Hirdetés
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztbeni
őstag
Az hogy lehet hogy a telefonom (Nexus 5), a pár napja vásárolt SIM-el T-Mobile H-t ír ki, és nem Telekom HU-t?
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
törölt tag
Fekete péntek lesz a Telekomnál ?
-
törölt tag
Akkor ez van
Más... Nektek is furán jelenik meg az oldal vagy csak nálam szórakozik? Elcsúszik az egész néha balra
-
veterán
Minden iPhone Telekom HU-t ír ki, mivel nem egyszerűen a SIM kártyáról olvassa be a szolgáltatót, mint jónéhány Android / WP firmware, hanem a direkt iPhone-okhoz készített carrier bundle-ből, amit a Telekom frissíthet távolról. Ezért volt az, hogy a brand váltás után szinte azonnal megtörtént a szolgáltatói névváltás az Apple gépeken.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Vangelis
félisten
Nekem a nokia 6610 es Telekom HU .
1éves kártyával.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Def26
félisten
Nem tudjátok igazak a kósza hírek, hogy a telekom megnöveli a mobilinternet csomagok adatmennyiségét?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
veterán
-
Fr3eWar
őstag
Egy tőlem független dominó kártyát át tudok venni az előfizetéseim közé?
Szeretné az illető megtartani a telefonszámát, de váltanánk előfizetésre (családtag).Ha nem akkor marad az új szám.
-
Def26
félisten
válasz szabogabor10 #51725 üzenetére
telekom szerelő mondta (ma). Állítólag az első lépcső volt az a rengeteg 4g kiépítés volt, amit majd az adatmennyiség kitolása követ.
Azért kérdem, hátha egy telekomos is hallott róla és akkor már biztosra is vehetem.[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
grandegamer
csendes tag
Sziasztok!
Domino Surf csomagra váltanék. A kérdésem ha + netforgalmat veszek hozzá Domino NetPlusz M akkor összeadódik 650 MB lesz? Választ előre is köszönöm. -
St3ven
addikt
válasz grandegamer #51730 üzenetére
Igen.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Nescafé
őstag
üdv
Előfizetést hogy tudok lemondani, jövőhónapban jár le a hűség.
Be kel mennem ?
Vagy lehet telefonon is?[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
veterán
A music xs csomagomban 3 szamra hasznalhato 300 perces ingyenes beszelgeteshez nem tudok egy szamot se beallitani. Szerzodeskoteskor azt mondta az ugyintezo, hogy nem baj, ha nem tudok most megadni szamot, otthon is beallithatom a netes feluleten. Azt mondtam, hogy rendben, a telefonom mar szetszedve volt a kezemben, az uj simre varva, nem volt kedvem ezzel is huzni az idot.
Ma bementem vegre hatha a telekomnal be tudjak nekem allitani, de azt mondta az ugyintezo (nem az, akinel a szerzodest kotottem), hogy o se tudja beallitani, dec 13-ig nem lehet valtoztatni.
Kihasznalnam a 300 percet, ezert erdemes reklamalni, hogy valahogy irjak jova, vagy nincs ertelme?[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Deck
titán
Mennyibe kerül egy részletes számla?
PS5
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Pttypang #51734 üzenetére
A 3 szám havonta egyszer módosítható,egyben. Ez azt jelenti, hogy havonta a 3 szám egyszerre szerkeszthető. Ha pl. megadtál egy számot, akkor legköelebb kövi hónapban tudod azt az egy megadottat cserélni vagy hozzáírni a 2es és 3as számot.
Ha te nem adtál meg egy telefonszámot se, a 1430at hívd fel, ha nem tudnak mitcsinálni vetess fel panaszt, hogy már pedig neked szüséged van erre, mert ez volt a csomag kondiciói közt s ezért kötötted. -
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
neten fizetem a számlámat, és havi 1-2 alkalommal rendszeresen lekövetem, hogy hogy áll a forgalmam. most azt írja, hogy 0 Ft jelenleg, gondolom valami bug lesz. más is találkozott ilyennel? nincs kedvem betelefonálni, hogy mi a helyzet, de fene tudja, hogy megjavul-e magától...
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
ulmikukac
tag
Sziasztok!
Lehet a telekomnál vásárolt készüléket náluk függetleníteni hogy megmaradjon a garancia?
Pixel 8 Pro bay
-
1430
senior tag
válasz Pttypang #51734 üzenetére
A "kedvenc szám" szolgáltatás aktiválásakor kellett volna beállítani a kedvezményezett számokat, utána már csak következő hónap 1-étől engedi a módosítást a rendszer. Önkiszolgálón ezért nem tudsz most módosítani. Ügyintéző sem tudja módosítani, ellenben el tud érni egy speciális csoportot, akik ilyenkor is meg tudják csinálni a kért módosítást. Abba most nem mennék bele, hogy ezt a speciális csoportot az üzletben dolgozók is fel tudják hívni, inkább hívd a 1430-at, és kérd meg az ügyintézőt, hogy a helyzetre való tekintettel intézze el neked.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest