Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Befutott a Wear OS 6 fejlesztői verziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
"vagy hogy miért csak USB 2.0-s a csatlakozó rajta."
A Huawei P30 Pro-on USB3 van ha jól tudom, pedig nem mai darab.
Aztán ez valahogy, valamiért nem lett szempont egy jó darabig.
Spórolt is rajta mindegyik gyártó, nem tudom, hogy miért is? Olcsóbb volt? Lehet.
Az androidos boxok jó részén nincs gigabites LAN csatlakozó, meg 2GB RAM/8-16GB tárhely az alap konfig. Tuti olcsóbb, és valamelyik típusból nincs is más konfig. -
-
Cannabis7
senior tag
a kamera nem terjed ki az egész készülék vastagságára, sőt csak egy kisebb részére,, így ez is lehet egy mérőszám, szerintem nincs baj vele, amíg minden készüléket egységesen nézünk.
-
.Szaki.
addikt
Aszongya 6mm alá megy a készülék vastagsága, ha a kamerákat nem vesszük figyelembe. És ha nem vesszük figyelembe, akkor azok a kamerák ott sincsenek!
Komolyan minden egyes percben elcsodálkozom azon, hogy milyen világban élünk. ...
-
judas13
addikt
Támogatom.
-
Ricardo
titán
-
scdlsc
senior tag
Nem az a célközönség aki youtube-on telefonteszteket nézeget. A vásárlók (szerintem) maximum 15%-a az, aki arra recskázik, hogy milyen frissítési frekvenciája van egy mobil kijelzőjének, vagy hogy miért csak USB 2.0-s a csatlakozó rajta. Szóval az, hogy a youtube-on értetlenkednek, az nem biztos, hogy megegyezik a gyártók fókuszcsoportos felmérésével. Akik szintén nem tévedhetetlenek, lásd iPhone mini. Azt hitték elég nagy lesz rá a kereslet, aztán jól megszívták. Kiváncsian várom, hogy itt mi lesz 2 év múlva. Máshol írtam példának a MacBook Airt. 1 db USB port, gyenge proci, gyenge akku. Volt rá kereslet és szépen kiforrta magát az is. Itt meg lesz ugyanúgy nagyobb akkus telefon is ezekkel párhuzamosan, azokat lehet majd vastagítani.
-
Draun01
tag
Vicces mert a Samsung Edge-el kapcsolatban youtubeon az összes teszt kb azzal kezd hogy, amúgy ezt ki kérte?
Ott voltak az iPhone 6-8, SE mind ilyen 6.9-7.3 mm körül...az nem volt elég vékony?azoknak is szar volt az akksija
Sokkal inkább támogatnám a 6 col körüli telókat 8-9 mm vastagsággal
-
válasz
Plazmacucci #16 üzenetére
Például
-
-
Már megint kezdődik ez a hülye trend.
-
Ricardo
titán
Ha normális akku kerül bele ( kínai márkák már gazdagon használják a nagyobb sűrűségű telepeket), akkor nincs ezzel komoly gond. Úgy belefér egy akkora teljesítményű telep, mint most a hagyományos készülékekbe. A gond jelenleg a Samsung és Apple készülékeivel lesz, mert azokesetében (mivel nem ilyeneket tesznek bele) szinte előre boritékolható a gyenge üzemidő.
Arra mondjuk én is kíváncsi vagyok, a hűtést hogy oldják meg.
-
Hallosz
senior tag
Gond akkor lesz, amikor csak ilyen anorexiás telefonok lesznek a kaphatóak.
-
pusszycat
nagyúr
Szerintem ez egy 5000 mah akkuval (+ - 200) jön és akkor majd lehet röhögni a samsung-on, de meg is érdemli. Az iPhone Air a pöttöm akksijával amit majd egy órát kell tölteni az meg nonsense.
-
cs.zs.
veterán
Így értelmezték a gyártók azt, hogy egy széles vásárlói réteg kisebb telefonra vágyik?
-
konczy3
senior tag
Remélem ezt is olyan jól frissítik mint a note 40et, decemberbe vettem nyugdíjas személynek tanuló okos telefonnak, még a kezdő gyári szoftver volt rajta, majd kapott 1 frissítést február végén, ami természetesen ugyanúgy android 14-es és januári biztonsági csomagot tartalmaz. Tehát a telefon lassan 1 éves lesz, ezalatt jött rá 1 db biztonsági frissítés.
Legjobb az egészbe, hogy vettem 60 ezerért, most meg árulják 85-95 ezer közt 😂 -
Sanyi.mTs
addikt
2015-ben már volt 4,9mm vastag androidos mobilom: Oppo r5s
Lehetett tölteni naponta többször is -
scdlsc
senior tag
Kezdődik...
-
csibe1
addikt
Aztán miért is jó ha vékonyabb? Jobb lesz az üzemidő?
-
Beindult az új trend. Apple, Infinix, Samsung...
-
Kinder
senior tag
Menő.
Kérdés, mennyire hajlik.
Bár nekem sosem volt farzsebben telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Videó stream letöltése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmgyűjtés
- sziku69: Szólánc.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest