Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
emvy
félisten
válasz
szabonagyur #228552 üzenetére
Skodanal volt egy nyikorgas, iszonyat idegesített, három napot ült rajta a szervíz, amíg kiderült, hogy egy 5 milliméteres kavics szorult a rugóba, és az nyikorgott
-
emvy
félisten
Valaki ult mar Citroen C5X-ben?
elegge rakivantam, csak semmi ertelme most autot venni
-
emvy
félisten
válasz
lockdown90 #224965 üzenetére
Nincs, es nem is surgos az egesz, tenyleg arrol van szo, h keveset hasznaljuk. Ha megis ugy esik, h eladjuk, akkor vszeg vennek egy Model 3-at.
-
emvy
félisten
válasz
dellfanboy #224950 üzenetére
Konkrétan fullos Skoda Superb L&K, a 272 lovas benzinessel, 60k km-el. Kivéve 3D parkolókamera.
@bitpork: hát ja, gondolom
-
emvy
félisten
Emberek, valami hasznaltauto-eladasi trukkot erdemes tudni manapsag? Eszembe jutott, h esetleg eladom a Skodat (eleg lenne nekunk egy kicsi elektromos auto), mikre erdemes figyelni, h ne szivassanak meg valahogy? Alapvetoen nem celom, h kimaxoljam az eladasi arat, az lenne a lenyeg, h a vevo es en is elegedettek legyunk.
-
emvy
félisten
válasz
imyourfriend #216417 üzenetére
> Más néven úgy gondolom kell egy alap képesség, oda kell figyelnie az embernek a kuplungra váltóra gázra fékre, irányjelzőre és a fedélzeten lévő műszereket is tudni kell kezelni sőt tájékozódni is ez elvárható.
Szerintem az is elvarhato egyebkent, hogy gyujtasszoget allits.
> a cégnél ha a főnök odaadja az elegance felszereltségű manuál váltós bódét
hat nem kene olyat hasznalnia, eleg gaz ;DD
-
emvy
félisten
válasz
f4lcon #215736 üzenetére
Persze, de ugyanolyan 0-100 mellett valtohangolastol fuggoen mashogy megy a kocsi. Tehat a 2.0 TSI-s Tarraco pont olyan eros, mint a BMW 520, amit szinten probaltam, de a BMW jobban ment szerintem.
Pl. az en kocsim kb. ugyanolyan 0-100-at megy normal modban meg sport modban, mivel padlogaznal kb. ugyanugy reagal; viszont sportmodban egy elozest azonnal meg lehet kezdeni, komfort modban meg kicsit varni kell, amig osszeszedi magat.
Szoval nem azt mondom, h nem eros, hanem hogy nem tunt erosnek.
-
emvy
félisten
válasz
Big_Boss #215731 üzenetére
En nem fertem el az elso ulesen rendesen, nyilvan hely van, de valahogy semennyire nem volt kenyelmes. Mindenkepp erdemes probautazni, nekem a Tarraco meg a Stelvio volt a ket auto, amiben ugy ereztem magam, mint majom a koszorukovon
(En a 2.0 TSI + DSG-t probaltam, az meglepoen nem ment jol.)
Viszont nagyon szep.
-
emvy
félisten
válasz
molnarpeter #215660 üzenetére
Superb nagyon tágas, de négy személyes az ülések kialakítása.
-
emvy
félisten
válasz
gooool #215541 üzenetére
> Arra már nem is tudok mit mondani, hogy az adócsalást, mint olyat felhozzuk vádpontként épp ebben az országban.
En nem csalok adot, tehat nyugodtan felhozhatom.
> Nem a gyári TDP értéken megy, ha feszt. emelsz, ergo szégyengyalázat, mert több áramot vesz fel, ami környezetkárosító, hiszen azt a többletet meg kell valahol termelni.
A tobb aram fogyasztasa semmilyen torvenybe nem utkozik.
-
emvy
félisten
válasz
Vismajor01 #215531 üzenetére
?
-
emvy
félisten
válasz
Vismajor01 #215527 üzenetére
> Amíg az EU nem csinál semmit azügyben h kiszervezik a gyártást távolkeletre majd a kész cuccokat visszahajóztatják európába addig én is lefogom szarni, hogy mennyit pöfög az autóm.
Szokasos hozzaallas: marhasagokat beszelunk csak azert, h nekunk semmit ne kelljen csinalni.
> . Tekintve, hogy hong kong európába tartó hajóforgalmának széndioxid kibocsátása kb 10xese európa autóközlekedésének.
Valosag: az Europa-Kina kozotti aruforgalmat bonyolito hajok CO2 kibocsatasa toredeke Europa kozuti kozlekedesenek. (Kb. 10-ede, ha jol emlekszem.)
Szoval csak ket nagysagrendet tevedtel.
-
emvy
félisten
válasz
TrollBalint #214659 üzenetére
Egyebkent miert nem lehet most Superb IV-t venni?
-
emvy
félisten
Valaki nem tudja, hogy zart vegu lizing eseten hogy lehet eladni a ceges autot? Ha pl. marad 2M forint maradvanyertek, akkor konkretan ennyiert tovabbadhatja a ceg?
-
emvy
félisten
válasz
TrollBalint #212942 üzenetére
Winklernek van rola jo videoja
[link]
-
emvy
félisten
-
emvy
félisten
válasz
BigBlackDog #210880 üzenetére
A belso az mukodik, a kulsokkel van a gond. Megnezem azert.
-
emvy
félisten
válasz
macilaci78 #210875 üzenetére
En ilyesmikert eleg halas tudok lenni. Utolag nezve mashogy ertekelem a Superb-ben levo extrakat is.
Kis Superb-ertekeles majdnem 3 ev utan:
Ami mai szemmel mar nem vennek bele:
- DSG valtofules kormany: sose hasznalom (marmint a kormanyt igen, a valtofuleket nem), ha nagyon menni kell, akkor sport modba poccintem a valtot, es az eleg (~75e)
- nagyobb/teljesebb navi/infotainment -- eleg lett volna a par centivel kisebb kepernyo is (~400e?)Ami nagyon bejott:
- allofutes: erre az elado beszelt ra, mondvan, hogy utolag sokkal dragabb, es minden hideg teli reggelen aldom erte, amikor beulok a 20 fokos kocsiba (~350e)
- futott ules/kormany
- hifi
- memorias ules, sose vennek enelkul kozos hasznalatu autot
- panoramateto
- csomagtartoban a rengeteg szeparator, halo, mittudomen
- az extra jo ulesek: az L&K verzios ulesek szuperkenyelmesekAmivel kapcsolatban vegyesek az erzesek:
- szelloztetett ules: mukodik, de messze nem olyan hatekony, mint pl. ami a Dodge Chargerben volt, amit Kanadaban bereltem. Ott ezerrel jott a hatadra a levego, azt gondoltam, hogy ilyen lesz a Skodaban is, es nem ilyen jo
- sotetedos tukrok: a regi Citroen C5-omben hibatlanul mukodott, a Skodaban meg valahogy total osszevissza, sose akkor sotetul be, amikor kene
- 220V-os csatlakozo: hasznos, de neha nem birja el a 100 wattos laptoptoltot, pedig elvileg kene
- 280 loeros motor: jopofa, de azert ritkan hasznalom kies azert kajal rendesen, autopalyan tok jo, de amikor eldugozom a 2 km-re levo suliba reggel 35 perc alatt telen, akkor 15 liter
Egyebkent kivalo kocsi, tenyleg egy elmeny, hogy mekkora a beltere.
Utolag nezve nekem a Superb IV lenne a perfekt kocsi.
-
emvy
félisten
válasz
Bdanyy #210759 üzenetére
> Nálam leginkább az szokott probléma lenni, hogy a kormány alatt nem tudom hová tenni a lábam és ilyenkor extrán zavaró a középkonzol is.
TESTVER!
Nekem ez volt a bajom majdnem az osszes kocsival, amit kiprobaltam. Ezert vettem Superbet vegul, ott lehet terpeszteni a terdet.
Alfakat hagyd is, ha terdhely kell, akkor azok a legremenytelebbek.
-
emvy
félisten
válasz
macilaci78 #209043 üzenetére
Oh, de jo otlet!
-
emvy
félisten
válasz
rayoliviero #209035 üzenetére
Nem.
-
emvy
félisten
válasz
molnarpeter #207404 üzenetére
Pont igy tortent, amikor apam eladta a kocsijat
o meg kapott egy gyorshajtasi csekket is, 200+ kmh-rol. Elhajtotta oket a fenebe.
-
emvy
félisten
válasz
Luck Dragon #206441 üzenetére
Nem tudom, de sok ertelmuk nem volt a 204 lovas HDI mellett. En a ketto kozott vacillaltam, de nehezebb a V6-os dizel, konkretan lebeszeltek rola a Citroennel, amikor vettem.
-
emvy
félisten
válasz
Luck Dragon #206437 üzenetére
A mostani kocsim mindenben jobb, mint a C5-om volt, de valami miatt azt jobban szerettem
-
emvy
félisten
válasz
vzsryl #196638 üzenetére
Velemenyem szerint akkor kell venni egy gyartotol autot, amikor a leghangosabban szidjak a forumokon (foleg Kelet-Europaban)..
Miert? Mert amire a magyar forumokon megjelennek a tipushibakrol szolo hoborgesek, addigra mar az erintett modellek jopar eve kint vannak, a gyar elkezdett aggodni a reputacioja miatt, es kicsit osszekapta magat. Amire a balkani forumon elkezdik mondani, hogy 'fasza megbizhato', addigra mar a gyarto ellazult, es elkezdett sporolni a minosegellenorzesen.
Igy sikerult vennem a legnagyobb itthoni Citroen-utalat kozepette szuperhibatlan C5 III-at, valtozo geometrias turboval, stb.
-
emvy
félisten
válasz
gooool #195303 üzenetére
Nem irtal osszeget, szoval azok alapjan, hogy
> desanyámat szeretném meglepni egy jobban felszerelt, dinamikusabb autóval, a mostani 1,4-es 75 lovas, 206-os Peugeot-ja helyett, amiben az egyetlen extra a szervókormány.
A felhasználás napi munkába járás, 2*45 km, semmi dugó, 50-100 közötti tempózás, néhol nem túl jo minőségű úton.En egy Bentley Continental GT-t vennek, csak megerdemli anyukad!
-
emvy
félisten
válasz
yodamester10 #195049 üzenetére
Nem rossz az, ha így adják, esetleg lehet kérni +300 lovat 1.5-ert, vagy 1000-et 5 millaert
-
emvy
félisten
válasz
BigBlackDog #192857 üzenetére
Ezek kozul en Camryt vennek, ha a nyugodt utazás a fontos. Nem egy szep targy, de benne ulni tok jo.
-
emvy
félisten
válasz
runner 125 #192641 üzenetére
Foleg ha egy felhokarcolokra nezo tetoteraszon allsz vele
-
emvy
félisten
válasz
szabonagyur #192317 üzenetére
En utolag banom, hogy nem pirosban vettem a Superbet. Allatul nez ki ugy.
-
emvy
félisten
válasz
BigBlackDog #192141 üzenetére
IS kicsinek tűnt neki, ES még benne van a pakliban, de nem annyira tetszik.
-
emvy
félisten
Barátom keres magának céges autót. Kritériumok:
- lehessen rá hátra bringatartót rakni, vagy valahogy férjen el egy bicikli
- legalább 200 ló
- kényelmes 1 személynek, más nem fogja használni
- lehetőség szerint hybrid
- jó útfekvés, SUV kizárva20 milla a limit.
3as BMW, Audi A4 és Volvo V60 jutott eszébe, én még mondtam az Arteont javasoltam.. más ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Mini-ITX
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest