Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
GrandeP #46719 üzenetére
Ugye ez most nem komoly? Ha csak ennyivel tudod indokolni, konkrétumok és tények nélkül, akkor ez nem több mint egy szánalmas hitelrontás. Nekem több, mint 20 éve van náluk a számlám, és eddig semmiféle hátrányt nem szenvedtem ettől. A havi díja 500Ft, amiért egy webkártyaszámlát, és virtuális MC kártyát kapok. Utalás, inkasszó havi 2 kp felvét - amit az utóbbi 10 évben talán max. 5x vettem igénybe - szintén ingyenes. Nem reklámnak szánom ezt a hsz-t, csupán szerettem volna a negatív véleménnyel szembe egy ellenpéldát állítani.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
GrandeP #46647 üzenetére
Nem vágom, hogy lehet beállítani. A gyári ébresztőn ott van, hogy ismétlés, és hétfőtől vasárnapig lehet pipálgatni. Nekem viszont az kellene, hogy most vasárnap, utána jövő hét csütörtökön, eddig jó is, aztán az azt követő héten hétfőn és pénteken, utána kedden és szombaton. Ezzel a gyári ébresztővel minden 2. alkalom után át kell tennem a pipákat, ráadásul nem is mind1, hogy mikor, mert pénteken még nem kapcsolhatom be a jövő hét szombatit, mert akkor most szombaton is keltene.
Android 2-ről van szó, ha ez számít. -
tomy86
addikt
-
barnam_
nagyúr
válasz
GrandeP #39873 üzenetére
Volume+
Van fizetős változata is, az frissebb.(#39875) suti_88: erős jelszó kell a google fiókhoz, és nincs gond. Plusz a Play app-ban állíts be jelszót a vásárláshoz... így elkerülhető hogy a gyerek/haver megvegyen mindenféle vackot
Ha nincs társ számla, akkor külön kell nyitni (+ kártya hozzá), de az se jó, mert annak külön díja van, valamint a számlák közti utalás is pénzbe kerül.
-
RBJ
addikt
-
Probert75
addikt
válasz
GrandeP #38446 üzenetére
Én sem kezdem el keresni neked, de nincs hivatalosan. A riGO egyik képviselőjével készült interjúban cáfolta a megjelenést. A spica valóban úgy jött ki és azok portolt változatait tudod elérni, ami warez. Szóval hagyjuk ezt a témát, mert nincs hivatalos és még véletlen megütjük a bokánk.
-
Balinov
titán
válasz
GrandeP #38446 üzenetére
ize, nem akarok beleokoskodni, de nem olyan reg epp arrol volt szo, hogy az Igo csak adott keszulekekre, keszulekgyarto altal eloretelepitve erheto el, minden masra warez. Sot, meg egy interjut is linkeltek az IGO fejlesztojevel, aki azt nyilatkozta, kozeljovoben nem tervezik Android Play-on keresztul az ertekesitest
-
S_xperia_S
aktív tag
válasz
GrandeP #38318 üzenetére
A kérdés értelmes volt, ti nem értettétek meg.
A szubtéren keresztül, igen!
Egyébként pontosítottam, h még érthetőbb legyen, ennél egyszerűbben és érthetőbben nem lehet megkérdezni.
Még egy próbálkozás: lehet-e wifivel kétoldalú, a BT-hoz hasonló fájlmegosztást csinálni, amihez nem kell semmi más, csak a pc és a mobil.
Részemről ennyi, vszinű nincs rá megoldás.
-
S_xperia_S
aktív tag
válasz
GrandeP #38310 üzenetére
a kérdés az volt, h hálózat nélkül mint az internetmegosztás, azaz CSAK a mobil és a pc vesz részt benne, azaz nem kell hozzá pl otthoni hálózat
én nem fogalmaztam egyértelműen
persze vszinu nem lehet, csak megkérdeztem, hátha...
amúgy ahhoz amit írtál, teljesen felesleges külső progi, tudja a telefonom is
-
válasz
GrandeP #37788 üzenetére
Valóban először én is csodálkoztam, hogy milyen primitív az android háttér beállítás tekintetén, de már elfogadtam.
Hunfatal már leírta a megoldást, mért nem úgy csinálod? Képszerkesztő programmal lehet legkönnyebben megoldani. Egy nagyobb felbontású képből vágj ki pl. 640X480 pixelű képet, majd egy kicsit javítgasd igény szerint, majd mehet a dolgára.
Kis felbontású képpel ne is próbálkozz életlen lesz!RBJ
Sajnos az informatika ilyen irányt vett, mindent és mindenkit lehet kontrollálni, de ha félsz, ami jogos, akkor marad a postagalamb.
-
-
darvinya
titán
válasz
GrandeP #37749 üzenetére
Nem.
Az alapot megcsinálom a gépen és csak az adatokat rakom bele folyamatosan.
Egy tucat adat miatt kapcsoljam be naponta a gépet?(#37750) atillaahun
De tud csoportost mert alapból kezeli a Google Docs-ot.Amúgy meg mindegyik PC-s tud csoportosat kezelni.
OpenOffice, MS Office, stb… -
TRob1
veterán
válasz
GrandeP #37716 üzenetére
Vazz, te nem érted amit mondok: Ha lett volna szinkronizálva gmail accal, ilyen NEM TÖRTÉNIK MEG!
De mondok jobbat: Ha simán lementetted volna vcf-be a kontaktjaidat mindenféle májbekáp nélkül, AKKOR SEM TÖRTÉNIK ILYEN MEG!
Mert mind2 esetben megvannak a kontaktjaid telefonszámokkal !!! Éééteeed Maaargit?
(#37721) GrandeP:
Na állj! Mi az hogy névjegyzék, meg mi az hogy telefonkönyv? Mert nekem ugyanazt jelenti a kettő.(#37723) GrandeP :
Így jár aki nem beszél értelmesen (mybackup, html...) Erre most a 15. hsz-nél mondod csak hogy volt szinkron és vcf is... -
(jan)
őstag
-
darvinya
titán
-
vlevi
nagyúr
válasz
GrandeP #36982 üzenetére
Nem ismerem, csak rákerestem a google-ben az android track log kifejezésre, és ez jött ki : My Tracks for Android
-
dokee78
félisten
válasz
GrandeP #36967 üzenetére
Én ezt használom,pedig megvan az Endomondo fizetős verziója is.
Sports Tracker
-
punky10
addikt
válasz
GrandeP #36949 üzenetére
Elixir2.Az egyik legjobban konfigurálhato widget progi,ráadásul magyar.2 fö részböl áll,hogy ami nem fontos,az mehessen a kártyára is,plussz lehet kiegészitöket leszedni hozzá.Bármekkora lehet a mérete(az 1x1-töl a 7x7-ig)és már ikonpackokat is lehet tölteni hozzá.Szerintem a legjobb...
-
F-ECT$
titán
válasz
GrandeP #36816 üzenetére
A legegyszerűbb ha tudsz mérni legalább 8-10 órán keresztül:
1. bekapcsolt wifi, úgy hogy nincs jel a közelben
2. kikapcsolt wifi, úgy hogy nincs jel a közelbenHa lehet, akkor egyéb paraméter ne nagyon változzon. (Függ a telefontól, a telepített appoktól és a romtól is, hogy mennyit fogyaszt.)
-
TRob1
veterán
válasz
GrandeP #36816 üzenetére
Egy állandóan futó app biztos hogy fogyaszt... persze a wifi is... de mint a képek is mutatják, sztem felesleges ilyen appokkal játszadozni. Igaz, vannak akik mást állítanak erről (de mindig van mindennek ellenzője és pártolója is, ugyebár
)
A gps csak akkor fogyaszt, ha használja is vmi app (mióta megvettem a telefont tavaly januárban, nem volt még kikapcsolva "kézileg" a gps
) Úgyhogy nyugodtan meg lehet a képernyő helyet spórolni az ilyen gps ki/be ikonokkal/widgetekkel.
-
TRob1
veterán
válasz
GrandeP #36813 üzenetére
Azzal kíméled az akksit, ha vmi figyelő app folyamatosan fut és fogyaszt?
Logikus (az ilyen és hasonló logikákról szól a 21. század. Lásd pl. a most aktuális Instagram nevű csodaappot: xar felbontás, semmit nem érő 1:1-es képarány, az esetek többségében túleffektezett, valótlan kép a világunkról, ellenben kaphatsz jó sok lájkot rájuk.
).
Nézd meg mondjuk ezeket a képeket az akksiról (katt rájuk hogy lásd nagyban). És nem volt akksikímélő, folyamatosan futó figyelő app.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
GrandeP #36811 üzenetére
Én nem tudom neked milyen telefonod van és milyen Android verzió van rajta, de nekem a wifi nem fogyaszt (vagy legalábbis nagyon minimálisat), ha nincs kapcsolatban.
Ha az aksi kímélés a cél, akkor érdemes elgondolkodni, hogy mi fogyaszt többet, egy háttérben futó program (ami akkor is fogyaszt, ha kapcsolódva vagy), vagy az inaktív wifi.
Esetleg ki is mérheted BMW-el. -
TRob1
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gran Turismo
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Revolut
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Újszerű Meta Quest 3 (128gb), 1 év garanciával +kiegészítőkkel
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- MSI CYBORG 15 A13V
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged