- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
mouzrr #126496 üzenetére
Szia!
Más módok viszont vannak rá:
"Havi díjas előfizetés PUK-kódja
A blokkolt SIM-kártyához tartozó PUK-kódot más, akár Domino, akár havi díjas számról kérdezheted le (másik szám megadása opciót választva) - az előfizetői jelszó ismeretében -, az alábbi önkiszolgáló felületeken:az USSD-kóddal, külföldön is működő önkiszolgáló ügyfélszolgálaton, másik készülékről is: *111# hívásindítás, Szolgáltatások és biztonság/Tiltás és biztonság/Biztonság/PUK-kód lekérdezés útvonalon, vagya 1414-es önkiszolgáló ügyfélszolgálaton (1-es gomb), a Szolgáltatások és biztonság menüpontban.
Domino SIM-kártya PUK-kódja
Az érintett Domino hívószámról indítva a lekérdezést:
az USSD-kóddal, külföldről is működő önkiszolgáló ügyfélszolgálaton keresztül a *111# hívás indításával kérdezhető le, másik készülékről is, (Díjcsomagok, szolgáltatások/Szolgáltatás és biztonság/Biztonsági és értesítő szolgáltatások útvonalon) vagya 1777-es számon, Domino központunkon keresztül, ha már rendelkezel Domino jelszóval.
Amennyiben nem tudod az előfizetésedhez tartozó Domino jelszót, vagy még nem hoztad azt létre pl. a Domino központban, a PUK-kódot megigényelheted e-mail-ben (a Domino előfizető által saját kezűleg aláírt szkennelt levél csatolásával)." -
Tomikaa.
tag
Megjött a Telekom karácsonyi ajándéka, ahol támogatott szervezetekről is dönthetünk:
10 napra korlátlan mobilnetet kapnak a Telekom ügyfelei, egy 40 milliós extrával
Emellett az alkalmazás fejléce rózsaszínről kékre változott, hópelyhekkel (ennyi erővel a betöltőképernyő is lehetne kék).
-
mouzrr
őstag
A megújult külsejű Telekom oldalon már nem lehet megnézni az előfizetésekhez tartozó PUK kódot? Sehol nem találom.
-
atees
őstag
válasz
kakuk.tamas #126494 üzenetére
alkalmatlanok rá, várom, hogy az egész csomagra kötött hűség lejárjon és kitudjak lépni kötbér nélkül
-
atees
őstag
Sziasztok!
Adott egy flottás előfizu, én nem tudok benne semmit intézni, telekom alkalmazásba sem tudok intézni. Van rá mód, hogy betudjam kapcsolni a 10 napos korlátlan netet? -
4Grider
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #126490 üzenetére
A 3 kapcsolattartóm (2 partner, egy közvetlen) közül egyik sincs benne...
-
4Grider
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #126488 üzenetére
Furcsa lenne, ha lenne ilyen oldal. Ui. nem csak központból hívhatnak, leoszthatnak partner felé is.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Asbee #126486 üzenetére
Akkor vélhetően a vizsgálatot végző rendszer volt elérhetetlen a vizsgálat ideje alatt, ezért lehet, hogy semmi válasz nem érkezett a timeout lejártáig, így mivel nem jött pozitív üzenet, azt adta vissza a front rendszer, hogy nem lehet.
(Ha biztonsági oldalról nézzük ez lehet egy helyes működés, de inkább írta volna ki, hogy nem elérhető az adott rendszer ezért most nem tudsz vásárolni...) -
adam1400
tag
elég újrainditani a telót és onnantól már a korlátlan netet fogyasztja és nem az adatkeretet?
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day 100 perc
hálózaton belül. -
Kaba
veterán
válasz
SenorGrande #126481 üzenetére
Nincsen konkrét dátum.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #126475 üzenetére
Köszönöm! Reméltem, hogy tud valaki esetleg konkrét dátumot.
-
-
zsoltzsolt
addikt
Valakinek van infója, hogy Nokia Xr20 elérhető lesz a magyar Telekom kínálatában? Környező országokban már van náluk.
-
Asbee
veterán
Sziasztok!
Előfizut hosszabbítanék + új telefon (0ft, havi+ előfizu), de úgy néz ki patt helyzet.A fizetőképesség vizsgálat alapján nem felelsz meg az üzleti feltételeknek, ezért szerződéskötésre nincs lehetőséged.
Soha egy számlával nem késtem, ezer éve telekomos vagyok, már sokadik 0ft-os hosszabbítással. Sehogy semmilyen formában nem tudok előfizetést hosszabbítani. Se egy összeg, sehogy. 2 emberrel is beszéltem, ez van, nem tudnak mit csinálni, próbáljam meg pár hónap múlva. Eddig szerencsére semmi gondom nem volt a telekommal, de azt hiszem most jött el az ideje a váltásnak.
Valaki járt már így? -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
SenorGrande #126471 üzenetére
Ha a Domino dupla adat promócióra gondoltál, az "visszavonásig" érvényes az aszf-7-melleklet szerint.
-
Geo19870322
tag
válasz
Ace Ventura #126473 üzenetére
...és ha nem ragaszkodom a számhoz akkor online is le tudom mondani ahogy látom és a magentás előfizuhoz tudok online rendelni csomagot?
-
Ace Ventura
addikt
válasz
Geo19870322 #126472 üzenetére
TEljesen mindegy. Ha ragaszkodsz a számhoz, akkor tartsd meg, de ha újat kérsz, akkor is ugyanazok a kedvezmények járnak.
szerződés bontásához infó [link] -
Geo19870322
tag
válasz
Ace Ventura #126470 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Még egy kérdés. Van belőle valami 'hasznom' ha a régi előfizetésem viszem magentába tovább(a számhordozáson kívül) vagy igazából teljesen mindegy, hogy új előfizetés vagy régi. Az új előfizetés online van és boltba sem kell bemennem elvileg.
Ha ez úgy van ahogy gondolom akkor hogyan lehet megszűntetni a régi előfizetésem? -
SenorGrande
senior tag
Sziasztok,
Ezek a duplázós akciók meddig elérhetőek? -
Ace Ventura
addikt
válasz
Geo19870322 #126469 üzenetére
A többi mobilszámhoz csatlakozik majd. Egybe készül a számla, a te költséged ki van részletezve. Külön nem tudod fizetni, csak a többi mobilszámmal együtt.
Te nem vehetsz telót, csak az akinek a nevére kerültél. Nem kell 5000 Ft-ot fizetned. -
Geo19870322
tag
Sziasztok,
további kérdéseim vannak.
Amikor átmentem magentás csomagba, akkor tudom majd külön kezelni az előfizut? Fizetni alkalmazásban, ez lenne igazából a lényeg!
Ha magentás lettem akkor csak úgy vehetek később(1-2 hét) telót, ha +5000ft-ot kifizetek csomagba kerüléskor?
-
troland26
őstag
Tényleg lehet tudni valamit arról hogy lesz-e black friday vagy cyber monday a Telekomnál??
Na ez engem is érdekelne , hogy várható e valami pénteken ? -
Ace Ventura
addikt
válasz
Geo19870322 #126466 üzenetére
Szia!
Sima névatírással atkerül a számod egy M1 csoportba.
Keszüléket az vehet, akinek a nevere kerülsz. Ha ő legalább 6 hónapja előfizető, es a keszülék ára se indokolja, akkor nem kell előleg. -
Geo19870322
tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni mert ahány ügyintéző annyi választ kaptam a kérdéseimre..
Szóval előfizus vagyok és 11.24-én jár le a hűségem. A családban van nagentás 'csomag' és ahhoz szeretnék csatlakozni(-30%). Azt mondták, hogy úgy lehet h az előfizum megszűnik és új előfizetést raknak a magentába (számhordozással). Viszont a régi 10éves múlt így törlődik és nem tudok részletre telót kihozni csak 6 hónap után vagy a többi magentás előfizu 'terhére'...
Az a gondom, hogy sanszos a telóvásárlás, de nem biztos, hogy akkor amikor átkerülök magentába lehet pár nap múlva csak. (Tényleg lehet tudni valamit arról hogy lesz-e black friday vagy cyber monday a Telekomnál??)Légyszi világosítsatok fel. Tényleg ez van amit mondtak?
-
Rotyi
aktív tag
Ma kértünk egy új előfizetést a nejem meglévő Magentás csomagjához. A meglévő Magentás csomagra lejárt már a hűségidő, ezen nem is változtattunk. Az új előfizetéshez nem kértünk készüléket, csak a kártyát. Most a rendszerben azt látom, hogy a kártyára 1 év hűségidőt aktiváltak. Ezáltal az újított Magentás csomaggal nem tudok online készüléket venni.
Lehet tudni, hogy miért lett 1 év hűségidő egy új előfizetésen? -
Kicsirics77
veterán
válasz
szabonagyur #126458 üzenetére
Viszont mindennel együtt 13 perc alatt felvették hibára,le a kalappal az ügyfélszolg előtt, amott csodafonnál volt amikor 2 óra után bontotta a vonalat mert nem sikerült felvenniük a telefont,ez nekem már mindenképpen pozitívum.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Kicsirics77 #126454 üzenetére
Jaa értem.
XR meg i13 alatt itt okés
-
Kaba
veterán
válasz
Kicsirics77 #126455 üzenetére
Nem kell vitatkozni.Egy percig nem szólalsz meg,tárcsázod a nullát,vagy olyat mondasz amit nem ért meg.Mindhárom esetben ügyintézőhöz kerülsz.
-
Kicsirics77
veterán
wanda megint hozza a formáját, megint vitatkozni kell vele
-
Kicsirics77
veterán
válasz
szabonagyur #126453 üzenetére
Az egyik iPhone XR a másik meg egy se2020,nem vagyok vele bentebb sajnos
-
szabonagyur
félisten
válasz
Kicsirics77 #126448 üzenetére
Nem erre jött a 15.1.1 frissítés 12 és 13 modellek esetében?
Nálam ok amúgy minden.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Gubu0101 #126449 üzenetére
Ujra még nem indítottam,meg mindkét telefonban van e-sim és fizikai is,egyelőre ma tapasztaltam ezt de csak egy bizonyos számmal,kifelé tudtam telefonálni meg engem is elértek mások,mondjuk az asszony otthon van én meg szolnokon,lehet valami fejlesztés vagy hálózati hiba van,most pl ment rendesen az előbb, egyébként számhordozott a 2 fizikai sim a vodától.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest