Hirdetés
Hirdetés
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
ma Egyre több készüléken tesztelik a HyperOS 2.0-t, közel lehet a publikus start.
-
God of War Ragnarök PC technikai teszt
gp Idén kicsit korábban jött a tél: befutott PC-re Kratos legújabb kalandja, a God of War: Ragnarök, ami garantált lehűlést ígér – még ha nem is a gépünk számára.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz vence #139698 üzenetére
Pedig teljesen valid volt a felvetése, én is használok Maratont, és figyelek rá, hogy ne fogyjon le teljesen a keret. Sőt, a pároméra is figyelek, mert az Ő kártyái is fel vannak véve nálam az alkalmazásba. Érdekes ez a "nem nulláról induló számláló" is, szerintem rajtad kívül más még nem találkozott vele.
Problémákat kreálni mindenki tud magának, de a leleményesek inkább megoldják azokat. Az autódban sem nézed az üzemanyag mennyiséget, amíg gyári fogyasztási adat szerint még lenni kéne benne? Aztán kifogy a nafta, akkor a gyártó a hibás mert nem ezt ígérte?
[ Szerkesztve ]
-
btraven
őstag
válasz Intruder2k5 #139696 üzenetére
Köszi, az alkalmazásból sikerült.
-
esbii22
őstag
válasz Intruder2k5 #139695 üzenetére
Köszi!
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
vence
tag
Egy fontos dolog lemaradt!
Én mostanában sose kapok figyelmeztető jelzést 80% adatnál.
Lenne ez még?Néha, arról se, hogy elfogyott ...
Szerintem, munkahelyi stb. WiFi mellett használjátok, azért nem érzitek, vagy nem jönnek ezek a problémák.
Persze, direkt gyártom ezeket a problémákat ...
Légyszi, Ti is gyártsatok már nekem elfogadható tarifákat,
ja, 1 is elég lesz![ Szerkesztve ]
-
veterán
Át kellene egy fizikai SIM kártyát eSIM-re váltani.
Tényleg csak havi előfizetéses SIM kártyát lehet eSIM-re váltani, Dominót nem?
Milyen buktatói vannak a folyamatnak, mire kell figyelni, ha egy havi előfizetéses SIM kártyát átváltunk?
A QR kód beolvasása után rögtön megszűnik a fizikai SIM?
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
4Grider
nagyúr
válasz Donki Hóte #139707 üzenetére
Dominót nem.
Legyen net a készüléken (pl. aktív wifi kapcsolat).
Igen, rögtön inaktívvá válik a fizikai sim. -
4Grider
nagyúr
válasz vence #139709 üzenetére
A Telekomnál egy ezer éves belső rendszer szolgálja ki a prepaid szolgáltatást és nem terveznek már tovább fejleszteni. Legalábbis amikor az esim-et itt bevezették, abban a rendszerben nem lehetett ilyen szolgáltatást beállítani. Emiatt a rendszer miatt van külön domino SIM és postpaid SIM. A több szolgáltató tud esim-et adni prepaid előfizetéssel is, és náluk nem különböznek a postpaid és prepaid SIM-ek, azaz bármelyik SIM-re bármilyen előfizetést tudnak aktiválni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz 4Grider #139710 üzenetére
Köszi a választ
Nem is tudtam, hogy másik szolgáltatónál lehet feltöltőkártyás csomaghoz is eSIM-et kérni...
Ebből lehet, hogy számhordozás lesz...
Valamilyen mértékben persze érthető, hogy az eSIM rendszert annyira nem tolja a Tkom, van olyan frissen megjelent csúcskategóriás telefon (pl. Xiaomi 14Ultra), amivel nem is lehet eSIM-et használni
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
4Grider
nagyúr
válasz szabonagyur #139714 üzenetére
Ki nem támogatja az eSIM-et és milyen aw esetében?
-
4Grider
nagyúr
válasz vence #139713 üzenetére
Most tették ki az üzleti előfizetőket a prepaid körből. Mert - mint írtam - nem akarják fejleszteni a domino mögötti rendszert, az üzleti ügyfelek részére pedig a prepaid számlázást rendbe kellett volna tenni. Egyszerűbb és költséghatékonyabb volt kitenni őket.
Erre nem is kényszerülnek rá, mert sok éve egyértelmű az előfizetők mozgásának dinamikája a 3 szolgáltató között. -
szabonagyur
félisten
válasz 4Grider #139715 üzenetére
Yettel meg Voda, ott az Apple Watch eSIM-el nem megy. Esélyesen ott is megvan az oka, hogy miért nem foglalkoznak vele (nagyon kicsi piac), esélyesen hasonlóan megvan az indoka a T-nek is miért nem is erőlteti a régi rendszer cseréjét csak az eSIM miatt.
Ha T cseréli a rendszert akkor más lesz a fő indoka szerintem.
-
4Grider
nagyúr
válasz szabonagyur #139717 üzenetére
Nem rendszer oka van az Apple Watch támogatás hiányának, hanem megtérülési. A Telekomnak sem biztos, hogy megtérül az amit az alma felé fizet ezért, de az anyavállalat a hazai menedzsmentre bízta, hogy bevállalja-e ezt a koloncot. Nem mindegyik Telekom cég vállalta ezt fel, lásd pl. Hrvatski Telekom, OTE/Cosmote, stb...
-
4Grider
nagyúr
válasz szabonagyur #139719 üzenetére
Azt írtam, hogy a domino ügyviteli rendszerében nincs rá lehetőség, hogy az eSIM-et bevezessék. Ez az ok, nem az, hogy nem akarták bevezetni.
-
csaszi75
senior tag
válasz Viiktor1989 #139689 üzenetére
Az Airalo esim, az nem csak adatra van, hanghívásosat is lehet rendelni?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Viiktor1989 #139689 üzenetére
Ha bekapcsolod a feltétel nélküli átirányítást, majd kikapcsolod a SIMet, akkor át lesznek irányítva a hívások.
-
jociolaszi
tag
sziasztok van egy iphone xr telefonom yettel függő! Sajnos az apple nem tudta függetleniteni valamilyen belső hiba miatt! Ha számhordozással e simre váltanék a telekomnál akkor sem működne?
-
Kbali
nagyúr
válasz jociolaszi #139725 üzenetére
Mindegy, hogy fizikai vagy esim, a készülék függő. Nem ajánlott semmit az Apple azért, mert nem tudta függetleníteni a készüléket?
-
adika4444
addikt
válasz szabonagyur #139721 üzenetére
Az biztos... A gyerekeken és időseken túl jellemzően az a kategória használja, aki ha meg is tehetné az előfizetést, egy fillérrel nem áldozna erre többet, mint feltétlenül szükséges. Az előfizetésnél meg szerintem a nagy átlag tiszta haszon a szolgáltatónak, mert a korlátlan netnél maximum 20--30 gigát használ. A KÜF BUMM ezért lett baromi jól eltalálva, mert az az 50 GB sokaknak korlátlan szint, de sokkal alacsonyabb áron.
Nekem van egy feltöltős dominom és tudatos felhasználással nagyon jól kordában lehet tartani a díjait. Van egy korlátlan adatkártyám, szinte minden azon át megy, így legrosszabb esetben sem lát a Telekom 10--15k-nál többet évente, gondolom más feltöltős ügyfelek még ennyit se töltenek.
Az én elvem az, hogy a korlátlan net minden bájtját nem lehet kisajtolni, viszont ezért hajlandó vagyok úgy is fizetni havi 6500 pénzt, hogy esetleg 3--4 gigát használok el. A telefon rész viszont abszolút olyan, hogy nincs az a csomag, ami gazdaságos lenne maximum 50--100 perccel havonta, de jellemzően a 100 sincsen meg.üdv, adika4444
-
Újpest
lelkes újonc
Mit tapasztaltok a mobil nettel kapcsolatban, hogy nektek jó a térerő és gyorsan betölt! Most szeretnénk Vodafonrol váltani Telekomra,mert a Voda mobil net lassú Fehérváron!!!
-
4Grider
nagyúr
válasz Újpest #139729 üzenetére
A mobilnet azért mobilnet, mert mindenütt más. Nincs olyan, hogy valamelyik szolgáltató mindenütt tökéletes, vagy mindenütt rossz.
Fehérváron mind a három szolgáltatónak van minimum 20 bázisállomása. Az átlagos sávszélesség tekintetében a yettel tolja a legnagyobb spektrumon, de ez nem jelenti még mindig azt, hogy Székesfehérváron a Yettel a legjobb. Csak vannak olyan helyek, ahol 1 Gbps-ot simán tud, de lehet, hogy két sarokkal odébb már csak 50 Mbps lesz belőle... -
aktív tag
válasz Újpest #139729 üzenetére
Esetleg érdemes volna egy Domino kártyát venned és azzal tesztelni, hogy amerre jársz, ott milyen a szolgáltatás. Nem vészes költség, cserébe nem kockáztatod azt, hogy egy esetleges előfizetés-váltás után rosszabbul járj.
Persze, ehhez az is kell, hogy legyen egy hálózat-független telefonod is.[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
-
veterán
-
megyei93
csendes tag
Sziasztok. A Network Cell Info mennyire hiteles információt ad? Nagyon rossz a mobilinternet minősége nálam. Kültéren is csak kettes a jelerősség a telefon össze vissza dobálja magát 4G, Edge között beltéren. Letöltési sebesség 1mpbs volt az előbb kint a teraszon feltöltést nem is tudtam mérni error-al kilépett. Ha lehet hinni ennek a térképnek akkor 7 kilóméterre van a torony ahova kapcsolódik légvonalban térkép szerint [kép] Ilyenre lehet hiba bejelentést tenni vagy ez van szokjak hozzá?
-
csaszi75
senior tag
válasz megyei93 #139734 üzenetére
Nézz szét több helyen is..
https://www.cellmapper.net/[ Szerkesztve ]
-
Noresz7777
csendes újonc
Sziasztok!
Rendszeresen járok Romániába munka miatt, ahová két telót viszek magammal, egy Telekomos cégeset, meg egy Yetteles privátot.
Jelenleg is épp kint vagyok, és azt vettem észre online zenehallgatás közben a Telekomos telón, hogy egy csomószor megakad a lejátszás.
Majd észrevettem, hogy bizonyos időnként eltűnik a 4G jel pár másodpercre, majd újból visszajön, olyan, mintha eldobná a netet.
Általában 1-5 percenként produkálja a dolgot.
Mivel eddig nem volt gond egyik telóval sem, nem nagyon figyeltem, de ha jól emlékszem, akkor a Telekomos általában a romániai Telekom hálózatot preferálta, most viszont az Orange-ra csatlakozik.
Megpróbáltam manuálisan a román telekomot, de vagy nem is csatlakozott, vagy ha igen akkor csak edge módban.
Próbáltan repülősbe tenni, újraindítani, de egyik sem hozott sikert.
A Yetteles is az Orange-ra csatlakozik, de azzal semmi gond nincs, stabil a net.
Szerintetek mi lehet a gond? Telefon vagy szolgáltató probléma?
-
donjohnson
addikt
válasz Noresz7777 #139737 üzenetére
cseréld meg a sim kártyát a 2 telefonban és kiderül, hogy telefon gond-e.
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
100 percNesze semmi GB
Na ezt szinte egyszerre írtuk
[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
#arohadtélet
Go!Net mobilinternet adat-díjcsomagok a T-Mobile-tólKivezetésre kerül elsejével. Élt 13 évet, tökéletes csomag volt. Nem mindenki értette, de attól még az volt.
-
mezis
nagyúr
-
4Grider
nagyúr
Ott a Yettel és a Vodafone ad 4G-t normális térerővel, a Telekom nem.
A yeti 900 és 700 MHz-en, a voda 800 és 700 MHz-en. Azokkal tehát tuti jó térerő van, sebességben talán a yeti lesz egy kicsit gyorsabb. A gond az, hogy csak komolyabb eszközök tudják összefogni egymással a 700 és 800 MHz-et, kicsivel több eszköz a 700 és 900 MHz-et a jobb sebességhez. -
őstag
válasz 4Grider #139743 üzenetére
Azért jegyezzük meg, hogy a Telekom és a Yettel ugyanarról az adóról ad B20on, és erről küldött képet a kolléga... hogy lehetne jobb?
Mindhárom szolgáltatónak pont ugyanott van amúgy az adója a térkép szerint, szóval valami más ok állhat a kép hátterében.Tegnap még működött...
-
Landsmann
addikt
Egyáltalán nem lehet hinni neki. Csupán kalkulálja, hogy szerinte valószínűleg hol lehet ténylegesen a bázisállomás. Nem egy már feltérképezett adatbázisból dolgozik mint a Cellmapper, hanem saját maga számolja ki a leendő helyet több kritérium alapján. Tapasztalataim szerint Sosem sikerül jól megtippelnie, hogy valójában hol a bázisállomás.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Újpest
lelkes újonc
Telekom dominó kártya Samsung Galaxy A 12 be tudja a 4G + ?
Mert nem látom a + jelet?
Köszönöm szépen!! -
totron
addikt
Telekom internet+tévé mellé lehet részletre kedvezményes mobiltelefont venni a T kínálatából? Függetlent, más szolgáltatón át menne a trécs.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asus X515UA TDP "Tortúra"
- Hardcore café
- A KOReader ebook olvasó program
- Facebook és Messenger
- Interactive Brokers társalgó
- Építő/felújító topik
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- GAMER PC: i5-12400F/13600KF -RTX 3060 12GB GDDR6 -512GB-4TB NVMe SSD -16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Thrustmaster ts-xw bázis
- Új Lenovo 13w Yoga x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 5 5625U 16/512 WUXGA +Toll
- Leárazva! Új Dell XPS 13 9315 Prémium Érintős Profi Ultrabook 13,4" -60% i7-1250U 16/512 4K+ Iris Xe
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen