- Macrodroid
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
IkszIpszilon
aktív tag
MSNhez mit ajánlotok?MSNTalk nem mutatja onlinenak az online connectokat a messenger with you pedig mutatja minden ezer éve törölt connectjeim ...Hi Messenger pedig nem csinálja amit mondok neki...nem nevez át,nem töröl... van vmi ami működik?Csak MSNre kéne.
-
IkszIpszilon
aktív tag
AZ MXPlayer kezeli az srt fájlokat?
-
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
engine88 #27948 üzenetére
Szerintem ezek a legjobbak(nekem legalábbis):
-Angry Birds mind3
-Backup Conacts(.csvbe menti le a névjegyeket be lehet Google szinkronizálni)
-Barcode scanner(bár erre asszem van jobb app is)
.Kétkerék(ha sokat biciklizel hasznos tud elnni magyar fejlesztésű egész jó kis progi)
-Math workout
-Memory Trainer
-Trafffic Jam
(Nem hagyják ellustulni az agyat a Fruit Ninjához és Angry Birdshöz képest.)
-Raging Thunder és Raging Thunder 2
-3G Watchdog
-Astro(fájlkezelő)
-Names(névnap progi)
-Phonalyzr(hívásidő és sms számláló;elég részletes)
-Unified Remote(távirányító)
--Google Translate
-Navigon(teljes értékű navis progi)
-UEFA(focirajongókank)
Jókat hallottam még a Viber nevű progiról és nemsoká tesztelem a Sports Tackert.Droid runnerrel is jó tapaszatalataim voltak a telefonváltás előtt.QuickPic is jó kis progi.És az MXPlayer is kiválóan működik.Valamint ha nincs előretelepített irodai alkalmazás akkor a Polaris Office jó megoldás rá. -
IkszIpszilon
aktív tag
Droidrunner programmal kapcsolatban kérdezném,hogy aki Sensationon használja tapasztalja e a GPSjel szakadozását,-ami által a program ugyebár használhatatlanná válik-?A műhold a mobilnet és a wifi is engedélyezve van és mégis eldobája a jelet a Legenden nem volt ilyen baj. Ötlet,javaslat,hogy mi okozza a problémát és mi lehet a megoldás?A progit letölröltem;újra raktam apkból és nem oldotta meg a problémát. Szedjem le újra a marketról? vagy van esetleg más progi ami tudja ugyanezt és műxik Sensationon?
-
IkszIpszilon
aktív tag
Vagy az is lehet,hogy vannak akiknek a rootolás nem szükséges,mert így is megkapnak mindent ami fontos számukra.Az ideiglenes root az érdekes lehet,de időközben a Legend behalni látszik;már nem nagyon akar bekapcsolni se.(elázott és ezért lett a Sensation).Én sem magamtól féltem a telefont,hanem ha más kezébe kerül és nem csak user hanem system administrator jogai vannak akkor estleg ő "csinál téglát" 400euroból
és a Legend elvesztése után nem hiányzik egy újabb sokk!
-
IkszIpszilon
aktív tag
Köszi.
Root nélküli megoldás ezek szerint nem létezik a problémára?Az se számít,hogy 2 HTCről van szó?
Igen tudom,de igazán most az egyszer ehhez lenne rá szükségem a többi dolgot a Legenden is megoldottam root nélkül az elmúlt másfél évben.nem óckodom tőle,de azért nem is szívesen kezdeném buherálni az új telót,ha mér ilyen drága volt,nehogy elb....ak vmit. -
IkszIpszilon
aktív tag
Üdv!
Azt szeretném kérdezni,hogy milyen alkalmazással tudom átmenteni HTC Legendemről úgy a játékokat,hogy megmaradjanak a játékon belüli haladásaim(pl Angry Birds 1000+ pálya,majdem mind 3 csillagos ).
Arra van mód,hogy apk fájlból feltett alkalmazások láthatóvá váljanak a Market számára?
Dell XPS L501x típusú laptopom képes megosztani a vezetékes netet wifin ez eddig a Lengeddel gond nélkül működött is,viszont a Sensation azonnal lefagyasztja ahogy adatforgalmat generálna;csatlakozni csatlakozik a hálozatra,viszont,ahogy adatforgalom lenne lefagy a gép és újra kell indítani. Arra gondolok-lehet hülyeség-,hogy a Sensation képes DLNAra a Legend pedig nem volt és ez zavarhat be esetleg vhogy. a wifi adatkapcsolatba?Mi lehet a probléma és mi rá a megoldás?
Köszönöm szépen előre is a segítségeteket! -
IkszIpszilon
aktív tag
Készült már olyan felmérés,hogy egy átlagos júzer hány alkalmazást tölt le a telefonjára?Nálam 30körül mozog a telepített alkalmazások listája.
-
IkszIpszilon
aktív tag
Az én kérdésem inkább hardveres jellegű,de nem találtam neki jobb topicot.Jelenleg mely androidos mobilok NFC képesek?(Nexus Sről tudok eddig csak)
-
IkszIpszilon
aktív tag
Viber nevű progival vannak gyakorlati tapasztalati a programmal kapcsolatban?Érdekelne a hívások a hangminősége és az, hogy mekkora adatforgalmat generál a cucc.Előre is kösz,ha vki. megosztja a tapasztalait;szerintem sokan sokat spórolhatnánk ezzel,ha tényleg jól működik.
-
IkszIpszilon
aktív tag
Ma eddig háromszor töltöttem le az angry birds seasons legújabb húsvéti részét(nem kevés idő itt kb 30kb per seccel a 18mega ...) és mind3 alkalommal az installing... után a "Package file is invalid" hibaüzenet fogadott a játék helyett
Ez mi?
-
IkszIpszilon
aktív tag
Angry Birdsben hogyan lehet azt az aranytojást megszerezni amiben egy rakéta van?S mit kell tenni a második oldalon feljebb jobbra található pályán,hogy megkapjam rá a csillagot?Az összes páya és az összes tojás megvan már.Minden pálya 3 csillagos.De erre még nem jöttem rá.Fontos lenne.
Előre is köszi. -
IkszIpszilon
aktív tag
3G watchdogban hol lehet átállítani a nyelvet?
-
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
Killing #4998 üzenetére
Az alap sztori az,hogy a malacok ellopják a madarak tojásait akik ezen bediliznek és meg akarják nyúvasztani a cocákat.Mindezt úgy teszik,hogy egy csúzliból tudod őket kilőni.Több féle madártípus létezik.rengeteg pályával.
ha vizuális típus lennél -
IkszIpszilon
aktív tag
Mighty Eagle
Androidra van ilyen? -
IkszIpszilon
aktív tag
Van mód a kijelző képének teljes képernyőn történő megjelenítésére szgépen. ;htc lengend(2.1) és windows 7 esetén?
ez esetben működőképes marad a giroszkóp? -
IkszIpszilon
aktív tag
Megosztaná velem vki a raging thunder full verzió(az összes pálya játszható) apk-ját?
-
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
IkszIpszilon #3316 üzenetére
HTC válaszolt:The default action is set by contact, as for some contacts you may call more often and others you may text more often. You can select the default action by selecting a contact profile, pressing Menu > More > Set Widget Action. There you have a choice from Dial, SMS and View Profile.
-
IkszIpszilon
aktív tag
HTC Legenden botlottam az alábbi problémába:
Ha a people widgetet kirakom és egyszer megadtam default actiont azt hogy lehet módosítani? -
IkszIpszilon
aktív tag
DroidRunner bevált nálam
.Köszi a többi tippet
-
IkszIpszilon
aktív tag
DroidRunner
Ezt használja vki.?Működik gyalog is vagy kell egy minimális sebesség,hogy működjön? -
IkszIpszilon
aktív tag
Olyan programra lenne szükségem amely méri a megtett távolságot(pl. kutyaséta hossza);NDriveban csak én találom ezt az opciót?Az 5800alapból tudta;HTC Legendre cseréltem és nem akarok elbúcsúzni ettől a jól megszokott előnytől.
-
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
Tesztelo.hu #2891 üzenetére
Próbáld ki.
-
IkszIpszilon
aktív tag
NDriveba mit kell beállítani hogy találjon GPS jelet?(a telefonon bekapcsoltam a GPSt)
-
IkszIpszilon
aktív tag
NDrive Hungary
Hol tudom ezt megvenni(bolt)? -
IkszIpszilon
aktív tag
Mit kell beállítani, hogy a telefonkönyv kontaktjai felkerüljenek a gmail címlistába szinkronizáláskor?
-
IkszIpszilon
aktív tag
Easy Filter
Ezt találtam hosszas keresgélés és legalább tíz alaklmazás kipróbálása után.Itt van lehetőség az általam kívánt beállításokra.
Hinky
ebben nem lehetett beállítani, hogy csak a telefonkönyvben lévők csengjenek ki.
91 Panda Firewall
Ez nagyon jó lenne, ha működne elvileg megmutatná azt is honnan hívnak(térképen)
Vki nem használja?ha az only conacts opciót választom, akkor pont fordítva csinálja és csak azok nem hívhatnak akik a telefonkönyvbe vannak,vagy vmit. ennyire elrontottam?!be lehet ezt úgy állítani, hogy azt csinálja amit szeretnék?tetszik benne hogy kiválasztható az elutasítás módja is ...
DroidBlock egyszerűen úgyanúgy kicsengtek a hívások és csak aztán szakította meg és itt sincs mód kiválasztani hogy "only conacts" ... -
IkszIpszilon
aktív tag
-
IkszIpszilon
aktív tag
Tud vki olyan hívásszűrő programot amiben be lehet állítani, hogy senki ne csengjen ki aki nincs benne a telefonkönyvben(ideértve a szám nélkül hívókat is)?Már kipróbáltam a DroidBlock neveztűt vmi Hinky nevűt és még kitudja hányat,de egyikbe se tudom ezt összehozni.Fontos szempont, hogy semmi hangot ne adjon,pont ez a lényege annak hogy megszűröm a hívásokat, hogy nem kell foglalkoznom az ismeretlen és kontaktlistán kívüli egyedekkel.Symbianon olyan jó volt Best Balcklist nevű progi...
-
IkszIpszilon
aktív tag
brothersoft.com
Megbízható ez az oldal?Vki.-nek vannak vele tapasztalatai? -
IkszIpszilon
aktív tag
yxflash
Telepítés előtt felhívja figyelmemet
-network communication
-phone calls
Minek kellenek ezek avi lejátszáshoz?Nem lesz vírusos? -
IkszIpszilon
aktív tag
My Look Out Hallott már róla vki.?Tapasztalatok?
-
IkszIpszilon
aktív tag
Valaki tudna egy olyan programot mondani, ami a hívásidőt mutatja (össz, kimenő, bejövő, stb.?(HTC Legendre kellene)
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest