Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
en hasznaltam 1.5 tsi-t golfban, octaviaban, a q3-ban meg a 2.0 tdi van. utanajaras nelkul ezek kb hasonlo sulyu autok lehetnek, es en a tsi-t jobbnak gondolom. szoval ha ezzel a dizellel szerinted ok a kodiaq akkor az 1.5 tsivel is elegendo lesz neked. debazert ramennek en is a nagyobb benzinesre
-
-
válasz
jozefgucci1 #225996 üzenetére
en is erre mennek ra, nekem is 6 alatt kajalt vele az octavia es a golf is, 80%-ban palyan hasznalva. egy remek motor, nagyon kulturalt. jobban szerettem sokkal, mint a mostani tdi-t.
-
válasz
szőröscica #225937 üzenetére
en is igy vagyok sokmindennel
foleg ruhaval, csomo draga cuccot nem hordok mert feltem, hogy kesz vele valami. vagy beleizzadok (pedig sportcucc, mondjuk egy top-tier esokabat futashoz)
azoval ez normalis.
-
válasz
dellfanboy #225484 üzenetére
ma a igazán top formában vagy
-
válasz
szőröscica #225084 üzenetére
ezsembe jutott, erre írtam, hogy "tldr: mindenki gyoker csak en nem
" ez az igazán keleteurópai.
-
válasz
szőröscica #225080 üzenetére
engem aztán nem. csak ha elmúlik a szédülés a magas lovon, akkor eszedbe juthat, hogy te vagy a külvárosi használt alfás, aki feltartja az anyukát az m4-ben, hogy eljusson a ii. kerületből a westendbe
-
válasz
szőröscica #225077 üzenetére
ez olyan nagyon szep magyaros hozzaszolas lett
tldr: mindenki gyoker csak en nem
-
válasz
Tom1939 #223982 üzenetére
fogalmam sincs, ennyire nem értek hozzá. az én világomban egy plusz akksi a motorra tud rásegíteni, hogy mit csinálhat egy váltóval, azt nem tudom. esetlegesen a nagyobb nyomaték talán még nagyobb igénybevételt is jelent? passz.
szerk: rákerestem, de a működése még nem tiszta. de érdekes, hogy etsi esetében a 250 nm nyomatékmaximum elég széles tartoámyban áll rendelkezésre, 1500-3500 között, a 2.0 tdi-nél a 360 nm pedig csak 1600-2750 között.
-
válasz
Tom1939 #223972 üzenetére
szerintem is kicsit tul van ez aggodva itt a topikban. mas ha valaki 3-4 misiert keres autot meg mas, ha valaki beleul egy 0 km-es 1.5 tsi dsg-be szerintem. utobbi tonkre se nagyon fog menni a hasznalat ideje alatt, problema eseten valszeg garis, ha meg mar nem, akkor mas zsebeben turkalas nelkul is azt mondanam, hogy egy tizenx millios uj auto mellett belefer egy dsg javitas 6-8 ev mulva. en legalabbis biztosan kifizetnem inkabb azt, mint, hogy evekig hallgassam az otvar cvt-t egy egymillios kiadastol tartva.
-
válasz
ArthurShelby #223879 üzenetére
szijjjarto ur is megmondta, “csak kp”, szoval ezen mar nem csodalkozom
-
válasz
F-ECT$ #223395 üzenetére
ateca szinte biztos, hogy kicsi lesz. q3 méret, és én azért érzem nagyon a különbséget a q3 csomagtere és a korábbi golf8 kombi csomagtere között. szóval ha a golfot kihasználjátok, és ezen nem akartok változtatni, akkor szerintem az atecat le is húzhatod és a tiguant is. ez mind q3 méret.
octavia kombi? esetleg octavia scout? kicsit emelt is és megvan a csomagtartó mérete.
-
válasz
OPiiPO #222738 üzenetére
bele kell ülni. nyugodtan vehető bármelyik 1.5 tsi. szerintem a golf még mindig minőségibb, mint az octavia és nekem szebb is belülről. hangszigetelése is jobb. de az octaviahoz rendelehtő extra szigetelt ablak, azzal lehet megveri a golfot. én sose választanék octaviát golffal szemben
(o3-am volt 1.5 tsi manual, és 8-as golf 1.5 etsi automata).
-
válasz
lupakgabor #222728 üzenetére
az elso lepest megoldhatod ezen topik nagy tapasztalattal biro lakoi segitsegevel. keress visszak kicsit hogyan szoktak ezt kezdeni: raszant keret, felhasznalasi mod, minimalis elvarasok az auto fele (pl legyen/ne legyen automata), egyeb extra nyugok (ferjen el hatul harom gyerekules), stb. ezek alapjan mar iranyba tudnak itt allitani, biztos van olyan kedves forumozo aki segit neked nehany hasznaltauto linkkel. illetve tudnak ajanlani olyan szakit is aki elmegy veled megnezni vasarlas elott, es kiszurja ha valami nagy gebasz van.
olyanrol nem tudok aki ezt igy egyben kitalalja neked. illetve igen, ertekesitonek hivjak, tipikusan ujauto kereskedesekben fordul elo. ha semennyire sem akarsz belemaszni es viszonylag nagy ra a keret, akkor bemennek egy vw, skoda szalonba, elregelnem az igenyeim, es elhoznek egy ehhez legkozelebb allo keszletes autot.
-
válasz
bigrob #222601 üzenetére
ha egyébként rendben van a kocsi, és tudsz együtt élni a hiányosságaival, akkor why not? én biztos nem vennék autót manuális klímával meg olyan kormánnyal, mint ami nagypapám moszkvicsában volt. ez egy 18-as verda, ezek hogy nem fértek bele? anno a 2008-as kia ceedem tudta ezeket. nagyon fura setup
-
válasz
Tom1939 #222473 üzenetére
Dragabbak itt a kocsik, es normal kereskedesben alku sem igen van, az akciok transzparensek. szoval ha arra jatszik, hoy itt olcsobban megveszi, az egy hiu abrand. en 1000 eurt tudtam “alkudni”, de csak azert mert miutan elkuldtek a lizing ajanlatot csokkentettek ennyivel a kocsi arat 33k —> 32k.
-
válasz
szabonagyur #221957 üzenetére
van akit nem lehet megmenteni saját magától
-
válasz
Pfiucska #221600 üzenetére
nekem nincs ilyesmivel gondom, lehet azert mas a zajszigeteles az octaviaban meg a q3-ban. Onmagaban nem rossz, de az 1.5 tsihez kepest kulturalatlan. Kiveve a palyan, ott talan eppen nem forog 2000et sem 140 korul. ma megyek haza es megnezem
Nem tudom ebben van-e kulonbseg a 115 lovas es a 150 lovas valtozat kozott. nalad hogy alakul a fordulatszam?
-
válasz
tibbike01 #221589 üzenetére
+1. korabban manualis valtoval hasznaltam az 1.5 tsit O3-ban, aztan dsg-vel az etsit a golf 8-ban. most 2.0 tdi dsg van amit egyebkent nagyon szeretek, de kiugrott becsbe egy baratom meglatogatni, es kiprobalva az o uj octaviajat azert eszembe juttatta, hogy mennyire jo is ez a benzinmotor, es joval halkabb, kulturaltabb, mint az en dizelem. a fogyi meg azt hiszem ugyanannyi volt az octaviaban mint nekem a q3-ban. ha cseres lesz, akkor valazeg mar inkabb a benzinmotor fele hajlok majd, vagy a highland fele vegre😊
-
válasz
szabonagyur #221258 üzenetére
jah, ez amúgy egy szintén logikus opció lehet, hogy a kettőt eladva venni egy haramdik, jobb verdát az ingázáshoz.
-
válasz
tboldi #221251 üzenetére
szerintem mindent leirtal, igazabol nem tudom milyen valaszt varsz?
semmi logika nem szol a wagonr mellett, de te szeretnel megnyugtatast, hogy nem rossz dontes megtartani, vagy ha mar a ket legkozelebbi csaladtagja nem tudja meggyozni, akkor egy random forum random hsz-eivel akarsz apudra hatni?
ne agyaljatok rajta sokat, ha a suzukivalmakar jarni, jarjon azzal aztan kesz. felnott ember el tudja donteni mi a jo neki.
-
válasz
cappa72 #221052 üzenetére
szerintem ez mind mind nagy visszalepes az s-maxhoz
kepest, nekem nagyon fura a dontes. ertem, hogy a meretre nincs szukseg, de egy megbizhato kocsi es most egy ki tudja mikyen szoporollert vehetsz akar a nyakadba a cserevel.ezek a kocsik ekkora embereknek kicsik lesznek, inkabb a superb/passat/mondeokat kene nezegetni szerintem.
-
válasz
szőröscica #220616 üzenetére
ahogy a másik kollega írta a topikban, nekem az jön le, hogy a 23 előtti 2.0-ák városban olajevősebbek, a 23 utániak, mint az enyém is, meg pályán. idegesítő, de a valóságban annyira nem zavar, ha tényleg 10k km-enként kell rácsorgatnom fél litert, akkor belefér.
-
válasz
dellfanboy #220576 üzenetére
a visszaélések elkerülése. valaki lekérdezi jszp-ben és meglátja, hogy ez tényleg egy sötétkék golf. ne adj's isten vesz rá egy békés megyei matricát csak úgy kibaszásból
lehet gyenge a fantáziám, de nem tudom elképzelni, hogy lehetne a rendszámmal visszaélni. ennyi erővel napközben a forgalomban is takarja le az ember
-
válasz
zsoltip #220539 üzenetére
az elso 4 kopp ugyanaz a technologia, mas csomagolasban. azt vedd aminek a felszereltsege jobban fekszik. a volvo minden szempontbol kilog. benzines. suv, valoszinuleg ez a legkenyelmesebb de palyazni nem biztos, hogy jo. ugyanakkor ha palyaznal, akkor ezek a dizelmotorok valoszinuleg olajevosek lesznek, igy neha utan kell toltogetni. szoval ha ram hallgatsz azt veszed amelyik tetszik
-
-
válasz
tototos #220360 üzenetére
a heten pont egy rav4 taxi hozott haza a repterrol, ami mondjuk 20-25p autopalya. amennyire faszan nez ki kivulrol, belul annyira bantott engem minden. direkt figyeltem a kritikus reszeket: ecvt, zajszigeteles, belter. fajdalmasan szereny mindegyik, ennyi penzert. plusz a 3 honapos kocsit viheti vissza a csoka, mert beragadt a vezetoules, nem lehet allitani
nekem annyira van a sajat q3-amtol, meg altalaban a vagtol, mint mondjuk az en kocsim egy e-klassetol, vagy s6-os auditol. szoval… eleg messze. sosem adnek erte annyit amennyibe kerul.
-
válasz
imyourfriend #220300 üzenetére
én azon lepődök meg, hogy valaki meglepődik ezen
vagy az volt a gondolat, hogy minden kocsira egyedi programot találnak ki ott helyben 3 óra alatt?
-
válasz
den89 #220238 üzenetére
nem is kell. pont semmi közöd hozzá, hogy ki miért választ olyan autót amilyet. mert szereti, tetszik neki, megteheti, stb, stb. ha nem leszek rákényszerítve én sem fogok soha visszaülni földszintes autóba, mert százszor kényelmesebb a suv minden téren. ha esetleg kell a csomagtér, vagy a stabilabb futómű (nem fog), akkor majd elgondolkodom.
-
válasz
szőröscica #220147 üzenetére
szerintem nem jon ki ennyibol mar az sem
-
válasz
rbalint88 #218837 üzenetére
kis update
a csinálj amit akarsz végül az lett, hogy szó szerint az orra elől vitték el fél órával az egyik kinézett octaviát. így végül másnap elhozott egy 218d active tourert. nem tudom milyen idős pontosan. nz... a rendszám, manuális váltó, stb..
remélem szegény nem ült fel a szopórollerre. kis nehézség a szervizekkel, hogy nem beszél magyarul. meg igazából egy tízszer ennyibe kerülő kocsit is vehetett volna, de mégis inkább futja ezt a kockázatot. remélem jól sül el
-
válasz
szőröscica #219836 üzenetére
ezt en is nezegettem most a minuszokban. varosban ha indulok en inkabb sport modban hasznalom, porogjon kicsit jobban a motor es melegedjen be hamarabb. ez szerintem jobbat tesz neki, mint sima d-ben nyustolni. igy kb 4-6 km kozott jelenik meg a masodik csik a hutoviznel, es ilyenkor mar 50 fokos az olaj is. 2.0 tdi 150 lo.
-
-
válasz
BigBlackDog #219075 üzenetére
q3
en jobbnak erzem mindenben a golfnal, fogyazstas is ugyanez csak dizelbol. viszont azert regi tipus. reneznek a hwlyedben az uj tiguanra ha belefer a keretbe
-
válasz
rbalint88 #218837 üzenetére
igazad van, kezdem feladni, meg rájöttem, hogy nem is érdekel, csak az az áldott jó szívem, hogy ne üljön fel a szopórollerre... hogy még megkeserítse az életemet, ma kicsit körbeírta jobban a dolgot. amit szeretne: emelt kocsi, crossover, 2 év gari, 30k km alatt, led fényszóró, 6.5 milliót rászánva... nem tudom mit nem ért azon, hogy ilyet nem fog találni. hahun van 44 ilyen hirdetés, abból 10 törött...
- néhány seat arona 1.0 tsi manual. ez még talán a legokésabb, de egy nyomorult könyöktámasz nincs benne 6.5 millióért...
- pár renault captur, de az 1.0 tce motorral. ez ajánlott, nem ajánlott?
- pár opel crossland, 1.2 83 LE motor. ez a halálos puretech? vagy pedig van 1.2T 110 LE? esetleg ez a szar motor?
- pár suzuki sx4 s-cross, az 1.4 hybrid felszereltséggel, emlékeim szerint ez vállalható motor.én szívem szerint a crosslandet ajánlanám neki, ha van értelmes motor benne (még az oádék kéziféke ellenére is
), erről mit gondoltok az 1.2T-vel?
köszi
-
-
válasz
rbalint88 #218835 üzenetére
ja hát onnan indult a dolog, hogy 4.5 millióig keres az öreg dízel kombit. aztán elkezdte nekem linkelgetni az aronákat. szerintem igazából nem tudja elhelyezni a seat/vw modellpalettáján ezt a kocsit és csak képen látta, valszeg azt hiszi, hogy akkora, mint a q3. az tetszett neki élőben
a legfrisebb agymenése: [link] nincs igazából erőm foglalkozni vele, de nem szeretném ha valami szopóágra kerülne.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest