- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacss72
aktív tag
1-2 éve én is ugyanígy jártam. Bontatlan! kártyára váltig állította a Telekom, hogy én aktiváltam. Hosszas levelezés után ügyfél megtartó gesztusként küldtek 1 ajándék SIM-et, mert a hibájukat akkor sem ismerték el. Azóta már helyesen eleve úgy hirdetik, hogy aktiváltan küldik, így az 1 év rendelkezésre álló idő a rendeléstől indul.
-
Keem1
veterán
Értelek is, meg igazad is van, de szvsz kár a gőzért. Ha kitartó vagy, visszakapod azt a számot, ám mire ez meglesz addigra röhögve kapnál egy másik, bontatlan simet vagy ingyen feltöltetlenül, vagy kb. egy ezresért feltöltve valamennyivel. Még ki is postázzák ingyen, ha nem azonnal van rá szükséged. Ha meg rögvest kell a szám, most vasárnap egy T-be (Tescoba, Auchanba, stb.) befáradva 5 perc alatt a kezedbe nyomnak egyet.
Ha egy előfizus és/vagy meglévő számról lenne szó, amit már használtál, azt mondom, persze, állj ki érte, szerezd vissza. De így én értelmetlen időpocsékolásnak érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest