- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
Gaben92 #186273 üzenetére
Ezt a fogyi növekedést mire alapozva írod? Mert az energia tartalom tudtommal ennyit nem indokol.
Én most pont próbáltam ezt is azt is de vmi hiba nem lehet hasonlítani mindig becsúszik. Pedig tankolásnál kattanásig mérek. OMV 100assal E5 8.647540984 volt a fogyi átlagom, sima Shell 95el meg 6.762345679. Sajnos nem hasonlítható, az elsőben 30% a város maradék országút a második meg gyakorlatilag országút+pálya 130al.
btw Venga 1.6 első 4020km átlaga 7.559 lett. Túlnyomórészt országut, kissebb rész pálya és kb 10-20% város. Yarissal uez 6-6.5környékén lett volna.
-
válasz
Gaben92 #186198 üzenetére
Aurisból miért nem ajánlott a FL előtti? Éppen néztem egyet ami felszereltségben eléggé patent (bi-xenon, panoráma tető stb)
Korábban ugye beszéltünk sokat a CT-ről de ugyanazért a pénzért kb 3-4 évvel fiatalabb autót kapok az Auris személyében. Aztán kezdek áthúzni erre a vonalra. Nem tudom mi legyen. Jelenleg egy P2-t nyúzok, kollegám adta kölcsön hogy ne kelljen BKV-zni. Tetszik a rendszer csak ez a forma annyira nem jön be. -
zolee3000
tag
válasz
Gaben92 #186086 üzenetére
Hasznos volt, köszönöm! Viszont akkor jól gondolom, hogy egy diagnosztikával ki lehet olvasni az MCU-ból valami SoH értéket, ami jelzi, h. kb. mennyire van elhasználódva az akkupakk (akár használat/akár sok állás miatt)? Nyilván nem lehet párhuzamba állítani, de pl. HDD esetében is hasznos, ha látom a kondíciót, hibás szektorok számát etc.
Abba nem szeretnék belefutni, hogy fél-egy évvel a vétel után kompletten cserélni kelljen az egész akkut, mert annyira megártott neki a sok állás, a szakszerűtlen tárolás, hogy a kereskedő nem foglalkozott vele, hogy időnként megjárassa, töltöttséget ellenőrizzen. Nyilván ezt bevallani senki sem fogja.@kisza25 (#186087) és Doki16 (#186089): De ha nem lemerülten, hanem 60-70%-os töltöttséggel állítom le a telepen, aztán hónapokig felé se nézek, az ugyanúgy nem tesz jót gondolom. Csak kevésbé "károsodik" miatta az akksi, mintha eleve gyengén tenném el hosszabb távra.
Az N-be rakás jó hogy szóba került, mert az lett olna az egyik következő kérdésem, hogy ti. normál körülmények között mi szükség van rá. :-)
Csak kis off még ezzel kapcsolatban: B-be téve úgy tudom hatékonyabb a visszatáplálás. Akkor nem érdemes mindig abban az állásban használni D helyett? Mikor nem ajánlott/kerülendő a B-ben húzva közlekedés?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Gaben92 #186101 üzenetére
Jaja azok nagyon szépek az RX400h meg praktikus nagy hombár és még az awd-ről sem kéne lemondanom. Alkudtam is egyre pár hónapja de sajnos még úgyis túl volt a keretemen, pedig jó vétel lett volna ismerőstől.
Ha már álmodunk akkor IS-F. Régebben mikor még aktívabb volt az offline élet az autósban jártunk pár sráccal (legális, szervezett) gyorsulásokra nézőként. Ott az IS-F-ek meg Skyline-ok nagyokat mentek. Volt egy stock Mazda3 G165 (az egyik kereskedés bemutató/tesztautója volt amúgy), azt majdnem kihívtam de nyuszi voltam.
Nem, kb 2,5 éve letette a cigit.
Ezt az áttolós mosót itthon nagyon nyomják (IMO), a Jazz-el kipróbáltam egyszer, jópofa. Bubival nem megyek ilyen helyre már csak azért sem, mert az awd rendszer sem szereti az üresben tologatást.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Gaben92 #186096 üzenetére
nem feltetlenul, itthon is van olyan moso, ahol az auto atgurul a moson, es a moso all
uresbe kell tenni a valtot es a kerek mogott egy gorgo attolja az autot a moson
gyorsabb, mint egy normal moso, mert az elejen mar mehet be a kovetkezo auto, amikor a szaritasi reszen fujja le az autodrol a levegosugar a vizet
sokkal gyorsabban atmegy rajta 10 autos sor -
Doki16
addikt
válasz
Gaben92 #186090 üzenetére
Soha nem használtam én se. Nincs rá szükség vészhelyzetet kivéve.
Amúgy volt eset a csoportban olyan is, hogy mosóban ment az ember és üresbe rakta, de klíma meg lámpa meg rádió menjen ám, arról nem lehet lemondani. Szerencsére éppen megúszta, de nem tesz jót az aksinak egy ilyen művelet. A másik, hogy a hibridek nagyon nem szeretik ha tologatják őket vagy pörgetik a kereket csak úgy. Pont ezért nem lehet vontatni egyik hibridet sem, csak megemelve. Lényegében jól meg kell jegyezni HSD-nél az "N" fokozat csak vészhelyzet esetén. Húzós mosóban meg úgysem megyünk, mert tönkre teszi a fényezéstP-be vagy D-be meg órákig el van lazán a kocsi. Volt olyan, hogy amikor vettem a kocsit leálltunk vele a próbakör után és P-be raktam, de nem állítottam, le mert akartunk diagot csinálni. Aztán nekiálltunk dumálni vagy 2 órát, a kocsi közben nyomta a klímát (nyár volt). 20 percenként beindult 2-3 percre és ennyi. Baromi jól ki van találva az egész. Amíg van benzin addig ezeket nem lehet lemeríteni. De a GTE is ilyen, csak a nagyobb akku miatt az több óra múlva se merül le.
-
válasz
Gaben92 #184295 üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, hogy ez is szájhagyomány útján terjed, hivatalosan sosem adta ki az Auchan, hogy honnan származik az üzemanyag. Anno (~1 éve?) volt egy hír, hogy új megállapodást írtak alá egy Cseh vagy Szlovák beszállítóval, de azt a hírt sem kommentálták. Még az is lehet, hogy egyszer így volt. Egyébként meg elérhető az Auchan kutak hivatalos mérési jegyzőkönyve, ezt független laboratórium végzi, rendszeresen hónapról hónapra, az labor által választott időpontban. Érdemes azokat nézegetni inkább a legendák helyett.
-
válasz
Gaben92 #184283 üzenetére
Jesszus... a honlapjukon (?) ez áll:
"FIGYELEM! promóció csak elhagyta 8706 művészetek tól től 10 000! ProEngine Ultra-61% 21100,00 Ft csak ma 12900,00 Ft 1h 16min. 57s econds a promóció végéig"
Ez igazán a teljesen hülye spam levelekre hajazó stílus.
Ez alapján nem merném megvenni. Alapvetően félek az ilyen marketingtől, és kerülöm is. -
Tin
veterán
válasz
Gaben92 #184283 üzenetére
Ez komolyan rendes adalék. Egy tartálykocsi hoz töltenek be pár kannát. Ha beletöltik.
Ott az adatlapja, próbáld ki. A hondások közül sokan próbálták, én is. Szebb hang, jobban megy a kocsi. Volt akinek kevesebbet is fogyasztott, de mindenkinek jobban járt a kocsija tőle.
-
-
válasz
Gaben92 #184151 üzenetére
Kicsit pontosítsunk: inverterre volt visszahívás, szoftveres frissítésre, hogy ez ne fordulhasson elő. Azok a példányok, amik ezek után is esetleg tönkrementek szinte kivétel nélkül cserélve lettek méltányosságból a Toyota részéről (legalábbis a csoportban mindenkinek cserélték). Az erősített invertert csak az Auris kapott és nem ez miatt, hanem a vontatási képesség miatt, ugyanis az alapinverterrel tilos bármit vontatni. Az erősített darabokkal viszont lehet.
-
-
Tin
veterán
válasz
Gaben92 #183591 üzenetére
Igen, erre irtam az extrem rovid tavot, amin be se tud melegedni az auto. Ez a letezo legrosszabb kombinacio, barmilyen motornak. Egy menetben 10 km felett mar kijonne a hibrid elonye, de ugye addigra meg bemelegszik a benzines is. Ilyen kis tavokra a plugin hibrid a legjobb, csak azt meg nem tudod tolteni sajnos.
(#183596) dj79: a Mazda fejleszt meg szivot, de szerintem a szivot mar senki nem igazan fejleszti, de a turbosok fejlodnek. Varosban hidegen az is annyit fog enni, mint egy hasonlo kobcentis szivo, erot se igazan veszel ki belole. De modern alatt barmelyik elmult 10 evben bemutatott motorjat ertem.
-
Tin
veterán
válasz
Gaben92 #183583 üzenetére
Na igen. De az ujabb Toyota hibrid hajtaslanc mar akkurol klimazik, nem? Vagyis telen is lehet tisztan elektromosban nyomni, nem? Ami kotelezoen bekapcsol, vagy ha valakinek nem eleg az ulesfutes, ott tenyleg cumi, mert beindul a benzinmotor is.
Fogyasztani benzinessel is lehet jol, csak benzinesnel a hideg motor, az alapjaratok allas (dugo), es a fekezes mind energiapazarlas. Ahhoz kepest, ahogy szerintem egy Prius megy, egy parban hozzaillo, talan kicsit jobban forgatos 1.2-1.4-es szivo motor sem fogyaszt annyira veszesen, egy turbos meg plane nem. Persze melegen.
(#183584) dj79 : arra en is. szerintem 8-9 litert az is beverne.
(#183585) molnarpeter: ahogy mondod, es remelem ez lesz a tendencia.
-
Doki16
addikt
válasz
Gaben92 #182613 üzenetére
Az IS300-at azt tudnám élni én is
Ránéztem HAHU-n, sajnos elég drágák.
(#182623)pit stop: Ezt nem tudtam, csak láttam, hogy eléggé nincsenek az utakon. Mondjuk én se vennék P4-et ha ugyanannyiért ott van egy sokkal jobban bejáratot néven, kinézetben, hibridként a Corolla.
(#182625) rbalint88: Végigmentél azon a listán amin én is gondolkodom
Golf GTE nyújtana annyival több élmény, hogy kárpotolna a csomagtartó hiánya.
Nem tudom, hogy milyen felszereltséggel vette azt a Volvo-t, de a mostani árakon az neki jó vétel volt.
Ez az egy van fent 7 milláért. [link] A nagy része ami most kapható 200 körül futott és mind 5,5 körül mozog ami értékelhető felszereltségű. -
-
-
Doki16
addikt
válasz
Gaben92 #181227 üzenetére
Nekem sem volt kerek a történet, de mivel eladtam így nem érdekel már túlzottan
A motor vízpumpáját mondta. Az Aurisnál már nem volt visszahívás semmire. Legalábbis nekem nem dobott semmit a hivatalos Toyota oldal alvázszám alapján. FL utáni Auris is szinte már mind erősített invertert kapott.
(#181228) dj79: Valahogy nekem is ez volt az érzésem az egésszel kapcsolatban. Nem mellesleg nagyon durva összeget elkértek egy 15 perces átvizsgálásért. Rádugta a gépet, mért egy fordulatot, körbemérte a kocsit, megemelte, nem rozsdás ennyi.
-
dj79
senior tag
válasz
Gaben92 #181227 üzenetére
Itt az a gond, hogy ez az átvizsgálósosdi már rég nem arról szól, amiről kellene. A csepeli kereskedés elindult egy nepperi úton, ami nem feltétlenül jó. Sikerült felépíteniük valamit az elmúlt években, viszont egyre inkább úgy tűnik, hogy kihasználva a piacvezető szerepüket mostanság a profitmaximalizálás a cél. Többek között miattuk is emelkedtek a priusok árai, meg nyilván csak az a jó, amit ott vesznek meg az emberek
.
-
Doki16
addikt
válasz
Gaben92 #181202 üzenetére
A mai napig gyenge pontja, de legalábbis Aurisig bezárólag biztosan. Valami úgy magyarázta nekem, hogy elkopnak a lamellák és nem tudnak már elég vizet szállítani. Abból látja, hogy lényegesen megemelkedik a fordulat. Mondtam neki, hogy én figyelem a vízhőmérsékletet folyamatosan és semmi rosszat nem tapasztaltam a legnagyobb melegbe sem. Azt mondta erre, hogy az semmit nem ér, úgyse fogom észre venni. Kicsit ezért is volt érdekes nekem ez az átvizsgálás, mert állítólag már csak hetei voltak hátra a vízpumpának ahhoz képest még csak 90 fok felé se ment soha a hőmérséklet.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Gaben92 #181204 üzenetére
A legolcsóbb egy BT-os vagy WiFi-s obd-s kütyü. Az enyémben sincs még egy vízhőfok visszajelző sem, ehhez képest, nem csak fokra pontosan tudja mennyi a vízhőfok de még az olaj és a beszívott levegő hőmérsékletét is megmondja pontosan.
Északon hajózol? Azért az kemény meló...
-
Integrale
veterán
válasz
Gaben92 #180657 üzenetére
Ez Prius 2, 2008-bol. Nem tudjak mi van vele, Sakuraba hordja, juniusban volt olajcsere. Azota 3,5 liter ment ra.
Nem sporolnak az auton, elotte volt teljes kipufogorendszer cserelve fel milla koruli osszegert (ceges, es csak o hasznalja). Valami egyedi hiba lehet, kicsit kormos a kipufogo, de menetkozben nem latni fustot. -
Doki16
addikt
-
-
-
emvy
félisten
válasz
Gaben92 #175217 üzenetére
Ez így teljesen rendben van, hiszen ahogy írod, egyrészt rendesen karbantartják az autókat (nem vágják ki a DPF-et, stb.) másrészt az vesz dízelt, aki sokat megy. Ez máris több lépés előre. Működik az incentíva-rendszer. Nem mondom, hogy minden dízelt ki kell dobni, csak hogy akik többet szennyeznek, azok valahogy kompenzálják érte a többieket. Legalább pénzzel. Ha emiatt háromszor annyiba kerül a Kínából idehozott póló, hát legyen.
@diegho: sose dolgoztam versenyszférában, egyébként is anyámnál lakom és ők tartanak el.
-
-
-
-
rbalint88
addikt
válasz
Gaben92 #174728 üzenetére
Nem, ez mar az uj szeria es a 190 lovas 2.0d. A nagyobb cegben van par a regebbibol, azokkal tenyleg nem szokott gond lenni, ez az egy uj van, ezzel folyamatos a nyug...
Bitpork: a bentayga a joizles csimborasszoja, mansory kittel pedig a non plus ultra
M3tro: hahun neznek szalon demoautokat, ott latszik a valos ar egy konfighoz kepest kb.
Ja ha nem kapsz premiumot, akkor b@sszal ki vele valami hasznalt kotlaval -
rbalint88
addikt
válasz
Gaben92 #174728 üzenetére
Nem, ez mar az uj szeria es a 190 lovas 2.0d. A nagyobb cegben van par a regebbibol, azokkal tenyleg nem szokott gond lenni, ez az egy uj van, ezzel folyamatos a nyug...
Bitpork: a bentayga a joizles csimborasszoja, mansory kittel pedig a non plus ultra
M3tro: hahun neznek szalon demoautokat, ott latszik a valos ar egy konfighoz kepest kb.
-
cintula187
addikt
válasz
Gaben92 #174602 üzenetére
Csakhogy nem letört, hanem elgörbült volt a hiba megnevezése. De lehet csak szépítették. Mindegy, nem kockáztattunk másik versenyző után nézünk.
BTW más dolog.
Ennel a kocsinak a digitális szervízkönyv adatait az Opel kereskedés ahol eredetileg vásárolva lett telefonon szépen beolvasta nekem. Voltak benne pl. karosszéria munkák, ami a papiron vezetett füzetben nem voltak benne.Ma viszont más astrák miatt érdeklődve egy kereskedés azt írja nem érti miről beszélek nincs elektronikus szervízkönyve a járműveknek.
-
Doki16
addikt
válasz
Gaben92 #174571 üzenetére
Valahogy a Toyota mindig egy-két lépéssel le van ezekkel a dolgokkal maradva. 2015-ös kocsimban botrányos az egész infotainment rendszer. Pedig ez a legújabb Touch 2 with GO. Nagyon lassú, szaggat a megjelenítés, kihasználatlan a szép nagy kijelző stb. Több sebből vérzik szegény.
A Corolla Touring Sport az első olyan kocsijuk amivel elindultak valami értelmes európai irányba. Végre van elektromos csomagtartó 2019-ben
A mai napig nincs villanyautójuk, pont nekik akik a legjobbak hibridben. Nem baj, legalább megbízhatóak -
footy
addikt
válasz
Gaben92 #174543 üzenetére
Ah, ha lenne penzem se vennek. Abbol a lovebol inkabb egy Kia Stingert meg egy uj Jimnyt vennek a maradekbol pedig nyaralnek...
A fenti hszedre irtam hogy nalunk"Magna Steyr" gyartjak a G osztalyt es en ennek ellenere/pont ezert vennem mert latom hogy es mibol rakjak osszes ezert az egyetlen ami manapsag az tartossag igeretevel csabit.(#174545) molnarpeter
Ez gondolom magyar hatarozat, viszont Declare tudomasom szerint DE-ben van en azert irtam az osztrak peldat mert az talan kozelebb all hozza...(#174548) 8th
a Laguna III pont ugyanúgy mint az elődjei egy vödör csavar úgy ahogy van. Ha egy gyártás végi faceliftes példány ilyen hulladék már új autónak is akkor belegondolni sem merek milyen szarok lehettek ebből a korai példányok.
Azert olvass vissza EAGLE-nek milyen tapasztalatai vannak. Valami 600korul van a lagunaja csippelve komolyabb hiba nelkul... PFL -
Doki16
addikt
válasz
Gaben92 #173041 üzenetére
Képről én is csak annyit láttam, hogy a csomagtartója viseltesebb. De a sötétkék mellett szól inkább az amit felhoztál te is. A kevesebb kilométer és a két garnitúra megér 1000 eurót. Majd személyesen látod úgy is, hogy melyikkel mi a helyzet. A technika adott, az teljesen jó
Pont a múltkor volt a csoportba egy hapsi akinek 280-nál jár már a taxija és a kopó fogyó dolgokon kiviül semmi baja nem volt vele. Akksija is gyári. -
Gaben92
őstag
válasz
Gaben92 #172708 üzenetére
Na ugy nez ki hetvegen lesz idöm, ugyhogy elmegyek Kuopioba megnezni az autot. Igazabol kettö is van a komanak, ha jol vettem le a kulönbseg a szin es az oraallas. Az elsödleges cel a sötetkek meg mindig. Ha minden franko akkor el hoznam egyböl.
Kepeken lat valaki valami erdekeset, vagy jonak tunik minden? (En sajnos nem vagyok annyira szemfules, hogy eszrevegyek olyan aprosagokat amit masok csipöböl.
Egyedul annyit szurtam ki, hogy a halvanykek jobb hatuljarul hianyzik egy helyen a festek.)
-
Gaben92
őstag
válasz
Gaben92 #172632 üzenetére
Na nyomoztam kicsit a kinezett Lexus utan.
Amit eddig is tudtam az annyi volt, hogy Svedorszagbol hozta at egy koma nemreg mert ott jobban felszereltek vannak olcsobban. Viszont itt regisztralva van es lekerhetö az eredeti kulföldi rendszam. (LFY 518 volt par honappal ezelett meg)
- Nemreg kapta meg a Finn forgalmi engedelyt, 2 evre a szokasos egy helyett, tehat jo allapotban van.
- Itt az eredeti sved hirdetes ami szerint 124.900 korona volt az ara (~11800€)
-Oraallas valosnak nez ki, az itteni hirdetesben szereplö szervizkönyvbejegyzeseknel szereplö allas kb ugyanott van ahol a muszaki vizsan bejegyzettek.
- Eredetileg egy ceg vette, onnan kerult magankezbe (na most, hogy tenyleg ceges auto volt, vagy ceges hitelre lett veve (itt kb mindenhol van ilyen. Bank helyett a munkaado adja a kölcsönt, emiatt a ceg nevere kerul a kocsi a lizingidö alatt) az jo kerdes)
- Lexus honlapjan megprobaltam megkeresni (megvan a VIN), de azt irta "adjak meg rendes VIN-t". -
Doki16
addikt
válasz
Gaben92 #172577 üzenetére
Miért mi történt? Megtiltották teljes mértékben a töltést?
Az FL utáni Auris nem annyira gáz. Egy Executive felszereltségi szinten már sokat javított rajta a Toyota. Bőr-Alcantara, puha elemek mindenhol.
Persze a Lexus nyilván jobb belül anyagokban, ez nem is kérdés
Itthon olcsóbb a CT200h mint egy normális FL Auris
Amúgy teljesen Prius 3 a CT200h. Nyugodtan veheted. Az enyém 172k km után 3 évesen köszöni szépen nagyon jól van. Taxisok gond nélkül beleraknak évi 40-50k körül. A csoportban nem egy van akinek 400 körül futott autója van. 90000 kilométerenkénti váltóolajcsere, 15k km motoroloj és másra nem lesz gondod. Féket 150-200k km körül kell cserélni. Akksi modulos, javítható könnyedén. Jól szerelhető akár otthon is. 10 év hybrid gari van rá + assistance.
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Kérdezz bátran ha valami érdekel még
-
Gaben92
őstag
válasz
Gaben92 #172348 üzenetére
Bocsi, hogy így belekontárkodok a pályaautós beszélgetésbe, de közben hivatalosan is megerősítették, hogy felejtsem el a Plug-In Hybrid vonalat szóval a GTE-től könnyes búcsút vettem.
Ugye az Auris volt még képben, viszont annak a belterével nagyon nem vagyok jóban, aztán felmerült most bennem a Lexus CT 200h. Kívül, belül tetszenek, gondolom a benne lévő hybrid ugyanaz mint mondjuk az Aurisban. 16,4k €-ért már van bőrrel, tolatókamerával, navival stb., végig Lexus márkaszervizben szervizelve.
Mit gondoltok?
-
Doki16
addikt
válasz
Gaben92 #172368 üzenetére
2015 után van ráncfelvarott Auris. Annak kicsit átalakították a belsejét. Jól össze tudom hasonlítani, mert elötte egy B7 Passatom volt. Az megy ugyanolyan belül mint egy Golf. Nekem még ingerküszöbömön belül volt ez az FL Auris műszerfal meg belső dizájn és azért is választottam. Egyetlen egy dolog amin látszik a használata az a klíma panel egyik gombja. [link] Az egyik választó gombon az a pici króm csík egy kicsit levált már 1-2 millimétert. Ennyit tudok mondani róla 172e km után. Semmi más kopás vagy egyéb dolog nem látható.
De ez használt autónál olyan, hogy addig válogatsz amíg nem találsz egy jó példányt ami megfelel magadnak. Én nem bántam meg, hogy végül a 15-20 Auris után ezt vettem meg. Elautóztam pár tank benzint, de erre tudok örömmel visszanézni a parkolóba és nem azon agyalni, hogy mit cseréljek ki rajta
-
Doki16
addikt
válasz
Gaben92 #172365 üzenetére
Nem ismerem a GTE akkupakkjának felépítését. Hátha valaki tud majd mondani valamit.
Azt is kalkuláld azért bele, hogy az Auris a Golf alatt van minőségben hiába egy kategória. Meg a Toyota csak egy tipikus A-B kocsi, egyáltalán nem élményautó. 136 lóerő az összteljesítmény, de szívómotor. Míg a GTE egy igazi kis "hot hatch"
Viszont kétségtelenül megbízhatóbb mint a VW.
Jó kocsi az Ampera. Egy zászlóshajó, lényegében az első értelmes próbálkozás plugin fronton. És ahhoz képest jól sikerült.
Illetve hamarosan jön az új Corolla ami a 2.0-es hybrid motorral nagyon állat lesz
Minden földi jóval már tele lesz extrázva
-
ryger
aktív tag
válasz
Gaben92 #172353 üzenetére
A VW valtonal komplikaltabb dolgot nehezen tudok el kepzelni par perces video. Ha hosszu tavra tervezel akkor azert ezt sem art eszben tartani, ha javitasra kerulne a sor. De ez csak az en velemenyem!
-
Doki16
addikt
válasz
Gaben92 #172363 üzenetére
Gyanítom, hogy nagy akksi lehetett, de rá kell kérdezni. A kis 12 voltost nem nagyon kellene ennyire kiemelni
Nem szoktak ezek elromlani. Amperások arról számolnak be, hogy még 150-200k km környékén is 90% körül van az akkuk kapacitása. Toyota hybridek gond nélkül elmennek 300e km körül egy pakkal. De itt lehet cserélni cellát is, tehát a Toyota nem vészes ha tönkre is megy. Olcsóbb mint bármelyik másik dízel jóság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest