- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiterjesztette az Egyesült Államok a kínai chipkorlátozásokat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Rohamosan nőnek az akkumulátorok
- Earfun UBOOM X - hanxóró
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz dedike #50747 üzenetére
Ezt én is megerősítem.
2013 decemberében vettem a T-nél fehér Blackberry Z10-et ami kártyafüggetlen volt, Vodás kártyával is ment.
Most akkor a kolléga azért fizessen 15K-t egy független telefon függetlenítéséért, mert egyedül valami számomra érthetetlen ok miatt a T-é tiltja a Blue-s kártyákat?20 éve a Prohardveren
-
addikt
válasz joelke HU #50750 üzenetére
Azt nem akartam javasolni, de az is ésszerű lehet, főleg ha már nem ér annyit a telefon.
(#50751) odrif:
Én még nem láttam olyan T-s számlát, amin nem szerepelt a készülék neve mögött a már említett /SL szösszenet, továbbá minden telefonjuk hivatalosan zárt. Innentől kezdve nincs jogalapja reklamálni azért, mert nem fogad el bármilyen kártyát. Ezt tudja kiküszöbölni a függetlenítéses módszerrel. Természetesen engem is zavarna ez a dolog, de tenni ellene igazán nem lehet.
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Zoty4
őstag
válasz Soulfly842 #50732 üzenetére
Szia
Ezt nem teljesen ertem, marmint hogy miert kell elobb move M-re vagy move M atk-ra valtani, majd kesobb next s-re. Leirnad kerlek?
Amugy most zongoraztam vegig online, es meglevom melle, most csak a move M-et engedne es vmiert dragabban mint ami alapbol van irva. Tegnap volt egy pillanat delelott amikor a next s atk-t is engedte volna (azota nem), de nem 5490, hanem 6090-ert. Most vagy csak a move M-et engedi vagy azt mondja a kosaramban van , ami ures
Koszi
[ Szerkesztve ]
-
joelke HU
senior tag
-
[P]laci
senior tag
válasz Soulfly842 #50742 üzenetére
ha az ember 2 év hűséget aláír a Next S ATK-ra a készülék nélkül opcióra, akkor a 2 éven belül később vehet készüléket? vagy ez esélytelen?
-
legenda
válasz ShadowX #50764 üzenetére
a sony xperia z3 és z3 compact telefonokat a megjelenés óta úgy adják, hogy nincs rajtuk hálózati korlátozás, pedig nem egy készlet futott már ki, illetve elmondható ez a z1 comapct esetén is, pedig az meg már nagyon régóta szerepel a kínálatban.
régebbről is több típust lehetne írni, amiknél nem csak az első szállítmányt adták hálózati korlátozás nélkül.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
hurenzon
senior tag
note 4 is lehetett volna független
-
Ákinard
aktív tag
Urak, adott az alábbi helyzet:
Kollégám szeretne venni olcsóbban iPhonet ehhez kinézett egy aranytárskártyás csomagot. De neki csak 1 előfizetése van, viszont édesanyja dominos és aranykártyás.
Hogyan lehet anyukája aranykártya kedvezményére ATK-s csomagba vinni az ő számát?Értem ez alatt, hogy a kolléga számát anyja nevére kell íratni, vagy egyáltalán domino aranykártya mellé mehet-e ATK-s előfizu?
A másik szituáció én vagyok, de azt hiszem az egyszerűbb:
Nekem van egy előfizetésem mobilra és egy mobilnet tabletre. A tableten lévő is aranykártyás már, amellé a mobil előfizetésem lehet ATK?Köszi.
-
[P]laci
senior tag
Hátha valakit érdekel:
A Telekom kifutó készülékként tünteti fel a HTC One M8-et!
-
[P]laci
senior tag
válasz Vangelis #50775 üzenetére
én egyszerűen nem tudom megérteni, hogy a Telekom árazza a HTC telókat ilyen rosszul, vagy alapból meg van nekik mondva, hogy az utolsó pillanatokig méregdrágán kell adniuk...
mondjuk nekem mindegy, de így se a HTC, se a Telekom nem profitál belőlük annyit... bár mondjuk a HTC sem a magyar bevételek hiánya miatt fog szenvedni, de akkor is... -
-
Ákinard
aktív tag
válasz dptrsk #50777 üzenetére
Értem, köszönöm.
Akkor ez neki gáz, mert a szülők 2-3 havonta töltik a dominot azt tuti nem fogják a kedvezményért előfizetésessé tenni, neki meg nincs másik előfizetése...
Nekem akkor pedig jó lesz, mert a tablet ugyan már egy éves előfizetés, de a tabletre úgyis kelleni fog valami net később is, a hűségidő után is...
Ha a hűség lejár a tableten, és nem hosszabbítom meg, csak ketyeg tovább az előfizetés, akár díjcsomag váltással is, az érinti az aranykártyás fokozatot? Vagy az addig aranykártyás, amíg a feltételeknek (pontok megléte) megfelel? -
erdoke
titán
válasz Soulfly842 #50742 üzenetére
Köszönöm szépen, ez jó hír!
Tudom, hogy a régi szerződésben ott a kategória alsó határa, de azt se tudom, hol keressem...
Next S ATK elméletben tényleg jobb, de a feleségem családjának nagyobbik része hálózaton kívül van flottában, és velük beszél a legtöbbet. Sőt, inkább ők hívják. Az 500 MB net, amire szükség van, illetve úgy 100 perc hívás és 10-20 SMS. Ez a Move M ATK-ban a legolcsóbb.
Még a Mozaik S -1000 Ft pörög (működő VOIP...), de az egy év kedvezmény lejártával akkor átpakolom a Move M ATK-ba. Ha véletlenül lesz épeszű készülék akció, azzal már megfontolandó lehet a Next S ATK hűség hosszabbításban.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
Asbee
veterán
Elektronikus számlával, e-pack-el van az előfizetésem. Emailt kellene kapnom, ha új befizetésre váró számla van nem? 31-óta él az előfizetés és nov 1-re már ki is van írva egy 2994 Ft-os számla.Email nem jött, csak úgy felnéztem a my t-mobileomba. Next M előfizu NetPlusz XL bővítővel. Lehet vasárnap 1430-at ezzel kapcsolatban hívni ez mi pontosan?
[ Szerkesztve ]
-
legenda
fogsz kapni e-mail értesítést, de arra még várni kell.
először csak megjelenik a számla végösszege a my t-mobile felületen, de akkor még nem küldenek értesítést, hanem csak néhány nappal később, amikor ténylegesen letölthetővé is teszik a "részletes" számlát.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Asbee
veterán
Értem, köszi. Csak amiatt érdekelt, hogy időben jöjjön róla email, meg valami azért legyen róla, hogy mire fizetek.
Ha már itt vagyunk még egy kérdés. Új iphone-hoz már nincs jótálássi jegy? Vagy várni kell rá kicsit míg feltöltik? Egyelőre az nincs dokumentumok között csak a számlája magához a telefonhoz. Minden más előfizető dokumentum fennt van.[ Szerkesztve ]
-
Szelley
senior tag
Sziasztok!
Remélem tud valaki segíteni ebben a macerás dologban: Miért van az, hogy ha Dropbox vagy Google Driveot használok, az úgymond megöli az itthoni internetet. 10megás illetve 15megás T-től kapott netünk van és amikor kicsit nagyobb fájlt akarok szinkronizálni, egyszerűen elkezd "megszakadozni" az egész. Kb. úgy írható le a legjobban, mintha 60 másodpercenként kapnék egy 15 másodperces pinget. Se router, se modem újraindítás nem segít, a probléma kb 2-3 nap után megszűnik. Ha csak 1-2 megás fájlokat mozgatok a felhőszolgáltatásokban, akkor hibátlanul működik, de amint odateszek egy 50 megás fájlt, elkezdődik a ping-lagg.
-
Hunter2
addikt
előfizetésesként hogy tudom lekérdezni az aktuális tehát még nem lezárt hónap hívás részletezőjét?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Szelley #50785 üzenetére
Ez azért van mert elfogy a feltöltés ezért a felhő appon kívül semmilyen program nem tud feltöltrni hogy neki kéne pl a mobilarena.hu olsal. S ezt te belaggolásnak érzed pedig csak az a baj hogy nincs elég feltöltési sebesség hogy kiszolgáljon..
megoldás1:nagyobb csomagra váltani
megoldás2:akkor feltölteni a felhőbe amikor nem kell a net. -
törölt tag
Akció nekem ezen az éven is lesz ? [link]
-
Szelley
senior tag
válasz dptrsk #50787 üzenetére
Következőket teszem: Elindítom a Dropboxot vagy Driveot, elkezd szinkronizálni. Átmásolok egy nagyobb fájlt, elkezdi feltölteni. Feltölt belőle 4-5 megát, majd elmegy a net. Ekkor én kilépek a Dropbox vagy Drive alkalmazásból és innentől kezdve 2-3 napig percenként "belaggol" 15-20 másodpercre. Ha elindítok egy speedtest-et, ott szépen megvan a le- és feltöltési sebesség is, pingre sem ír csak 120 ms-t, viszont 'Connecting server' feliratkor 20 másodpercet áll a procedúra.
-
dptrsk
Topikgazda
Neten rendelt Like S SIM ma hívtak személyes átvételt választottam Alleeban.
Átvételre nov. 5 du 14.00tól van lehetőség 5 napon át.
Kérdésem, tényleg kiviszi egy T-pontba a GLS a normál SIMet, amit majd át tudok venni?
Szerintetek ha holnap bemegyek, megmutatom a mail, esélyes hogy kiadják nekem a SIMet?
-
BRIKLY
veterán
Sziasztok!
Két kérdéssel jöttem:
1: Bő egy éve kötöttem hűséget mozaik XS díjcsomagra, majd kértem hozzá ~1200Ft-ért 1GB net-et,mert a 200MB kevés.
Ma már ahogy elnézem ez a csomag nem is létezik,de teljesen bele vagyok kavarodva a többibe,hogy mi lehetne nekem, mi nem. A cél,hogy kevesebbre jöjjön ki a havidíj. Jelenleg 4580Ft-ot fizetek nettel együtt,de mondjuk ha más csomagban lenne 500MB net,annyi elég,akkor lemondhatnám a Net&Roll 1 GB LTE opciót.
Tudtok ajánlani valamit? Annyit tudok hozzáfűzni,hogy az aranykártya megvan..Ha ez számít valamit.2: Az Xperia SP-t,amihez ezt az előfizetést aláírtam,azóta ellopták.Szeretnék venni helyette valamit,de 1 összegben nem megy,és még egy előfizetést sem szeretnék..Van valami megoldás,hogy a jelenlegi előfizetésemhez a hűség lejárta előtt készüléket vehessek?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Onderon
senior tag
szerk.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen autót vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Diablo IV
- Windows 11
- 3D nyomtatás
- Bluetooth dongle-k PC / PS4 mellé
- További aktív témák...
- LG UltraFine 27MD5KL-B Monitor 5K. 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
- Újszerű Sonos Ray fehér színben
- Dell Latitude 7390 2in1, 13,3" FULL HD Touch, I5-8250U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, G
- Retró Geforce kártyák
- Lenovo Thinkpad T480S, 14" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest