Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollywoodBoy
tag
Sziasztok!
Garanciával kapcsolatos kérdésem lenne, és nem tudom jó topic-ban járok-e. Ha nem megtennétek, hogy eligazítotok?
A helyzet az, hogy vásárolnék egy használt, anno a Telekom-nál vásárolt Huawei készüléket. A tulaj nem tudja hogyan működik a garancia érvényesítése. Megkérdezte a Telekomot, és állítólag ha eladja a készüléket, a Telekom állít ki egy papírt, hogy én is igénybe tudjam venni a telefon után járó garanciát. Ez így van? Tudtok ilyenről?
-
legenda
válasz HollywoodBoy #94551 üzenetére
Szia,
Nem tudok ilyenről, a szolgáltató adott jótállási jegyet a készülékhez - akár online feltöltve az előfizető fiókjába a dokumentumokhoz -, az a készülék adataira van kiállítva, így azzal bárki érvényesítheti a garanciát a telefon kapcsán.
A szolgáltatós számlával is érvényesíthető a jótállás, de az már névre szól, így azzal illetéktelen személynek körülményesebb lehet a dolog.
Amennyiben olyan Huawei készülékről van szó, aminél a harmadik évhez HiCare regisztráció szükséges (P10, P10 Plus, P9, P9 Plus, Mate 9 és Mate 9 Pro), úgy azt érdemes átregisztráltatni a te nevedre.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
szemesi69
addikt
Ez akkor bukta, ha készüléket nem tudják javítani és akkor csere utalványt adnak, amit csak az tud felhasználni aki eredetileg vette, és a nevére szól a számla.
A tulaj nem tudja hogyan működik a garancia érvényesítése. Megkérdezte a Telekomot, és állítólag ha eladja a készüléket, a Telekom állít ki egy papírt, hogy én is igénybe tudjam venni a telefon után járó garanciát. Ez így van? Tudtok ilyenről?
Jobb lenne élni vele, ha van ilyen lehetőség.
Amennyiben olyan Huawei készülékről van szó, aminél a harmadik évhez HiCare regisztráció szükséges (P10, P10 Plus, P9, P9 Plus, Mate 9 és Mate 9 Pro), úgy azt érdemes átregisztráltatni a te nevedre.
Ha nem az első hónapban van regisztrálva, akkor úgy tudom, nem él a lehetőség, de ez nem biztos, ezt a huawei tudná megmondani.
Ui. A vásárlástól számított 3 hónapon belül kell regisztrálni: VIP SZERVIZ JOGOSULT
SÁGI FELTÉTELEK[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
HollywoodBoy
tag
Szia!
Nagyon köszönöm a válaszod!
Értelek... Egy Mate 9-es készülékről van szó. Ez a HiCare garanciát most megnéztem, és ahhoz a vásárlástól számított 1 hónapon belül regisztrálni kell. A mostani tulajdonos ezt nem tette meg, szóval az nem hiszem, hogy már releváns sajnos nekem.
Azt mondta viszont a tulaj, hogy van garancia jegy a készülékhez. Akkor ha jól értem, ha én azt beviszem, el kell hogy fogadják a Telekomnál. Vagy a Telekom kihagyható a Huawei készülékek garanciáztatásnál? Mármint, hogy egyből a szervizzel veszem fel a kapcsolatot, arra gondolok. Erről esetleg van infód? -
St3ven
addikt
A Maraton 4GB egyszeri díja így 3559 Ft. (0,87 Ft/MB)
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
legenda
válasz HollywoodBoy #94554 üzenetére
A Telekom is elfogadja, de ki is hagyható a szolgáltató és vihető/küldhető a készülék direktben a gyártói/szerződéses szervizbe is.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
szemesi69
addikt
-
HollywoodBoy
tag
válasz szemesi69 #94557 üzenetére
Értem! Nagyon köszönöm Neked is és @kali-nak is!
Akkor a lényeg, hogy legyen meg a számla és a garanciajegy, a többit meg intézhetem már a Huawei-nél is.
Egyébként így, hogy nem az én nevemen van a készülék a Telekomnál, milyen esetben fordulhat elő hogy letiltásra kerül a készülék? Azt mondta a tulaj, hogy teljesen ki van fizetve. -
szemesi69
addikt
válasz HollywoodBoy #94558 üzenetére
Ha köthető bármilyen hűséghez, akár előfizetéshez, hiába van egy összegbe kifizetve, és az elöző tulaj nem fizeti, akkor letilthatják. Már említettem akkor is lehet gondod, ha szerviz során csere utalványt kapnál, nem tudod érvényesíteni, mert nem a te nevedre szól a számla, ezt a telekommal kellene tisztázni, több fórumon olvastam erről, hogy csere utalványt kaptak, és nem tudták felhasználni, mert nem az ő nevükre szólt a vételi számla.
Sima javítást megcsinálnak garjegy alapján számla nélkül is.[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
Gerasz
aktív tag
Sziasztok!
Mennyi a számhordozás/SIM díja a T-nél? Esetleg meglévő Telekomos SIM-re áthordozható a szám? Vodafone tuti (19/19 Ft) csomagban vagyok, alig beszélek, így egy magas díj esetén sosem térülne meg a Dominó Most (19/9 Ft) árelőnye és az ügyintézéssel töltött idő.
Köszi
-
thomas77
senior tag
-
fornettisuti
veterán
válasz Gerasz #94560 üzenetére
"A" szolgáltató feltöltősről, "B" szolgáltató feltöltősre számhordozással való átállást nem szeretik/hónapokig húzhatják az időt és nincs garancia, hogy jóvá is hagyják.
Tipp (ha megéri):
Számhordozással kötni (legolcsóbb) előfizetést (csak SIM), majd kérni a Dominóba áthelyezését.
(Egyszeri költségek: esetleges SIM díj+5000ft a dominóba váltása, hűségidő alatt)
Előny: gyorsan, gond nélkül megoldható.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Gerasz
aktív tag
válasz fornettisuti #94563 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Amikor Vodafone-ra váltottam anno, ez viszonylag gördülékenyen ment. Nem tudtam, hogy ennyire balkáni viszonyok uralkodnak a Telekomnál: "Nem szeretnek ingyen dolgozni"/"nem hagyják jóvá". A cég vezetése meg hagyja ezeket az értékesítő pozícióba kényszerített ügyfélszolgálatosokat szabadon garázdálkodni, így inkább megkímélem magam ettől a bagázstól.
-
Lac-coo
őstag
Hali !
Valakinek sikerult mostansag rendelni elofizetest+keszuleket Telekom webshopbol ! Ket het utan vegre kinyogtek, hogy rendszerhiba miatt all az egesz...semmi idopontot nem tudtak mondani. Egeszen nevetsges, hogy ennyi ido alatt ha maskent nem, manualisan nem tudtak megoldani...
Nincs valami trukk ?[ Szerkesztve ]
I love latte-avokado !
-
-
GeneraL_XTX
veterán
Sziasztok!
A következő a problémám: hugom ma kiment olaszországba, de valamiért nem működik neki a telekom adatroaming (hívás az renben) hiába van minden jól beállítva a telefonon (fuggetlen iphone6)
Felhívtuk a szolgáltatót, szerintük minden rendben, bementek az olasz szolgáltatóhoz is de ott azt mondtak ők ezzel nem tudnak mit csinálni.
5letek?
-
4Grider
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #94568 üzenetére
Itthon volt/működött a nete és nem használta fel véletlenül a havi adatkeretét?
-
atees
őstag
válasz GeneraL_XTX #94568 üzenetére
Beallitasok-Mobilhalozat-Mobiladat->roaming be , be van allitva?
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
4Grider
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #94574 üzenetére
Konkrétan milyen díjcsomagról van szó?
-
tamaslacc
csendes tag
Épp arra keresek megoldást, hogy mobil egyenleget töltsek fel rendszeres (állandó) banki utalással. Van erre valami mód, vagy reménytelen eset? A szolgáltató weboldalán nincs infó.
-
4Grider
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #94576 üzenetére
A mi flottánkban egy csomó előfizetésen van adatroaming-tiltás. Ezen nincs? A flottaadmint hívta már?
-
Lac-coo
őstag
válasz zsoltzsolt #94566 üzenetére
Es hova menjek egy webshopos rendelessel, foleg, ha csak videki boltban van keszleten amit szeretnek ?
I love latte-avokado !
-
veterán
-
Lac-coo
őstag
-
szabeska
addikt
Sziasztok. Rég meglévő kártyásról váltanék havi díjasra, tv-t is hoznék mellé. 1 hónapja felhívtam őket, azt mondták, 150E-s tv-re 53E az előleg. Most ismét felhívtam őket, 150E-s tv-re 140E az előleg Ilyenkor mi a teendő? Kinek hogyan oldódott meg, ha megoldódott egyáltalán? Mert panaszt itt is találtam bőven. Vicc, hogy egy távközlési szolgáltató sem a hivatalos telefonos appot, sem a honlapot, sem a rendszerét nem képes normálisan megcsinálni évek óta. Az appban hol lehet mobilnetet rendelni hol nem, hol betölt hol nem, a honlap kb olyan mintha 10 évvel ezelőtti sebességgel süvítene az internet, de az, hogy a telefonon bevallottan megmondják hogy minden kalkulálásnál, telefonon, online, és személyesen az üzletben is más készülékelőleg-összeget fog "kalkulálni a rendszer", már a kabaré kategória... És az is, hogy kb a teljes vételár az előleg. Akkor miért is beszélnek részletfizetésről?
F1
-
Rimuru
veterán
Jol ertem hogy a mostani (havi, domino net X) internet opciok kartyas csomaghoz olyan benak lettek hogy ha elfogy a keret akkor utana meg korlatozott sebesseggel sincs net?
Vigyázat, csalok!
-
fornettisuti
veterán
válasz Rimuru #94583 üzenetére
Új csomagok óta már nincs lassítás, csak akinek régebbi előfizetéses csomagja (pl.: Move) van.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
HofiZoli
senior tag
válasz szabeska #94582 üzenetére
nekem 344 ezresre nem kértek egy vasat sem. kb 10 éve vagyok előfizető ( a telekomnál és elődeinél, előtte 10 évig voda), havi 20-25 ezres telefonszámlákkal, és sosem késtem egy percet sem számlával, vagy részlettel. tehát az is számít mióta vagy előfizető, mekkora számlákat csinálsz és van/volt-e esetleg valaha elmaradás, akár másik szolgáltatónál is.
[ Szerkesztve ]
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
fornettisuti
veterán
válasz HofiZoli #94585 üzenetére
Elmúlt hónapok gyakorlata, nem ezt mutatja. Random előleget vagy kér a rendszer vagy nem. Szolgáltatót nem érdekli mióta vagy ügyfél, az érdekli, minél drágább előfizetést köss/hosszabbíts, utána már se kedvezmény, se jutalom. Ezt többen is megénekelték már, nem én találtam ki.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
veterán
-
törölt tag
válasz szabogabor10 #94590 üzenetére
Pedig DE!
-
veterán
-
Watto1991
senior tag
válasz fornettisuti #94588 üzenetére
... és százszor le lett írva, hogy meglévő ügyfelektől online rendszer egy rendszerhiba miatt kér előleget. Gondolom javítják majd. Személyesen semmit nem kérnek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hali.
Domino Fix Extra sim hez kapott 80 perc lebeszelhetoseg és 1 GB adat meddig használható fel? Amíg el nem fogy vagy 2 héten belül? -
-
HofiZoli
senior tag
válasz fornettisuti #94588 üzenetére
van két flottám, az egyik 7 ezerért ad korlátlan beszédet 7 GB nettel, a másik egy 3500 ft-os KEF flotta, nagyjából 4-5 ft-os percdíjjal. Mobillottóval, parkolással és egyéb vásárlásokkal érem el a 20 körüli számlát a kettővel. Na ezek aztán nem drága előfizetések, mégsem kértek tőlem soha semmi előleget. Szóval lehet hogy random, de akkor nekem mindig szerencsém van? (most fut egy s8+, és egy uhd tv részletre)
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
Lackooo84
nagyúr
19-én rendeltem valamit, napokig hozzá sem szagoltak, szóval megrendeltem újra, az meg is jött rá két napra, az előző megrendelést meg 1414-en töröltettem. Erre mit akart ma hozni a futár...?
The Truth is out there...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AI növeli majd az ételfutárok bevételeit
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorolaj és szűrő topik
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD
- HP OMEN Gaming 16 - ÚJ - GAMER laptop - i7-13700HX, 16GB, 1TB SSD, RTX 4070(8GB)
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Compaq 8300 Elite SFF, i5-3470, 8GB DDR3, 120GB SSD, WIN10
- Új, bontatlan AIRPODS PRO 2
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen