Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zeki
    nagyúr

Amíg a csekkes fizetés megmarad addig engem nem izgat a dolog. Ez is csak a vezetékes üzletágban izgat mobil fronton már minden előfizetéstöl megszabadultam (maradtak a dominók parktikumos és egyebek) mert egyik hazai mobilcég se korrekt partner. Semmiképpen nem ügyfélbarát az a megoldás hogy kötünk egy szerződést erre a cég képtelen betartani a saját szerződésében vállatakat. Összevissza módosítgatja a paramétereket. Úgy hallani hogy nemsokára ezt a gyakorlatot megis fogják tiltani törvényi szinten. Ennek eleve igy kellene lenni már rég.
    Ha veszek töled egy kocsit kötünk egy adásvételit havi törlesztéssel, 2 hónap múlva te se teheted meg azt hogy visszajössz és elviszed az egyik kereket mert kitalálod hogy az nem jár. Most meg nagy üzemben ez a piszkoskodás folyik. Én nem téged akarlak bántani te egy dolgozó vagy de ez bárki láthatja nagyon nem az ügyfelek érdekét helyezi szem előtt..

Augusztustól beszopják a szolgáltatók, ha 2 évre írsz alá, nem módosíthatnak közben.
    Én már rég rájöttem hogy dominó + voip a legjobb és legolcsóbb a családom számára.
    Megszűnt már az előfizus előny.

Új hozzászólás Aktív témák