem tudtam kimenekíteni a pénzt sajnos. Lehet, hogy most működne, de őszintén megvalva, nem szeretnék kókányolni,kockáztatni, eléggé kevés minden van bekapcsolva is rajta, de sokkal durvábban merül az akkuja, mint az 1000 éves mi band 5-ömnek, és nem a Xiaomit fikázom, csak ez az óra jelen esetben még akciósan sem ért 50k-t, max talán felét érheti, mert akkuja se túl jó, pl. bármit csinálok rajta, pl. képernyő bekapcsolva van, kb fél perc -1 perc azt legalább 1% merült belőle. De visszatérve, sajnos ez még nem kiforrott, viszont, amit nem értek, miért van fent OTP,Erste,Mastercard oldalán, hogy OTP,Erste-vel működik, miközben nem isSzóval igazából a probléma a megtévesztés. Bár OTP kártyám nincs, de mivel Erstét sem fogadja, bár mondjuk az pont Visa, de gyanítom, hogy OTP-s kártyával sem működne. De azért majd figyelek, kiváncsi leszek az újításokra
-
DrKapocs
őstag
válasz
raptorkax #172 üzenetére
Én így csináltam meg korábban, amíg Miband 6 NFC-m volt. Jól működött, viszont a Revolut az nem. Nyilván ma már MiFitness van.
Nem a Xiaomi tehet róla, hogy a magyar bankok egy része nem támogatja. Samsung Pay anno senki nem támogatta. A XiaomiPay egyébként jól működik Esténél (Curve nélkül, közvetlenül Visa kártyával).
-
raptorkax
csendes tag
válasz
DrKapocs #171 üzenetére
Szia, köszi a választ!
Itt az oldal pro verziót mutat, nekem active-m van. Jaj bocsi, Erste-s az tényleg visa,de igazából az céges, szóval legfőképpen raiff lenne jó használni. Már úgy tudom, hogy Curve fizetős, illetve nálam nem írja csak K&H-t támogatott banknak...,azért egy 50k-s órától nem ezt a gagyiságot várná az ember, főleg, ha direkt erre veszi, drága k&h-s számlát pedig nem fogom csak ezért fenntartani. De curve-nak utána nézek, de azt se írja az órám appja, szóval lehet az is hiába volna. Szóval ebből nagy valószínű, hogy visszaküldés lesz sajnos.
De köszi!
-
DrKapocs
őstag
válasz
raptorkax #170 üzenetére
Közvetlenül Revoluttal szerintem nem fog menni. Ezen oldal szerint ezek támogatottak Mo-on. Ersténél biztosan megy a fizetés, legalábbis MiBand 7 NFC-vel, Visa kártyával. Szerintem az órád csak Mastercardot támogat, de ennek nekek kellene pontosan utánanézni. Ha ragaszkodsz a Visa megoldáshoz, akkor a megoldás a Curve lesz. Amögé be tudod tenni a Visa kártyát is, legalábbis én anno beraktam MiBand 6 NFC-n. A 7-nél már nincs erre szükség, közvetlenül megeszi az Erstés Visa kártyát. Curve mögé Revolut szerintem nem fog menni, nekem régen nem ment.
-
raptorkax
csendes tag
Sziasztok!
A napokban vásároltam egy Xiaomi Watch s1 Moon White-t Alzától, de sajnos csak azt írja k&h támogatott, se Erste, se Revolutot nem fogadja el, bár igazából Raiff kártyával használnám, de azt se fogadja el. Néztem pár országot, de egyiket se találtam meg azoknál amiket néztem. Interneten, otp meg biztosdöntés.hu vagy mi, meg Erste oldalán is kint van, ill. mastercard.hu webjén is fent van, hogy elvileg Erste/otp-nek működnie kellene, otp nincs, de Erste-t megpróbáltam, az se ok. Alza a gyártóhoz irányított, egyenlőre nem kaptam még választ. De valamilyen megoldás van esetleg? Köszönöm. Azt írja, hibás számlaszám, próbáljam meg egy mastercard-al, gondolom itt fordítási hiba a számlaszám = kártyaszám akar lenni, de mastercard-os kártyával próbálom és nem fogadja el...
Esetleg ötlet? (Ez Mi Fitnes app) próbáltam hogy töröltem, majd Zepp Life és a sima Zepp-et is letöltöttem, de ezek azt jelzik, hogy ez az óra nem kompatibilis, tehát csak Mi Fitnes-re tudtam társítani, itt meg csak k&h van :/
[ Szerkesztve ]
-
kammler
senior tag
Valaki járt úgy, hogy mikor adnék hozzá kártyát, csak a nevem tudom beírni? Mikor írnám a számot nincs billentyűzet. Nem ugrik fel. Jóval korábban működött, illetve ami kártya van benne most is ok.
-
róland
veterán
Regisztráltam Curve-n, de sem olasz, sem magyar régióval nem tudtam hozzáadni a Xiaomi Pay-hez (Smart Band 7 NFC karkötőn).
Valakinek valami ötlete, hogy hogyan lehet Curve kártyát hozzárendelni? (Az Olasz rériós regisztrációnál a fizikai kártyát CSAK olaszországi címre postázzák.)http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
róland
veterán
válasz
Robero1989 #161 üzenetére
Töröld le és telepítsd újra a Mi Fitness-t. (Bár eléglehet a cache-t és az adatokat törölni, ha tudod hol kell egy-egy alkalmazásnál. Ezután úgy indul, mintha most telepítetted volna.)
Adj meg az alkalmazásnak minden engedélyt, amit kér. Aztán kövesd lépésről-lépésre a Smart Band 7 NFC beállítási útmutatóját.Amikor odáig jutsz, hogy végre hozzáadni kívánod az első kártyát, NE hagyd kikapcsolni a képernyőt, mert akkor kezdheted előről az egész mókát. (Nekem egy ilyen körnél állandóan 9004-es hibát dobált, majd újratelepítés után megcsináltam, ahogy írtam, és voilá: működik.)
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Robero1989
újonc
Zepp life sem működik ott ha rámegyek a bankkártya hozzá adásához lép tovább
-
Criminal017
őstag
válasz
Robero1989 #161 üzenetére
Zepp Life alkalmazással menni fog.
-
Robero1989
újonc
Olyan problémám van hogy mi band 7 NFC -nél nem tudom hozzáadni a kártyát mi fitness alkalmazásban mert azt írja hibának hogy, rendszerhiba kérjük próbálja meg később. Van valakinek valamilyen megoldása rá?
-
róland
veterán
Sziasztok!
MI Band 7 NFC + Revolut VISA kártyával mik a tapasztalatok? (Vagy Revolut kártyával működik egyáltalán?)http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
mukkele
csendes tag
Van egy Xiaomi watch s1 órám. Szépen működik vele az OTP meg a K&H is. Sőt a curve is. Eddig egy oneplus 7T-n használtam a mi fitness-t. Ezen belül adtam hozzá a kártyákat. Látom a fizetéseket, tudok törölni, hozzáadni kártyát. Közben lett egy Oneplus 10 pro 5G telefonom. Azon is ott a mi fitness. Látom a kártyákat, mit fizettem. Viszont ha hozzá adnék kártyát, akkor nem jó. Csinál egy biztonsági ellenőrzést. Aztán ott az oldal, hogy akkor a kártya adatok. Most figyeljetek. A nevem be tudom írni, felugrik a billentyűzet. A kártya számot azt már nem tudom. Nincs billentyűzet, nem ugrik fel... Megpróbáltam átverni egy fizikai billentyűzettel. OTG kábellel a telóra dugtam. Na ott már nyilván be tudok írni mindent. Rányomok hogy elfogadom a feltételeket és csak karikázik. Örökké. Semmi hibaüzenet. Én már újra is telepitettem, közben jött új android. Ugyan az a hiba.
-
Alien666
csendes tag
Valakinek sikerült már MI Band 6 NFC-n beizzítani ERSTE bankkártyával a Xiaomi Pay-t?
Szépen felviszem a kártya adatait a Zepp Life alkalmazásban, majd még jön is valami Erste nyilatkozat, majd kiírja, hogy "A hitelesítő kódot SMS-ben elküldtük az alábbi telefonra" (csak az utolsó 4 számjegyet írja, de az stimmel) , de kód nem jön, csak egy üzenet az Erste-től, hogy " sikeresen kezdeményeztem a kártyám hozzáadását a Xiaomi Pay-hez. De semmi kód. Ilyenkor mit lehet tenni? -
paolinho
őstag
Arra vonatkozóan van valakinek tapasztalata, hogy kínai régiós NFC-s órával működhet itthon a Xiaomi pay?
-
DrKapocs
őstag
válasz
kzsolt00 #151 üzenetére
Számomra fontos a biztonság, de speciel ettől nem paráztam. Korábban a Curve+Erste visa volt mögötte, de mióta van rendes támogatása a XiaomiPaynek az Ersténél és megy a Visa is, azóta közvetlenül beraktam az Erste visa kártyát mögé. Semmi gondom nem volt, tökéletes. Szerintem nincs mitől parázni. Persze, persze, már várom a kommenteket, hogy a kínaiak majd jól lenyúlják... ugyanmár. Ha bármi erélye lenne a lenyúlásnak, vajon engedné az OTP, Erste, K&H azt, hogy mögé rakjuk a kártyát?!
[ Szerkesztve ]
-
kzsolt00
tag
Szaisztok!
Watch S1 (Nem active, hanem "sima") órámhoz szeretném MI fitness appon beállítani OTP-s webkártyámad direktben, az eddig curve-otp mód helyett.
A kártya típusa mastercard, helyesen töltöm ki az adatokat, de a végén kiírja hogy nem helyes ("Érvénytelen számlaszám. Próbálja újra egy Mastercard-kártyával). A számlaszám szó is furcsa, mert a bevitelő mező neve is kártyaszám, de felteszem ez egy elírás.
(hozzátenném még, hogy a kártya hozzáadási felületen van egy kis gomb "Támogatott bankok" néven, amire ha rámész, még mindig csak a K@h-t írja ki. Az appomhoz nincs frissítés. Nektek mit ír alatta?)
Valakinek sikerült már? Vagy az lenne a gond, hogy ez egy webkártya? De ilyen limitációt sehol se láttam írva. -
vdricsi
lelkes újonc
Sziasztok!
Xiaomi watch s1 active óra támogatja az otp-s visa kártyát? -
DrKapocs
őstag
válasz
Vickthor1 #142 üzenetére
Nem csak az a lényeg, hogy Este kártya. Visa vagy Master? A termék adatlapja szerint csak a Mastercardot támogatja, Visa nem támogatott az órádon. Szóval, ha Visa kártyád van, akkor 2 opciód van: lecserélteted Mastercardra vagy maradsz a Curve+Visa megoldásnál.
Egyedül a Miband 7 NFC támogatja a Visa kártyát, jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
Vickthor1
friss újonc
Sziasztok! S1 Active -hoz sikerült valakinek hozzáadnia ERSTE kártyát, Curve nélkül?
-
Cavsfan
tag
Elméletileg Erste bank nál is megy
-
Miska0330
tag
Sziasztok!
Bővült a Xiaomi Pay használhatósága.
OTP -sek is használhatják.
https://fintechzone.hu/elerhetove-valt-a-google-pay-a-garmin-pay-es-a-xiaomi-pay-az-otp-banknal/
-
vacs
veterán
-
ddkk222
csendes tag
Hello.
Vettem egy s1 órát.
Regisztráltam a curve appba, hozzá adtam a kártyát, de a fitness appba nem sikerült hozzá adni a kártyát, mert azt írta ki hogy nem megfelelő az adat.
Utána olvastam hogy olasz régiót kell megadni. Töröltem a curve fiókomat. Átálítottam a telefont és az órát is olasz régióra, elkezdtem regisztrálni a curve appba ott is olasz régió, és amikor kéri a kártya adatokat, nem bírom hozzá adni mert azt írja ki hogy ezt a kártyát nem lehet hozzá adni, válasszak másik kártyát. Mi lehet a gond? -
ddkk222
csendes tag
Hello.
Vettem egy s1 órát.
Regisztráltam a curve appba, hozzá adtam a kártyát, de a fitness appba nem sikerült hozzá adni a kártyát, mert azt írta ki hogy nem megfelelő az adat.
Utána olvastam hogy olasz régiót kell megadni. Töröltem a curve fiókomat. Átálítottam a telefont és az órát is olasz régióra, elkezdtem regisztrálni a curve appba ott is olasz régió, és amikor kéri a kártya adatokat, nem bírom hozzá adni mert azt írja ki hogy ezt a kártyát nem lehet hozzá adni, válasszak másik kártyát. Mi lehet a gond? -
gti16v
őstag
Sziasztok!
A K&H és a curve kártya is működött az órán már jó ideje.
Elromlott az óra,gariba küldtek másikat.
Sajnos az új órára csak a K&H-t tudtam felrakni.Curve-re mindig valami kártya adat hibát ír
Valami tipp?
Köszi
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
yogibear
őstag
Szia.
Köszi a részletes leírást, a segítségével sikerült "összedobni" a rendszert nulláról...
Webkártyát és nem plasztikot tettem be a Curve alá, biztos, ami biztos és első teszten hibátlanul átment az órás fizetés...
Remélem a továbbiakban is ilyen flottul és gyorsan fog működni...Én úgy állítottam be a Miband-et, hogy egy felfelé suhintásra felold. De az alap a duplakoppos ébresztés.
Maradtam a dupla koppos feloldásnál, mert a suhintós módszeredhez a "lift wrist" funkciót is be kell kapcsolni az app-ban, akkor meg többet megy a kijelző, hamarabb merülhet le...Köszi még egyszer a leírásodat, nagy segítség volt.
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”©Hofi
-
DrKapocs
őstag
válasz
Viktor0610 #133 üzenetére
Samsung A50-en és A52s-en is átváltja a ZeppLife a rezgő módot normálra, ahogy hívást indítok. Érdemes megnézni a videot. Sima Zeppet nem próbáltam, de már nem is fogom, belefáradtam. Ráadásul nem mindig váltja át, hanem random módon. Instabil. Régi és új verzió is.
A Redditen pedig itt írnak a bugról.
@gti16v: Akkor nem szóltam, ha nem megy vele az óra, akkor örülj neki.
[ Szerkesztve ]
-
-
DrKapocs
őstag
Add el gyorsan az órát, ha jót akarsz magadnak. Nem az órával van gond, hanem a ZeppLife appal. Egy rakás bughalmaz az egész, "a piece of shit". Csak a bosszúság van vele. Nálam például a ZeppLife a rezgőre állított készüléket egy indított hívás után átállítja normál hangmódra. Kellemetlen tud lenni, ha akkor csörög a telefon, amikor nem kellene... nincs rá valódi megoldás, mert a különböző engedélyek megvonása után nem tölti fel a tokeneket, stb. Hiába tettem fel régi verziós MiFitet, az sem segít. A Redditen is írnak a bugról, fix nincs rá. De beleavatkozik a wifis makrók működésébe is. Soha többet nem veszek ilyen terméket, olcsó, de egy szoftveres bughalmaz. Jó a Mi band 6 NFC fizetésre, de a Zepp miatt utálom. Ja, és a Mi Fitness is ugyan ilyen bugos.
-
gti16v
őstag
kiderült...vlsz a pixel 6pro nem kompatibils az óra szoftverével,de megoldottam,egy xiaomi telefonnal rá csatlakoztam az s1 re,beirtam a accountom,felvittem a kártyát,kilépetem,belépetem újr a pixelen,és már ott volt...sima bug sajna...lényeg megy a kártyás fizetés,az órával
-
st6969
őstag
"azért nem enged beírni csak nevet, és kártya számot, lejártot nem, mert névből tudja, nincs ilyen kompatibilis kártyám?"
Alacsony a valószínűsége, hogy a kártyán lévő név bármilyen központi adatbázisban össze legyen kötve a kártyával, mert pl. egy online vásárláskor bármilyen nevet beírhatsz a név mezőbe, ha a kártyaszám, lejárat és CVC stimmel, elfogadja.
De ha meg nincs kompatibilis kártyád, akkor mit is akarsz a nem kompatibilissel? -
gti16v
őstag
válasz
DrKapocs #125 üzenetére
Értem, vissza olvastam, ezért írtam...
Mert sötet módban,a név beírása megy, többi nem... világos módban sem.
Arra tudok gondolni, hogy akkor azért nem enged beírni csak nevet, és kártya számot, lejártot nem, mert névből tudja, nincs ilyen kompatibilis kártyám?
Ezért nem megy, mert curve, sem K&H... kártyám sem.Csak a név-re ugrik fel a billentyű. .
-
-
gti16v
őstag
Sziasztok!
"Gondolkodás" nélkül vettem egy xiaomi s1-et....most voltam nyaralni,és nagyon jól jött volna az órás fizetés,és száműztem a samsung watchot,megvettem az s1-et,mert valahol futólag olvastam,hogy működik rajta a google pay,azt most látom itt meg érzékelem a beállitásoknál,hogy nem ilyen egyszerű....
De már ott elakadtam,hogy a xiaomi pay-nél csak a nevemet tudom,beírni,a többi ablaknál(lejárat,kártyaszám...fel sem ugrik a billentyű,így irni sem tudok)
Azt már láttam,K&H val ,működik hivatalosan...csak nem akarok egy 3. banknál emiatt bankszámlát nyitni...Azt olvasom,valami curve kártyával működik (mintha korábban valamelyik youtubernél hallottam volna reklámban) az feltételezem,olyan mint a revolut..olyanom sincs,viszont WISE-om van,ami amúgy tökéletesen működik a PIXEl 6 pro-n.tehát akkor milyen lehetőségeim vannak az órás fizetésre? köszönöm..
[ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
válasz
Criminal017 #120 üzenetére
Jobban megnézve valóban csak stock notice van.
-
beelink
csendes tag
Ván már Mi Band 7 NFC tapasztalata valakinek? Az AOD miatt inkább azt vennék, de örülnék ha lenne a fizetésről valami konkrét tapasztalat. Erste banknál vagyok, Curve-n keresztül menne a fizetés. Köszi!
-
DrKapocs
őstag
válasz
DrKapocs #116 üzenetére
Sikerült betenni a Curve mögé a Revolutot, ezen belül is a fizikai kártya adatait adtam meg. Ez ugye egy Visa kártya. Viszont... elutasította a terminál.
Érdekességek:
- A Curve mögé rakott Erste bankos Visa kártyával hibátlanul megy a fizetés a terminálnál.
- A Revolutos fizikai kártyával (ugyan azzal, amit betettem a Curve mögé) simán fizettem ugyan annál a terminálnál, ami elutasította a Curve mögé tett Revolutot.Mi lehet a gond?
-
DrKapocs
őstag
Sziasztok!
Nekem is lenne egy kérdésem:
- Curve mögé nem sikerült berakni a Revolutos fizikai kártyámat. 2000-es hibakódot dob vissza. Az az érdekes, hogy a Revolutos Visa kártyát Mastercardnak hozza és jön a hibakód. Az Erstebankos Visa viszont gond nélkül hozzáadható volt. Van esetleg ötletetek, hogy mi lehet a probléma? Nektek sikerült Curve mögé Revolutot tenni?Előre is köszönöm!
-
Csocsesz75
őstag
Sziasztok !
Nincs még ilyen órám, S1 Active-ot nézegetem, 2 kérdésem lenne :
1. Curve alá berakott MKB kártyával lehet-e mindenféle mókolás ( régióváltás, meg esetleg amiről még nem tudok) nélkül fizetni ?
Esetleg Curve nélkül, közvetlen MKB kártyával is meg lehet oldani ?2. Folyamatos pulzusmérésre képes az óra és ezt ki is képes mutatni a számlapokon ? Nem 1, 5 vagy 10 perces mint az Amazfitnél van hanem állandó, folyamatos.
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Khadris
csendes tag
válasz
Smarkoka3 #111 üzenetére
Szia, a 2002-es kód az fedezethiány.
Leginkább akkor szokott lenni, (azon kívül, hogy a limited tényleg túl alacsonyra van állítva), ha a bankos appban nem hagyod jóvá a másodk faktoros hitelesítést.
Ezt már mindenképp a bank dobja vissza, hívd fel az ügyfélszolgálatot, hogy azon az időponton ők mit látnak a kártyaforgalomban, mi akadt el. -
Smarkoka3
csendes tag
Sziasztok!
Watch S1, Redmi 10 (ha van jelentősége) kombó, Curve kártyát az istenért nem tudom rákönyörögni.. Az atya úristen régióját is átállítottam már Mozambiktól Zimbabwéig mindenre de egyszerűen nem... mindig az átkozott 2002-es hibakód..
Mit csinálok rosszul?
Sokminden köt az Erstéhez ezért nem ballagnék be a K&H-hoz hogy adjanak egy mastercardot, az s1 meg egyszerűen mintha nekem készült volna, annyira bejön, így a meglévő anyagokból dolgoznék.
Kérlek segítsetek mert nem szívesen vágnám falhoz egyiket sem. (A teló céges az óra meg mint írtam szerelem..)
[ Szerkesztve ]
-
tesopapa
aktív tag
Hello!
Watch S1 esetében van valakinek ötlete, hogy a Mi Fitness-ben felvett CURVE kártyára miért nem küldi el az ellenőrző SMS-t a rendszer? A CURVE kivételével próbáltam az alkalmazás ill a Gpay régiót minden lehető helyen átállítani, de nem jön meg az SMS. A CURVE kártya él, aktivált, működik, telóval fizetek vele már egy ideje.
Köszi -
szizso71
tag
Mivel MO.-on nem működik az Alexa, ha mi fitness alkalmazásban, Magyar régióra van állítva,az alkalmazásban meg se jelenik az Amazon Alexa menü! Ezért ha használni akarod sok választásod nincs, régiót kell váltani. Magyar régióval tökéletesen megy a curve, de olasszal is.
-
st6969
őstag
válasz
szizso71 #106 üzenetére
Ezt hogy érted, hogy túl sokat ne várjak tőle? Megnéztem a videót, abban a tag hangvezérléssel indítja a robotporszívót, ami el is indul. Igazából ennek ezt kell tudnia.
Tehát így az óra rendszere, és így minden app olasz régión fog futni? Mert ez a Curve miatt esetleg lehet aggályos (Curve-t használom napi szinten, telefonnal azon keresztül fizetek, ami ugye magyar régiós. De délután lemegyek a strandra és fizetnék egy olasz régiós órával, azt meg gyanús tranzakcióra hivatkozva blokkolja...).
Nekem ez a 2 funkció eléggé fontos. Tetszik ez az óra, gondolkodom is rajta, de már megint a mókolás a régiókkal...(mint anno a Revolut és Curve megjelenése idején). -
st6969
őstag
válasz
szizso71 #104 üzenetére
Mármint az óra régióját kell átállítani, vagy az amazon appnak? (sorry...sose volt még okosórám, telefonon csak kimondom, hogy Alexa, és az megy). Minden egyes parancs előtt nyomni kell a jobb felső gombot?
Ha az óra régióját kell állítani, az nem kavar be a Curve-nek?
Köszi -
st6969
őstag
Sziasztok,
Van itt valaki, aki a Xiaomi Watch active S1 órával ÉS magyar régiós Curve-vel használja?
Régió mókolás nélkül működik?
Miband 6 tulajoknál látom, hogy minden OK.Illetve még az érdekelne, hogy az órán Alexa működik-e? Ha igen, kell-e nyomni valamit, vagy elég egyszerűen csak kimondani, hogy Alexa? Nem találok topic-ot az órához (még).
Köszi
-
madagaszkar
tag
válasz
Ankhiszesz #100 üzenetére
"Manuális bevitel nem működik, mert nem látom a számokat a felületen.... és ha pötyögtetem a felületet, akkor random számokat ír be." " (esetleg fehér háttéren fehér számok?)"
Gondolom "sötét módra" van állítva a telefonod, azért nem látod bevitelnél a számokat. Állítsd át világos módra, úgy mindent fogsz látni. Sötét módban az alkalmazásban, a kártya kiválasztása - tranzakciók-, menüpontban sem fogod látni a tranzakcióidat sem így, csak ha átváltod világos módra a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
Ankhiszesz
tag
válasz
Ankhiszesz #100 üzenetére
Végül sikerült, de lett pár új ősz hajszálam közben.....
1. mi fit app - töröl
2. google pay- kártya eltávolít
3. mi fit app reinstall
4. google pay kártyát újból hozzáadtam
5. Ezután már felismerte valahára a kártyát a Mi fit app, a cvc kód kivételével mindent kitöltött
6. CVC kód be(szenvedése)írása
7. 6 jegyű SMS kód be(szenvedése)írása
Az utolsó 9 számjegy beírása 1,5 órát vett igénybemivel a numpad-on nem voltak számok, sőt semmi se, csak egy fehér ablak (esetleg fehér háttéren fehér számok?). Ráadásúl a számok valahol random helyezkedtek el és nem láttam, hogy hol. + minden szám bevitele után ismét máshova került az adott szám. Ilyet még nem láttam.... tisztára "felhasználóbarát" megoldás, aki kitalálta, azt kötném fel.
Ja vaslom nekik, hogy a következő update-ben keverjék össze a qwerty billentyűzetet is, fehéren fehérre, hogy a nevemet se tudjam beírni ilyen könnyen.
Mindenesetre ma reggel már ki is próbáltam egy üzletben és működik.Nokia 3330>Nokia 6610>Nokia 6230>Nokia 6233>Nokia E52>(Samsung s5230 és Galaxy S5 koncertfon)>Alcatel ot995>Huawei P6>Huawei P9>Xiaomi MI9T Pro>ZTE Axon 40 Ultra
-
Ankhiszesz
tag
Segítségre lenne szükségem...
Megvettem ezt a csodát és a Mi Fit alkalmazás nem ismeri fel a K&H-s kártyámat. Google pay eddig jól működött a telefonon, ott látom is a kártyát, de az alkalmazás nem látja. Régió Magyarország-ra van állítva. Manuális bevitel nem működik, mert nem látom a számokat felületen.... és ha pötyögtetem a felületet, akkor random számokat ír be.Nokia 3330>Nokia 6610>Nokia 6230>Nokia 6233>Nokia E52>(Samsung s5230 és Galaxy S5 koncertfon)>Alcatel ot995>Huawei P6>Huawei P9>Xiaomi MI9T Pro>ZTE Axon 40 Ultra
-
KicsiRegő
tag
Felesleges túlbonyolítani a dolgokat, Curve-el is minden jól működik magyar régióval, és ezer éves fiókkal. Akinek pedig kell egy kis vizuális segítség, ott van Laci videója.
-
DrKapocs
őstag
Ha így kiragadod a beszélgetésből, akkor úgy tűnik, hogy a Curve-re írtam ezt, pedig nem. A Zepp Life-ra írtam, hogy Magyarországra állított régióval a Curve nem lesz támogatot. Korábban be is másoltam, hogy melyik országban mi támogatott.
Korábban le is írtam, hogy én hogyan állítgattam be a dolgokat:
"Szóval hogyan csináltam:
- Nem volt Curve számlám, regisztráltam. Itt magyar régióval regisztráltam, Erstés kártyát rögzítettem mögé (Visa), feltöltöttem az igazolványom képem, szelfit is készítettem. A Curve fizikai kártyát még nem kaptam meg, de az appban már elérhetők a kártyám adatai (Account-Card details).
- Volt korábban Mi regisztrációm, mivel volt 2 Xiaomim is. Talán diamond tag vagyok, de készítettem egy teljesen új regisztrációt. Itt az olasz régiót választottam ki, mivel az olaszoknál a Curve is támogatott. Nálunk nem, csak a K&H. Ebben nem vagyok biztos, hogy az Mi account szükséges.
- Letöltöttem a Zepp Life appot. Itt is regisztráltam, itt is olasz régióval. Azt olvastam, hogy semmiképpen se a Facebook, Google accounttal regisztráljak, mert akkor nem jelenik meg a Zepp-ben a "Card" menüpont. Szóval itt is csináltam egy regisztrációt.
- Összekapcsoltam a Zeppet és az Mi Accountot, de ez lehet, hogy totál felesleges volt.
- Felvittem a Curve-ös kártya adatait a Zepp-be. Előtte kérte, hogy a készítsek a karkötőnek egy belépési kódot. Ezután upgrade követekezett. Nem tudom miért, de nálem ez kb. 3 óra hosszát vett igénybe. Miután az upgrade megtörtént, rögzítettem a Curve kártya adatait. A rögzítés simán ment, gond nélkül."Részemről én lezártam, így biztosan működik. De mindenki úgy csinálja, ahogyan akarja.
-
greatz
csendes tag
Ezt te magad írtad, bubuka:
#40. DrKapocs: "Magyarországra állított régióval a Curve nem lesz támogatott nálunk. Nálunk csak a K&H támogatott. Regisztrációkor pl. Olaszországot válaszd"
Majd:
#45. DrothanHun: "Curve újra regisztráltam szintén Olaszország régióval!"Ez idáig kettő "sehol" "senki"
-
DrKapocs
őstag
A Curve nálam is magyar régiós, igazolványok lefotózva, stb. Azt sehol nem mondta senki, hogy a Curveben más régiót kellene beállítani a magyar helyett.
Én a régi, kb. 8-9 éves Mi accountommal nem próbálkoztam a Zepp life-ban, meg sem néztem, hogy azzal működne-e. Különösebben nem is érdekel. 3 perc alatt regeltem egy új accountot, olasz régióval. Azzal ment, azóta pedig miért piszkálnék egy olyan dolgot, ami kiválóan működik... nem oszt, nem szoroz semminél. Ennél nagyobb "mókolást" ne kelljen csinálnom az életben. Gyanítom emiatt senkire nem fogja az FBI rátörni az ajtót.
-
greatz
csendes tag
És igen, ma kipróbáltam, működik a fizetés az órával. Időközben, még tegnap a Curve-ben befejeztem a regisztrációt: személyi igazolvány és arckép befotózása, 10 percen belül visszaigazolták. Ezzel csupán a használati limitek emelkedtek, enélkül is működik a Curve virtuális kártya. (Arra kell majd figyelni, hogy a fizikai Curve kártya aktiválásakor, elvileg módosul az mostani virtuális Curve kártya lejárati dátuma és a CVC kódja, tehát ezt majd újra be kell regelni ZeppLife-ba.)
Az órát sem kellett a terminálhoz közel érinteni, kb. 5-8 centiről már csippant is (nyilván olvasó terminál fuggő). Szóval minden perfect! A topicban és bennem felmerült kérdéseket sztem megválaszoltam, viszonlátáska.
-
greatz
csendes tag
A délelőtt megvásárolt MiBand 6 NFC órámon már látszik is a fél órája regisztrált Curve kártyám!
Semmi mókolás nem történt.
Az elmúlt 1 órában regisztráltam Curve-ra, az alapértelmezett magyarországi régióval. Egyelőre csak egy virtuális Revolut Mastercard-ot raktam mögé. Azonosítás még nem történt.
ZeppLife-ban az ezer éves (oké, kb. 8 éves) XiaoMi account-ommal vagyok belépve, amiben semmilyen régió nincs beállítva. (Az id.mi.com oldalon a Régió beállításnál két vonal látható: "- -" és ez nem is módosítható.)
Egyetlen kezdeti problémám volt, amit fentebb is írtam, hogy nálam angol nyelven volt az Android beállítva (korábban ezt szoktam meg); ezt kellett magyarra állítanom, hogy ZeppLife-ban egyáltalán elinduljon a bankkártya hozzáadása folyamat a "Bank card service isn't available in your region" üzenet helyett.
(Tehát én sehol nem állítottam Olaszországra semmit, végig legálisan magyar régióval, címmel dolgoztam.)
-
greatz
csendes tag
Ha valaki hozzám hasonlóan "Bank card service isn't available in your region" üzenettel találkozik a Zepp Life alkalmazásban, akkor sanszos, hogy ő is angol nyelven használja az Android-ot. Átállítottam Magyar-ra, és tovább enged... (Előtte sima Region átállítás nem segített).
-
yodamester10
őstag
Gondoltam megpróbálom én is mi watch s1 active,erre 3 nap után se kép se hang az órán most megy vissza szervizbe de szerintem csere lesz
-
nihill
őstag
válasz
PeteePeti #74 üzenetére
Ezt a menüből kártya kikeresést meg lehet spórolni azzal, hogy én pl. a Cards widgetet hozzáadtam, az összes többit meg kitöröltem, így ha oldalra húzom a főképernyőt, azonnal már a kártya jön be, fizetéshez.
2 widget esetén is egyszerű marad, akkor egyik oldalra húzva a kártya, a másik oldalra húzva a másik widget jönne be. -
nihill
őstag
Akinek esetleg gondja lenne a kártya hozzáadásával a Xiaomi Pay-ban wifi kapcsolat mellett, az próbálja ki 4G-vel is, nekem azonnal megoldotta a helyzetet.
Köszönet PeteePeti-nek az ötletért -
<Adamsky>
nagyúr
Nem tudom, hogy melyiknél (Curve, Revolut) fordult elő, de egyes terminálok hajlamosak érzékelni, hogy ezek ilyen "fura" kártyák (nekem a Curve pl. UK BIN-es), és rákérdezhetnek arra, hogy akkor most miben történjen a terhelés (pl. HUF vs. EUR vagy HUF vs. GBP). Na, ha ilyenkor nem figyel az ember és/vagy a pénztáros, csak nyújtja a terminált, te pedig csak tartod a telefont/órát/kártyát, akkor "time out"-al meghiúsul a fizetés, mert nem történt választás.
[ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
válasz
madagaszkar #86 üzenetére
Ma érkezett meg a fizikai kártyám a Curve-től. Meg fogom csinálni én is, köszönöm a tanácsot.
A Revolutos kártyám is úton van.
-
madagaszkar
tag
Én is ma használtam 3 különböző üzletben, jellemzően pár ezer Ft-os vásárlásokra és a fizikai CURVE kártyával pénzt is vettem fel. Működött rendesen. Mondjuk a pénzfelvét - 1000 Ft -csak a fizikai kártya aktiválása miatt kellett, mert a CURVE fórumán olvastam, hogy első alkalommal történő használatkor mindig chip+pin, azaz bedugós tranzakcióval kell aktiválni a CURVE bankkártyát. Ez lehet készpénz felvétel is és a paypass használathoz szükséges a fizikai kártyánál. Nem tudom, hogy a karkötős fizetéshez van e köze, mindenesetre megcsináltam, biztos ami biztos alapon.
[ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
válasz
madagaszkar #83 üzenetére
Használtam már a Lidlben, de csak egyszer. Akkor ment. De gyanús, hogy nem-e a kasszás csaj csinált el valamit. Nem láttam pontosan, de valami olyasmit írt ki, hogy másik tranzakció van folyamatban vagy valami ilyesmit. A Curve appban nyoma sincs az elutasításnak.
-
DrKapocs
őstag
Nálam ma elutasította a Lidlben a terminál a karkötőt. Eddig minden rendben volt vele; ma frissítettem a Curve appot. Nálatok jól megy?
-
DrKapocs
őstag
Az, hogy Android 11 vagy 9, az teljesen mindegy. Ha a Zepp-et, Curve-öt fel tudot installálni, akkor az megfelelő rendszer.
Azt mondjuk nem értem, hogy közvetlenül a Revouttal miért próbálkozol, mert egyetlen országban sincs ott a támogatottak között. Legalábbis közvetlenül nincs ott (Curve mögött gondolom működik. Nem próbáltam, de csináltam Revoutos számlát is.).
A támogatotti lista az alábbi:
Supported banks list (updating): 1. Belarus: JOINT STOCK SAVINGS BANK 'BELARUSBANK', Belgazprombank, Belarus Narodny Bank (BNB), Dabrabyt Bank, JOINT STOCK COMPANY 'BELAGROPROMBANK', PRIORBANK JOINT-STOCK COMPANY, JOINT STOCK COMPANY 'BELARUSIAN-SWISS BANK', Joint-Stock Company 'Minsk Transit Bank', CLOSED JOINT STOCK COMPANY 'ALFA-BANK'; 2. Czech Republic: Curve, Československá obchodní banka, a.s.; 3. Denmark, Finland, Norway: Curve, SEB; 4. Estonia: Curve, Swedbank; 5. Finland: SEB; 6. Italy: Curve, Nexi Payments; 7. Latvia: Curve, Swedbank; 8. Lithuania: Curve, Swedbank; 9. Norway: SEB; 10. Poland: ZEN, POCZTOWY, SGB, Curve, BNP Paribas; 11. Slovakia: Curve, mBank; 12. Sweden: Curve, Swedbank, SEB; 13. Ukraine: AlfaBank, PJSC CB PRIVATBANK, JSC Oschadbank, OJSC Universal Bank, PJSC Bank Vostok, Public JSC First Ukrainian International Bank, Joint Stock Bank Ukrgasbank; 14. UK: Curve; 15.Hungary:K&H Bank Zrt. -
Ecsi
csendes tag
Nekem mondjuk Angol régiós még a Curveöm...
Ha csendben maradtál volna, bölcsebb maradtál volna !
-
Ecsi
csendes tag
válasz
Fenyi Leopol #52 üzenetére
Én is ott vettem, nekem is ez a hibaüzenet van, ha nem Curve-ös kártyát adok hozzá illetve Android 9 és 11-en 9004-es hibakód Curve kártyával. DE! Azonba a többieket is megkérdezve, hogy hogyan sikerült Androidon (hiába olvastam vissza a kommenteket), de nekem Iphone-nal végül sikerült és tökéletesen működik.Viszont Androiddal lenne az igazi...
Revolut MC, (Transfer)Wise MC-vel sem sikerült semmi... Egyedül a Curve,de csak IOS-en.Ha csendben maradtál volna, bölcsebb maradtál volna !
-
PeteePeti
őstag
Persze! Mi Band 6 NFC-vel is működik Curve! Feljebb írták már! Akkor az S1-en is működik természetesen! Valamit a régióval viszont variálni kell, mert nálunk egyenlőre hivatalosan csak a K&H elérhető egyenlőre!
OnePlus 12 5G 16/512 Black (ELADÓ) | Oppo Find X8 Pro 16/512 Black (ELADÓ) | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
PeteePeti
őstag
Xiaomi Watch S1 + K&H (mastercard)
Eddig több tranzakcióm volt már különböző összegekben! A legnagyobb 21000 Ft OMW kúton! Mindegyik simán ment, és egyiknél sem kért semmilyen kódot!
Egy bajom van csak, hogy nem lehet gyorsgombra állítani a fizetést, így mindig a menüben kell keresni a kártya fület, majd ott kivalasztva a kártyát még egyszer rabökni a payre! Ez így egy kicsit döcögős még az Apple pay-es és Goggle pay-es fizetések után, ahol egy dupla gombos elérhetőséggel egyből nyílik a fizetés! Egy ilyen funkció bele kerülhetne azért!
Pozitívum viszont, hogy eddig ez a leggyorsabb, ami a terminállal való kommunikációt illeti! Pikpakk érzékeli egymást a két eszköz! Samsung Galaxy Watch 4-nek ehhez érezhetően több idő kell!OnePlus 12 5G 16/512 Black (ELADÓ) | Oppo Find X8 Pro 16/512 Black (ELADÓ) | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
DrKapocs
őstag
Én gyakorlatilag csak a Miband-ot használom fizetésre. Nagyon hozzá lehet szokni, minden flott nálam is. Tegnap összesen 5 tranzakcióm volt vele, kb. 20 eft összértékben. Ma csak egy kisebb. (Curve + Erste Visa)
-
madagaszkar
tag
válasz
<Adamsky> #71 üzenetére
Délután vásároltam ismét a karkötővel különböző helyeken. Revolut + OTP kártya is van a CURVE mögött, váltogatva fizettem kétszer 5000 ft körüli és egyszer egy 400 ft körüli összeget. Azt kell mondjam flottul ment minden, gyorsabban felismerte a Mi Bandet mindhárom terminál mint a telefont. Kb. a bankkártyákkal van egy szinten. Eddig nagyon elégedett vagyok, szuper így telefon és internetkapcsolat nélkül fizetni egy karkötővel.
Remélem így marad a továbbiakban is. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
madagaszkar #70 üzenetére
Én ezért nem kavarnék a régióval, ill. előbb kisebb összeggel próbálkoznék. Nekem már egy ideje van mindkettő (Revolut és Curve) - és ugyan személy szerint én nem futottam bele semmilyen ilyen jellegű galibába, de sokat olvastam a megfelelő topic-okban, hogy mindkét kártyakibocsátó meglehetősen paranoiás, szóval, igen, bármi előfordulhat (nem stimmel valami a regisztrációs adatokkal → tilt., elsőre túl nagy összeggel akar az ember fizetni, esetleg túl nagy összeget szeretne felvenni készpénzben → tilt)
-
madagaszkar
tag
válasz
madagaszkar #67 üzenetére
Ma reggel próbáltam fizetni először a Mi Band 6 NFC-vel. Remekül indult minden, karkötőn fizetés aktiválva, rögtön felismerte a terminál, majd el is utasította fedezethiány miatt. Nem volt más fizettem kártyával, majd otthon derült ki, hogy a Revolut zárolta a kártyámat, mert gyanúsnak ítélték meg a 19.000 Ft-os vásárlásomat. Ez gyakran előfordul?
Egyébként a CURVE kártyával és az órával úgy néz ki semmi gond, a Revolut app-ban igazoltam, hogy én végeztem a vásárlást, a kártya feloldásra került. Délután folytatom a próbavásárlást, de egyenlőre csak kisebb tételekben vásárolok, hátha ez volt a gond. -
nihill
őstag
Nos, én ott vagyok elakadva, hogy Xiaomi Pay-ban kártya hozzáadása, beírom a K&H kártyám adatait, next, ezután elszüttyög vagy 1-2 percig, majd nem lép tovább sehova, hanem a next gomb úja aktív lesz, mintha mise történt volna, se hibaüzenet se semmi, újra megnyomva a next-et újabb 1-2 perc és szintén vissza ugyanide. Ilyenkor mi lehet a gond?
-
madagaszkar
tag
Sziasztok!
Ma délben nekem is megjött a Mi Band 6 NFC. Teljesen lemerült állapotban volt, feltöltés után frissítettem, a frissítés kb. 10-15 perc volt. Mi Fittness appban regisztráltam Olasz régióval, majd hozzáadtam a Curve kártyámat, ami mögött Revolut van. A kártya hozzáadás sikeresen megtörtént, az aktiváló sms-t is megkaptam egyből. Kipróbálni holnap reggel fogom, remélem fog menni gond nélkül. Egyébként először a ZEPP appot próbáltam, de az aktiváló sms nem érkezett meg, állandóan hibát írt ki, pedig legalább 10 alkalommal próbáltam. A Mi Fittnessben meg egyből sikerült. Nem tudom járt e így más is a Zepp-el? -
PeteePeti
őstag
Xiaomi Watch S1 K&H-val tesztelve ma reggel OMW-n! Tökéletesen működött!
OnePlus 12 5G 16/512 Black (ELADÓ) | Oppo Find X8 Pro 16/512 Black (ELADÓ) | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
sanp
tag
Tegnap nekem is megjött a Mi Band 6-om és sikerült néhány perc alatt, gond nélkül belőni a fizetést is. Elég ellentmondásosak az infók itt, például nem kellett régiót váltani, sőt semmit se kellett mókolni. A Mi Fitness app-ban simán hozzáadtam a néhány hónapos, fizikailag aktivált Curve kártyámat, mindent magyar régióval és ma reggel már kétszer fizettem is vele gond nélkül.
-
DrKapocs
őstag
válasz
<Adamsky> #62 üzenetére
Én úgy állítottam be a Miband-et, hogy egy felfelé suhintásra felold. De az alap a duplakoppos ébresztés. Ezután egy suhintás balra, ahol már ott is a Curve kártya képe. Itt a képernyő alsó részén egy Next gomb, miután 1-2 másodperc múlva kiírja, hogy még 59 másodpercem van a terminálhoz érinteni a karkötőt. Ennyi az egész, egyszerű és gyors a folyamat.
A kódot nem kell beütni közvetlenül a fizetés előtt, mert - ha nem veszed le a kezedről - akkor csak 24 óránként kéri be újra a kódot. Én mondjuk itthon nem hordom, csak akkor, ha elmegyek itthonról. Ha felveszem, akkor beírom a kódot indulás előtt. A kassza előtt így ezzel már nem kell kínlódni.
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... hanem google pay."
Azt (és a Simple Pay-t) ismerem már egy ideje. Viszont úgy rémlik, hogy a Garmin-ál (de utána nézek / kérdezek már nem vagyok benne 100%-ig biztos) úgy rémlik más a rendszer. Ott tényleg nem kell a telefon, mert gyakorlatilag a kártya másolódik le (innentől kezdve pont úgy működik, mintha a kártyáját tenné oda az ember). Hátránya, hogy bizonyos összeg felett kérhet PIN-t. Az ilyen biztonsági token-es (vagy mifene) megoldás máshogy működik, ezért ott ~5-10 érintés után kell mobilnet, hogy frissüljenek a kódok.#61 DrKapocs
... és itt maga a fizetés, hogyan történik. Közeledsz a kasszához és ... ? -
DrKapocs
őstag
válasz
<Adamsky> #58 üzenetére
Sajnos konkrét tapasztalatom nincs a kedéseidre.
- 15 eFt felett biztos nem fog kelleni kód. NFC-s fizetésnél a készülék feloldása a kód.
- Nálam az soha nem fog előfordulni, hogy 10 fizetést hajtsak végre úgy, hogy a karkötő nem lát telefont. 1-2 fizetés után mindig találkozott a telefon és a karkötő.Egyébként nekem csak egy dolog hiányzik: az AOD. A Miband 7-ben állítólag lesz, de az mire ideér hozzánk... Tudom, hogy a kis akku nem jó az AOD-hoz, de 1-2 alkalommal jól jönne. Elég lenne csak rápillanatani, nem kellene emelni a karkötőt, hogy lássam az időt.
-
madagaszkar
tag
válasz
<Adamsky> #58 üzenetére
- " Limit (15e Ft?) felett fizettél már? Kért PIN-t a terminál?
... és telefon nélkül hány alkalommal sikerült? "Erre én is kiváncsi lennék. PIN kódot remélem nem kér nagyobb összegű vásárlásnál sem. Gondolom erre való a 6 számjegyű PIN kód, amit meg kell adni kártya regisztráció előtt.
Mondjuk az, hogy 10 fizetésenként párosítani kell - már ha kell - a telefonnal , az még nem is lenne olyan nagy probléma, a pin megadás már annyira nem tetszene.
Rendelés előtt még ezeket az infókat megvárom. Eddig pozitív minden számomra.[ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
Egyébként ez a Mi band 6, ez valami borzasztóan pontatlan eszköz. Valaki ezt azért veszi meg, mert elhiszi az általa mért értékeket? Ha igaz lenne néhány, általa mért érték, akkor én már nem tudnék itt írogatni...
Mindegy, lényegében véve csak fizetésre kell számomra.
-
pusi1981
aktív tag
Németországból német MI fiókkal Curve alá betett Wise kártyával simán ment a kártya regisztráció 👍
Elméletileg fizetésre kész az S1-em.
Majd megírom sikerült e. -
DrKapocs
őstag
válasz
Fenyi Leopol #52 üzenetére
Curve mögé szerintem be lehet rakni, de közvetlenül a Revolut nem támogatott.
-
Fenyi Leopol
tag
A Revolut kártyámat nem tudtam regisztrálni. 3000-es hibaüzenet. Az appban a támogatott kártyák között nem látom a Revolutot. A Mi Band-et visszavittem az Alzába.
FL
-
DrKapocs
őstag
A mai napon tudtam kipróbálni a karkötőt, működött a fizetés. Minden rendben volt, egyből, gyorsan olvasta a terminál. Ígértem, hogy leírom én hogyan csináltam, bár szerintem ez újdonságot már nem fog tartalmazni.
Magyarországon csak K&H-s ügyfeleknek működik a fizetés. Az alábbi oldal szerint a Curve sem támogatott hazánkban. Mivel én Erste bankos vagyok, ráadásul szupernulla csomagom van, nem akartam fizetni (kb. 550 Ft/hó) egy K&H-s számláért csupán azért, hogy a karkötőt tudjam használni fizetésre. Ráadásul a kártya díja is kb. 7500 Ft egy évre.
Szóval hogyan csináltam:
- Nem volt Curve számlám, regisztráltam. Itt magyar régióval regisztráltam, Erstés kártyát rögzítettem mögé (Visa), feltöltöttem az igazolványom képem, szelfit is készítettem. A Curve fizikai kártyát még nem kaptam meg, de az appban már elérhetők a kártyám adatai (Account-Card details).
- Volt korábban Mi regisztrációm, mivel volt 2 Xiaomim is. Talán diamond tag vagyok, de készítettem egy teljesen új regisztrációt. Itt az olasz régiót választottam ki, mivel az olaszoknál a Curve is támogatott. Nálunk nem, csak a K&H. Ebben nem vagyok biztos, hogy az Mi account szükséges.
- Letöltöttem a Zepp Life appot. Itt is regisztráltam, itt is olasz régióval. Azt olvastam, hogy semmiképpen se a Facebook, Google accounttal regisztráljak, mert akkor nem jelenik meg a Zepp-ben a "Card" menüpont. Szóval itt is csináltam egy regisztrációt.
- Összekapcsoltam a Zeppet és az Mi Accountot, de ez lehet, hogy totál felesleges volt.
- Felvittem a Curve-ös kártya adatait a Zepp-be. Előtte kérte, hogy a készítsek a karkötőnek egy belépési kódot. Ezután upgrade követekezett. Nem tudom miért, de nálem ez kb. 3 óra hosszát vett igénybe. Miután az upgrade megtörtént, rögzítettem a Curve kártya adatait. A rögzítés simán ment, gond nélkül.
- Felhívtam az Erste telefonos ügyfélszolgálatát. Régebben ahhoz, hogy a Curve szolgáltatás működjön az Ersténél, kellett egy jogi nyilatkozatot tenni. Ez mára már megszűnt, nem szükséges. Az Erste már nem korlátozza a Curve használtát. Így ez felesleges lépés/hívás volt.Ezután már csak fizetni kellett vele, ami simán működött. Engem nem zavar ez az olasz régiós mókolás, szerintem ez a Curve-öt sem fogja zavarni, hiszen náluk a magyar régió, a saját címem, igazoványom van megadva. Egyedül a Zepp-ben van némi "korrekció" a régió választás terén. Ha esetleg Curve is megjelenik Magyarország mellett, akkor ugye nem fogjuk tudni átváltani a régiót, de sebaj. Gyártok majd egy másik Zepp regisztrációt.
A lényeg, működik. Nekem ennyit megér.
-
kapasz
tag
válasz
DrothanHun #45 üzenetére
Szuper! Mi már hónapok óta használjuk a Mi band 6-ot Curve kártyával, jól szokott működni telefon nélkül is.
Az egyetlen észrevétel, hogy a karkötőt közelebb kell tartani fizetéskor mint egy telefont, ami nem túl kényelmes.
-
válasz
Patrik.Varga #19 üzenetére
Mi az, hogy elüldözte?
Bocsásd meg tudatlanságom, külföldön élek. -
DrothanHun
friss újonc
válasz
<Adamsky> #47 üzenetére
Tegnap csináltam életem első Curve fiókját magyar régióval! Sajnos akkor nem sikerült hozzá rendelni, majd itt a topikkban írták, hogy Olasz régióval működik! Kérvényeztem a fiók megszüntetését ami kb 20 perc alatt sikerült! Ezután a mai napon csináltam egy Olasz régióst! Ha esetleg "hisztiznének" jelzem itt nektek!! A napokban tesztelni fogom hogy telefon nélkül mennyire stabil a fizetés!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
DrothanHun #45 üzenetére
"Curve újra regisztráltam szintén Olaszország régióval!"
Ezt muszáj volt? Én lehet ezzel nem "trükköznék". A Curve / Revolut elég "hisztisen" tud reagálni, ha valami nem stimmel (legalábbis régen ez volt).#39 DrKapocs
Kíváncsi leszek, hogy ez hogyan is működik majd.
a) mint pl. a GPay vagyis pár alkalommal akár offline / telefon nélkül is lehet fizetni
b) mint a Garmin Pay és ha jól tudom az Apple Pay esetén: akárhányszor
Utóbbi esetben lehet 15e Ft kell PIN. Ebben nem vagyok biztos. -
szizso71
tag
válasz
DrothanHun #45 üzenetére
Köszönjük,
remélem hamarosan a mi régiónkat is hozzáadják.
-
DrothanHun
friss újonc
SIKERÜLT!!!!
Sziasztok! A telefont és az órát is átállítottam Olaszországra ( régió váltás)!
Curve újra regisztráltam szintén Olaszország régióval!
Magyar lakcímet adtam meg, minden személyes adatott amit kértek megadtam, illetve személyi és arcképet is regisztráltam, a virtuális kártyát ezután aktiváltam!
Ezt követően a MI Fitnes alkalmazásban a Xiaomi Pay appban a virtuális Curve kártyát hozzá rendeltem, ez eltartott pár percig mert az sms.-t 4-5 kisérletre küldte el!
A munkahelyemen ki próbáltam egy Alios Dallmayer kávé Automatán!
Első vásárlás kb 1 percig tartott, ezt követően vettem még egy kávét amit szinte azonnal elfogadot!
Remélem érthetően le tudtam írni ide mindent! Akinek esetleg bármilyen kérdése lenne, írjon nyugodtan ide, vagy a kisdrothan24@gmail.com e-mail címemre!
További szép napot! Sziasztok -
DrKapocs
őstag
válasz
DrothanHun #41 üzenetére
Nem, váltani nem lehet, új regisztráció szükséges.
-
DrKapocs
őstag
válasz
DrothanHun #38 üzenetére
Magyarországra állított régióval a Curve nem lesz támogatott nálunk. Nálunk csak a K&H támogatott. Regisztrációkor pl. Olaszországot válaszd, ott támogatja a Xiaomi Pay a Curve-öt.
[ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
-
DrothanHun
friss újonc
Csak csináltam egy Curve kártyát, de semmi
Szerintem még rossz a MI Fitness app! megint 3000 error hibát ír!!!
-
szizso71
tag
válasz
DrothanHun #36 üzenetére
én úgy tudom, hogy azt azonnal vissza is utalja, a fizikai kártya nem kötelező!
-
DrothanHun
friss újonc
Curve nincs!
Most akartam csinálni egyet, de nincs kedvem 5 Fontot fizetni egy fizikai kártyáért, mert minden áron ki akarja postázni, nincs lehetőség csak virtuális kártyára sajnos! Ezért ezt most kihagyom! Hétfőn küldöm vissza az órát ahonnan megrendeltem! Majd ha kiforr a rendszer rendelek majd egy újat! A topicot követem addig is! Sziasztok
[ Szerkesztve ]
-
szizso71
tag
válasz
DrothanHun #33 üzenetére
Curve-t nem próbáltad?
-
DrothanHun
friss újonc
Sziasztok! Tegnap vettem a kezemre a Xiaomi Watch S1 Active orámat!
Otp kártyát nem enged regisztrálni az alkalmazás! Ma találtam egy cikket, hogy Revolut kártyát hozzá lehet rendelni!
Csináltam egy virtuális kártyát ( MasterCard logó van a jobb alsó sarokóban) de ezt sem engedi regisztrálni az alkalmazás
error 3000 hibát ír ki! Akinek van esetleg + vagy bármilyen jó tapasztalata, észrevétele az kérem jelezze, köszönöm előre is[ Szerkesztve ]
-
Yany
addikt
Jól értem? Samsungnak nem sikerült, de Xiaomi Pay már van?
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Bembee12
aktív tag
Nálam a gpay mögött szintén a revolutos kártya van.
"bátor aki a Google-re bízza a bankolást"[ Szerkesztve ]
Személyesen már nincs alku *** Az hogy láttál belépve az oldalon, az nem jelenti, hogy üzeneteimet is olvasom *** Android without Root is like donut without sugar, it's tasteless *** Nem szeretek telefonon eladni, írj privátot *** Oneplus 8 Pro*** Viber (ejtsd: Vájber) ***Win10=Spyware, csak az LTSC
-
DrKapocs
őstag
válasz
madagaszkar #28 üzenetére
Revolutom nincs.
-
madagaszkar
tag
Szia!
Revolut kártyád is van? Azt olvastam, hogy azzal is működik. Amennyiben van és esetleg kipróbálod Mi band 6 NFC-vel, írd már meg légy szíves a tapasztalataidat. Addig nem venném meg a Mi Band-et, amig nem vagyok benne biztos, hogy működik Revolut MasterCard-al. Köszönöm. -
madagaszkar
tag
Pár napja nekem is felajánlotta a Revolut a MasterCard virtuális kártyát, amit igényeltem is. A korábbi VISA kártyát pedig töröltem az alkalmazásból. Ezek szerint jó ötlet volt elfogadni. Remélem tényleg lehet használni a MiBand 6 NFC-vel. Ha igen meg is rendelek egyet, addig is várom az első tapasztalatokat ez ügyben. Aki már próbálta Revoluttal használni, ossza meg legyen szíves a tapasztalatait. Köszönöm előre is.
-
-
MrPetya19
addikt
válasz
Jaja, én is szomorúan tapasztaltam.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
válasz
Érdekes, nekem 1 hónapja kellett cserélni a fizikai kártyákat, egyik visából lett mc, az mc pedig visa
Virtuális kártyára sem ad? Nem tudom hányat lehet csinálni próbának, mielőtt az ember kezére koppintanak
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Patrik.Varga
tag
Szép és jó, csak mióta Matolcsy "úr" elüldözte a Revolute-ot, az új kártyák már mind Visa-k, így Mastercard kilőve.
-
DrKapocs
őstag
Megrendeltem egy MiBand 6 NFC-t, Alzán volt a legolcsóbb. Remélem sikerülni fog beállítani. Revolutot is mögé lehet egyébként tenni, úgy is működni fog? Vagy Curve kell hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
Bembee12
aktív tag
Pont ezért rakod mögé a Revolutos kártyát, ahol eleve csak annyi pénz van, amit egyhamar elköltenél.
Személyesen már nincs alku *** Az hogy láttál belépve az oldalon, az nem jelenti, hogy üzeneteimet is olvasom *** Android without Root is like donut without sugar, it's tasteless *** Nem szeretek telefonon eladni, írj privátot *** Oneplus 8 Pro*** Viber (ejtsd: Vájber) ***Win10=Spyware, csak az LTSC
-
-
helixP
nagyúr
Hát, bátor aki a Xiaomira bízza a bankolást.
-
-
Wajk
addikt
na gratula, hogy megérkezett. Mókolgatással, már eddig is ment itthon a Mi Pay, de akkor már nem kell spec accountot használni hozzá
Az egyik legolcsóbb megoldás, ha valamilyen eszközzel szeretnél fizetni. És ezeknek még üzemideje is értékelhető[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
DrKapocs
őstag
Nagyon szépen köszönöm a válaszod!
Engem totálisan hidegen hagynak az okoskarkötők és okosórák, nem érdekel a pulzusmérés, a véroxigén, hívásértesítés, alvásfigyelés, stb. Egy dolog érdekel csupán: egy megfizethető áru eszközzel (ez lesz a Mi band 6 NFC) hozzájuthassak egy egyszerű és gyors fizetési módhoz. Ne kelljen pl. nyáron telefont, pénztárcát hurcolnom. Az összes többi funkciója számomra érdektelen. Én nagyon örülök neki, hogy végre elérhető ez a funkció. A hab a tortán az lenne, ha az Erste is elindítaná a szolgáltatást; de erre nem sok esélyt látok a közeljövőben. De így meg tudom oldani Curve kártyával.
-
jUUh
addikt
válasz
CptAdamica #4 üzenetére
Csak azért nem panaszkodom, mert cseléd egyemistaként "ingyen" használom.
De például, hogy 12L-es Android frissítés után a bankkártya widget megszűnt létezni, Google Pay meg nem is vót, az tényleg ciki...
Samsung Galaxy S23+
-
jUUh
addikt
Nah, ha OTP-vel is működnie fog, jöhet a Mi Band 6.
Samsung Galaxy S23+
-
DrKapocs
őstag
Aki ügyesebb a témában, megtenné, hogy segít megválaszolni a kérdést: Curve mögé rakott Erste bankos Visa kártya is jó lehet? Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Oldman2
nagyúr
Figyelmesen várom a tapasztalatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A K&H Bank és a Curve által kibocsátott Mastercard kártyákkal ezentúl a magyar Xiaomi Band 6 NFC, Watch S1 és Watch S1 Active felhasználók is fizethetnek csuklójukról.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- LEGO klub
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Adobe Lightroom topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok