- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
spiritex
veterán
Én ezt ajánlom: Go Contact Widget.
-
atillaahun
veterán
-
atillaahun
veterán
Nem a PC-n vagy Android-on kell beállítani, hanem a szolgáltató oldalán, miután belépsz az account-odba. Van egy ilyen menüpont.
Igen, a mobiladatforgalomra gondoltam, hogy azzal használod-e, vagy inkább csak WiFi-vel.
Milyen gyakran telefonálsz vele? És főleg milyen minőségbe? Csak mert nekem a 3G-t napközbe baromira nem bírja. -
fatal`
titán
1. Csak ROOT után, AdFree a marketről. Offline a reklámok nem működnek.
2. Adatforgalomhoz 3G Watchdog, telefonköltséghez majd ajánlanak, mert nem jut eszembe.
3. A data partícióra de nem férsz hozzá csak ROOT után. Nem kell megvenned semmit újra, Google accounthoz rendeli az alkalmazásokat, nem a készülékhez. Ha lecseréled a telefonod, akkor sem kell semmit újra megvenned, mindent tudsz telepíteni a másik készülékre is (amennyiben kompatibilis vele persze).
Aktív témák
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi