- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Korábban érkezhetnek a Motorola kagylói
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
aum
junior tag
válasz Lackooo84 #141147 üzenetére
Rendelsz neten egy vodás SIM-et, ingyen. Amikor megkapod beteszed készülékbe és felhívod a 1270-et, aktiválod. Ugyanekkor ráhordozod a 30-as számot. Hordozás megtörtént, visszaigényled a pénzt a telekomtól. Ha utána akarod, visszahordozol telekomhoz (1000 Ft).
Nyilván ez akkor érdekes, ha 50-100 ezer Ft egyenlegről van szó. -
ledgeri
nagyúr
válasz Lackooo84 #141141 üzenetére
Ha esetleg félre ment, és másnak vagy másik számodat tölltöttél lehet, hogy át tudod kérni. (Vodánál csináltattam ilyet két számom közt)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
totron
addikt
válasz Lackooo84 #139846 üzenetére
Nem, volt egy esemes ~1 hete, arról is írtam itt, de már az is egy hivatkozás volt "mint arról már tájékoztattunk...", ÁFSZ-re gondolom, most pedig bevégeztetett a harci menet. Kell még egy kis idő, mire ténylegesen tudatosul. Van valahol lassítós konstrukció akár pre-paid, akár előfizu vagy csak flottákban már?
-
joey04
titán
válasz Lackooo84 #139826 üzenetére
Én 7-8 éve családtag halála után mentem be halottival, mindennel, hogy lemondjam a szolgáltatást. Kérdeztem, hogy mennyit kell fizetni, ha most szeretném az egészet lezárni. Mondták, hogy csak az aktuális számla van, de kegyeleti okokból elengedik. Nem volt nagy összeg, 3500 forint körül. Megköszöntem, aláírtam, eljöttem. Hónapokkal később behajtócégtől jött levél, hogy be kell fizetnem... Se egy felszólítás, se semmi, egyből ez. Befizettem, remélem gyógyszere költötték.
-
yogibear
addikt
válasz Lackooo84 #139826 üzenetére
Szerintem meg megint csak a egy szolgáltató baxtatás, gondolkodás helyett...
A számla mindig a megelőző hónap elszámolása...
Számla kelte 2024.04.09.
Teljesítés idõpontja 2024.04.29.
Elszámolási idõszak 2024.03.01. - 2024.03.31.Ha te április 10-én mondtad le, akkor az nem jelenhet még meg a márciusi elszámolási időszakban... majd a májusban küldött számlán, ami az áprilisi időszak, lesz rajta a tört hónap...
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Lackooo84 #138893 üzenetére
Vagy még az egyenleggel tudod szabályozni, mikor újuljon meg. Ha nincs elegendó egyenleg nem fog megújulni, felfüggesztett állapotba kerül a szolgáltatás. Ez akkor lehet jó, ha már lezárt csomag lenne, és így életben lehet tartani a szolgáltatást arra az esetre, ha valamikor újra kellene.
A 30 napos korlátlannál is van értelme más bővítőnek, roamingban az sem korlátlan. Vagy átmenetileg nem kell a korlátlan net, felfüggesztett állapotban marad és veszel egy Maratont például.
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
-
p2pp
őstag
válasz Lackooo84 #136916 üzenetére
Van, de mivel agyon cenzúrázott, így használhatatlan!
Most a 2 Simmel elvagyok így simán.
Jeleztük többen is, de semmi értelme nem volt jelezni sem.
Fentről látszik a szép nagy Magenta így így annak mennie kell.
Megy is 0,1/0,1
A Másik Szolg rakott fel szép nagy szektorsugárzó vitorlákat szembe.
Így most kb. 50/50 megvan 4G-n. Így most az egész Ipari Park azt használja.
Hely lenne vastagon, dekartelvan. Így nincsenek sehol sem.
De sajnos még nincs modernizálva, így van, h délelőtt az is belassul.
Szifonnal nem látom milyen frekit használnak.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
kchris78
veterán
válasz Lackooo84 #136000 üzenetére
és van amelyik voip tényleg jó? Én vibert használtam rendszeresen de van amikor jó van amikor kevésbé jó (terheltség függő), van amikor olyan mint egy CB rádió... Ha tényleg STABIL hívást akar az ember akkor kell a minőségbiztosított csomagátviteles kvázi vonalkapcsolt működésű hívás. Beesik az ember egy B20-as sz.rrá terhelt cellába és annyi... B1-B3-B7 vagy N78 esetén frankó persze.
-
janeszgol
félisten
válasz Lackooo84 #135993 üzenetére
Már égen megkötöttem ezt. De igen, láttam azt az ajánlatot is. Nekem most még elég a 20 GB. Igen, mert akkor elveszik a hangszolgáltatásom, mivel ahhoz nem jár, és nem tudom, hogy továbbra is ingyen beszél-e a két sim akkor.
A Vodánál sok személycsere történt és nagyon amatőr, hozzá nemértő emberek kerültek oda. Már nem mindig tudnak egyenesen válaszolni a kérdéseimre.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
4Grider
nagyúr
válasz Lackooo84 #134268 üzenetére
Ennek az az oka, hogy B28-at csak a modernizált tornyokon tudnak bekapcsolni, mert a régiek nem tudják ezt a frekit kezelni. Ahol pedig modernizáltak, ott az esetek egy kisebb részében tettek fel 5G elemeket is. De sajnos ez az arány elég alacsony, jól látszik, hogy elsősorban a sűrűbben lakott helyekre gondoltak, de még ott is erősen válogattak.
-
MODERÁTOR
-
bksgbr
tag
válasz Lackooo84 #134145 üzenetére
Nekem sincs 5G pedig elvileg mától lennie kellene Dominósoknak is. Egy Samu A52s 5G-vel próbálkozok és elvileg lefedett területen vagyok Egerben, de itt is csak 4G jön be max, pedig a hálózati módnál be van kapcsolva az 5G is (5G/LTE/3G/2G állásban van a Telekomos kártyám). Milyen feltételnek kell még teljesülni vajon? Most vettem Maraton 5 GB netbővítőt is.
-
veterán
-
veterán
-
válasz Lackooo84 #134067 üzenetére
Köszi.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz Lackooo84 #134057 üzenetére
Ez milyen mobil?
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
-
-
Kaba
veterán
válasz Lackooo84 #130379 üzenetére
A Telekom gyakorlatáról volt szó és nem a jogszabályról.
A kérdezőt az érdekelte kb. mikor számíthat a pénzére.
A vevők sem mind angyalok. Pl. első napon bejelentik az elállást, használják a terméket , majd a 14-ik napon visszaküldik ( sérülten, valamit kiszerelve stb.). Amennyiben a termék beérkezése előtt fizetne a kereskedő akkor pórul is járhatna. -
Landsmann
addikt
válasz Lackooo84 #129951 üzenetére
Ha eddig nincs az adatbázisban, akkor már nem is lesz. 2021 július 1 és 2022 április 30 között aktívnak kellett lennie a telefonnak. Ha ezen időszakban nem lett róla indítva díjköteles szolgáltatás, nem kerül az adatbázisba az IMEI. Ha volt, de mégsem került be, arra talán van valami jogorvoslat, talán a netrefel.hu oldalon van róla szó.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann
-
legenda
válasz Lackooo84 #129765 üzenetére
Hát, akkor sem annyira kellemes az eleje, amíg kihallgatják az embert...stb., még ha utána ki is derül, hogy más követte el. Meg azért csak megkérdeznék, hogy miért más használja - pláne ha kiderül, hogy huzamosabb ideje -, mint akinek az adataira rögzítve lett.
Van azért néhány hibalehetőség abban, ha más használja a nevedre regisztrált Domino SIM-et.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Lackooo84 #129757 üzenetére
Hazajövök?
Én már "külföldön" vagyok "otthon"...
Más nevére egyeztetni meg nem jó ötlet, mert akkor Ő felelne értem.
Ilyet én senkinek sem kívánok![ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
Winne
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
válasz Lackooo84 #127690 üzenetére
, csak nekem valami sub 100 napos cucc maradt meg...
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
válasz Lackooo84 #127591 üzenetére
Nem lehet, hogy kicsúsztál az adategyeztetési határidőből és most már a türelmi időszakban vagy? (Ilyen esetben már csak személyesen lehet intézni a dolgot, ha a türelmi időszakban sem rendezed az adategyeztetést, akkor megszűnik a kártyád)
Illetve az sem fordulhatott elő, hogy nem töltöttél fel összeget rég óta és maga a kártya érvényességével van gond?(pl. 3000Ft feltöltés 366 napra biztosítja a kártya érvényességét, 1500Ft csak 180 napra)[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
ACE-
addikt
válasz Lackooo84 #127587 üzenetére
Nem járt le az igazolvány amivel adategyeztetnél?
2020. március 11. és július 3. közt, vagy 2020. november 4. után járt le a személyi okmányom, hogyan tudok adatot egyeztetni?
A koronavírus-járvány terjedésének megfékezése érdekében Magyarország Kormánya meghosszabbította a lejáró személyi okmányok érvényességét. A 2020. március 11. és július 3. között, vagy 2020. november 4. után lejáró igazolványok a jelenlegi veszélyhelyzet megszűnését követő 60 napig még használhatók maradnak.
Javasoljuk, hogy amennyiben van rá lehetőséged, válassz másik, érvényes okmányt (pl. jogosítványt, útlevelet), és egyeztess adatot online!Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
törölt tag
válasz Lackooo84 #124681 üzenetére
Kéne... de általában nincs így...
Nekem a futár nézett amikor mondtam, hogy ki lehet bontani a csomagot emagnál...
Ált tényleg az van, hogy átveszed, aztán eltűnik, dehogy várja, hogy megnézd, kibontsd vagy bármi... amúgy külsérelmi nyomra vonatkozik, ha jól tudom belső sérülésre nem. (azt utólag kell jelezni...) sokan pl nem véletlenül videózzák a kibontást.
-
Gubu0101
veterán
válasz Lackooo84 #124681 üzenetére
Persze,minden hol mas.Van ahol egy cegen belul trehanyak, van ahol segitokeszek.Borravaloval szoktam ezt jutalmazni,van akitol a 20 ft is vissza kerem van,akinel ott hagyom az 5-6-700 ft vissza jarot
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
-
martonl
senior tag
válasz Lackooo84 #123913 üzenetére
Ezt a 8-9-es szérián még meg lehetett csinálni. Én is egy sima, megfelelő CSC-s ROM flashelésével előcsaltam a hívásrögzítést. A mostaniakban ez már nem megy. Szerintem azért is, mert multi CSC-sek a ROM-ok. Tehát ugyanazon ROM-on belül kell a CSC váltást megoldani. Nem lehetetlen, de bonyolultabb.
-
veterán
válasz Lackooo84 #123906 üzenetére
XEH és TMH is ugyanazon OXM csoportban van már. Nem olyan egyszerű már a CSC csere. Minimum adatvesztés és módosított firmware kell.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
törölt tag
válasz Lackooo84 #123812 üzenetére
Most láttam, ezt a kraftot... eddig nem tudtam miről van szó (gondolom ezért nincs, nagy csevej, mert senkit nem mozgatott meg. Anno a voda tuti-tól felrobbant a net kb. igaz én már előtte is vodás voltam...)
Elég vicces volt olvasni, "veled is előfordult, hogy 10 percre hívtál fel vkit, és 2 óra lett? - aztán meg bosszankodtál - nincs probléma többé, itt a kraft".
Ebben, csak az a poén, hogy vodánál 10-15 perc után az nap 23:59:59-ig, ingyenes az összes többi beszélgetés, ráadásul minden irányba... (ez max 300 ft)
Most aktiváltam a domino day-t... utána jutott az eszembe, hogy a szám, nem is 30-as, akkor túl sokat nem érek vele De legalább jól jár a tele, mert nem lesz használva... amúgy is szűk az idő metszet
Ezek a dolgok, azért furcsák mert a telekom a legnagyobb itthoni szolgáltató... na mind1...
Ja, a 37 ft-os percdíj is "vicces".Internetnél is gondolom lehetne elemezgetni... de az még annyira sem érdekel, érint.
Mondjuk azért kiváncsi lennék kinek éri, ez meg (És miért)
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Lackooo84 #123338 üzenetére
4Grider megelőzött...
Üzletpolitika.
Ha fix bevételt hozó ügyféllé válsz, az nekik is jobb, ezért működik az online is, visszafelé pedig csak személyes ügyintézés (ott még megkérdezhetik, miért akarod visszaváltani).
Új Domino kártyát persze tudsz online is rendelni, az megint új ügyfél vagy új "előfizetés".[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Lackooo84 #123338 üzenetére
Mert a szolgáltatónak nem éri meg. Az új ügyfeleknek küldött prepaid sim-ek sem érik meg, de az új ügyfél. Szóval fizesd csak ki a személyes ügyintézés során azt a plusz pénzt és ne kelljen a futárszolgálatnak fizetni egy ilyen váltásért. És mivel a szolgáltatónak joga van személyes ügyintézést előírni adott ügytípusokra, így meg is teszi...
-
Kaba
veterán
válasz Lackooo84 #123331 üzenetére
A 10 hónapos előfizetés lemondásáról volt szó azt lehet a chaten keresztül lemondani.
Ezt követően kérdeztél arról,hogy egy hűség nélküli előfizetést lehet e dominóra váltani.Lehet,de csak személyesen,mivel sim csere lesz.
Lehet félreértettem a második kérdést.[ Szerkesztve ]
-
Kaba
veterán
válasz Lackooo84 #122711 üzenetére
Nyilván van máshol is akció,de általában akkor amikor éppen nem kell új készülék.Így van ez aTelekomnál is,többször van jó deal,van aki kifogja pl.a Nova 5 (0Ft-15K),közt volt kapható,a többit most nem is sorolom,ezért egy kicsit a szerencse kérdése is kinek mikor van új készülékre,vagy új szerződésre szüksége megfelelő kedvezmény mellett.Ezért nem érdemes sokat ezen morfondírozni.Nem kötelező előnytelen dolgokba belemenni egy adott időpontban.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Politika
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vissza a PC Masterrace-re
- Renault, Dacia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Korábban érkezhetnek a Motorola kagylói
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ÚJ! Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- ÚJ! darkFlash DK100 fekete
- Pixel 9 Pro 128GB Obsidian garanciális (ingyen foxpost) eladó.
- Új - iPad Pro 13 M4 2024 Wi-Fi 1TB Space Black - Nano-texture Glass - Bontatlan
- Ritkaság! Huawei Mate 20X 5G 256GB 8GB RAM
- Dell OptiPlex 5050 SFF i5-7500 / 8-16 GB DDR4 / 256 GB NVMe / DVD-RW / 1 év Garancia + Számla!