- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
taip
senior tag
Többször volt már szó arról, hogy azért tudja a Telekom irreálisan drágán adni a telefonokat, mert (egyrészt van, aki megveszi, másrészt) nem kell egyben kifizetni és van, akinek ez az egyetlen módja, hogy drágább telefonhoz jusson.
Most az "addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér" mondást hagyjuk.Csak jelezném, hogy ismét 0%-os THM-re lehet kapni a telefonok többségét az Edigitalnál, szóval aki inkább független telefont venne részletre a 2 év hűség helyett, annak érdemes szétnéznie ott.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
MODERÁTOR
-
Vangelis
félisten
válasz kungzi #50996 üzenetére
Következő számlán lesz majd rajta a visszakapcsolási díj.
De ha ír egy kedves levelet a telekomnak akkor el szokták engedniDe most fizesse ki a elmaradet számlákat és feloldják a korlátozást.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
kungzi
veterán
Hali
fater elfelejtette befizetni az utolsó két számláját és korlátozták a kimenő hívásait. Mennyi a visszakapcsolás a számlák befizetésén túl? vagy nem kell neki most pluszba fizetni?
-
Vangelis
félisten
Az 530-as Nokia 19990FT a madaras tescoban.
Itt meg 36ért hírdetik hihetetlen akcióban
Nem semmi.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Van egy T-s ipad minim, amit garanciában cseréltek újra, de nem a T hanem az istyle.
A kérdésem csupán az hogy amit kaptam az istyle-től az független lehet, kipróbálni sajnos nem tudom.köszi
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Weben meglehet nézni, hogy egy t-s készülékre mennyi garancia van?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Zoty4
őstag
-
Asbee
veterán
Az normális, hogy 24-én rendeltem elő a telefont next M-el. 31-én jött meg, de már 25 és 31 közöttre be kell fizetnem 3 ezret az előfizetésre?
-
ryori
senior tag
Üdv, valaki nem tudja mi van ezzel az aranyszíntű eléréssel? már a 7. hónapot járom, azt mondták átvált aranyra, nem lett. bementem azt mondták 12.-n vált át, felhívtam az ügyfélszolgálatot azt mondták hogy 10-15 közt ellenőrzik. De a weboldal szerint 1.-én ellenőrzik, szóval akkor következő hónapban lesz csak arany, vagy 12.-n?
-
Zoty4
őstag
Iden lesz fekete csutortok vagy pentek akcio a T-nel?
Pont ket eve november vegen volt es akkor fillerekert , azt hiszem 1 ftert lehetett kozel 30ks telefont venni elofizuval -
djculture
félisten
válasz Tomyyy93 #50969 üzenetére
Ja annak jó akinek nincs jövedelme igazolható mindenki más áruhitelt ugyanugy kap a médiamarkt-ban meg máshol is. Nem kell ott se kifizetni egybe ráadásul nem köt 2 évig semmi mert bármikor lehet úgy dönteni hogy előtörleszt az ember ilyen esetben nem egyszer még egy havit el is engednek.
Régen nagyon jó volt egy hűség de ma ott ratunk hogy azt se lehet tudni holnap mit találnak ki és miröl küldenek aszf változást. Akinek meg hűsége van türelmes birkaként kénytelen ebbe beletörődni.[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz csababarca #50939 üzenetére
Hát ha elhagyta a simet, én nem trükköznék, mielőbb tiltsátok le, mielőtt a "becsületes megtaláló" esetleg telefonál valami közintézménybe, hogy bomba van, titeket meg a TEK ébreszt...
-
Vangelis
félisten
Én is most beszéltem a 1430-al és kértem, hogy pontosítsuki már, hogy mikor jár le a két előfizetés.
14 és 29.én ebben a hónapban.... juhú
Mondtam, hogy fel akarom mondani.. de meg sem próbáltak marasztalni. Pedig 20e ft felett fizetek minden hónapban.22-25 között.
Nézemm meg az ajánlatokat Mondom remek... aki újat köt több kedvezményt kap
Mondta, hogy sajnálja.... Ilyen a rendszerFogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Akor
csendes tag
válasz Indian74 #50957 üzenetére
Én azon gondolkodom veszek a vissza pénzből egy vérbeli kínai telefont és kész. Tudja amit kell és OLCSO legyen. Hogy nincs garancia rá? Hát kit érdekel, ez garancia, hogy futunk a telefonunk után már lassan 2 éve. És még én vagyok a unfear mert szeretném a legtöbbet kihozni ennyi szivás után az egészből. Örüljek neki, hogy kapok 2 év után egy új telefont, meg hasonlók. De kinek éri ez meg ilyen áron?
-
Indian74
senior tag
válasz Vangelis #50958 üzenetére
Pontosan TMX ,egy nagy rabló banda,csak meresztik a pi...jukat
Bocsánat a kifejezésért.
De ha már lenne eredménye pl csere igazoló lapot megkapnám,mondjuk holnap(aminek kicsi az esélye,jól elhúzzák)akkor nem is értem,mire is cseréljem,mit is kérjek,ezek után,milyen telefont,okosat???
Ha mégis kapom,hogyan választhatok telefont,mert benne sincs az enyém a KISKER ÁRLISTÁBAN.
[ Szerkesztve ]
NAGYPAPA
-
Indian74
senior tag
válasz Vangelis #50956 üzenetére
De jár prémium garancia,csak az a baj bevizsgáltatást kértem,írjak a sehsupport@samsung.com-nak levelet a hibáról ha van fényképem,vagy videóm azt küldjem el nekik,megtörtént,október 27-én leadtam személyesen a TMX--hez azóta semmi,csak ez a rövidke levelecske.
A tö..m ki van az egész Samsung-al meg a szervizes központjukkal Telemax-al.
Felhivtam a Pest Megyei Fogyasztovédelmet,az monták öt napjuk van a bevizsgátatásra,az már lejárt,de unom már az egészet.[ Szerkesztve ]
NAGYPAPA
-
Teko001
őstag
válasz laceszgamer #50923 üzenetére
Ismerős ott vásárolt telefonja alapból független volt, amit itthon függően árul a T-Mobile. Ha független, akkor értelemszerűen igen.
-
Indian74
senior tag
Hát nagyon remélem hogy lesz valami és neked is sikerül a végére járni.
Nos nekem 127 napja vettem a telefont,szerviz kétszer,kaptam újat,aztán újból szerviz háromszor,már megint rossz, mai napig számolva 55 napot volt szervizbe a két telefon.
Nos ezt nekem ki fogja megfizetni,hogy én közben meg fizetem a részletet,meg a havidíjakat,net-et,stb,plusz az utánajárás,várakozás,addig kapok valami nagyon alap készüléket,ja és sok,sok levelezés aminek semmi értelme.
Vagyis ahogy írtad,legyünk élőfizetők,és fizess mint a katonatiszt,és ha elromlik,járj utána,de és ha megint újból elromlik ,újból és újból......
Tegnap írtam sehsupport@samsung.com cimére,hogy meddig kell várnom,tudnak valamit mondani??
A válaszuk:Tisztelt H Z Úr!
Értesítjük, hogy levelét megkaptuk, a válaszig szíves türelmét kérjük.
Tisztelettel:Samsung Electronics Magyar Zrt.
ÜgyfélszolgálatLegszívesebben visszaírnék
MEDDIG VÁRJAK MÉGNAGYPAPA
-
taip
senior tag
Ez érdekes, ha így korlátozzák a jogot, nem tudom megtehetik-e. PTK szerint teljes értékű magánokirat a 2 tanúval aláírt meghatalmazás. (És a saját mintájuk is így készült.)
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Gigabyte MC12-LE0 B550 Rev. 1.x
- Lenovo ThinkPad T14 G2 - Ryzen 5 Pro 5650U 6-magos / 16GB /512GB SSD/HUN/TOUCH
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7 32 QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 VISION OC 10Gb
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest