Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
PC GAME PASS
(kérdések, megoldások minden platformra)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
A lényeg, hogy a Microsoft Store-ban legyen az előfizetett fiók belépve, azt használhatja több másik Microsoft fiók is ami az Xbox appon lép be, így gyűjtheti az achievementeket külön a sajátján pl. Kivétel a 3. félnél összekötött fiókokkal, mint a EA vagy Ubisoft játékok, mert ott fix a kötés egy adott fiókhoz amire megadja a Game Passal járó játékokat. Magában a Windowsban használhatja a saját fiókját is.
A deals.gg oldalon látszanak az olcsóbb kulcsos akciók legál meg szürke oldalakról is.
-
törölt tag
Ha fegyvert fognának a fejemhez, akkor sem lépnék be más gépén a microsoft fiókommal
Amúgy igen, léteznek ilyen oldalak, bár régebben például a G2A-val kapcsolatban voltak negatív hírek (lopott kártyával vásárolt kulcsok pl), ezen kívül most csak a cdkeys ugrik be.
szerk.: közben beugrott az eneba neve. -
h1mpi
félisten
-
törölt tag
Nekem még olyan is dereng régebbről, hogy valahogyan ms fiókhoz volt kötve a windows XY pro verziója, talán egy alaplap csere miatt kellett így csinálni.
Nem bántásból, én is elég magas szinten tudom űzni a fillérszexualizálást (fillérofil™), de... szerintem nem kell folytatnomAmúgy izlandi store-ban 12500 forint alatt jön ki a FH5 standard.
Minecraft for pc-hez nem ír árat, csak free trial-t, de a különböző extra változatok 7800 forint alatt kezdődnek.Árban ezek alá lehet menni kulcsos boltoknál, bár inkább izlandi vásárlás híve voltam idáig. Illetve szoktak akciók is lenni, de mostanában nem néztem ilyen oldalakat. GP mellett tök feleslegesnek éreztem vásárolni bármit is, vagyis szinte minden bekerült GP-be, amit korábban megvettem.
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem vetted meg ezeket korábban a saját fiókodra konzolon?
A Forza Horizon 5 Play Anywhere, azt ha megveszed az egyik platformra, megkapod a másikra is. A Minecraftot nem tudom, az nem Play Anywhere azt lehet megszerezted valahonnan.
PC-n Online játékhoz valóban nem kell előfizetés, ahogy elder troll is írja
-
h1mpi
félisten
válasz
#95712068 #768 üzenetére
Köszönöm, tudom, hogy nem ide tartozik, de nem jövök rá, hogy az Ő gépén, hogy tudok bejelentkezni az én Microsoft fiókommal. Most azt akarom kipróbálni, hogy ugyanúgy beállítok mindent, mint az én gépemen. Régebben simán át tudtam jelentkezni, most meg egyszerűen nem megy...
-
törölt tag
Az hogy lehetséges, hogy ha az én gépemen a gyerek bejelentkezik az Xbox alkalmazásba, akkor tud játszani (online is) a FH5-el és a Minecraftal, de ha a saját gépébe lép be, akkor azt írja, hogy meg kell vásárolni.
Ez nekem újdonság, kb mintha a gyerek a "home" konzolon próbálna játszani. Ilyenről még nem hallottam.Amúgy pc-n nem kell előfizetés az online játékhoz, szóval elég lenne neki egy Gamepass pc is, ha erre gondoltál. Vagy megveszed azt a két játékot az ő fiókjára is, ha érdemben mással nem játszik. Sokáig volt elárazva 1000 forintért a Minecraft, FH5 kicsit zsebbe nyúlósabb.
-
h1mpi
félisten
Sziasztok!
Az hogy lehetséges, hogy ha az én gépemen a gyerek bejelentkezik az Xbox alkalmazásba, akkor tud játszani (online is) a FH5-el és a Minecraftal, de ha a saját gépébe lép be, akkor azt írja, hogy meg kell vásárolni. Nekem évek óta nem volt már Game Passom, neki március 16.-án járt le. Lehet, hogy mivel az én accomon vannak a játékok és az én gépemben a saját win accountommal vagyok bejelentkezve, PC esetén nem kell az online játékhoz külön előfizetés?
-
alratar
addikt
válasz
l.skywalker #763 üzenetére
Azért a steamnek ehhez szerintem lesz még egy-két szava.
Egyébként meg köszönöm, de én maradok a Galaxynél. -
Norb79
őstag
válasz
Csak a bnet külön kliens szűnjön meg!
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Már évek óta a Microsoft fiók adatai közé listázzák a játékokat amiket futtatsz más platformokon (ha nem kapcsolod ezt ki az Xbox app beállításaiban), úgyhogy annyira nem nehéz megvalósítani.
itt lehet megnézni miket szipkázott be a rendszer: https://account.microsoft.com/privacy
-
l.skywalker
Topikgazda
GOG Galaxy-t csinál az MS az Xbox appból?
Here’s the Steam on Xbox evidence Microsoft didn’t want you to see
-
Grampy
aktív tag
válasz
Dark Archon #761 üzenetére
Igen itt is és letöltés előtt is megadtam a telepítési helyet, mégsem oda tette, ezért fura.
-
-
Grampy
aktív tag
Sziasztok!
Meg tudnátok nekem mondani, hogy az Xbox alkalmazás miért a C meghajtóra telepíti a játékokat, mikor én az F-et jelöltem ki telepítési mappának? A beállításoknál is ez van megadva, és külön a játék letöltésénél is az F-et adtam meg. Kétszer töltöttem le egymás után az Indiana Jones-t és a C-re teszi, ami probléma, mert az rendszernek van fenntartva és kevés a hely. Átmásolni meg nem tudom, mert az .exe fájlhoz rendszergazdai jogosultság kell. Próbáltam már több mindent ennek kiiktatására, de semmi nem segített.
-
aram01
nagyúr
válasz
l.skywalker #756 üzenetére
Köszönöm megnézem
Dark Archon: Szerettem volna kiváltani mindent. Csak a tv és a házimozi, de köszönöm a tippet.
-
-
aram01
nagyúr
Sziasztok
megjött a 98”-os TCL tv. Androidos de a rendszer vicc. Most szembesültem vele hogy nincs a G áruházban Xbox app felhőben szeretnék játszani. Böngészőből próbáltam hát halál. Laptorol is menne tv-te dugva, csak a notin nincs lan bemenet, a kör bezárult.
Nem tudtok valami APK-t ami működne? Ez az utolsó lehetőségem rá. -
aram01
nagyúr
válasz
l.skywalker #752 üzenetére
Köszönöm
kipróbáltam, hát wifin nem a legjobb. Jelenleg projektorom van még (mert a tv már kéthete jön.) itt nem oldható meg a LAN kábel. Át kéne húzni az egész nappalin, meg úgy látom a proji is sokat késik. Szóval azt gondolom hogy az új TV-n, kábelel jó lesz ez. X box elite 2 kontroller vettem, na ezt is szokni kell még.
-
steele80
senior tag
Sziasztok! PC passom van és letöltöttem a COD csomagot. Most az MWIII van soron és az lenne a kérdés, hogy ezt ilyen körülményesen lehet csak elindítani? Nem lehet direktben csak az MWIII-at egy ikonról úgy mint régen?
-
l.skywalker
Topikgazda
Boldogat neked is! Jó, hogy írtál, mert azóta kiment a fejemből.
Ez a videó talán ami a legszárjbarágósabban bemutatja:
How to Use Xbox Cloud Gaming on WindowsA lényeg, hogy az alkalmazáson belül a Cloud Gaming fülre kell menned (ami azóta átkerült balra, a videóban még a régi app layout van) és ott a játékok direkt felhős profilját fogod látni.
-
aram01
nagyúr
válasz
l.skywalker #749 üzenetére
wjbhbdux:
eloszor is boldog karácsonyt nektek. Az Xbox alkalmazást szedtem le. A bf5 és a forza4-el próbálkoztam. Hol találom a sima felhőben opciót? -
aram01
nagyúr
válasz
l.skywalker #746 üzenetére
Köszönöm a linket,
Igazából ezt a felhő alapú szolgáltatást szeretném TV-n használni. Csak a tv még úton van. Így hát gondoltam kipróbálni notin. Furcsa volt hogy 90GB játékot szed, és persze szaggatt minden mert ez egy üzleti gép. Valamit rosszul csináltam vagy félre értelmeztem? -
aram01
nagyúr
Hali
Game pass ultimate
Problémám/kérdésem lennne. Van aktív topic rá? -
l.skywalker
Topikgazda
Hivatalosan semmi sem osztódik meg "automatikusan" ez csak Xbox konzolon működik, PC-n nem. Ha visszaolvasol, nemrég volt erről szó, hogy miként lehet kijátszani a dolgot.
Előfizetés megosztása több Win fiók között ugyanazon a gépen
-
MuKi^
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mert nem értem...
A gyereknek összeraktam egy gamer PC-t. Vásároltam rá Windows 10 64bit Pro licencet. Létrehoztam 2 Microsoft fiókot, egyet magamnak mint szülő és egyet a gyerkőcnek. A Microsoft felületén be is lett állítva a családi beállítás.
A gépen a windows esetében is 2 profil van, a Microsoft fiókokhoz kötve.
A saját profilomban előfizettem a GamePass PC előfizetésre. A gyerkőc profiljában nincs előfizetés, csak regisztráltam.
A probléma, hogy ha letöltök/megvásárolok játékot, akkor nem minden játék jelenik meg a gyerkőc profiljában az Xbox alkalmazás elindítását követően. Pl. a Minecraft for windows nem jelenik meg, csak ha nála is előfizetünk a GamePass-ra. Viszont például a Horizon Forza 5 és az Age of Mithology megjelenik.
Számomra érthetetlen a logika. Ahhoz, hogy tudja ő is használni, neki is rendelkeznie kell egy külön GamePass előfizetéssel? Vagy az én előfizetésem kellene Ultimate előfizetésre emelni a normálról?
Köszönöm, ha tudtok segíteni.
Üdv,
Muki -
prannk
őstag
Üdv.
PC Game Pass3 600,00 HUF/hónap350,00 HUF / 14 napAzt követően 3 600,00 HUF/hónap
Ezzel tudom játszani a black ops 6 multiját?
És kb 2-3 hónap mulva le is mondhatom ugye? Mert megunom 2 hónap után úgy is -
Rent
senior tag
válasz
l.skywalker #739 üzenetére
Köszi!
Természetesen azzal kezdtem. Xbox app kijelentkezés, majd Microsoft Store kijelentkezés, majd vissza. Aztán mindent is, egy dolog kivételével a windows újrahúzása, ez volt az utolsó pont amit javasoltak egy kb. 4 oldalas emailben. Nagyon gáz.
-
l.skywalker
Topikgazda
Én nem találkoztam még ilyennel, de sajnos sokszor tapasztalom, hogy az Xbox keretrendeszere nem működik megfelelően. Nekünk konzolunk van itthon már ~10 éve és pl. minden pénteken mindig lehalt a Live, amikor az emberek leültek a gépeik elé. Egy idő után mondtam a gyerekeimnek, hogy türelemmel kell lenniük, ez ilyen.
PC-n sajnos nem vagyok ennyire tapasztalt, ami neked és #737 Cseri0058-nek van, arra is próbáltam rákeresni, de kb. ugyanazokat látom, amiket ti a Google-n.Egyszer valahol olvastam azt, hogy a Microsoft Store-ba kellene ki-/be jelentkezni és talán az segít a fiókokkal kapcsolatos hibáknál, de nem vagyok benne biztos. Egy próbát megér.
-
Rent
senior tag
Szinkronizációs hibára van valami megoldás? Előfizettem ultimate pc game pass-ra 3 napja, 2 napja kiderült, hogy kb. egyik játék sem indul (pl cod6) letöltve asztali pcn, mert ilyen "sajnáljuk most nem tudtunk szinkronizálni a felhővel". Adtam egy esélyt a supportnak, 5 órán keresztül próbált már a 4-ik segíteni.
Végül elálltam, amit jóváhagytak.
Próbáltak az xbox appban a fiókban javítást végezni, újrarakni az xbox appot, kilépni belépni xbox appban és a storeban. Powershellben futtattak parancsnokat, nem tudom hány lépést kipróbáltak és semmi változás. Utolsó 2 supportos már távolról belépett a gépembe és ők mókoltak, de hiába.
Nem hiszem, hogy ez egyedi hiba lenne, mert rákeresve tele vele a net. -
Cseri0058
őstag
Ezzel lehet valamit csinálni?
Már kb. mindent kipróbáltam... -
l.skywalker
Topikgazda
-
Ateszpapa
addikt
De sajna nem müxik, legalábbis a COD 6-nál.
Go to store ez lesz a vége. -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
ProEvoFan #731 üzenetére
Microsoft Store -ban bejelentkezel azzal, akinek meg van a játék (jelen esetben a GPU előfizus fiók), Xbox appban pedig bármelyik másikkal bejelentkezve akár több gépen is játszható. Szólni fog az Xbox app, hogy nem ugyanaz a MS Store -os fiók mint az Xbox-os de figyelmen kívül kell hagyni, ki lehet x -elni. Lányaimmal így szoktunk játszani a mai napig.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
l.skywalker #729 üzenetére
Sajnos már nem müxik úgy.
Most kipróbáltam, hogy átjelentkeztem a fiókba és kiírja, hogy go to store.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
tomas9320
tag
Sziasztok!
Letöltöttem a black ops 6-ot és telepítés után ha át van helyezve a könyvtár,akkor van e olyan mód benne mint steamen, hogy fájlellenőrzés ? Vagy újra le kell tölteni az egészet? -
ProEvoFan
nagyúr
Fiamnak van gpu előfizetése.
PCn hogy lehet megoldani, hogy a másik gyermekem (akinek nincs előfizetése) PCn az MS profilján tudjon játszani az új CODal? XSXen oké, PCn nem tudom hogyan kell. -
jozsi252
veterán
válasz
l.skywalker #725 üzenetére
Köszönöm!
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Ha csak PC-n játszok és Cloud sem kell akkor ugye felesleges a Game Pass Ultimatet megvenni, bőven elég a PC Game Pass is? Nem tartalmaz az Ultimate olyan dolgot ami az én esetemben fontos lenne PC-n?
-
-
-
Norb79
őstag
válasz
Dark Archon #720 üzenetére
Felesleges lenne leírni, hogy a #703as kommentben ott az egyik lehetséges megoldás, úgyse olvas itt senki, csak dühösen be akarja írni mindenki, hogy mindenki hülye osztjóvanazúgy!
-
Ezért jöttem én is... hihetetlen, mekkora kalap sz*r az egész:
Természetesen a MS javaslatai nem működnek, az adott fiókot például el sem lehet távolítani, bár nem tudom, mire lenne jó. A javítás most nem működik. Mondjuk legalább tudok letölteni játékot és játszani, de akkor is idegesítő. -
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Lehet PS5 kontrollert is használni?
Jelenleg ez van pluszban a PC-hez, -
azka79
aktív tag
válasz
sz.atesz89 #715 üzenetére
Ezt nekem is csinálja! De mint wjbhddux írja ilyenkor én elindítom a Microsoft Store-t ott csinálegy "aka" bejelentkezést és utána általában elindul, ha nem akkor reboot és már jó.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
sz.atesz89 #715 üzenetére
Azt ellenőrizd, hogy a Windowsban lévő Microsoft storeba legyen az előfizett fiók belépve, és hogy ott tudsz-e letölteni játékokat/programokat.
-
sz.atesz89
tag
Helló! Segítséget szeretnék kérni bal sarokban írja a neve szóval elvileg be vagyok jelentkezve, szeptember 30-ig él az előfizetésem 3600ft-os. Miért van az ,hogy nem indulnak a játékok, adatok szinkronizálásánál nem lép tovább sose. Vagy van olyan, hogy még előbb azt írja ki nem tulajdonosa a játéknak vagy a game pass- nak. Az elején még a black ops zárt bétával is tudtam játszani első hétvégén , most már a vége felé az sem indult el, nem jutottam túl az adatok szinkronizálásán.Köszi előre is!
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, találkozott már valaki olyan problémával, hogy a Dirt 5, és a Dirt Rally 2.0-t nem lehet game pass alol feltelepíteni?
SteamDeck - oled win 11, xbox app alatt látszik, ott "Nem sikerült betölteni a tartalmat" felirat van a telepítéses zöld gombon, ea play alatt pedig meg se jelenik se a listába, se ha rákeresek. -
wjbhbdux
veterán
Áremelés mától új előfizetőknek, meglévőknek 2 hónap múlva. [link]
PC pass: 3000 ->3600
GP Ultimate: 4790 -> 54902 közt árban lesz egy GP Standard amiben nem lesznek benne az új játékok megjelenéskor, csak később.
Előre nem lehet több mint 13 hónapot beaktiválni, ami megvan marad.
-
Steve1207
veterán
válasz
Mosqu!to #711 üzenetére
Régiónként eltérőek, hogy mire lehet kiváltani a pontokat. Idehaza elég gyerekcipőben jár, bővülget úgy ahogy, nyugati országokban is csak pár éve lett rá lehetőség, míg usa-ban ezer éve ott van lassan. Ugyanúgy, nincsenek idehaza napi kvízek, nem ad adott játékteljesítményekért pontokat stbstb.
-
Mosqu!to
addikt
Tudja valaki, hogy miként lehet a Microsoft Rewardsban Xbox Game Pass előfizut redeemelni? Külföldi fórumokon írják, de a sajátomnál ilyenre nem látok lehetőséget. Magyar accal lehet, hogy nincs is erre lehetőség, vagy ki lehet valahogy trükközni?
-
chungee
addikt
Sziasztok!
PC gamepass, hogyan tudom feloldani írásvádettségetMagyarítás miatt szeretném
-
sambenez
addikt
válasz
spiderpig820 #707 üzenetére
-
wjbhbdux
veterán
Amikor indul az Xbox app, ez a háttérkép melyik játékból van?
-
Norb79
őstag
válasz
ThorsHUN #702 üzenetére
Böngészőnek nekem fent van az edge, abba is be lehet jelentkezni az ms fiókkal, ha kidob az xbox kliens, akkor megnyitom az edget, látom, hogy ott is kidobott, visszajelentkezek az edgebe, és amikor az ok, akkor már gond nélkül visszaenged az xbox kliens is.
Nekem ez szokott működni 10ből 10x. -
ThorsHUN
őstag
Fakk. Barmilyen játékot indítok el PC-n, hogy nem tudott bejelentkezni az Xbox Live-ba. Erre van valakinek esetleg valami megoldása? Fiókváltás, újrabejelentkezés, restart nem oldotta meg:S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest