Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
scott_free
senior tag
Üdv,
a telekomnál nincsen net nélküli havi díjas mobil előfizetés vagy csak én nem találom?
-
simpley
őstag
-
abrtom87
tag
Nem tudja valaki, hogyha számot akarunk cseréltetni (spam üzenetek miatt) és a jelenlegi szám 2-essel kezdődik, akkor mennyibe kerül, hogy az új is 2-essel kezdődjön? Próbáltam utánaolvasni, de egyértelmű választ nem találtam.
-
csonkadavid
tag
válasz scott_free #139551 üzenetére
Az legolcsóbb előfizu 6000 Ft lett. Eltűntek a leforgalmazható percek. Most készülünk mind az 5 előfizetést dominóra váltani.
-
ledgeri
nagyúr
válasz abrtom87 #139553 üzenetére
Ha kikéred az adott számot havidíjasként, abban a pillanatban vissza is mondhatod, dominósra visszafokoztáthatod! Csak el ne felejtsétek az arra állított 2fa-s dolgokat megfelelően kezelni!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
-
-
Ateszpapa
addikt
Most tűnt csak fel, hogy új díjcsomagok vannak.
Kb 300 forinttal lesz olcsóbb a mostaninál és 10Gb helyett 15-öt adnak.
Eléggé meglepődtem a mostani helyzetben kicsit ólcsóbban, és többet adnak. -
4Grider
nagyúr
válasz enginev3.0 #139567 üzenetére
Ha nem lassítják be 1-3 Mbps-ra és alapból nem 10-20 Mbps-ot tud, akkor biztosan. A voda hálózata viszont nagy átlagban nem a sebességéről és a kihasználatlanságáról híres.
-
csaszi75
senior tag
válasz 4Grider #139568 üzenetére
Mondjuk olvasni érdekes dolgokat.. ezt annyira nem tolták az előfizetők orra alá
https://index.hu/gazdasag/2024/04/11/vantage-towers-budai-gergo-vodafone-okostelefon-5g-terero/
"A magyar teljesítményre nagyon büszkék vagyunk, hiszen ha az elmúlt évet nézzük, akkor rekordot döntöttünk, 161 új bázisállomást építettünk. Ez a Vodafone-ból való kiváláskor még 20-22 bázisállomás volt egy évben"
Ez 2023-ra vonatkozik.. Mondjuk ezek szerint akkor volt mit pótolni nah -
-
tusik
tag
Ilyenkor mi van? Telekomos a szám, de nem tudom hozzáadni a fiókhoz.
-
martonl
senior tag
Lehet nem ebbe a topikba kéne írni, mert van külön neki, de itt talán jobban kapok választ.
Van egy Eskimo roaming SIM kártyám, ami egyébként singteles (Szingapúr telecom). Adatkártya, nálunk csak a Telekom a roaming partner.
Azt csinálja, hogy 2G-re kényszerítve a telefont az adatkapcsolat stabil a maga sebességével.
4G vagy 5G automatára állítva a kapcsolat él max. 1-2 percig (meg tudok nyitni pár oldalt), majd teljesen leesik a hálózatról. Először csak a net megy el, majd csak segélyhívás és nem áll át 2G-re sem. Pár perc után ismét felkapcsolódik 4G-re (itt nincs 5G és lehet nem is engedné fel) és így tovább. De bármikor 2G-re kényszerítem a telót, azonnal működik folyamatosan.Próbáltam másik telefonnal, az eSIM profilt újratöltöttem stb., semmi változás. Próbáltam elmenni másik cellába, manuális hálózatválasztás, de ugyanaz. APN stb. biztos jók (de át is néztük a singtelesekkel, meg automatán letölti az eSIM-mel együtt), mert különben gondolom még így se működne. Amikor offline, manuális hálózatválasztásnál nem enged csatlakozni a Telekomhoz ha 4G-n van.
Mindkét ügyfélszolgálat értetlenül áll a dolog előtt, a Telekom természetesen konkrétan nem tud segíteni, mert nem az ő előfizetésük.
Van valakinek tippje, mi lehet a gond? -
Ateszpapa
addikt
válasz enginev3.0 #139567 üzenetére
Igen, azt néztem, de nekem már régóta Telekomos vagyok, azt egyelőre nem akarom otthagyni.
Mikor a DIGI átment a vodához, használtam egy ideig, de a végén visszaadtuk a kártyákat.
Ha kell bekapcsolom a kraft 90Gb-ot. -
bopeti98
őstag
Sziasztok,
Jól látom hogy a pár napja bevezetett korlátlan net csomagok olcsóbbak lettek mint az előző portfólió inflációval emelt árai? Például Mobil M + Gigaerős Korlátlan Net Okosvilág 15% több mobilos kedvezménnyel 13 677 Ft/hó, ugyanez régi portfólióba 15 521 Ft/hó. Konkrétan az új csomag most annyiba kerül, mint a régi inflációs emelés előtt. Kérdés, hogy ilyenkor lehet kötbér nélkül csomagot váltani a 2 éves hűségen belül? -
bopeti98
őstag
válasz skroy #139583 üzenetére
Köszi. Az tök jó, hogy olcsóbbak lettek a csomagok, csak megint a meglévő előfizetők szívnak. Megemelik 15%-al a havidíjat az inflációra hivatkozva, majd bevezetnek új csomagokat, amik konkrétan majdnem pont annyival olcsóbbak, mint amennyivel a régieket megemelték. Így igazából a régi portfóliós korlátlan csomagokból semerre sem lehet váltani hűségidő alatt kötbér fizetése nélkül. Még a Netflixes csomag is olcsóbb pár 100 Ft-al. Bár itt az nem világos, hogy az infláció követő emeléssel megemelték a hűségidőhöz tartozó vállalt költési szintet is? Vagy az maradt a régi havidíj szerint megállapított?
[ Szerkesztve ]
-
luciferk
senior tag
Tikteket nem cseszegetnek az alábbi mobíl számról? +353 87 412 5883, Írország, természetesen nem veszem fel mert ki tudja milyen rafináltság van mögötte.
-
csaszi75
senior tag
válasz Ateszpapa #139585 üzenetére
A weboldal fullra szarul írja..
4GB-os csomagra kötöttem tavaly hűséget.
Aztán idén felváltottam 50 GB-osba, mert kellett a net EU-ban..
Most meg vissza akarom váltani egy 15 GB-osba (10-es megszűnt, 4 GB meg kevés..) De a 15 GB-osra is azt írja, hogy kötbér.. pedig sokkal több lenne, mint a 4GB-ra vállalt forint érték..
Ki van ez találva, hogy ne váltogasd a csomagod csak úgy lefelé, hanem vagy telefonálsz, vagy bemész.. és akkor majd nagy kegyesen -
csaszi75
senior tag
válasz martonl #139579 üzenetére
Úgy csináld, hogy 5G ne legyen engedélyezve..
Csakis 2-3-4G.
Úgyis azt csinálja?
Ezen csak az segít, ha a Telekomnál kérsz egy "online trace"-t, nézzék meg pontosan miért dob le a hálózatról.
Nekem volt egy ilyen céges panaszom, aztán az üzletkötő ezt javasolta, hogy trace.. meg is lett a gond.. javították.
Itt is valami egyedi gond van, ami miatt bukik.
Amúgy milyen telefonkészülék? -
Ateszpapa
addikt
válasz csaszi75 #139593 üzenetére
Érdekes, mert nem kéne kötbérezni téged.
A vállalt hűséges csomagra nem mehetsz alább, felfelé vagy hasonlóra igen.
Azért a telefon része stimmel, mert gondolom az sem mindegy, hogy XS-ben voltál anno vagy valamelyik nagyobban.
Biztos nem véletlenűl hűséggel választottad az 50Gigát?
Mert elég sunyi a honlapjuk.
Mennyit ír kötbérnek? -
ledgeri
nagyúr
válasz luciferk #139586 üzenetére
Hmm, más szám, de csak az utolsó 7... Pénteken. Viszont már megint vodás, és alapból is 70-es számomon.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen