- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
aminat
tag
Ez a hangalapú keresés hogyan működik? A keresőben ha rábökök a mikrofonra akkor nekem a google play jön be állandóan és azt írja, hogy nincs találat.
-
aminat
tag
válasz
darvinya #48875 üzenetére
Ezeket próbáltam úgyhogy egyenlőre én ezt feladom. Annyira nem létszükség csak most két napig nem volt a gépen internet szolgáltatói hiba miatt és ilyenkor jól jönne a telefonos segítség. Majd holnap megpróbálom a fiam gépén hátha az nem ilyen makacs. Köszi a segítséget!
-
aminat
tag
válasz
atillaahun #48873 üzenetére
Van driver telepítve mert a droid belsejébe is bele tudok nézni ha nagyon akarok.
-
aminat
tag
válasz
atillaahun #48871 üzenetére
Amennyiben a megosztás nincs bepipálva úgy rendesen kezeli a gép a telefont nem csak kábelen de bluetooth-on is.
-
aminat
tag
válasz
darvinya #48867 üzenetére
XP SP3, .NET keretrendszer 4.0 van fent.
A hálózatok közt nem szerepel. Annyi történik, hogy mikor rádugom a gépre az USB kábelt akkor megjelenik az eszköz kis ikonja az értesítési területen /jobbra lent az óra mellett/.
Mikor a telefonon bepipálom a megosztást akkor ez a kis ikon eltűnik. -
aminat
tag
válasz
atillaahun #48859 üzenetére
Az USB-s megosztás az, hogy működik? A PC-n én sehogy sem tudom beállítani.
-
aminat
tag
Egy olyan óra alkalmazást keresek amelyben az ébresztőn kívül van stopper és időzítő is és a tapasztalatok szerint megbízhatóan működik. Előre is köszönöm!
-
aminat
tag
Egy olyan óra alkalmazást keresek amelyben az ébresztőn kívül van stopper és időzítő is és a tapasztalatok szerint megbízhatóan működik. Előre is köszönöm!
-
aminat
tag
A GPSTracker Lite-ot [link] használtam és eddig az adatokat simán feltöltötte a Google Maps-ra de mostanában mindig hibaüzenetet ír ki és nem tölt fel. A telefonon mutatja térképen is a megtett utat de a netre nem tölti fel. Mi lehet ennek az oka és főleg, hogy lehet ezt orvosolni?
-
aminat
tag
Az exDialer alkalmazásban nem lehet azt beállítani, hogy a híváslistában ne összesítse az egy számhoz tartozó adatokat? Pl. egy számról van egy nem fogadott hívás és később visszahívom akkor már csak akkor látom a nem fogadott hívást a listában ha rábökök a számra. A gyáriban be lehet állítani, hogy külön-külön mutassa az összes eseményt.
-
aminat
tag
Az Alarm Clock Xtreme-ben. hogy lehet azt beállítani, hogy egy idő után magától kikapcsoljon az ébresztő hang? Pl. ha ottfelejtem az éjjeli szekrényen akkor nem zörögjön egész nap.
-
aminat
tag
A képernyőt mivel lehet lezárni az off gombon kívül. Van erre valamilyen alkalmazás?
-
aminat
tag
Ilyen alapon számológép sem kell mert egy átlagfogyasztást még fejben is ki tudok számolni de úgy gondolom, hogy mióta elterjedt a számítógép használat azóta az emberek azt gondolják, hogy csinálnak különböző alkalmazásokat ami helyettük számol, tárol adatokat.
Pl. beírom, hogy mikor, mennyit, mennyiért, km állás aztán legközelebb megint stb..stb. Aztán csak gondolok egyet egy bizonyos időszakra rákerestetek és ez az app kiírja, hogy ebben az időszakban hány km-et mentem, mennyi benzinnel, mennyi pénzért esetleg mennyi volt az átlagfogyasztása az autónak illetve mennyi volt az egy km eső költség. -
aminat
tag
Egy üzemanyag költség, km számoló alkalmazást keresek ami magyarul is tud. Előre is köszi!
-
aminat
tag
Van-e olyan alkalmazás amely rögzíti, hogy merre járok és később vissza tudom nézni pl. a google maps-on? És rögzíti az időt is. Arra gondolok, hogy a térképen megjelölt ponton kiírja, hogy mely időben jártam ott. A saját útvonalam alkalmazás nagyon jó de később az időpontok nem visszakereshetőek.
-
aminat
tag
válasz
atillaahun #41886 üzenetére
Sima, Foci EB 2012. Nem játék.
-
aminat
tag
Ezt az apk-t nem tudná valaki feltenni nekem mert közvetlenül nem lehet letölteni, nem kompatibilis. [link]
-
aminat
tag
Ki van jelölve, hogy címkék mutatása de semmi. Most megnyitottam egy mappát és abban látszanak a felíratok de csak félbe. Ezt megoldottam, megváltoztattam a méretet.
A mappán belül látszik a felírat amint kiteszem a főképernyőre akkor eltűnik ha visszateszem az ikont akkor megint megjelenik. -
aminat
tag
Frissült a Go Launcher és erre eltűnt az összes ikon alól a felirat és nem tudom visszaállítani.
Az appoknál még nem is volna túl nagy baj mert az ikon alapján felismerem de a kirakott névjegyeket már nem tudom megkülönböztetni. Mit lehet ezzel kezdeni? Előre is köszönöm a segítséget! -
aminat
tag
válasz
Probert75 #38656 üzenetére
Ezt a rést vágom csak azt nem tudtam, hogy kell azt beállítani hogy ne kérdezze meg minden egyes programnál, hogy telepítem-e vagy sem? Egyszer már valahogy beállítottam de elfelejtettem. Mondjuk ha el van mentve 50 programod akkor 50 X kell a telepítésre bökni és 50 x a készre.
-
aminat
tag
Üdv! A Titanium Backup-ban hogyan lehet azt beállítani, hogy mikor újratelepítés után rakja a mentett programokat vissza akkor ne keljen egyenként rányomogatni, hogy telepítés és utána, hogy kész hanem ugyanúgy mint a rendszerbeállításokat folyamatosan rakja vissza a kijelölt appokat?
-
aminat
tag
A Handcent SMS-ben ha jól emlékszem akkor volt valahol a menüben egy beállítások mentése visszaállítása. Ezt a pontot most sehogy sem lelem. Ez nincs is vagy nem jól emlékszem?
-
aminat
tag
Az asztali opera böngésző könyvjelzőit, hogy lehet az opera minibe importálni?
-
aminat
tag
Itt vannak nagy guruk hátha valakit érdekel: [link]
-
aminat
tag
Melyik a legjobb hívásszűrő-blokkoló program?
-
aminat
tag
Létezik olyan program amelyben időzíthető, hogy a telefonom csak akkor használja a 3g-t amikor szinkronizál egy program? Pl. beállítom, hogy a gmail fél óránként szinkronizáljon akkor arra az időre 3g-t engedi majd lekapcsolja.
-
aminat
tag
Nincs valakinek egy olyan Toucpal billentyűzet ami tud magyarul és húzásra lehet változtatni a billentyűzet elrendezését?
-
aminat
tag
Mi lehet annak az oka, hogy ha a számítógépen nyitom meg a marketet és onnan próbálom elindítani a telepítést akkor ezt írja "choose another device on which to install"? Ha a telefonból indítom akkor települ.
-
aminat
tag
Azt meg tudná valaki mondani, hogy a Handcent SMS programba kapott SMS-t hogyan lehet továbbküldeni egy másik számra?
-
aminat
tag
Tud valaki olyan programot amellyel a névjegyekhez tartozó telefonszámokat lehetne nagyítani? Olyat már találtam amiben a névjegyek betűméretét lehetett állítani még a hívás időpontjának méretét is de olyat még nem találtam ami a hozzá tartozó hívószám méretét engedte volna nagyítani.
-
aminat
tag
Tud valaki olyan programot amellyel a névjegyekhez tartozó telefonszámokat lehetne nagyítani?
-
aminat
tag
Feltelepítettem a RocketDial programot. Kipróbáltam és most nem tudom leszedni sem az alkalmazáskezelővel sem az Easy Uninstaller programmal. Hogy lehet ezt lekényszeríteni?
-
aminat
tag
Sziasztok! Tud valaki olyan programot amellyel a névjegyhez tartozó számot lehet nagyítani?
-
aminat
tag
Sziasztok!
Már több névjegykezelő alkalmazást kipróbáltam. Legutóbb a RocketDial-t. Ebben aztán tényleg mindent be lehet állítani de ami nekem nem sikerül az a névjegyhez tartozó szám nagyítása vagy vastagítása. A névjegy betűit lehet nagyítani de a számok nem nőnek. Ezt be lehet állítani és csak én nem találom vagy van olyan program amiben a számokat láthatóbbá lehet tenni?
Előre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- BestBuy topik
- RAM topik
- Robot fűnyírók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest