- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
spiritex
veterán
Én ezt ajánlom: Go Contact Widget.
-
atillaahun
veterán
-
atillaahun
veterán
Nem a PC-n vagy Android-on kell beállítani, hanem a szolgáltató oldalán, miután belépsz az account-odba. Van egy ilyen menüpont.
Igen, a mobiladatforgalomra gondoltam, hogy azzal használod-e, vagy inkább csak WiFi-vel.
Milyen gyakran telefonálsz vele? És főleg milyen minőségbe? Csak mert nekem a 3G-t napközbe baromira nem bírja. -
fatal`
titán
1. Csak ROOT után, AdFree a marketről. Offline a reklámok nem működnek.
2. Adatforgalomhoz 3G Watchdog, telefonköltséghez majd ajánlanak, mert nem jut eszembe.
3. A data partícióra de nem férsz hozzá csak ROOT után. Nem kell megvenned semmit újra, Google accounthoz rendeli az alkalmazásokat, nem a készülékhez. Ha lecseréled a telefonod, akkor sem kell semmit újra megvenned, mindent tudsz telepíteni a másik készülékre is (amennyiben kompatibilis vele persze).
Aktív témák
- ThinkPad L15 Gen1 15.6" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Elitebook 840 G11 Intel Core Ultra 5 135U / 16GB DDR5 / 256GB SSD! Üzleti Laptop!
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- Xiaomi 11T 8/128 - szürke
- Poco X4 Pro - 6/128 - fekete
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest