- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
pakics
csendes tag
Hali!
Hogy tudok a gyári rendszerről teljes mentés csinálni? Nem akarok beletúrni semmibe míg nem csinálok egy mentést. Próbáltam titanium backupal, de ahhor root jog kell. Root jogra, hogy tudok váltani? Tudnátok segíteni?
Köszi:
Pakics -
pakics
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Van egy kínai androidos mobilom. Megy rajta a market, de sajnos nem nagyon értem
. Próbáltam feltenni egy új marketet ami angol. Az indításnál kiírja, hogy be kell állítani egy fiókat. Nem is lenne ezzel gáz, de egyszerűen nem tudok hozzáadni google fiókot. Nem is dobja fel mint lehetőséget.
Külföldi oldalakon azt mondják telepítenem kell a Google Apps Package-t. Nem tudjaátok ezt, hogy kell. Mert ez nem csak egy apk alkalmazás, hanem ha jól érzem ezzel módosítom a rendszer filokat is.
Mit tudtok erről?
Esetleg van megoldás ezt kikerülni, mert nem akarom egyből elcseszni a telót.
Bocsi kezdő vagyok androidba.
Pakics
Aktív témák
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest