Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
w.miki #114096 üzenetére
8708.- a korlátlan beszéd +2GB net
1607.- a legalacsonyabb NET csomag hang nélkül, itt a percdíj 35.-/perc
(a 15% kedvezménnyel csökkentett összegek ezek, 2 előfizetés esetén ennyi a kedvezmény)Hamarosan lejár a hűségük. Írtunk levelet, hátha van ügyfélmegtartó csoport
Ügyfélmegtartó csoport azoknak létezik, akik el akarják hagyni a Telekomot, ha ti azt írtátok, hogy valami kedvezményesebb díjcsomagot szeretnétek, akkor nem létezik Ügyfélmegtartó csoport.
Egyébként a fentieken kívül még ezer variáció létezik, akár Domino SIM bevonásával is.
Otthoni szolgáltatások megléte(áthozatala) esetén mindenre 30% kedvezmény lesz, Magenta1
-
m1lan
őstag
válasz
w.miki #114096 üzenetére
Ha áthozzák a TV-t meg a vezetékes telefont, akkor lehet publikus csomagra jelentősen jobb árat mondani. Egyébként:
A "sok beszéd mindenfelé": Mobil L + 2GB (korlátlan beszéd minden irányba)
A "kevés beszéd": Mobil S + 2GB (hálózaton belül korlátlan, azon túl 35ft/perc)Ha nincs egy néven, akkor írassák át, annak 4500 Ft egyszeri díja lesz, viszont mindkét előfizetésre 15% kedvezményt kapnak. Plusz lehetőleg elektronikusan fizessenek, mert akkor 600 forinttal olcsóbb lesz mindkét előfizetés.
Így 12.200 forint lesz a két előfizetés alapdíja, ha jól számoltam.
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
Most mobilon nem fut p2p és mégis éll a korlátozás.
Max 2Megabit , help? -
w.miki
veterán
Publikus Telekomos csomagot tudnátok ajánlani?
2 ismerősöm Telekomos elég sokat fizetnek 7-8e Ft/ fő, családilag 15-18e Ft.
Hamarosan lejár a hűségük. Írtunk levelet, hátha van ügyfélmegtartó csoport, de elegánsan lepattintottak, szerződjünk online. Megfelelő flottát nem találtunk.
TV, vezetékes telefon Tarr-os, csak 2 mobil előfizetés kellene, valami családi csomag.
Az egyik sokat beszél mindenfelé, de nem netezik, a másik kevesebbet, oda kellene egy kevés net is 1-2GB.
Mit nézzünk? Illetve pár szóban, hogyan lehet a neten intézni a hűség hosszabbítást? -
Timeola
aktív tag
válasz
mjani1172 #114089 üzenetére
Én is mentettem. Sőt a napokban elvileg még beszélek velük, a visszahívásukra várok, azt ígérték ma. Az egyik dominós számunk be van ragadva náluk, hiába történt személyesen adategyeztetés a tegnap folyamán, ugyanúgy nem vihető be továbbra sem. Akkor újból rákérdezek és az is rögzítve lesz. De azért én úgy gondolom ennyi embert csak nem cseszhetnek át ilyen nehéz gazdasági helyzetben főleg hogy úgy hirdették, hogy segítenek...
-
hangyász2
aktív tag
válasz
mjani1172 #114089 üzenetére
Azt jól tetted, a papír sosem árt, sőt.
Viszont majdnem teljesen biztos vagyok benne, hogy semmi ilyesmi nem fog történni. 1997 óta vagyok mobilelőfizetőjük azonos számon. Rengeteg problémám volt, elsősorban pont az informatikai rendszer hibájából, főleg díjcsomagváltásoknál, másodsorban mostanában a nagyon változó színvonalú ügyfélszolgálat miatt, de végül soha egyetlen forinttal sem maradtam rövidebb a Telekom részéről.
-
-
mjani1172
addikt
válasz
Timeola #114086 üzenetére
Tudom, olvastam,végig.itt is és máshol is.
De a mai világban élek és nagyon más az hogy mit mondott valaki valakinek, meg egy multicég szerződése.
Szerinted, ha nem tudom lemondani és kiröhögnek nagyképűen, (t-mobile-nál ez az alap) lobogtatva a szerződést, akkor ha azt mondom nekik, hogy Timeola pedig máshogy tudta, megremeg a térdük?
Szerintem ezt nem kell elmagyarázni. -
hangyász2
aktív tag
válasz
mjani1172 #114085 üzenetére
Leírták a honlapon világosan, hogy a rendszerük nem tudja kezelni az akciót. Viszont kötelező érvényű ajánlat az ilyen. És még tegnap is kint volt.
Egyébként tényleg nem tudom én se, hogy tudnak így működni, de ez mindig is így volt. Velem minden egyes változtatásnál történik valami rendkívüli. Most erre épp nagyobb kedvezményt állítottak be, de kivételesen maguktól kiszúrták pár nap után.
Tényleg mintha a T-Systems kertészkedéssel foglalkozna kb.
-
Timeola
aktív tag
-
mjani1172
addikt
válasz
Timeola #114040 üzenetére
Van erről írásod?
Bevallom én is vettem egy ilyet, kifizettem egy összegben, 50.000 +10.000 számlaelőleg,most hozta a futár, utána jöttek a szerződések meg kiegészítések, és szó nincs lemondásról.
Készülékvásárlási kedvezmény összege (bruttó Ft): 3300
Készülék típus: Huawei Nova 5T DS 6+128GB, kékAlatta két sorral:
Igénybevett készülékvásárlási kedvezmény összege (Ft): 69900
Eszköz kedvezményes vételára: 119900Ráadásul mikor aláírtam akkor az online kedvezmény volt 69900, nem a készülékvásárlási.
Ez az egész rohadt zavaros, nem értem hogy egyáltalán hogy lehet utólag kiküldeni teljesen más adatokat feltételeket, és hogy működhet így egy cég.
-
Délután 2 óra után már helyreállt a telefon és internet mind mobil, mind vezetékesen.
-
pamesz
tag
válasz
MadMancs #114069 üzenetére
Az előbb hívott az ügyintézős emberke, ő már a magasabb árral mondta nekem a készülék árát. Szóltam neki, hogy én tegnap még az alacsonyabbról kaptam az e-mailt, erre az volt a válasza, hogy nem érti miért, ugyanis az árak április 1-vel változtak meg. Viszont baromi rendes volt, kérdezte nekem milyen ár szerepelt a levélben, kiszámolta a különbözetet, így azt majd a jövőben jóváírják a számlámom. Korrektek voltak. Így magassabb áron kaptam meg, viszont összességében ugyanannyiért mint az áramelés előtt. Jár a taps a Telekomnak!
-
-
Sziasztok. Reggel 10 óta b.a.z. megyében nem működik vagy akadozik a mobiltelefonàlás, mobilnet, vezetèkes telefon és vezetékes internet. Országos vagy helyi hiba lehet? Más is tapasztalt hibàt ma dèlelőtt?
-
btudos
nagyúr
válasz
FrankMonzano #114071 üzenetére
Nem, a privát számod havidíjas lakossági előfizetés, arról bármilyen Telekomos hívószámra díjmentes az átirányítás.
-
lacib
tag
válasz
FrankMonzano #114071 üzenetére
Szia. Nekem is így van. Nem kell fizetni, ha mindkettő Telekomos.
Én sem akartam 2 telefont hordani és a saját (privát) számomat átirányitottam a cégesre. Én nem fizetek érte, a cégtől nem hisztiztek az elmúlt 2 év alatt. -
FrankMonzano
őstag
válasz
blackmajesty #114070 üzenetére
Nekem az egyik kártyám flottás szerintem (a céges, vagyis gondolom, hogy az), a másik meg lakossági. Tehát ha a privátot a flottásra irányítom át, akkor fizetnem kell érte?
-
MadMancs
veterán
válasz
pamesz #114067 üzenetére
Igazából jogul lenne a holnapi emelt áron adni, hisz szerződés még nem jött létre, te csak ajánlatot tettel a vásárlásra. A szerződés akkor jön létre jogilag ha átadják kiszállításra ( és elkészül a szerződés. ) De általában nem szokták ilyenen szőrözni.
Nem Telekom hanem euronics, 1 hónapja 2 rendelésem volt, első hűtő + mosógép második porszívó. Mindkettőnél a rendelés leadása és a rendelés elfogadása között történt nem is kevés áremelkedés ( akció vége) de végül a fizetendő a rendelés leadasakori ár volt. -
pamesz
tag
válasz
atees #114066 üzenetére
Én a laptopokat nézem napok óta, azok megemelkednek. Pár hete már volt egy áremelés, most újra, így le is csaptam az egyik kiszemeltre. Az a kérdés megkapom-e ezen az áron, vagy csak magasabbon? Azt írták az emailben, hogy az árak visszavonásig érvényesek. Tehát akármikor visszavonhatják... Az emailben még a mai árak vannak. Kíváncsi leszek.
-
-
pamesz
tag
Sziasztok! Az imént vettem észre, hogy holnaptól durván megemelkedik minden ára az alap árlista szerint. Most gyorsan leadtam egy igényt magenta1 csomagra, laptop vásárlással. Ha holnap életbe lép az emelés, adhatják drágábban? Vagy a mai leütött ár a mérvadó? Küldtek róla szépen e-mailt is, abban még a jelenlegi ár látható.
-
zaskar
senior tag
válasz
#73820095 #114060 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek, igen, minden esetben az előfizetésesről irányítom át Dominóra. Mondjuk nagy jelentősége nincs, mert egyrészt viszonylag ritkán teszem, másrészt meg nem beszélek túl sokat. Tehát ha esetleg nem lenne díjmentes, akkor se kéne komoly összeget fizetnem ezért😊
-
btudos
nagyúr
válasz
FrankMonzano #114055 üzenetére
Pontosan, nem kell fizetned az átirányított hívásokért, amíg mindkét hívószám Telekomos.
-
btudos
nagyúr
válasz
FrankMonzano #114047 üzenetére
Havidíjas (előfizetéses) hívószám átirányítása Telekom hálózaton belül ingyenes. Ha a privát számod nem Domino-s, akkor nem kerül semmibe az átirányítás.
-
kchris78
veterán
válasz
st3v3np3t3r #113987 üzenetére
mondjuk azt nem ertem hogy mik ezek a halozatsemlegessegi szabalyok. MERT a p2p az nem egy multi nem egy app hanem egy szabvany, gyarto fuggetlen... Ebben az esetben hogy lehet az hogy a youtubeot pl kiemelik bizonyos csomagokban es nem tekeri a szamlalot (vagy a FB).. halozatsemlegesen. ez nekem ellentmondasos. (nem mintha nem gondolnam ugy hogy most nem annak van az ideje hogy mobilneten p2pzzen az ember)
-
Beca1990
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #114045 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Telekom mobilszolgáltatások
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 230 WATTOS GIGABYTE AORUS 15P KD TÖLTŐT KERESEK!
- ASRock B550M-ITX/ac
- Huawei AF23 4G USB modem / stick megosztó 300 Mbps WiFi router - Új, dobozos, hibátlan
- Shin Megami Tensei V dobozos Nintendo Switch játék - Új, bontatlan, fóliás
- Garmin nüvi 55LM GPS navigáció - Közép-Európa 22 országa térkép élettartam frissítéssel
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest