Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
Aktív témák
-
mandras81
senior tag
válasz
sparks
üzenetére
Igaz, hogy egy hónapos komment, de csak most találtam rá.
Nekem egy olyan VOIP app-ra lenne szükségem, amivel belföldi vezetékes számokat ingyen hívhatok.
Említve lett a JustViop és a ViopDiscount is, de mindkettőnél be van csillagozva a FREE felirat, és a lap alján lábjegyzetben megjelenik a
VoipDiscount/JustViop reserves the right after a certain amount of calls to start charging the default rate. FREE CALLS are available for users with Freedays.
Ezt elmagyarázná nekem valaki? Akkor, most én hívhatok ingyen vezetékes belföldi számot friss userként, vagy csak, ha van ilyen Freedays kedvezményem (amiről fogalmam sincs, hogy mi)? És mi az, hogy fenntartja a jogot arra, hogy néhány hívás után számlázzon? Vagy, csak a szokásos jogi duma, de nem lépik meg?
Még sosem használtam Voip-t. Hogy tudom EGYBŐL ellenőrizni, hogy tényleg free az a hívás?
Aktív témák
- Zenbook 15 UM3504DA 15.6" 3K OLED Ryzen 7 7735U 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk, + sok más)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest