- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Nem látunk itt mást, csak azt, hogy amire a törekvés van, az működik. A birkacsorda létszáma folyamatosan növekszik.
-
Medocsabi
addikt
Ha soha nem néztél semmilyen streaming tartalmat, akkor mi alapján alkotsz véleményt róla? Nekem is van Ncore-om,de van Netflix és Max-om is. Mindegyiknek megvan a maga előnye. Azzal vagizni, hogy te torrentről leszedsz valamit,mert te ezzel ésszerű vagy,rendkívül proli. Pláne úgy,hogy semmi,de semmi tapasztalatod a témában nincs.
-
hapakj
őstag
Amúgy én most gondoltam kipróbálom és előfizettem Disney+-ra mert akviósan 800Ft
Hát marha nagyot csalódtam, hogy nem lehet értelmes minőségbe nézni számítógépen.Borzalmas kép és hangminőség. Azért ez elég gáz, ha normál valami 2000 forintos árért is ezt csak ezt adják...
-
Tasunkó
őstag
Ez megfogalmazás kérdése. Eddig sem volt reklámmentes a Netflix, csak nem volt reklámos Netflix, és most meg új funkcióval bővült a kínálat, és van már reklámos Netlfix ráadásul olcsóbban, mint ami a reklámot nem tudja. Érdekes hogy letölti-e a reklámot, tehát generál adatforgalmat, csak nem mutatja, vagy kevesebbet is tölt le, mert ha letölti akkor az előfizető reklámfogyasztó, csak a hatását nem fejti ki rajta.
-
arnyekxxx
veterán
eddig nem voltak reklámok de nem fizettél eddig sem.
Bevallom soha nem volt se Netflix se HBO se semmi ilyen semmirevaló szolgáltatói előfizetésem és nem is lesz soha.
simán nem akarsz fizetni, ennyi az értékrended
Ha már van internetem majd én megtalálom magamnak rajta full ingyen ami kell.
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
Carlos Padre #6 üzenetére
Sem "hősiességről" sem pedig potyázásról szó sincs.
Értékrendről van szó.
Én reklám mentes YT-ért fizetek (holott elérhetőek ingyenes blokkolók ugyebár), de azért nem fogok, hogy továbbra is reklámokat lássak.
Viszont ha játékokról van szó inkább előfizetek, hogy játszhassak velük vagy éppen megveszem őket. (pedig azok is elérhetőek ingyé)
Egy új játék előfizu híján 25-30k. Az hány hónap Netflix előfizu?
Naugye.. milyen potyázásról van itt szó?
Én azt a pénzt máshová kőttöm.
Majd hamészárosporonty leszek én is előfizetek mindenre is.
Minden az értékrendről szól.. egy játékért kifizetek akár 30k-t is, de egy új cipőért még az 5000Ft-ot is sajnálom.
Ennyi.
"munkanélküli"
Annak valszeg van nagyobb problémája is mint az olcsó Nyetfliksz előfizu. -
"Tehát azért fizetnek, hogy reklámot nézhessenek."
Ha idővel jobban állnak, mint pénzzel (mert munkanélküli, nyugdíjas, gyeden van, stb.), akkor racionális döntés lehet. Ha keveset nézik, akkor is (mert akkor a reklám sem visz el összességében sokat)."Ha már van internetem majd én megtalálom magamnak rajta full ingyen ami kell."
Mert megvan a tudásod hozzá (források, biztonság, stb.), és elnézőek a hatóságok. Ha ezek nem állnak fent, akkor ez nem opció.Amúgy jó lenne tudni, hogy mennyi reklám van.
-
kraftxld
félisten
Hogyan is van a régi mondás?
"Amíg van szar, veréb is akad"
-
NvidiaRTX
őstag
Tehát azért fizetnek, hogy reklámot nézhessenek. Oké.
Azért durva, hogy ilyen szinten lehet a user-eket manipulálni.
Bevallom soha nem volt se Netflix se HBO se semmi ilyen semmirevaló szolgáltatói előfizetésem és nem is lesz soha.
Ha már van internetem majd én megtalálom magamnak rajta full ingyen ami kell. -
janeszgol
félisten
Nem gondoltam volna, hogy ilyen népszerű lesz. Aki kitalálta az okos ember lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest