Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Apple iPhone 17 - alap
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
leszarom az ai azon részét amit gyártók pakolnak be a készülékeikbe. minden másra meg chatgpt.
-
Fancy-boy
addikt
"mert nincs hova tovább fejleszteni"
Hogyne lenne. Csak 2007 óta, tehát 18 éve minden évben ugyanazt próbálják eladni az embereknek, csak kicsit átcsomagolva. A felhasználók meg megveszik. Akkor minek mutassanak be valódi fejlesztéseket? Ez nem csak az Apple-re vonatkozik.
-
Namelesske
addikt
Látjuk. A cikk címe magáért beszél.
De nem is kell Ai. Elég ha a billentyűzetüket gatyába rázzák.
Ne is folytasd, egy ekkora cég nem képes magyar prediktiv billentyűzetet csinálni, hanem még mindig a 8-10 éves basic magyar lokalizáció szerinti billentyűzettel kell szerencsétlenkedni, meg még én vagyok a hülye amikor mondom hogy ez gáz. Nyilván aki sose látott rendes Windows Phone vagy Android billentyűzetet annak az.
Tudod mi a szomorú. A javulás reményében raktam fel az iOS 26-ot, ami totál szét cseszte a 2 éves 14 Pro-mat. Bughalmaz lett, vettem egy S25-öt inkább. Ennek meg az akkuja szar.
-
Ricardo
titán
"az Apple rendesen meg tudja csinálni a dolgokat."
Látjuk. A cikk címe magáért beszél.
De nem is kell Ai. Elég ha a billentyűzetüket gatyába rázzák.
Vagy jöhetne az egységes visszalépés lehetősége."Az előbb tapiztam meg egy Fold 7-et. Még mindig ott a látható és érezhető tűrés a kijelzőn."
Kíváncsi vagyok a forradalmi zsanér megoldásukra, ha végre eljutnak odáig.
Aztán lehet hogy simán csak azt várják, hogy más megoldja helyettük.
Az AOD bevezetésére kellett sokat várni, de megérte, semmivel nem több mint azoknál akiknek évekkel azelőtt már volt ilyen megoldásuk.
A szoftverük is egyre nyitottabb, már nagyjából fele annyira testreszabható mint a droid, és alig lett bughalmaz az iOS 26. szóval jól megcsinálták.
De megígérték, hogy az új rendszernél a javításokra és a stabilitásra mennek..
Várom. Én biztos vagyok benne, hogy sikerül, hisz ők az Apple akik ha valamit csinálnak, azt rendesen megcsinálják. -
Ricardo
titán
Egyetértek. Néha hasznos, de nem megoldás mindenre. Csak sajnos ma ez a legnagyobb húzóerő, és lassan lehetne versenyt hírdetni melyik gyártó bemutatóján hangzik el legtöbbször hogy "AI"
Még gyerekcipőben jár a történet (aminek a mobi szekció, egy nagyon pici szelete), de kétségtelen hogy van benne potenciál."Pedig jó volt az Apple különutas ötlete, hogy külső szerverek helyett a telefonon maradjon az adat, hát nem jött be, van ilyen."
Igen, az ötlet valóban nem volt rossz, de a Az AI jelenlegi energiaigénye mellett, ez elég elrugaszkodott terv volt.
Későbbiekben (a technika fejlődésével ) mi lesz, jelenleg szerintem megjósolhatatlan, de még ez a helyzet.
Viszont mivel most ez a húzóerő, aki most nem száll fel a vonatra lemarad róla. -
Gzolo
senior tag
Megy a birkacsorda, FOMO láz van.
Nem tagadom, tényleg van amikor hasznos tud lenni, de hogy ez legyen "A megoldás" és a húzószó mindenre, ez teljesen téves gondolat, és látszik, hogy annyira nincs ötlet senkinél sem, hogy most ráugrottak a robogó vonatra. A tömegpresszió tudjuk jól, mennyi rossz döntést és megoldást szült már.Pedig jó volt az Apple különutas ötlete, hogy külső szerverek helyett a telefonon maradjon az adat, hát nem jött be, van ilyen.
-
Ricardo
titán
Nem azért nincs nekik mert zsákutcánk tartják , hanem mert nem tudták még összehozni.
De jön a segítség.A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
"„Az Apple nagy tétet helyez a megújult Sirire, amely a Gemini modelljeire épít, és olyan funkciókat vezet be, mint például az AI-alapú webes keresés. Nincs garancia azonban arra, hogy a felhasználók befogadók lesznek rá, az új Siri zökkenőmentesen fog működni vagy hogy képes lesz enyhíteni a Siri brand évek alatt felhalmozott kárait” "
Tehát rajta vannak, kérdés milyen eredménnyel.
"Pedig igazából csak hozzák a jövőt megelőző innovatív hozzáállásukat, s nem ölnek energiát egy alapvetően zsákutca irányba."

Mint az Apple Car? Abba a zsákutcába mennyit "nem öltek bele"? tíz évet? A pénzt amit rálocsoltak , meg sem tudom becsülni.
Sőt a beszántott Apple Car project fejlesztőit pont az Apple Intelligence projektre ( tudod ambe szintén nem ölnek energiát.) állította át.
Remélhetőleg más végeredménnyel zárul ez a project.Hat napos hír. [link]
"We're supposed to get the much smarter version of Siri in an iOS 26.4 update planned for spring 2026, but it's likely even more Apple Intelligence capabilities will follow in iOS 27.
We don't know specifics yet, but Apple Intelligence features could expand to additional apps.
Apple is working on a "World Knowledge" Siri search feature that would provide information on general search queries, which will likely be included in Siri's iOS 26.4 update. If it's not in iOS 26.4, the add-on Siri feature could instead come in iOS 27."Szóval ennyire tartják zsákutcának.

-
Ricardo
titán
"minek az omladozó rendszert újabb user után kémkedő eszközzel terhelni?"
Az a gond, hogy enélkül is omladozó a rendszer.
Egyébként meg azért kell, mert (ha tetszik, ha nem) erre haad a világ. Aki pedig nem követi a változásokat lemarad.
A user követés meg ai nélkül is megvan. -
Gzolo
senior tag
Tulajdonképpen az Ai-nak nevezett mókusvakításból mi az, ami annyira hiányzik a rendszerből, hogy emiatt megy a hiszti?
Én személy szerint boldog vagyok, hogy semmilyen ilyen fos nincs a rendszerben, ha nagyon kell valami, akkor meg ott vannak az applikációk, minek az omladozó rendszert újabb user után kémkedő eszközzel terhelni?
-
Balázs Z.
aktív tag
Ezzel a névvel majd összeállhatnak velük: https://aiaiai.audio/
-
paatrick
őstag
Majd ha végre kiadnak egyet, akkor a fanboyok megint megmagyarázzák hogy azért adták ki ilyen későn mert az Apple nem ad ki félkész dolgokat hanem csak tökéleteset amit oda vissza 200x tesztelt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igaz tavaly a titán volt a tökéletes anyag az iphonehoz, idén már mégse.

-
Bareszotron
tag
Hulljanak is!!
-
clon
senior tag
Apple Al Bundy
Már várom, mikor az AI esetén is kiderül fölösleges a mobilban mindenhová betenni akkor jön az Apple és jól megaszongya "mi ezt tudtuk ezért nem is fektettünk bele nagy energiát tehát nem lemaradtunk"
és a vásárlók beveszik sőt melléjük állnak "milyen innovatívak nem égetik a pénzt fölöslegesen"
-
polo493
tag
úgy látszik nem elég felvenni a DEI voke semmirekellőket ,Google-nál úgy látszik ezek mellet ,mégis van aki dolgozik mert ott is van bőven ilyen csak meg kell nézni a videókat amit saját maguk tesznek fel hogy milyen jó helyük van kapják a fizetést és nem csinálnak semmit!
-
bteebi
veterán
Szóval hiána van egy valag pénz, jelentős hátrányból megfelelő szakember gárda nélkül nem sikerült jobbat csinálni, mint más mamutoknak?

De lássák, kivel van dolguk, legalább a termékük elnevezésében segítek, legyen a neve iAI. Szívesen.
-
zzola
titán
Idehaza csak a specifikációs felsorolásban ismerjük az Apple féle AI-t.

Ami máshol elérhető, az meg nem versenyképes.
Szóval enyhe kifejezés az, hogy "lemaradt"...
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az úgy ájjájjájj, míg az Apple cucca csak ájéáj lenne.
Persze beperelhetnék az ájjájjájjt, mondván hogy lenyúlták az ötletüket. 
azért megy ez a folyamatos kínlódás a százezer megapixeles kamerákkal, meg most az AI-val mert nincs hova tovább fejleszteni, de mégis el kéne adni újra és újra.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)