Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Sony: idén nem lesz Xperia 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Képeken mindkét Xiaomi 14T
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 12T - egytucat
- iPhone topik
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Predator Triton Neo 16: Ilyen az Acer vékony gamer notebookja
ph A prémiumkategóriás Predatorokat is elérte a fogyókúra, és a Triton Neo 16 képében egy jól sikerült, bár drága gépet kínálnak.
-
The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom - Mit várhatunk a játéktól?
gp A fejlesztők egy hosszabb előzetesben beszéltek arról, hogy milyen kalandok várnak Zeldára.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz gzbotii #106503 üzenetére
Akkor oda kell számhordozni… ….viccet félretéve: másutt sem jobb, csak másképp kaka.
szerk: bár azt továbbra sem értem, hogy egy nem sokat telefonáló, nem sokat mobilnetező "átlagjúzert" mi vesz rá, hogy - kisebb, olcsóbb díjú - előfizetést vegyen, hiszen a Domino (Most) + Domino Maraton kombóval lényegesen jobban jár, mindenféle hűség és kötöttség nélkül. Miért jó ez a Telekomnak?
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
-
anadroid
senior tag
válasz csako #106500 üzenetére
Vagy a Mobil S. A havidíj 80 perc bármilyen magyar irányú beszélgetést tartalmaz. Nekem több mint elég.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
-
törölt tag
válasz #45553408 #106510 üzenetére
Tényleg, ezt el is felejtettem.
Több infót itt találsz: [link]
A roaming ne legyen letiltva, ez még fontos. (Havi díjasnál alapból aktív egyébként, kivéve ha nincs tiltás.) Mobilnet legyen aktív, esetleg a beállításokban manuálisan válassz hálózatot, ha nem megy a dolog. -
thomas77
senior tag
válasz anadroid #106506 üzenetére
Nekem van, hogy kevés a heti 300 perc is, de amúgy nagyon bejött ez a 300 perc 600 Ft-ért. Nem kell ellenőrizgetnem, hogy hálón belül, vagy kivülre telefonálok. Ha már nagyon fogynak a percek, jön a figyelmeztető sms. Az alkalmazásban pedig könnyen nyomon tudom követni a hátralévő percek számát.
Ha kell az opció, megrendelem, de van hogy napokig nem is kell. Akkor meg nem kér enni. -
radio100jozs
őstag
válasz #45553408 #106510 üzenetére
Telenor felöltős, és mehet a Világ net hetijegy plusz, az 500 MB keret 1 hétre 3292 Ft-ért. Itthoni kártyával ez az egyik legjobb.
Sajnos nem EU-s roaming terén a 3 hazai cég közül a Telekom a leggyatrább árban.
A Vodának meg abban van előnye, hogy pl. Svájc és Törökország is EU tarifás náluk. -
nagyúr
Ma nem ugrott fel a Domino Day értesítés, de bemenve a beállításokba, ugyanúgy választható mind a 3 opció, mint előző héten.
social media orrvérzésig
1GB net
100 perc blabla24h aktiválástól
(#106512) thomas77
Neked végül hogyan sikerült megoldanod a Dominora váltást? A héten lejár nekem is a hűség, átviszem a számom, 12. a napja, meg kell várni vagy előtte kell bemenni, azt olvastam, hogy személyesen lehet csak.
A 600/7napos opció bekapcsolása körül volt az elején valami gikszer, az kiküszöbölődött már? Ha lejárt, nem lehetett csak később újra aktiválni, valami ilyesmi gond volt.
Ezt fogom használni én is 4GB Maraton nettel. Gondolom parkolás meg egyéb mobilfizetéssel nem lesz gond Domino-n sem.[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
prozodus
őstag
Újabb, NAGYON tré aljasság derült ki ma reggel: a Most lejártakor már nem küldenek sms-t...
Az 50 Ft veszteség nem érdekel, de az elv...Avagy lopni tudni kell...
A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!
-
legenda
válasz prozodus #106517 üzenetére
Két családi Domino előfizetésre is érkezett SMS, az egyikre tegnap, a másikra ma.
Van még olyan is, amin holnap jár le, arról is tudomást szerzek majd, hogy küldtek SMS-t vagy sem, mert az alapján szoktak hívni, nehogy elfelejtsem újra aktiválni az opciót.A stílusoddal óvatosan, mert nem vezet jóra, pláne így, hosszabb távon..
Normálisan is meg lehetne fogalmazni bármit.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
thomas77
senior tag
válasz ubyegon2 #106515 üzenetére
Az átváltás sima ügy. Feltéve ha találsz egy olyan üzletet, ahol van sim és hajlandóak megcsinálni.
A 300 perces opcióval egy apró dolog van. Ha aktiválod, 168 órára lesz aktív. Viszon amelyik nap lejárt, aznap nem tudod újra rendelni, csak éjfél után.
A maraton 4 GB még rendelhető. VoLTE megy, domino day is van szerdánként...
Igazából csak ajánlani tudom a dominót. -
nagyúr
válasz thomas77 #106524 üzenetére
Igen köszi! Épp olvastam az éveleji kálváriádat ezzel, azért is tőled kérdeztem elsősorban. Picit barátságtalan csak. .....hajlandók megcsinálni!
Ha aktiválod, 168 órára lesz aktív. Viszon amelyik nap lejárt, aznap nem tudod újra rendelni, csak éjfél után.
Erre gondoltam, hogy figyelni kell rá!
-
thomas77
senior tag
válasz ubyegon2 #106525 üzenetére
Na igen, de így is nagyon gazdaságos tud lenni. Az aktiválás napján próbálom minél későbbre halasztani a beszélgetéseket. Ha csak délután kezdek bele, akkor 1 hét múlva csak egy délután maradok gazdaságis percdíj nélkül.
Persze mindig van nálam másik sim is. Ha mégis sokat kell beszélni, akkor ott a tuti+. Azzal 300 Ft-nál megáll a számlázás. -
nagyúr
válasz thomas77 #106526 üzenetére
Gazdaságos valóban, én is egy családtaggal beszélek már csak így, minden mást netes kommunikációval el tudok intézni, azt is jórészt wifi-ről, szóval a mobilnet lényeges inkább, amit az előfizetésnél sokszor tizedére sem fogyasztok le, ezért a Maraton sokkal előnyösebb lenne. Van két Domino-m másik telóban, de a régi számom 20 éve megvan, így szeretném megtartani. Ha nagyon akadékoskodnak, akkor marad a megszüntetés és a fontosabb számok kiírtesítése, de nnek meg az a hátránya, hogy azok is felhívnak, akik amúgy nem szoktak, csak, hogy jujdejó, hogy te még élsz! Na erre sem vágyom.
Tuti+ se rossz, de Voda-s kártyámat kidobtam az idióta ügyintézésük miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Pxs
aktív tag
Sziasztok, ha családtag (édesapám) nevére szeretnék venni előfizetést + készüléket részletre (vele megbeszélve), akkor csak ő veheti át a csomagot? Webshop rendelésről lenne szó, a sz.ig. szám, meg egyéb szükséges adatok kéznél vannak.
'The key to success is just that - standing up one time more than falling.' Regisztrált: 2005-09-29 21:12 - fanatikus tag
-
kagzer
aktív tag
Sziasztok
Az egy hete aktivált 300 perc 7 napra szolgálatás, amiről tegnap azt írta a telekom alkalmazás hogy ma 09:07-ig használható fel miért aktív még mindig (alkalmazás szerint)?
A “rendelkezésre áll” részen nincs csak az aktív szolgálatások között. -
rushty
senior tag
Be tudnátok linkelni azt, ahol ellenőrizhető az okmány?
(a T-s macera előtt, máskor volt hozzá link náluk)Most sms nekem sem szokott jönni.
[ Szerkesztve ]
Revolut meghívó pü-ben
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
A Samsung s8 menyiért tudnám eladni?
Mert OTG nem olvas, pc nem ismeri fel, csak tölti!
A többi funkció hibátlan!
Alaplap hibás ami usb-ért felelős -
rover45
senior tag
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni.
Van egy Samsung SGH-E330 készülékem.
Vannak rajta régi fényképeim, amiket szeretnék lementeni, de lévén még bluetooth sincs benne, így akadályokba ütköztem.
Tettem bele egy Telekomos kártyát, de a készülék GPRS kapcsolaton keresztül nem tud netezni valami miatt.
Mivel nincs hozzá adatkábelem, hogy tudnám lementeni róla a képeimet?
Milyen WAP beállításokkal kellene próbálkoznom?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Vangelis
nagyúr
Üdv Srácok!
Sajnos most nem nagyon tudok keresgélni, de kellene egy kis segítség. Pár napig kórházban leszek. Kellene jó sok beteg.
Telekom vagy Telenor. ( Telenorból ki vagyok tiltva sajnos)
Ott dpi alap elofizum van itt pedig a legkisebb 1gb nettel.Ha valakinek van ötlete megköszönöm.
Pár giga vagy korlátlan böngészés elég lenne.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ROG Strix G531GU 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF-AX5400 Router
- Eladó I7-7700 Asus MAXIMUS VIII-al!
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600 - 1TB-4TB M.2 NVMe SSD - RX 6600 8GB GDDR6 - 16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen