Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Netfone
- A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
- Yettel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
-
Kétféle verzióban jön az Addlink PCI Express 5.0-s SSD-je
ph A belépőszintű megoldás 1-től 4 TB-ig fedi le az igényeket, és PS5-kompatibilis hűtőbordával vagy anélkül egyaránt listázzák.
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz bognar110 #26201 üzenetére
Okostelefon mellé hülyeség az Eco XS.
Mozaik XS jó, mert van hozzá net és utána is csak lassítják.FatalEror: Úgy kell választani, hogy nincs hűség a díjcsomagra. Utána pedig majd kiválasztod a fizetésnél az EcoXS-t.
Grand X IN-nel meg az a baj, hogy nem ARM-es és sok program nem fut vele.
[ Szerkesztve ]
-
Nordik
őstag
Egy olyan problémám lenne, hogy vásárolnék Dominoba egy Samsung Galaxy S advance készüléket, mivel elég jó árban kapható, viszont a hozzá kapott kártyát egyáltalán nem használnám. Ebből lehet valami probléma vagy akár ki is dobhatom akkor se lesz semmi?
-
1430
senior tag
Igen, ez működhet.
Rosszarcu01
Akkor kérd el a hozzá tartozó Domino szerződést is, és egyből rögzítenek, mint Felhasználó. De ettől a régi Előfizető még bármikor bemehet, és kérheti a hívószám megszüntetését vagy például egy SIM cserét, stb.Gery1987
Ha üzletben nem kapható (és nincs is készleten), akkor nincs mit tenni. Azt esetleg érdeklődd meg, hogy meglévő előfizetés átváltható e, mert akkor rendeld meg online (átírási díj is szükséges lehet, ha eltérő az elő-/számlafizető = 6500 Ft)[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Gery1987
őstag
Kedves 1430! A készülék, az online webshop listáján rajta van, készleten is van, sőt ki is írja, hogy T-Pontokban és partnereknél mennyi, illetve lehetőséget (díjcsomagok, részlet fizetés stb) viszont az oldal akciós készülék listájában nincs fent. Az előfizetés az enyém, én is fizetem. Ilyen esetben mi a helyzet? Előre is köszönöm!
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
1430
senior tag
válasz Gery1987 #26211 üzenetére
Tehát a lényeg, ha egy készülék kifut, akkor visszarendelik azt az 1-2 darabot, ami a T-Pontokban van, és felteszik WS-ba. A T-Pont-os ár az utolsó ára a készüléknek, amiből lejön a WS 10%-os kedvezmény.
Az Ace 2 már elég régen kifutott, ezért nincs az árlistákban, de mivel rendelhető, ezért WS-ban még minimum 1 db-nak lennie kell.Ha már meglévő előfizetésedet vinnéd be a cégbe, akkor amennyiben ehhez a hűség nem akadály, rendeld meg a meglévő előfizetésedhez a készüléket. Persze ennek feltétele, hogy a készülékváltási lehetőségek fennálljanak a hívószámod esetében (ha belépsz az oldalra telefonszám + jelszóval, úgy is láthatod, engedi e a készülékváltást).
-
gabcs90
csendes tag
szereném segitségeteket kérni hogy sms-be mit kell elküldenem ha le akarom mondani a készülékbiztositást fontos lenne köszönöm
-
nemni
csendes tag
Szombaton vettem egy androidos telcsit,beállítottam rajta a wifit. Ki is próbáltam ami azt jelenti h.szombat óta használtam néha-néha.Erre tegnap reggel felhívtak a t-mobiltól h.meghaladtam a net forgalmat 27 mb-ttal,akkor nem tudtam reagálni mert dolgoztam és nem volt időm.De ahogy hazaértem megnéztem a my t-mobile oldalon a számlámat és akkor azt hittem majdnem szívrohamot kapok 31.015 ft volt.Felhívtam a 1430-at és ott elmondtam mi van és a pali azt mondta h.kérdezzem le a 1730-ról az adatforgalmat.Megtettem 29270 kbyte.Közbe felajánlott olcsóbb netes csomagot,de közbe én azt se tudtam h.volt rajta mobilinternet én nem kértem.Persze h.rögtön lemondtam mindent,ekkor eltűnt 3G jel (ami azóta fent volt mióta beállítottuk a wifit).De én úgy hittem h.wifiről neteztem,erre kiderült h.végig a mobil neten voltam.Ebből a 31.000 ft-os számlából csak a hívás meg az smseket vagyok hajlandó kifizetni,a netforgalmat nem.Persze majd írok nekik egy levelet,amire vagy válaszolnak vagy nem.De ilyen esetben mit lehet csinálni vagy ők mit fognak csinálni,kötbért fizetetnek?
Ha valaki tud valami jó tanácsot adni várom! -
Gery1987
őstag
Na pont ettől tartottam. A cégesnél az aktív hűségidő akadály, csak a nélkül lehet bemenni oda, sőt anyum vinne be és mivel ő megtartotta a számát, így nekem kapásból számcsere.
Szóval ha beváltok a cégesbe, akkor ez a telefon kilőve, vagy maradhat a készülék, és a mostani díjcsomagom (MIX), vagy átváltok másikba. Jól értelmezem? Csak azok a díjsomagok lehetnek amiket a webshop kilistáz, vagy bármi más még aktív díjcsomag szóbajöhet?
Köszönöm segítséget, és a segítséget!
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
MODERÁTOR
válasz nooooorb #26214 üzenetére
Igen, akkor már tudsz venni készüléket, viszont kb 6-7 ezerrel drágábban mintha új előfizetésként lenne vásárolva.
(#26218) nemni
Gondolom ismered azt, hogy "a törvény nem ismerete nem mentesít a felelősségre vonás alól.." Ez a te hibádból keletkezett, szinte biztos, hogy ki kell fizetned. Az egy dolog, hogy ha nincs valamilyen normális net csomag aktiválva, akkor horror árak vannak... Ez kb olyan mintha bemennél egy boltba, és ott megennél ezt azt, és mondnád, hogy már bocsánat, de én nem tudtam, hogy ezért fizetnem kell, ezért nem is fizetek...
Talán adnak méltányosságból kedvezményt, de erre nem sok az esély szerintem.[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
Sok sikert a küzdésedhez. Minden okostelefon használati útmutatásában le van írva, hogy az adathasználat fizetős lehet. Okostelefon előre gondolkodni képes embereknek való. Ha az nem megy, mert nem ismered a technológiát, akkor az a minimum hogy előtte megnézed, mivel jár alapból az okostelefon használata. Ha az okostelefonon az van beállítva, hogy ne használja a mobilnetet, akkor nem fogja.
Nem egy (de nem is két) ponton hibáztál, és kijelented explicite, hogy netforgalmat nem fizeted. Ha rendesek, a panaszod alapján egy részét elengedik a saját hüleséged miatt fizetendőknek. Ha nem, akkor be nem fizetés miatt felmondhatják a szerződésed, egyben kiszámlázva a készülékkedvezményt és kötbért (ez ált. jóval nagyobb az általad a vitatott összegnél, ezek mértéke le van rendesen írva egyébként az előfizetői szerződésedben). Ha ezt nem fizeted, akkor behajtó cég és távközlési feketelista következik. -
1430
senior tag
Bár nem írtad, de ez a Net Start miatt volt? Ha igen, akkor egyrészt 10 ezer Ft felett századára csökken a forgalmi díj (de ezt csak a számlában írja jóvá a rendszer, tehát az aktuális egyenlegben a "normál" díjon megy a forgalom), másrészt telefonálj vissza (és vetess fel panaszt) vagy írj a My T-Mobile-on belül a Net Start forgalmad miatt, és biztos vagyok benne, hogy találnak egy számodra kedvezőbb megoldást.
Gery1987
Ha mégis maradsz a MIX-nél, akkor a tarifahűség nélküli konstrukciót kell választanod a meglévő előfizetéshez való készülékrendeléshez. Egyébként meg ha a havi- és forgalmi díjak miatt kedvezőbb a céges, akkor javaslom keress egy másik készüléket (illetve megveheted Domino-val is az Ace 2-est).[ Szerkesztve ]
-
Gery1987
őstag
Köszönöm a segítséget! Igen a céges havidíja és a perc/SMS díjak sokkal jobbak mint az átlagos. Megpróbálok másikat keresni bár igazán nincs ami meggyőzött. Azt nem tudod véletlenül hogy melyikkel van a legkevesebb gond? Nem akarok szervizlakó lenni.
Mindent köszönök! További szép estét!
-
Soulfly842
addikt
Ahogy 1430 is írta: indíts mindenképpen egy kérelmet és fogalmazd bele azt is, hogy nem tudtál arról, h. a régebbi szerződésekre (amikor még régi modemek, régi telefonokra indokolt volt egy ilyen csomag) automatikusan a szerz. részét képezte egy ilyen szolgáltatás. A költségekkel nem voltál tisztában és azzal sem, h. ha a telefon pl frissít a háttérben, akkor az ilyen költségekkel járhat. Ügyfélmúltra/elégedettségre/egyszeri méltányosságból az esetek igen komoly hányadában kezelni szokták ezeket...
-
Alvin_ti4200
félisten
Nekem belső hibát ír belépési kísérlet utána a My T-Mobile, van, akinek esetleg működik?
-
MODERÁTOR
válasz Alvin_ti4200 #26230 üzenetére
Az átlagnál lassabban de nekem sikerült belépnem.
-
BroCreSt
aktív tag
Üdv,
Letiltás elleni garancia nyomtatványt le tudok tölteni valahonnan?
Köszi!
Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
raziel01
veterán
válasz BroCreSt #26232 üzenetére
Mese, mese, mese. Semmit nem ér. Komolyan megéri a felesleges izgulást egy használt teló mikor pár ezerrel többért a szolgáltatótól is elhozható? Bármikor letilthatják ugyan úgy. Kiderülhet, hogy lopott. Egy darab papír nem fog megóvni semmitől. Járkálhatsz a bíróságra ugyanúgy.
-
StLui
veterán
válasz BroCreSt #26232 üzenetére
ez nem nyomtatvány, valaki kitalálta egy többé kevésbé használható szöveget, amit az adásvételibe is bele lehet foglalni, és ha gond van ezt lehet lobogtatni a bíróságon
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
lugosi
MODERÁTOR
Másnál minden oké ma a tmobillal?
Szegeden ma sorban szakadnak meg a hívásaim egész nap, és a mobilinternet is állandóan szakad.
Nem 1-2 alkalommal, minden alkalommal.
-
HXY
addikt
Sziasztok!
Az ingyenes demo Mobil TV-ről szeretnék kérdezni, amivel teljesen ingyen lehet nézni mobilon a LifeNetwork-et és az OzoneNetwork csatornákat.
Mi történik ha elérem a WAP oldalon írt 5 órát?
Wapoldal: [link]
Weboldal: [link]
Mindenkori díjszabás: [link]
_______________________________________________________________T-Mobile-t többször hívtam, volt aki szerint:
- az adott hónapra megszűnik a szolgáltatás
- 5Ft/perc díjjal megy tovább a szolgáltatás
- az 5 óra erejéig nem számít bele a mobil TV az internetes adatforgalomba,
az 5 óra után pedig az internetes adatforgalom kárára megy tovább
_______________________________________________________________Nincs aktív mobilTV előfizetésem. Ez a két csatorna előfizetés nélkül is nézhető.
Az biztos, hogy az 5 óra nem az internet kárára megy, mivel Like 50-es díjcsomagom van, ami 50MB adatforgalmat tartalmaz, és utána lelassítják 32kbit/s sebességre.
Már három napja nézem a mobiTV-t, kb. 4-5 óra időtartam alatt 600MB adatforgalmat generáltam, és nincs lassítás.Aki tapasztalatból tudja, hogy mire számíthatok, hogyha tovább nézem, akkor az kérem írja meg!
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
kertsa
senior tag
Sziasztok!
Mozaik XS díjcsomag 100%-ban lebeszélhető. Miért nem jelenik ez meg a számlán? 3200Ft helyett 1408Ft-ot vontak le. Ez most hogyan is van?
-
törölt tag
Sziasztok!
Mostanában szerintetek sony xperia J dominos csomagban lesz árcsökkenés?
-
1430
senior tag
válasz kertsa #26243 üzenetére
Akkor csak ennyi volt a leforgalmazható, a többi nem, mivel a havidíj "100%-ban lebeszélhető alapdíjas hálózaton belüli, valamint más belföldi mobil- és vezetékes hálózat előfizetői felé indított hívásra, illetve felhasználható SMS küldésre, valamint hangposta lehallgatásra belföldön".
Volt esetleg roaming, emeltdíjas, kék szám, stb forgalmad?
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz #38464487 #26244 üzenetére
Ne vedd meg fos. Túl van árazva. 1 magos. Gyenge.
Samsung Galaxy S Advance-t nézd meg. Vagy Xperia P.
Egyébként szerintem várható árcsökkenés ha kijön a Galaxy S4. Vagy attól függetlenül is lehet akció.
Például múlt héten 1 napig volt akciós pár teló. Például Xperia U.
Úgyhogy érdemes naponta nézni. Azt teszem én is. -
GeneraL_XTX
veterán
Sziasztok!
Vásároltam webshopon keresztül többek között egy gyári samu töltőt, kb egy napot bírt ki, már semmit nem tölt. Hogyan érvényesítsem a garit? Visszaküldeni nincs kedvem bevihetem bármelyik T-mobile boltba?
-
MODERÁTOR
válasz GeneraL_XTX #26249 üzenetére
Olyan T-pontba viheted, ahol van szerviz. Lásd Itt
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- Óra topik
- Új perifériákkal és szoftverrel terjeszkedik a Lorgar a régióban
- Milyen hangkártyát vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 2db Be Quiet! Silent Wings Pro4 140mm
- LG 39GS95UE - 39" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GAMER PC: i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 12GB GDDR6 - 512GB-4TB NVMe SSD -16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!!!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest