Hirdetés
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Redmi 4A - ennél nem tudsz jobbat
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
Aktív témák
-
Magnat
veterán
Forráskódot hirtelen nem, működő példa viszont rengeteg van, a google főoldal maga is egy keresőform. Vagy pl Vaterán keresés a kamera szóra: http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=kamera&ob=2[\L]
-
Magnat
veterán
Szia,
Itt van pl egy keresés, ahol egy sima txt fileban keres egy adott oldalon a Gugli:
[link]A cdrkit szóra keres, nálad ez lenne a vonalkód és ott van mellette a lin, ami így nem nyitható meg egy klikkel, mert html link. Próbálgattam normál html oldalakon is, de a rendes linkek meg nem jól látszanak ebben a találati ablakban sajnos, szóval kb ennyit tudsz megtenni, úh inkább azt javaslom, h csinálj egy kereső formot vmi ingyenes oldalon ahol lehet php-t használni és azt hívd meg a Google helyett az egyéni keresésben.
-
Magnat
veterán
Ha azt akarod megcsinálni, h bescannelve az adott cikket a mellette lévő linket hívja meg, akkor ahhoz mindenképpen programozni kell szerver oldalon. Ha ezt nem akarod, akkor max azt tudod megoldani, h a keresést úgy állítod be, h a Googlet úgy hívod meg,h csak a te oldaladon keressen.
A QrDroidot meg így tudod belőni:
-kiteszel egy shortcutot, kezdőakciónak meg beállítod, h beolvasás kamerával
-beállitások/egyéni keresésnél kell beállitani, h mit hívjon meg, pl így:http://www.sajatoldalad.hu/keres.php?vonalkod=%s
Ebben az esetben a kereses.php oldalon kell leprogramozni, h a kapott vonalkod nevű változóban a vonalkódhoz keresse meg a linket és nyissa meg. Ha nem tudsz ilyet, akkor a Google hívása:
http://www.google.hu/search?q=%s+site:sajatoldalad.hu
Utóbbi persze csak annyit csinál, h megkeresi az oldaladon a vonalkódot, ha feltetted egy sima html lapra a kódokat meg a linkeket, szóval ez csak gányolás az elsőhöz képest.
- beállítások/alapértelmezett akció/könyv vonalkódhoz (nemtom miért pont ez a neve az ean13-nak) beállítod, h egyedi keresés, így ha bescannelsz egy vonalkódot, meghívja a linket, amit az előző pontban megadtunk.
-
TRob1
veterán
Pl. a kedvenc Note-om (Note Everything (Pro)) tud hangot is rögzíteni (mint egy diktafon). Bár sose használtam erre.
(#27926) domerator:
nm -
TRob1
veterán
De, személy szerint pont nem tulajdonítok az ilyesminek sok jelentőséget, csak ezt épp nem akartam írni (de előző hsz-ben szerkesztés után már írtam ha így szóbakerült)
Csak 1 poénosat akartam írni, de neked nem jött át. 
(#27497) Zsolt_72:
Én 3 (hogy ha már lehet, kihasználjam az android adta lehetőségeket) naptár appba is bállítottam a heti rendszeres risztást rá, hogy tuti el ne maradjon az 'akksimegnézés' legalább hetente egyszer.
(#27500) psg5:
Persze hogy azokról szól, ezért is kaptál több értelmes választ is az én hülyeségem mellett.
-
TRob1
veterán
He? Hogy jön ide az Android kihasználhatósága? Ha van 200ezer app az azt jelenti hogy mind a 200ezret kell használnunk ha ráfér a kártyára?
Vagy nem értem... (De egyébként meg direkt offba tettem és szmájlit használtam, ha nem tűnt volna fel)ui: De egyébként ha már itt tartunk, ha hiszed, ha nem, elég sok mindenre használom a telefont, de az akksi figyelés nincs közte (és pl. a fél képernyőt elfoglaló óra és időjárás sem, meg menszesz naptár sem, meg a GTAIII és társai sem...)
-
TRob1
veterán
Én néha leszedem a telefon hátlapját, és lefigyelem hogy megvan-e még, illetve a helyén van-e az akku, nem használok rá külön appot.
(Ha esetleg másmilyen figyelésre gondolsz, olyat nem használok. Csak a beépített akkuszintjelzőt, ami ha jelzi hogy majdnem lemerült, akkor feltöltöm
) -
St3ven
addikt
-
Foose
addikt
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- sziku69: Szólánc.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- További aktív témák...
- Razer Blackshark v2 pro white
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- META Quest 3 512Gb + BOBOVR C3 + BOBOVR S3 Pro
- GIGABYTE GeForce RTX EAGLE 3090 24G OC GDDR6X 384bit (GV-N3090EAGLE OC-24GD)
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim konzol!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Csak 1 poénosat akartam írni, de neked nem jött át. 

Vagy nem értem... (De egyébként meg direkt offba tettem és szmájlit használtam, ha nem tűnt volna fel)
(Ha esetleg másmilyen figyelésre gondolsz, olyat nem használok. Csak a beépített akkuszintjelzőt, ami ha jelzi hogy majdnem lemerült, akkor feltöltöm
)