Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- iPhone topik
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
India
aktív tag
Sziasztok! Jött ma nektek is értesítés a Telekom től iPhone x ügyben ? Szállításra vár ez jött sms-ben meg emailben
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Soulfly842 #92748 üzenetére
Tudtommal nettóban számol a rendszer, így vagy kiírt összeg*1,27/35 vagy kiírt összeg/(35/1,27)
-
zoli62
addikt
válasz szabogabor10 #92676 üzenetére
Én ebben nem vagyok olyan biztos. Vannak olyan hibák, amik évek óta nincsenek javítva.
-
Mr.White
senior tag
Üdv!
Vettem egy sim kártyát, és minden hibátlanul működik egy darabig, aztán egy idő után ha valaki hív annak a hívott szám nem elérhető.
Hívtam én is a saját számom de ugyanez, mindaddig amíg újra nem indítom a telefonom.Utána egy darabig működik minden rendesen.
Jel erősség van, tehát kétlem hogy az antenna lenne sz@r, kimenő hívás meg hibátlanul működik, meg egyik ismerősöm is beszámolt hasonló anomáliáról.
Valami ötlet hogy mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Tök jó amúgy az S7 Edge 205k listaára, nyáron még 151k listaár környékén vettem.
Sebaj, majd BF alatt lemegy 150-re.
Az S8 persze tök jó ingyen korlátlan hívással, de inkább korlátlan nettel+ kevés hívással lenne ingyen, szerintem többek örülnének.
-
Intel fan11
őstag
Üdv! Telekom honlapján látom, hogy már van 4 napos autópálya matrica is! Ez mennyibe kerül? Egyébként autópálya matrica weboldalon nem találok csak 10 napost! Hogy van ez?
Battletag: hojszi#2983
-
norberto_th
aktív tag
válasz dptrsk #92745 üzenetére
Ez a 150 egység mit takar? Nekem van 150percem amit mas hálózatban tudok hadználni. De ott van hogy VAGY sms. Most ez hogy van számolva vagy hogyan kelll ezt értelmezni? 150 perc ÉS sms? Vagy 150perc vagy sms nade itt hogy kell számokni?!
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
radio100jozs
őstag
válasz norberto_th #92766 üzenetére
Pofon egyszerű, 150 perc vagy SMS, nem bonyolult megérteni szerintem.
pl. 150 perc, 0 SMS
0 perc, 150 SMS
120 perc, 30 SMS...
-
dptrsk
Topikgazda
válasz norberto_th #92766 üzenetére
150 egységed van. 1 perc hívás 1 egység, 1 SMS 1 egység. Olyan arányban használod az egységeket, ahogy jól esik.
-
norberto_th
aktív tag
válasz radio100jozs #92767 üzenetére
Ahaaa na így már értem köszi!
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
Beca1990
senior tag
válasz South Velen #92760 üzenetére
olyan csomaggal is ingyen van.
csak úgy 15.500 Ft havonta. -
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Díjcsomagot váltanék, de a telekomos felület nem igazán engedi. Van egy régi Move S előfizetésem 3400 ft / hó, amihez eddig használtam a korlátlan közösségi opciókat is +827 ft / hó pénzért.
A baj ott van, hogy már a közösségi cuccost sem tudom lemondani. Kiírja az oldal, hogy sikeres, de még mindig be van pipálva.
A szolgáltatásoknál ha meg más csomagot választanék ki + hozzá netet, a mentés után sikertelen módosítást, vagy valami ilyesmit kapok.
Nálam van valami gebasz, vagy a rendszer problémázik?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
Van olyan mobilinternet lehetőség a Telekom-nál hogy külföldön, - Ausztriában - ha leforgalmazod a magyar kartyáról az adatot, akkor nem tilt le a netről, hanem csak belassul?
Köszönöm szépen a választ! -
Arcképgyáros
válasz Tav-Csoves #92772 üzenetére
Az új csomagok nem lassulnak.
-
4Grider
nagyúr
Ilyen - roaming közben lassítós - csomag egyik hazai szolgáltatónál sincs.
-
gzbotii
veterán
Sziasztok.
"Tisztelt Ügyfelünk! Feltöltéséhez Ön 25 hàlòzaton belüli percet és 100 MB adatforgalmat kapott bònuszként, amelyet 14 napon belül hasznàlhat fel belföldön. Az adat bònusz felhasznàlàsàhoz net szolgàltatàs szükséges."
Az lenne a kérdésem, hogy a fenti üzenet szerint, akkor tudom felhasználni a 100MB bónuszt, ha van egy aktív mobiladatforgalmat is tartalmazó opcióm aktiválva? Vagy csupán arra utalnak, hogy az internet elérése alkalmas eszköz/beállítások megléte szükséges?
Ha aktiválok egy ilyen opciót, akkor előbb a bónuszt használja fel és utána az opciót? Szerintem fordítva lesz..
Amúgy a Domino Maraton 1GB akarom aktiválni majd.
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
fornettisuti
veterán
Már nincs. Nekem a move xs+netplussz még lassulós
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
törölt tag
válasz fornettisuti #92776 üzenetére
Kötve hiszem, hogy MÁR nincs, ugyanis soha nem is volt.
A fórumtárs külföldön lassulósat kérdezett, olyan pedig nem létezik![ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz #08205312 #92777 üzenetére
Régebben volt, jelenleg nincs:
"Túlforgalmazási díj nincs, a Travel & Surf L roaming adatdíjcsomagban a garantált le- és feltöltési sebességgel igénybe vehető adatforgalom túllépése esetén a letöltési/feltöltési sebesség értéke legfeljebb 32 kbit/s az egy hetes érvényességi idő végéig." -
Gabesz87
veterán
Úgy láttam neten, hogy most kb. 50e-el olcsóbban tudnék telefont venni (online kedvezmény+készülékcsere). Csak annyi mindenre kell már figyelni, hogy lassan nem tudok eligazodni a dolgokon. Pl. most azt vettem észre, hogy már nincs is 4 GB-os net opció? Mert nekem jelenleg az van,. és nem is olyan régen, úgy 2 hónapja váltottam fel rá az 1 GB-ról. Most meg van 2 GB-os, felette meg 6-os. Szóval ha én meglévő előfietésre vennék úgy készüláket, akkor most a 4-es marad, vagy a most elérhetőkből kell választani? Nem tudom számít-e az árba valahogy, de Magentám van (Mobil M+4GB net+250-es net+Szuper Családi HD+otthoni tel.)
Huawei párti vagyok, Honor 7-em vab jelenleg, és nagyon szeretem. Jelenleg legszívesebben egy Mate 10 Pro-t nagyon megvennék Csak a feleségem az akadálya 240 lenne (havi szinten 11e). A másik lehetőség egy P10, az már 90-ért elhozható.
Úgy látom ezek az árak új előfietőknek is elérhetők. Azt nem tudom, hogy ezen kívül én hűséges, és régi előfizetőként esetleg kaphatok még jobb árat? Hűségidő nem érdekel, nyugodtan lehet 2 év, és a telefont is úgy 2 évente cserélem.eladó: Asus TUF Gaming K3 mechanikus bill.
-
vizslakutya
senior tag
-
Gabesz87
veterán
válasz vizslakutya #92781 üzenetére
Most így gyorsan rákerestem arra, hogy "előfizetés", pár oldalt visszanéztem, de nem találtam. Hátha valaki belinkeli
Még esetleg arra is gondoltam, hogy a párom előfizuját bevonni az enyémhez valahogy. Nem tudom, ez lehetséges-e, és jár-e utána kedvezmény.eladó: Asus TUF Gaming K3 mechanikus bill.
-
Gabesz87
veterán
válasz vizslakutya #92784 üzenetére
Köszönöm! Szép kis táblázat! Csak azt nem értem, mit takarnak az egyes kategóriák.
eladó: Asus TUF Gaming K3 mechanikus bill.
-
Soulfly842
addikt
válasz Gabesz87 #92785 üzenetére
Ezekből megy le az 50600 Ft, ha magenta1 kedvezmény korábban nem volt kihasználva
Egy induri-pindurit, ha lentebb görgetsz kiderül
A pdf végén van, hogy melyik kategóriába milyen díjcsomag párosítások szerepelhetnek.kivonod az összeget, osztod 22-vel és meg is van a törlesztő összege.
De a kedvedért GY.I.K. szerűen
Amit mindig hangsúlyozok:
Nem minden online kedvezmény ami annak látszik
Nagyon sok készülék gyártói kampány miatt olcsóbb és az
Online kedvezmény és az üzletek bolti extra kedvezménye AZONOS! Egyenlőség jel tehető köztük....
(sajnos ugyanúgy jelölik mint a sima online kedvezményt... egy-egy alacsonyabb kategóriás huawei pl. ide sorolható most)
[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
válasz Intel fan11 #92764 üzenetére
Valszeg elírás.
-
-Ben-
veterán
- semmi
[ Szerkesztve ]
-
Nordik
őstag
válasz Soulfly842 #92792 üzenetére
Akkor csak küldjem el mondjuk most a +BONUSZ kódot és innentől bármikor bármilyen módon és akarmennyivel töltöm az egyenlegem meg fogom kapni a bónuszt?
Azt írja online vagy Telekom alkalmazás keresztüli feltoltesnel kerhetem a feltöltés közben a bónuszt. Ebből értelmeztem, hogy minden alkalommal kell aktiválni.
-
Schizoka
aktív tag
válasz leslieke #92795 üzenetére
azon a számon nincs hűség ez tuti,de tovább nézelődtem és ha úgy csinálom hogy bemegyek az áttekintés menübe ott írja egyedi díjcsomag nincs hűség.utána írja hogy hosszabitsd meg a hűségedet 2 évvel új készülék vásárlással,erre rányomok és azt írja:Új havidíjas előfizetéssel Mobil M csomaggal 2 gb nettel!!!!!!
Így még jobban nem értem. -
KubanitoS
veterán
Sikerült végül a díjcsomagváltás, kaptam is SMS-t a Telekomtól, hogy a módosítás sikerült, azonban ha belépek a telekom.hu-ra, ott még mindig a régi csomagom látszódik. Ez vajon normális? Mikor fog frissülni szerintetek?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
berbatov2
senior tag
Telekomos flottas elofizetest meg mindig nem lehet bevinni magentaba?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Politika
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Yettel topik
- Szólánc.
- Újra nagy divat Európában az online vásárlás, hála a Temunak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ASUS P5QL-EM + Core2Duo E7400+4GB DDR2 memória! Hibátlan működéssel!
- Pörgős 4.gen I5 asztali pc,szuper házikóban,SSD-vel,8gb memóriával,nvidia videokártyával!
- LC-Power 3000B számítógépház, 420W tápegységgel,szép állapotban! (itx,matx )
- Apacer és Icy Box külső házban,500GB Sata HDD,usb és esata csatalkozós! Állapotuk a képeken!
- SAMSUNG A35 5G 256/8+8 GB ÚJ ÁLLAPOTBAN
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen