Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
-
IFA 2024: 4K lézerprojektorokat mutatott be a JmGO
ph A 1080p-s N1S-től indul a kínálat, az N1S Pro 4K mellé pedig érkezik az N1S Ultimate 4K és az N1S Ultra 4K is.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Kuo: egy évig még nem lesz új Apple Watch Ultra és SE
ma Az Apple-jós szerint 2025 őszéig nem fogja frissíteni az Ultra és az SE órát sem az Apple.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kipróbáltam ezt a domino day - szerdai opciót...
És mivel vodánál van hasonló "jó dolgok" program ként, azaz észrevétel összehasonlítás alapján.
Hogy Frankó, hogy pl 100 perc, de 24 óra, egy nap? Hát az elég karcsú. Ilyesmire, Vodánál 5-7 nap lenne a felhasználási idő.
A másik észrevétel, hogy csak hálózaton belül, tehát, vodást, hívva, már nem él. - Ellenben a vodával, ahol bármely hálózatba ér.
Ugyan ez van gondolom net esetén is... így jó dolog... de annyira még sem.
-
szemesi69
addikt
válasz szabonagyur #123503 üzenetére
Nem fizetős a jódolgok. Nekem ingyen netet szokott adni, rendszeresen. Megelőztek
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
MadMancs
veterán
Szép lenne.
Míg nem korlátlan redes voltam (Live) addig heti 1x adott nagyobb ajándékot 200mb - 5gb net 72 órára (5gb azt hiszem 1 hétre volt). Red Free/Max rá nem tud mit, csak 10% kupont vagy 30nap MozaikWeb hozzáférést ad. Anyósoméknak Go hoz szintén hetente ad kissebb nagyobb netcsomagot/belföldi perceket szintén 72 órára.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
törölt tag
Nem, ingyenes. Ugyan úgy szerdánként van, annyi, hogy ott egy piros boríték van, és"meg kell rázni a telefont", majd kiírja, mire jutott akár 500 mb is lehet, vagy percek. De a lényeg, nem ez, hanem a felhasználási idő, szerintem az túl rövid, itt. Mondjuk, ha éjfél előtt aktiválod, akkor kitolod egy nappal, de akkro is max 24 óra
A másik különbség, hogy vodánál 1 heted van relatíve, kb aktiválni, de legalábbis napjaid, nem feltétlenül pont szerdán.
De ezt csak összehasonlítás, érdekességként írtam.
Amúgy vannak fizetős szolgáltatások is, igen, mint telekomnál is. Nyilván lehetne pro és kontra is találni.
Csak egy kicsit meglepő, hogy egy ekkora vállalatnál (telekom), a kondíciók rosszabbak, mint a konkurenciánál (pl voda).
"Szóval de, van ingyenes tartalom benne. Múltkor 15 perc minden irányú beszéd volt benne. "
Ilyen, 15-30-60 perc nekem sms-ben szokott jönni, de biztos van jó dolgokban is. Én is néha ránézek...Telekomnál is most jutott eszembe kipróbálni... pedig egy ideje már van app a telefonon, bár lehet nincs még pár hete A kártya régebb óta meg van.
Viszont az jó, hogy van olyan opció, hogy ingyenesen, 50 mb net, mondjuk az is talán egy napra. - Nem mintha nagyon használnám. Meg a korlátlan net 3 napra opció sem rossz... igaz az nem feltétlenül ingyenes... ezek T-nél.
Tavaly pl egy hétre kaptam 100 gb netet vodától karácsony vagy mikor. Nem mintha kihasználtam volna, mert inkább vezetékest szoktam.
Amúgy nekem a Voda a fő, olcsóbb, és 300 ft után ingyenes is. (ha véletlen annyit telefonálnék ez max 10-15 perc).
Láttam, T-nél van 9 perc is, de az már fizetős megújuló csomag... annyit meg nekem nem feltétlenül ér.
Viszont van mellette vezetékes is, arról meg aztán végképp korlátlanul lehetne...Amúgy nálam Voda, Tele, és telenor lenne a sorrend. - igaz utóbbinál nem tudom, milyen az app.De én úgy néztem talán ők a legdrágábbak.
[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
válasz #33802016 #123507 üzenetére
Az 50 MB 30 napra van.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
legenda
válasz #33802016 #123512 üzenetére
Azért csak más, ha ajándékhoz konkrétan kikötik, hogy csak akkor kapod meg, ha ehhez és ahhoz hozzájárulsz...
Amikor használtam Vodafone SIM kártyát tartaléknak, pont ebből lett elegem, nem ért annyit az egész, bár egy ideje mindegy mert sok más okból is távol tartom magam a Vodafone-tól, nem olyan régen, a vezetékes szolgáltatásaikat is sikerült kiváltani.
Szerződés kötésekor ellenőrzöm annak a tartalmát és ha nem tetszik, módosítom, vagy nem írom alá, kötöm meg úgy.
Ha netán gyűjtenek és felhasználnak adatokat, nagyon nem mindegy, hogy előzőleg konkrétan hozzá kellett járulni, vagy később könnyebben támadható valamilyen okból.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
Igen, lehet pro és kontra. Viszont nagyobb picit a mozgás tér. De ha belegondolsz az fb-től kezdve, valamennyi oldal kvázi ezt csinálja, akár tudsz róla, akár nem. Jobb esetben utólag tudod állítani.
Nekem a telekomossal sincs gondom. Mondjuk mint írtam azon meglepődtem, hogy Magyarország kb első számú kommunikációs partnere, picit elmarad a vodától. (ott ugye alapból 19 ft/perc). Nyilván van aki ebben,van aki abban erős.
"Szerződés kötésekor ellenőrzöm annak a tartalmát és ha nem tetszik, módosítom, vagy nem írom alá, kötöm meg úgy."
pl Telekomnál volt, hogy szóban ebben abban állapodtunk meg - vagy eleve szóba sem került, fel sem hozták... Mikor megnéztem akkor derült ki, hogy... - ugye telekom fiók pl. Utána felhívtam őket és lett esetlegesen módosítva. Ebbe se legyél azért feltétlenül biztos, bárhol bármikor megtörténhet.
weboldalaknál ha nem fogadsz el sütiket pl lehet nem enged be vagy nem müködik a szolgáltatás. Sok helyen pedig a regisztrációddal elfogadod ezeket is.
"vagy később könnyebben támadható valamilyen okból."
vagy nem -
legenda
válasz #33802016 #123514 üzenetére
Az adatvédelemre kényes vagyok, valamennyire értek is hozzá, ezért körültekintően bánok ilyesmivel.
Minden szolgáltató olyan szolgáltatást nyújt, amilyet akar, aztán mindenki eldönti, melyiket választja.
Attól, hogy a Telekomnak van a legtöbb előfizetője, nem akar mindenben a legolcsóbb (is) lenni, mert az ár nem minden, csak egy szempont a sok közül.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
válasz #33802016 #123514 üzenetére
Nem a Dominosokból akarnak megélni. Én nem látok a Vodafone-nál olyat amiért lemondjam a Telekom előfizetésem. (általában legolcsóbb díjcsomagban vagyok) Az Apple Music és Spotify adatforgalma nem számít, amennyi keveset telefonálok az a hűségkedvezményből megy, kapcsolat kártya spórolások az évek alatt, független készülékre kedvezmény és kamatmentes részlet. Itt van eSIM, tehát a fő mellé mehet bele egy vodás Tuti is, ha mégis sokat akarsz beszélni vagy egyik hálózat éppen kihagy. Fordítva nem tudnám így, mert Vodánál drágábban kevesebbet kapnék. Meg kell nézni kinek mi számít és az alapján választani.
-
Rise17
tag
Sziasztok! Egyik nap felhívtam a telekomot és ajánlatot kértem 1 iphone 12-re úgy hogy jelenleg van november óta 1 qled tv törlesztésem,magenta 1be,online kedvezménnyel ,magenta 1 kedvezménnyel stb . 12.900 forintot ajánlottak,hogyha meghosszabítom mostantol a hüségemet.Gondoltam kettöt és megkérdeztem chaten is,de ott meg azt írták csak kötbérrel tudok uj készüléket kihozni . Na most akkor mi a tapasztalat,melyik igaz? addig kötbér nélkül nem tudok uj telefont kihozni ameddig le nem jár a tv,meg a hüség a csomagon? meg azt írták nem jár az online kedvezmény se,a hűség miatt ...
-
lugosi
MODERÁTOR
Bírom ezt a kifejezést, "kihozni". Úgy tűnik, mintha ingyen lenne.
-
törölt tag
válasz #86564352 #123517 üzenetére
Nekem kártyás van, nem előfizetéses... az már gondolom egy másik tészta, azt nem néztem sosem. Kártyásban 19 ft/perc /napi maximum 15 perc/ vagy 300 forint, esete után pedig ingyenes. (nyilván ez sem éri meg, ha minden nap így tenne vki)
Telekom, telenor meg 25 ft. igaz telekomnál látom lehet 9/19 forint is, akár, vmi 400+ ft-os sms után, x időre.
Régen amúgy sokkal drágább volt a voda, 2016körül még 50 forint/perc volt kb.
Na, de kinek mi éri meg mi felel meg. Telekomnál az tetszik, hogy van olyan csomag, amik korlátlan idejű net elvileg - már mint felhasználási időre. Ilyent vodánál nem igen látok, sem máshol. Úgy hogy van pro és kontra mindegyik szolgáltatónál nyilván.
Kapcsolat kártya, nem rossz dolog, Spoti, és hasonló engem spec nem érint.
Készüléket szolgáltatónál nem vettem... vhogy gyanús a dolog... memoria kártyák pl tuti túl vannak árazva jelentősenMást már volt, hogy vettem, mert akcióban volt valóban. gondolom itt is van pro, és kontra / szolgáltatások száma függvényében.
Esim-el még nem foglalkoztam... de gondolom akkor sem tudna 3 sim-et kezelni egy telefon... + akkor is kellene hozzá olyan készülék ami kezel esim-et feltételezem. így ez is kilőve, nálam legalábbis.
Amúgy ahogy mondod, két kártya akár ki is egészítheti egymást... gondolkodom is hogy megtartsam, mégis... (már egy ideje).
-
MadMancs
veterán
válasz #33802016 #123524 üzenetére
3.-nak eSIM csak tartaléknak jó. Olyankor is egyszerre csak 2 lehet aktív. Bármennyi esimet lehet felvenni, de csak 1 slot fizikai + 2 slot fizikai vagy 1 slot fizikai + valamelyik eSIM lehet egyszerre aktív. Vagy csak slot 1, csak slot 2, csak eSIM. 2. IMEI-n osztoznak esimek és 2. slot, azaz esimek és 2. slot közül egyszerre csak 1 mehet. Legalábbis Samsung esetében. Gondolom többi telónál is hasonlóan működik.
Nálam üzemelt úgy egy darabig hogy 1 slot voda, 2. slot digi és egy Telekom eSIM. Terület és aktuális felhasználási szándék szerint voltak aktívak.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
legenda
Telekomnál 190 Ft/30 nap az a 9/19 Ft.
iPh0one esetén például csak eSIM lehet a második SIM, mert csak egy fizikai SIM foglalat adott, így aki két SIM kártyával akarja használni, a második muszájból eSIM, amit jelenleg csak a Telekom tud biztosítani.
Márpedig sokan használnak iPhone-t és azok közül sem kevesen két SIM kártyával.
Sok más készülék is kezel persze eSIM-et, ha valaki nem akar fizikaival foglalkozni.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
S@c@
őstag
Nem tudjátok, hogy az iphone 12 kedvezmény meddig tart? Érdekelne 2 év rablánccal a 128 gigás, de egyenlőre nincs készlet bár azt írja érkezni fog. Viszont a 64-esről sem szívesen maradnék le.
-
anadroid
senior tag
A 400+ Ft a földi valóságban 190, és 30 nap. Domino Most.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
törölt tag
válasz MadMancs #123525 üzenetére
Hm, ez így egész hasznosnak tűnhet... nem tudom a sony-nál ez hogy van... de gondolom erre már fel kell készíteni szoftveresen a telefont is...
+ ezt én úgy hallottam inkább okosórák meg ilyesmire jó fő sim mellett.. (így gondolom a normál sim is menne).
"Telekomnál 190 Ft/30 nap az a 9/19 Ft."
Nekem appba valami 400 forint körülit mutatott, úgy emlékszem. De mind1 annyit úgy se használom...
Na most vagy nekem mutatott mást, vagy nektek van más csomagotok, vagy csak szimplán nem jól emlékszem rá"Márpedig sokan használnak iPhone-t "
De minekAmúgy úgy tudom vannak 3 sim-es készülékek is.
-
MadMancs
veterán
válasz #33802016 #123532 üzenetére
Értelem szerűen amelyik eSIM et kezel az fel van rá szoftveresen is készítve. Fogalmam sincs Sony nál hogy működik, nem is hallottam még eSIM képes Sony mobilról (ez nem jelenti azt hogy nem létezik).
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
törölt tag
válasz #40993792 #123533 üzenetére
A 190 barátságosabb... viszont ahogy nézem ez is emelés.
Amúgy most rákerestem, és találtam olyan hírt, bejegyzést, hogy 1 éve (és az előtt) ez még ingyenes szolgáltatás volt... érdekes.
https://www.hwsw.hu/daralo/61976/domino-most-telekom-kedvezmeny-prepaid.html
Valamint hasonló időben a telenornál is volt változás...
Nekem pl azért nem éri meg, ez az opció, mert bár telekomnál hálón belül 10 ft-vel olcsóbb lenne, de azon kívül ugyan az mint vodánál alapból. Erre meg a vezetékes is megfelel, amely minden irányba akár 0 is lehet.
De nyilván van olyan akinek, ez így is hasznos.
"Ahhoz pedig, hogy minek használnak sokan iPhone-t… pont azért, amiért sokan mások pedig Androidot: mert az a választás számukra kedvezőbb."
Én arra céloztam, hogy jelentősen túl van árazva/ értékelve." nem is hallottam még eSIM képes Sony mobilról "
Pont ezért mondtam, hogy nem minden mobil alkalmas erre, jellemzően gondolom későbbi generációk, vagy amit erre a célra szántak. Egy x évvel ezelőtti modell, valószínüleg nem tudja - feltételezem. Tehát ez sem opció mindenkinek.Ahogy pl hiába van 5G, ha 4G képes a telefon
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hoppá, valójában a vodának köszönhető a domino most
"A Telekom alkalmazásban bekapcsolható Domino Most először 2016-ban jelent meg a szolgáltató palettáján, akkor, amikor a Vodafone váratlanul, minden korábbi szabályt felrúgva bevezette a minden belföldi irányba 19 Ft-os perc- és SMS-díjat kínáló "Tuti" tarifát. A Most opciót akkor promóciós jelleggel, "
Viszont más terén tényleg találtam olyant ami a másiknál nincs vagy így nincs.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egy kérdés, még ugye a telkomnál is van hívás értesítő? Ha nem volt épp bent a sim, de kerestek, vagy ki volt kapcsolva a telefon, ilyesmi.
Vodánál legalábbis van. Gondolom itt is kellene lennie igaz?
-
legenda
válasz Cranberries #123538 üzenetére
Kell a fenének az eredetileg nem ebbe a régióba szánt készülék - és ez minden gyártóra igaz.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
st3v3np3t3r
veterán
válasz Cranberries #123538 üzenetére
Csak hát kínában meg az EU-ban mások a 4G/5G sávok... így a kínai piacra szánt iphone nem biztos, hogy itthon működni fog.
Nem hiszem, hogy olyan bődületesen sok kínai piacos iPhone tulaj rohangál itthon.Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Landsmann
addikt
A Domino day perceket csak hálón belül, vagy más, belföldi normál díjas hálózatba indított hívásokra is fel lehet használni?
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Kaba
veterán
Domino Day 600MB és 60 perc.
Landsmann: Az előbb lemaradt ,az ajándék percek a belföldi Telekom mobil és vezetékes hálózaton belül érvényesek.
[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
Ma
Domino Day
600 MB 60 percLandsmann
Ez a mai csak belföldi alapdíjas Telekom mobil és vezetékes szám hívására alkalmas.
Ettől eltérő is lehet amit az appban kiválasztásakor feltüntetnek.[ Szerkesztve ]
-
Landsmann
addikt
Köszi az infót. Közben megjött az SMS, abban benne is volt. Én már tegnap nyomkodtam a telefont, az istennek nem akarta az app feladni a Domino day-t. Ma jöttem rá, hogy tegnap még csak kedd volt.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen