- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ryori
senior tag
válasz dptrsk #51250 üzenetére
Hát hogy van egy előfizetés, eltellik 8 hónap és nem váltották át aranyszintűre mert lejárt tartozás volt, de, megkötötték nekem előre az előfizetést, amíg nem arany, addig a sima csomag, és ha jóváírják az aranyat, akkor az ATK-s csomagba visszateszik, szóval ilyen egyéni elbírálás alapján történt előszerződés
-
madle
őstag
a Move ill Nest csomagokban tiltva van a Voip?
Vagy kérdezhetném úgy is, hogy ha sima lakossági előfizetést veszek, ott mindenhol tiltják a Voip szolgáltatásokat? -
lugosi
MODERÁTOR
válasz [P]laci #51241 üzenetére
Igaz hogy nem 45 euro hanem 45 chf a 20/2-es csomag, de úgy is drága. Mondjuk a csomagban antivírus és tűzfal progi ára (licenc) is benne van.
Illetve a wifi ingyenes használata amit a UOC biztosít akárhol Svájcban.Inkább az a durva, hogy a 250 mbit-es csomagjuk 89 chf, vagyis majdnem 23 ezer Ft, Magyarországon ugyanez a diginél (majdnem ugyanez, kicsit lassabb le-, de sokkal gyorsabb feltöltés) meg 4700 Ft.
Viszont ha már itt tartunk, a Basic csomagjuk (upc ch) az alap kábeltévé, és az alap (2 megabites) internet csomag ingyen van. 49 chf bekötési díj és csá
Az a csomag is jó, hogy kb 12 ezer Ft, 135 kábeltévé csatorna, 60 HD, 125 megabites net, felvehető-visszajátszható tv-adás, ezt lehetővé tevő HD-s set top box, az országos ingyenes wifis hálózatuk használata, ill. 1000 perc ingyenes mobilhívás a csomagárban (vezetékes korlátlan ingyenes). Ez 12k-ért nem rossz csomag, pláne ha figyelembe vesszük, hogy ott nem 101500 Ft a minimálbér.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz [P]laci #51260 üzenetére
Én semmikor. Jártam már Svájcban, nagyon-nagyon kevés hely van a világon szerintem, ahol rettentő módon irritált a helyiek attitűdje, mentalitása, Svájc volt az egyik. Ezt röviden nem, csak hosszan tudom leírni, úgyhogy inkább bele se kezdek, de a lényeg nem tudnám (inkább nem akarnám) megszokni őket.
-
[P]laci
senior tag
Jut eszembe! Kaptam egy emailt a Telekomtól Kuponok a Kapcsolat Programtól! Hirtelen megörültem neki, hogy végre jönnek a kuponok, de "sajnos" csak ezt volt: [link]
-
perempe
addikt
11.15-ig aktív a kártyám, csak 69 Ft van rajta. Domino nap csomag.
milyen feltöltéssel lehet meghosszabbítani? (hány ezer forinttal kell feltöltenem?) hány hónapot kapok?
köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
* Brahms: 4. szimfónia *
-
club1
veterán
-
veterán
Music xs-re valthatok mozaik xs-rol, vagy az is csak uj elofizeteshez kotheto? Lattam a leirasaban kiveteleket, de a regi dijcsomagok nincsenek felsorolva, azok kiesnek?
Everybody lies.
-
Teko001
őstag
válasz Pttypang #51273 üzenetére
A Music XS díjcsomag új előfizetésként (akár számhordozással) igényelhető vagy Dominóról számlás előfizetésre való áttérés esetén vagy Like/ Like 50/ Like 300/Like S díjcsomagról Music XS díjcsomagra történő váltással, érvényes magyar felsőoktatási diákigazolvány bemutatásával.
-
nobiand
aktív tag
Na az oldaluk responsive lett. ( lehet csak nekem új )
De nem mindenhol sikerült megoldani.[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
A T-mobilos Nokia 530 dual sim mind a két slotban T-mobil függő!
Függetleníteni nem lehet.A T mennyiért adná ki a függetlenítő kódot?
-
Akor
csendes tag
-
addikt
Az ünnepi akciónak nevezett ajánlatokat láttátok már?
Ünnepi ajánlatok(#51285) CineDOG1:
Értem, köszi!
Jó szerencsét!
-
chester99
aktív tag
Üdv
Aki mostanában vásárolt Note4-et vagy Z3-at attól kérdezném, hogy független vagy függő volt e.
-
raskolnikoff
őstag
Köszi a választ. Én volnék a társkártyás, de amúgy sem nagyon használtam társkártya díjcsomagot (ikon200). Az ePack meg ugyanúgy ad kedvezményt a teljesből
Tehát a szám is változatlan maradhat?
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
taip
senior tag
válasz br.rak #51292 üzenetére
Hát, valamiért mégis megteheti a szolgáltató, hogy ilyen drágán adja a készülékeket.
Én nem tudom elképzelni, hogy erre vetemedjek, de el tudom képzelni, hogy egy vidéki faluban/kisvárosban élő ember csak azt látja, ami a szolgáltatójánál van. És esetleg meg is bízik benne, hiszen milyen régóta az előfizetőjük.
Budapesten nehéz elképzelni, de nincs mindenütt Edigital meg Mediamarkt és nem feltétlenül opció a netes webshop (nem tudja hogy kell csinálni illetve meg szeretné fogni vásárlás előtt).Úgyhogy bemegy a szolgáltatóhoz, az meg azt beszél rá, amit nem szégyell, persze jó drágán és nem feltétlenül az igényeinek megfelelően.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
tzsolesz
nagyúr
Fejlemény.
Ma voltam bent a T-Pontban, és az ügyintéző a kérdésemre hogy ha nem javítható a készülék (márpedig totál roncs beázott), és ugye már nincs náluk forgalomban, akkor mennyi az az összeg amiért új készüléket választhatok.
A legutolsó kiskereskedelmi ár + 10%. keresgélt, majd kibökte: 134900 + 13490 Ft, tehát 148390 Ft.
Hogy ezt honnan vette azt nem tudom, de úgy is hozzá kell visszajönnöm ha visszajön a szervizből a válasz 15 napon belül. -
ChipKng
aktív tag
Sziasztok!
Korabban volt itt szo SIM->nano/micro SIM atalakitas koltsegerol. En ezt talaltam a T oldalan rola:
Gyakori kérdésekHogyan igényelhetek a hagyományos SIM kártya helyett micro/nano SIM-et?
Amennyiben olyan készülékben használnád Telekom előfizetésedet, amely micro vagy nano SIM kártyával működik, akkor:havidíjas elő-, számlafizetőként,
Domino szerződés esetén előfizetőként vagy rögzített felhasználóként,
díjmentesen kérheted a SIM kártya cseréjét, üzleteinkben.Mivel ma vettem egy nanoSIM-et fogado keszuleket, megprobalom kicsereltetni. Megirom, hogy mi tortent, mivel korabban itt paran fenyegetoztek 4500 ft-os meg hasonlo dijakkal. Fingers crossed!
[ Szerkesztve ]
2B OR NOT 2B that is FF
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Tőzsde és gazdaság
- Bitcoin topic
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Asszociációs játék. :)
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest