Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
4Grider
nagyúr
A Telekom leírása nem pontos.
A törvényi szabályozás ez:
(2) Előre fizetett díjú szolgáltatások egyenlegfeltöltéssel történő meghosszabbítása esetén a szolgáltató az előfizető által kifizetett, de az egyenlegfeltöltést megelőzően fel nem használt összeget az új előfizetői szerződéshez kapcsolódó egyenlegen jóváírja. A szolgáltató a szerződés újabb feltöltés nélküli megszűnésekor az előfizető - az Eht. 143. § (2) bekezdése szerinti elévülési időn belül előterjesztett - kérésére elszámol. Semmis az előfizetői szerződés azon rendelkezése, mely szerint a fel nem használt egyenleg elvész, vagy az előfizetőnek nem jár vissza.
Az Eht. 143. § (2)-ben pedig ez van: Az előfizetői szerződésekből eredő polgári jogi igények egy év alatt évülnek el.
Tehát nem fél év, hanem egy év a visszaigénylés határideje és a szerződés újabb feltöltés nélküli megszűnésének időpontjától tart. Ha a szolgáltató a hívószámlekötési időt is beleveszi (mint ahogy a Telekom teszi), akkor annak végétől egy év. Ha nem veszi bele, akkor az egyenlegfelhasználási időszak lejártától 1 év. -
btudos
nagyúr
válasz
blackmajesty #112531 üzenetére
Valóban, ez a pontos leírás.
-
UHHH
őstag
válasz
karl_fischer #112541 üzenetére
Ez törvényi szabályozás, annyi, mint a többi... [link]
-
4Grider
nagyúr
válasz
karl_fischer #112541 üzenetére
A jogszabály egyértelműen fogalmaz: Az egyenleg-felhasználási idő lejáratát követő egy éven belül igényelhető vissza a megszűnt előfizetői szerződés mögött lévő számon bennragadt egyenleg.
-
UHHH
őstag
válasz
karl_fischer #112539 üzenetére
Milyen modernek! Bezzeg a Telenor az mekkora elavult, függetlenítés sem megy online, meg ez sem...
-
karl_fischer
aktív tag
-
-
katokacaj
tag
Sziasztok
Olyan kérdésem van, hogy márciusban jár le az előfizum. Ha most hosszabbítok hűséget, 17k kedvezményt kapok (... 🙄😅)
Nem tudom, érdemes lenne márciusig várni, vagy egy árva forinttal sem emelkedik a kedvezmény összege, ha nem előre hosszabbítok?
Előre is köszi
-
-
macssessz
tag
Üdv Guruk!
Van egy domino kártyám, nincs már szükség rá. Viszont van rajta majd 7000 Ft. Hogyan lehetne kinyerni ezt valamilyen formában, hogy megszüntethessem? Másik dominót nem lehet róla feltölteni sajna.
Jó lenne a gyors válasz, mert febr.09.én lejár. Vagy meghosszabbítom és még több pénz lesz rajta fölöslegesen. A sugárban a telekomnál azt mondták parkolni, autópályázni meg lottózni tudok róla. Pálya bérlet nem kell, a lottót meg nem fogadta el a sim kártya menüből. Ennyit meg nem tudok leparkolni egész év alatt sem.
Köszi előre is a segítségeteket. -
gyuromoj
veterán
Anyumnak március 23.-ig van hűsége illetve telefont is vett részletre. De már köthetne új hűséget a honlap szerint.
Ha én be akarom venni magenta 1 csomagomba, akkor ha kötbérezni akarna a rendszer akkor jelezné a honlap?
Egész nap nem vette fel az üfsz neki. -
snooze
veterán
köszönöm mindenkinek..
-
snooze
veterán
domino fix csomagba nincs alapbol a hivoszámkijelzés?hálozati alapértelmezés van bekapcsolva,azt nem küldi..
-
Redneck
nagyúr
válasz
martonl #112510 üzenetére
Automatikusan működik a dolog és hónap végén, ha zárják a könyvelést, nekem is számláznak majd? Ha így van (ahogy logikus) akkor jó, nem ugrálok, csak várom a február elejét. Köszönöm a gyors választ!
Egyébként megkérdeztem volna őket erről a Telekom chat felületén, de az elmúlt 2 hétben egyszer sem volt elérhető, és ha az ügyfélszolgálatra kattintottam, az előfizetésem meghosszabbítását dobta fel.
-
Redneck
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudja valaki számhordozás után mi a teendő? Hogy tudom kifizetni a január elején keletkezett terhelést? Átmentem a Telenorhoz, a Telekomos fiókom nyilván megszűnt, de január 17-ig még használtam a Tékom hálózatát. Eddig online fizettem mindent, semmit nem kértem papír alapon. Ha nem muszáj, nem mennék be személyesen, de nem szeretnék x év múlva behajtóval tárgyalni a be nem fizetett 17 nap miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- VoLTE/VoWiFi
- Ukrajnai háború
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest