Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
BigBlackDog #229740 üzenetére
Nálunk is volt egy 2020as 1.8 CHR+AT+AWD, na az aztán gyenge kombó
-
szabonagyur
félisten
válasz
Eugene Roe #229714 üzenetére
Egy 4, egy 1 éves meg egy szeptemberben születő mellé egyértelműen kevés lett volna az Scross már.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Vismajor01 #229707 üzenetére
1 milla a lezúzással együtt?
-
szabonagyur
félisten
válasz
gordonfreemN #229536 üzenetére
Az bőven ár érte.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Tom1939 #229505 üzenetére
Nekem pl. VW vonalon a Golf8 R-line ülése egy kínzás volt, ami nálam volt pár napig G8 Style ergoactive ülése meg sokkal jobb volt, de a Formentorét sem szeretem.
Mindhez nézve eddig az Scrossé a legjobb.
Azt gyanítom, hogy Scross esetében maga az ülés lapja áll nekem jobb helyzetben, annál szinte párhuzamos a talajjal, háttámla meg közel derékszög (túlzás nyilván a háttámla).
Többi esetében az ülés úgymond egy lejtő szerű nekem, lejt a háttámla fele. Na most mivel nem vagyok égimeszelő sem 17X így a háttámlát sem döntöm vagy fektetem le, emiatt a hátam az üléssel egy nagyon hülye szöget zár be, a derekam beesik kb. És sehogy sem találom a jó pózt.
-
szabonagyur
félisten
válasz
TheProb #229455 üzenetére
Azert ha tenyleg akkora arannyal lenne minden szaraz DSG sz@r akkortenyleg tele lenne vele minden, es megsincs
Ennyi erovel lehet felni az olajostol mert ott is sokan nem csereltetij az olajat (anno autot kerestem tobb tulaj is mondta, hogy nem kell azt, szerviz mondta), de akar egy CVT vagy barmelyiknel.
-
szabonagyur
félisten
válasz
TheProb #229413 üzenetére
Mysuzuki app csak új modellekkel megy, a 2022-es Scrossnál jelent meg először, és csak az utániaknál, de ott sem mindnél egyből.
Az app amúgy sok mindenre nem jó, megmutatja hol parkolsz, ajtó nyitva maradt e, fogyasztást mutat meg ha szerviz esedékes küld értesítést.
-
szabonagyur
félisten
válasz
gordonfreemN #229205 üzenetére
Meg van 450ért is... ezért is mondtam, hogy a tied szebb példánynak tűnik, így középsáv.
-
szabonagyur
félisten
válasz
gordonfreemN #229201 üzenetére
5-700e korul valahol? Klima nem megy nagy negativ szerintem.
-
szabonagyur
félisten
válasz
ParmaBoy #229145 üzenetére
Így indít az oldal:
Szállj be és ki Budapesten és környékén a több mint 100 km2 méretű wigo zónában, és járj az országban bármerre, ahol csak szeretnél!
Tehát BP-n megint tök jó opció, de vidéken sajna a 3-5e km-hez is autót kell venni. Pedig nagyon élném ha lenne itt is.
-
szabonagyur
félisten
válasz
dellfanboy #229143 üzenetére
De ez nem igazán autómegosztó az én szembemben (nem egy MOL limo vagy hasonló).
Ez egy autó bérlés, ahol tudnod kell előre, hogy kell e autó vagy milyen kell.Pl itt Nyíregyházán a kínálat:
2004-es 206
2004 MeganeEzeket minimum 2 napra kell bérelni.
Meg utána van kb. 3 kibusz
Szóval nicns nagy lehetőség, és ez már megyeszékhely.
-
szabonagyur
félisten
-
szabonagyur
félisten
válasz
Eugene Roe #229062 üzenetére
Hybridhez ez nem jo, elvben ott nincs tuning meg.
Ez csak a korabbi K14C hybrid elotti.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Eugene Roe #229035 üzenetére
Tippre kint keres mivel mond roman hirdetes.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Eugene Roe #228996 üzenetére
2022es Scross (Rav4 kinezet) vs tavaly ami volt legujabb Xceed (neztem akkor minden felet is, Taigo, Tcross, Troc, Formentor, Sportage, Tucson, G8).
-
szabonagyur
félisten
válasz
Eugene Roe #228993 üzenetére
Azert nem papir mar. Csomagter nagyobb, egymas melle tettem oket taval amikor az is kalapban volt.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Eugene Roe #228987 üzenetére
Belul joval kisebb mondjuk, nekem bunkerszeru pedig 180 alatt vagyok.
Anyagminosegre sem vagyok meggyozodve hogy jobb pedig gold vagy platinum volt a felszereltseg amit neztunk.
-
-
szabonagyur
félisten
válasz
BigBlackDog #228975 üzenetére
Ujabbra minek cserelni a regit?
Uj kulso, hybridseg (nem ad hozza szerintem semmit) ami plusz, esetleg par extra felszereltseg ha abban nem volt meg.En ugy mondanam 10et nem er a 2018al szemben.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Peterzon94 #228676 üzenetére
Szia
1.4T foleg ha 50-50 a hasznalat.
-
szabonagyur
félisten
válasz
zgospel #228528 üzenetére
Elég szomorú, hogy ingatlan hirdetés kép nélkül megy... anno amikor kerestük kivettük a szűrésből a kép nélkülieket egyből.
Ha el akarja majd adni akkor fog érte fizetni, ez ilyen, ingyen semmi sincs.
#228527Neoteric: na igen hátha eltűnnek a minden 2 napban felrakom az autót, hogy nézettebb legyen, vagy akinek fent van ugyanaz az autó 3-4 hirdetésben és mégsem törlik.
-
szabonagyur
félisten
válasz
BigBlackDog #228522 üzenetére
Amikor autókat kerestem azért a kínálat a hahun volt a legnagyobb, azóta passz.
Alternatíva, csak mennyire ismert. Rakhatom fel jofogásra is az autót, ha a kutya nem nézi meg.
Hirdetek cuccokat több platformon is, de kb. vinteden mennek el max, pedig régen jofogáson is mentek. Ennyit erről minek van hírneve.
-
szabonagyur
félisten
válasz
tboldi #228520 üzenetére
Kérdés elbukik e. Szerintem sokan fognak erre játszani, hogy pár autóval kevesebb lesz, tehát szűkül a piac, ami kedvez azoknak akik kifizetik a díjat.
Meg ahogy fentebb is írták semmi sincs ingyen.
A Marketplace meg hááát azért erős reális alternatívának nevezni.
1-1 típus a specifikus témában azt mondom, hogy okés, könnyű eladni.
Nekem eszembe nem jutna a sok hülyével harcolni FB-n.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Eugene Roe #228396 üzenetére
O mondjuk UK, igy nezd..
-
szabonagyur
félisten
válasz
Eugene Roe #228324 üzenetére
Én ezt értem és látom. De a hype olyan mint a Jazznek volt egy időben vagy talán még van is. Rárak az amúgy is jó értéktartásra egy szinte már nem reális összeget.
3 éves 1.4T AT 8,5-9M körül megy 50e km körül.... A gondtalanság az egyik része a képletnek, de azért túlzott ez az árazás neki.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Eugene Roe #228319 üzenetére
Hogyne lenne túlárazva úgy, hogy van nekem is.
És ugye most már rendes automata sincs belőlük pl.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Eugene Roe #228229 üzenetére
A bőr sincs még akkor, de az nekem sosem a full része, mivel azt sokan vagy szeretik vagy nem.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Eugene Roe #228225 üzenetére
Ez már nagyrészt szubjektív, technika része érdekelt.
Amúgy fullos felszereltség szinte, csak az első radar ami nincs benne.
-
szabonagyur
félisten
válasz
molnarpeter #228219 üzenetére
Hát az elektronikai nyűgök az standard, mikor mi
Most úgyfest eszi az olajat is a motor, pár ezer km alatt 1 liter.
-
szabonagyur
félisten
-
szabonagyur
félisten
i30, 2018 1.4T-GDi, írjatok pár miért ne vegye meg ismerős
66e km, manuális váltós.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Eugene Roe #228211 üzenetére
Csak arra utaltam, hogy azért az 1.4T-hez képest egy vicc, ebből a szempontból is.
Az meg, hogy 10M körül adják az mégjobban.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Eugene Roe #228209 üzenetére
Az 1.5 hybrid 0-10 hivatalosan 12,7 sec, szerintem ez sokat elmond róla
-
szabonagyur
félisten
válasz
dellfanboy #228042 üzenetére
Mert annyi ado ramenne…
-
szabonagyur
félisten
válasz
Meszes11 #227789 üzenetére
Én értem, csak azért ez brutál sok futás lesz, még a heti 500al is nézve.
Mennyit fizet a cég? 50-60 Ft/km?
Én személy szerint lehet ebbe a dologba egy tényleg minimál pénzt raknék bele, legkisebb autó ami elmegy 5-6L fogyival aztán ha meguntad a munkát akkor sok km-el tovább adni.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Eugene Roe #227766 üzenetére
10-15M-ért azért ulólagos alvázvédelemmel szórakozni még mindig a vicc kategória, de igazából fele ennyiért is.
-
szabonagyur
félisten
Nem lett hozzányúlva a váltóhoz külön, indítókuplungot kell majd cserélni benne, egyszer, még csak remeg.
Hát ugye a forma meg ritkaság miatt amúgy alul vannak árazva (meg rokon elvitte egyből, 1,2M lett volna a max amit ki lehet hozni).
ui. 4 gumi kellett rá, hátsó fék csere, bal lengőkar csere, talán kipufogó is cserés lassan, meg most megy majd műszakira.
-
szabonagyur
félisten
válasz
NeoPampalini #227558 üzenetére
Csak sajna ez nem ökölszabály, hogy amit akkor vettek autót 400-ért az mind megy mai napig is gond nélkül.
-
szabonagyur
félisten
válasz
mate543 #227162 üzenetére
Az sem mindegy melyik Gen, meg milyen állapotot veszel.
Pl. Honda City 2007 CVT (JAzzhez eléggé hasonló), 8 év alatt ráköltöttem kb 1,3M-t benzint nem számítva.
Ebben, ami extrább lehet, hogy mivel CVT váltó drágább az olajcsere, de mellé meg első gazdás volt és 68e km-el hoztam el és 92e km ment bele 8 év alatt (utolsó 2-ben csak 2-2e), szóval tényleg csak alap dolgokat kellett rákölteni
A fenti összegben van 1 szett 4 évszakos, meg 1-1 szett téli-nyári, összesen olyan 300e Ft értékben.
-
szabonagyur
félisten
válasz
den89 #227042 üzenetére
Mondjuk sokaknál attól is függ, hogy a végén megveheti e mondjuk jó áron vagy sem.
Vagy, hogy az adott autó az egy kulcsos autó, vagy éppen privát használatra kapott autó, előbbit sajna nagyon sokan használják és tényleg nem foglalkoznak vele.
Nekem is van kollégám aki saját magának is lemossa a cégest mert a végén jó áron átveszi majd és tovább adja.
De van másik akinél az autó 0. percében be ült és padlógáz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Energiaital topic
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest