- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Januárban startol a OnePlus 13
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz Vangelis #50587 üzenetére
Saját bőrömön tapasztaltam, amikor a nagy nevű multi hazai leányánál a pár évente rotált külföldi vezért 15 év után végül magyarra cserélték. Beindult a bratyizás, a mutyizás, gyanús tanácsadó cégek jelentek meg, stb. Azóta olyan multinál melózok, ahol én vagyok az egyetlen magyar...
A legjobb aláírás a héten
-
-
legenda
válasz Teko001 #50612 üzenetére
és a többiek; lehet, hogy olyan is van - ezért írtam úgy, hogy jellemzően -, de azért csak nézzetek utána alaposan, nehogy csapda legyen a vége...
amikbe nekem anno lehetőségem lett volna belépni (mindegyik szolgáltatónál), azoknál céges volt a flotta, és csak számlafizető lehettem volna - nem is publikus előfizetések -, főként ezért nem is mentem bele.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
[P]laci
senior tag
-
ShadowX
őstag
válasz [P]laci #50618 üzenetére
"Az viszont nem derült ki beszédéből, hogy teljesen lemond-e a kormány erről az új sarcról..."
Nem akarok negatív lenni, de szerintem most csak fellélegezhet mindenki. Természetesen ehhez az is hozzájárult, hogy egy ötlet kontrollálatlanul, még a tervezet előtt kikerült a közvélemény elé. Normális helyeken ilyen nem fordulhat elő. Egy szakmai/szakértő bizottság megalapozottan kidolgoz valamit, mielőtt egyáltalán a döntéshozók elé terjesztenek valamit.
Pedig épp ma reggel gondoltam bele, hogy ha ezt bevezetik, akkor azt a kis 500 mb-os csomagomat is felmondom egy 200 mb-os javára. Pedig az 500-ba se nagyon szoktam beleférni.
Sok más dologról el lett terelve ezzel a 700 ft-al a figyelem...pl. Cafeteria. Azért senki nem vonul utcára, pedig sok embert végképp a csőd szélére képes szorítani az a 3-4000 Ft havonta.
-
[P]laci
senior tag
válasz ShadowX #50619 üzenetére
jaja, a lényeg ebben a részben volt a mondókájában: "A távközlési adó kiterjesztése ebben a formában nem vezethető be..."
Amúgy teljesen jól látod te is a problémát (sokakkal ellentétben)... végső esetben, nagy duzzogva, talán elviseltük volna netadót (függetlenül attól, hogy lehet-e ilyet, meg jogos-e), de a többi dologgal is komoly probléma van. De hamarosan kiderül, hogy tényleg ennyire birka mindenki. Ha lesz további tüntetés, akkor van remény, ha nem lesz... nos akkor nem lesz túl kellemes a következő esztendő...
Csak azt nem értem, ha a szerencsejáték businessből tényleg olyan sok pénz várható, akkor minek a többi emelés? értem én, hogy a több pénz mindig jobb, de basszus...
(#50621) hurenzon: más formában beszedik azt a pénzt valahonnan.
(#50622) djculture: még hogy nem tudták ránkterhelni a távközlési adót... meg basszus ez a szemellenzős beszélgetés...
[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
válasz r3dsnake #50624 üzenetére
egy szóval jellemezném őket (és előre is bocsánat, mert senkit nem akarok megsérteni tudtomon kívül): idióták... ismét tanúbizonyságot tettek arról, hogy mennyire képesek egy dolgot kiforgatni és csak azzal foglalkozni.
de legalább egy kis pénzt is kaszáltak.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Látom megvolt az idei birka találkozó is [link]
-
zzeN
aktív tag
Üdv!
Kb. 1 hónap múlva jár le a 2 éves hűségidőm és szeretnék váltani egy másik, olcsóbb csomagra. Ezt meg tudom csinálni míg le nem járt vagy feltétlenül meg kell várnom a hűségidő végét? Mobilt is vennék az új csomag mellé, már ha ez számít is valamit. Köszi!
-
boteetoo
csendes tag
sziasztok!
lenne pár kérdésem, remélem vki tud segíteni.
jelenleg van egy moveXS előfizum hűség nélkül, szereztem nokia lumia 735 kupont, viszont azt csak új előfizuval vehetem igénybe, lehet olyat csinálni, hogy átváltok gyorsan kártyásra, utána meg mondjuk like s előfizetésre? (ezt most találtam, hogy egyetemistáknak van, szal kapóra is jön).
mert így már eltudnám hozni 55ért a 30%-os kuponnal, ami sztem nagyon jó ár. mennyi idő lehet ennek az egésznek az átfutási ideje? már ha lehetséges.
köszi -
zzeN
aktív tag
Köszi a válaszokat, akkor várok.
-
Def26
félisten
a korlátran net kiegészítő opciót meg tudom osztani más készülékre?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
veterán
-
Def26
félisten
válasz szabogabor10 #50647 üzenetére
köszi. Tehát ha előfizetek rá egy sime tmobile előfizetésre (pl move xs) majd a telefonon megosztom a netet akkor müködni fog egy másik telóval, pc -vel, xbox -al stb. ?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/512 FHD LTE
- LG UltraFine 27MD5KL-B Monitor 5K. 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest