- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
flash-
veterán
sziasztok
nekem olyan kiegészítő vagy program kellene,hogy amikor valakit hivok,és nem veszi fel,akkor azt szeretném hogy magától a telefon automatikusan hívja újra,és mindeszt kihangosítva tegye.
tehágy kihangosítható automatikus újrahívó megoldás kellene androidra!
-
flash-
veterán
miért indul mostanában újra a telefonom?
más nem tapasztalta?
Samsung galaxy ace
stocklite v7.1 -
flash-
veterán
érdekelne hogy androidos telefonomon a mobilhálózatok beállitásánál ha sem a csak 2g sem a csomagkapcsolat használata nincs bepipálva akkor úgy jobban fogyasztja az akksit mintha a csak 2g lenne bepipálva?
egyaltalan a nincs semmi bepipalva milyen módban van a telefon?
regen nem kellett az mmshez csomagkapcsolat.ma meg csak ugy tudok mmst kuldeni ha a csomagkapcsolat be van kapcsolva./telenor-samsung galaxy ace/ezeket a dolgokat nem értem de örülnék ha valaki elmagyarázná
-
flash-
veterán
vajon melyik prorgam okozza azt,hogy ha alacsony az akksi töltöttség akkor nem tudok hívást indítani-fogadni?
-
flash-
veterán
Találtam több olyan programot amivel a képernyő felbontásával megegyező képet gyönyörűen szétnyújtás nélkül be lehet tenni háttérnek.
Ugye régebben ajánlgattam a multipicture wallpapert.ez nem megy pl a stocklite rommal.
Tehát a megoldás,és még nagyon egyszerű is ráadásul a Wallpaper Wizardrii
Ennek a programnak a no scroll parancsával a képet gyönyörűen be lehet tenni háttérnek eredeti méretben nyújtás,nagyítás nélkül.Egy másik ilyen program a Wallpaper set and Save
-
flash-
veterán
sziasztok
az a bajom hogy a telefonom kijelzojevel azonos felbontasú kénpet hiába teszek be háttérnek go launcher alatt,a kép kozepébe belenyújt a telefon.hogy oldjam meg ezt a problémát? -
flash-
veterán
válasz
TazLeacher #39380 üzenetére
Rosszul látod. nem szoktam figyeltetni.szimplán felhívtam telefonon hogy mi a helyzet,(elvileg buliba volt)de a hangjáról lehetett hallani hogy itt valami sántít...tudod akik már több éve együtt vannak ilyen apró jelekből is képesek gyanút fogni... különben ez volt a második alkalom hogy lekértem a pozícióját.
-
flash-
veterán
Egy jó tanács mindenkinek...
Mindenki csak saját felelősségére tegyen fel a barátnője telefonjára olyan alkalmazást amivel meg lehet találni a telefont gps koordináták alapján.
Én így tudtam meg hogy megcsalt a barátnőm...
Lehet jobb lett volna ha nem teszek fel a telefonjára ilyen programot...
-
flash-
veterán
sziasztok
azt vettem észre hogy hiába zárom be a google mapsot, egy idő után ujra elindul.
ez szerintetek mennyire meríti az akksit?
mármint hogy állandoan fut a háttérben -
flash-
veterán
Sziasztok
létezik e olyan android alkalmazás amivel jelszóvédetté tehetjük azt a beállitást ami visszaállít minden adatot?
tehát hogy csak jelszó megadása esetén lehessen factory resetelni a telefont?
És a cwm-et le lehet e jelszavazni,illetve a download módot? -
flash-
veterán
sziasztok
az miért lehet hogy van egy galaxy ace telefonom,szeretnék rá marketröl tölteni(tehát pcről böngészöben van megnyitva a market)és azt íjra hogy You don't have any devices.
ez mitől lehet? -
flash-
veterán
sziasztok
érdeklődnék hogy levelezőprogramban így pl a k9 ben vagy egyéb levelezőprogramban be lehet állítani a citromail és vipmailes email-t hogy kezelje(tehát tudjak androidos mobilomról vipmailt,citromailt írni,letölteni.
-
flash-
veterán
telenoros vagyok.
hogy állitsam be az androidos telefonomat hogy kiírja hogy épp melyik városban járok? -
flash-
veterán
olyan alkalmazast keresek amiben bejrgyezhetem barátaim szulinapjat,lehet az adatbazist kimenteni es visszaallitani.
ötlet? -
flash-
veterán
k9 levelezőben hogy lehet mappákat létrehozni?
-
flash-
veterán
k9 levelezőben hogy lehet mappákat létrehozni?
-
flash-
veterán
létezik olyan androidos alkalmazás amvel a főképernyőre ki lehet iratni a hálózati hirszolgaltatás alapján kapott poziciót?(tehát városnév)
-
flash-
veterán
sziasztok
érdeklődnék hogy androidos telefonnal meglehet e azt csinálni hogy internetről(nem otthonról!!)a számítógépemen a futó utorrentet lássam hogy a letöltés hol jár,és egyéb dolgokat pl kikapcsolni a gépet,vagy a megosztást megnézni.
ötlet?
-
flash-
veterán
melyik androidos alkalmazást tudjátok ajánlani?
szeretném rögziteni a telefonos beszélgetéseimet... -
flash-
veterán
Nemtudom milyen telefonod van de nekem Samsung galaxy acenál ezek a trükkök beváltak es jobban birja az akksi.
tarantulla33:
Auto szinkron off net off és probléma megoldva. Akkor
kapcsolod be amikor kell, de létezik olyan program ami
időzítve kapcsolgatja.
ezzel az a baj hogy ezek a programok amik net igényesek hiába nincs net attól még folyanmatosan futnak.A jegelésről meg annyit hogy mivan ha a titanium backup téved es igazabol nem képes 100%osan jegelni..
ezert celszeru a vegleges torles -
flash-
veterán
"Légyszi a listát, mert Én nem tudom."
pár óra alatt rengetegen kértétek tőlem azoknak a programoknak a listáját amik az Android akksimerülését okozzák.
-Google maps(folyamatosan fut és szívja az akksit)
-Email,és a többi közösségi program - pl Facebook,ami akkor is fut ha kivagyunk jelentkezve belőle.
-Gmail alkalmazás(érdemes webmailt használni inkább)
-A gyári internet böngészőt(mert mindig fut)
-Továbbá a Voice Search és a Google searchöt(Ezek is folyamatosan futnak)rendszerappok közül merít a com.sec.apps una,a samsung apps,a samsung fiók,a szoftver frissítése és a wssynclmnps
Javaslom a fentieket először jegelni és pár napig tesztelni biztos ami biztos de utána aminek a jelegése nem okozott gondot azt TÖRÖLNI kell!
Mert sokan eljutnak odáig hogy lejegelik azokat az alkalmazásokat amiket nem használnak,többek közt azokat amiket fent írtam,ezzal csak az baj hogy ugyanúgy képesek kommunikálni ha felcsatlakozunk a netre hiába le van jegelve.
Tudom mert a 3g watchdog lebuktatta őket.De minél több program van fent annál jobban merül a telefon.
Panaszkodunk hogy képes fél nap alatt lemerülni,nos kolegám vett egy ugyanolyat mint ami nekem van(SGA)semmi programot nem töltött rá,csak netezett,mégis bírta 3 napig.
Például nincsen semmiféle időjárás,óra és 3d widget kint a főképernyőmön. -
flash-
veterán
"a háttérben, így ha törlöd őket, akkor értelemszerűen ellehetetleníted azokat a szolgáltatásokat is. ezért érdemes fagyasztani, mert így ha bármi gond lesz a későbbiekben, még mindig egyszerűbb visszaállítanod, mintha törölnéd őket."
Oké ezekkel tisztában vagyok.Már köztudott dolog hogy mely alkalmazások eltávolításával lehet az Androidos telefonok üzemidején javítani.Azokat akarom csak törölni.Amúgy ezek a programok nem szükséges rendszeralkalmazások tehát valószinű nem nyírja ki a telefont.
-
flash-
veterán
sziasztok
Androidos telefonról csak akkor lehet törölni a GOogle mapsot,Email-t,gyári böngészőt,voice search-ot, ha rootolom?
és ha rootolom a telefont akkor a beállítások átállnak a gyári beállításokra a telefonban?
-
flash-
veterán
nem kell hozza net mert smsben kuldi a pozíciót gps alapjan de ha nem talalja a gps jelet akkor a cellainfót kuldi el.
altalaban 5m2 es korben eltalalja a helyzetet.
viszont cella alapjan kb 1km es pontossaggal mukodik.
bizony ehhez a progihoz kell sim kartya de telefon elhagyásakor vagy asszonykövetésre tökéletes -
flash-
veterán
válasz
toth_janika #30000 üzenetére
Végre sikerült.
A theft aware-t uninstalláltam,majd a 2.0 1732 változatot feltettem,és jelentem magától bekpacsolja a telefon a gps-t smsben elküldi a gps poziciót weblinken térképen bejelölve 15 méteres pontossággal.Nem kell hozzá internet,sem regisztráció.neked is javaslom próbáld ki.
a legjobb ilyen téren. -
flash-
veterán
tudtok olyan alkalmazást androidra ami segit megtalálni az elhagyott mobilt úgy hogy bekapcsolja a gps-t és elküldi a gps kordinátákat?
(theft aware ilyen volt de már nem müködik...)
-
flash-
veterán
én őt használom.
Smart App Protector(app lock)
ő emellett képes programokat jelszóval védeni is.
szeretem a többfunkciós programokat.memóriát és helyet lehet velük megtakarítani.. -
flash-
veterán
sziasztok
olyan programot szeretnék androidra aminek az a lényege hogy ha a kamera lát mozgást,akkor arról a telefon adjon értesítést hangjelzéssel.
esetleg sms-ben,emailben.
tehát saját házat -bejárati ajtót szeretném megfigyelni vele.van ilyen?
-
flash-
veterán
sziasztok
az angry birdsöt áthelyeztem az sdkártyára move2sd enablerrel.
az sd-n hol keressem az angry birds-öt és a mentéseket? -
flash-
veterán
k9ben lehet mappákat létrehozni ahová át lehet menteni-tenni a k9ben levő tárolt e-maileket?ha igen akkor hogyan?
esetleg van olyan más androidos levelezőprogi amivel meg lehet ezt oldani?
-
flash-
veterán
k9ben lehet mappákat létrehozni ahová át lehet menteni-tenni az uzeneteket?ha igen akkor hogyan?
-
flash-
veterán
missed reminder progira valami alternativat tudtok?
-
flash-
veterán
sziasztok
icecream sunday 2 van a telefonomon.
Nem működik a missed reminder
be van állitva mégsem rezzen,és nem is villog ha van nemfogadott hívás vagy olvasatlan üzenet
már újraraktam a progrit de továbbra sem jó...régen előző romokkal hibátlanul ment.
ja és a barátnőm galaxy minijén(2.3.6)on sem működik....ötlet?
-
flash-
veterán
Sziasztok
van egy cyanogen 7.2 őn alapuló romom,amin más tárcsázó,fm rádió,sms kezelő van mint a régi.
viszont én a régi gyáriakat akarom rátennni erre a romra.Meg lehet oldani?ha igen hogyan?
-
flash-
veterán
Sziasztok
főzöt romom van,cyanogen.más az smskezelő és a névjegyzék is.
A gyári 2.3 as névjegyzéket,és az smskezelőt szeretném beletenni.Valaki nagyon kérem árulja már el pontosan hogy hogy csináljam meg
köszi -
flash-
veterán
olyan programot hogy a csudába uninstalláljak ami nincs a telepitett programok kozott?a theft aware(telefon megtalalo)progirol lenne szó
-
flash-
veterán
sziasztok
nekem az lenne a kérdésem hogy mit tegyek az androidos telefonommal hogy feleslegesen ne indítson el programokat?pl ha nem akarom akkor is elindul a maps,vagy a poweramp..
van erre egy alkalmazás ami meggátolja az előre megadott programok indulását?valami killer azt tudom hogy van de állitolag azok az elinditás után zárják be a programokat,ez a metódus meg állitolag csak jobban zabálja az akksit.
ötlet??
-
flash-
veterán
miert van az hogy a mobon a marketbe ha belépek akkor a programoknal nem latok olyat hogy hozzá tudjak szólni??
mit kell tennem hogy tudjak kommentet irni a progikhoz? -
flash-
veterán
egy dolgot mondjatok már el lecci az androiddal kapcsolatban mert baromira nem ertem.
mindenutt irnak fw frissitesről meg minden baromságról de erről sehol.eddig a telefonomon ddkq6 rom volt ami 2.3.4 es.
cwm ben rátettem egy főzött romot ami cm7re épül.
eddig még oké.
megnéztem és azt irja hogy az android verzióm 2.3.7
az alapsáv pedig ddkq6 ami ugye 2.3.4
most akkor mivan?
mi a kulonbseg az alapsav es az android verzio kozott?melyik szamit?
szamit hogy milyen az alapsáv?es akkor most mit is jelet az alapsáv? -
flash-
veterán
Android rendszernél a legfelső sáv ahol az óra és az akksitöltöttségkijelzés van azt hiszem azt statusbarnak hívják.
Az lenne a kérdésem hogy van e olyan alkalmazás ami annyit tud hogy oda a statusbarba a dátumot is kiirja?tehát hogy hanyadika van -
flash-
veterán
sziasztok
olyan alkalmazast keresek amivel lehet a hívaásokat szűrni és a szűrésekrőleet widgetet kitenni.van nilyen android alkalmazás?
-
flash-
veterán
sziasztok
két appot keresek androidra:
-olyat keresek ami ha vonattal megyek a ból b be akkor riaszt(rezeg vagy csörög) a telefon ha elérek egy előre megadott pontot az útvonal mentén.
-A másik program amit keresek az pedig olyan legyen amivel le lehet tárolni szülinapokat,névnapokat,esetleg ki is irja widgetben a következőt,és ki lehet menteni egy fájlba(pl fw újrarakás után ne kelljen újra beírogatni az ünnepeket)
-
flash-
veterán
xperia x10 mini pro val van olyan gondom hogy mar keves a.belso memoria
smst nem tujdok fogadni meg allandoan cs ipog a telefon..azt irja hogy a telefon tarhelye hamarosan megtelik.
pedig van meg 10 mega szaba hely.
marketen nem talal a telefon sdre athelyezo progit es azt se tudom hogy az smsket mivel allitsam be hogy azonnal az sdre menjenek.
go sms van a telefonon de abba nem talalok ilyen beallitast
lecci segitsetek -
flash-
veterán
Miért nem lehet megcsinálni azt hogy amikor erre a topicra nyit az ember akkor feljöjjön egy ablak először és nagybetűkkel néhágy nagyon gyakran kérdésre ott legyen a válasz,hogy miért nem ébreszt az android kikapcsolt állapotban,stb....
ezzel el lehetne kerülni azt hogy percenként megkérdezi valaki hogy miért nem ébreszt?...Más:
Az androdios telefonon a jegyzetekbe amit irtam át lehet valami programmal konvertálni txt-be?
-
flash-
veterán
sziasztok
két provramit keresek ebben kernem a segitsegeteket:
olyan androidos megoldas vagy progi kellene amivel a telefonban levò jegyzeteket txt-re tudom kimenteni..
a másik meg olyan progit keresek ami riaszt ha egy megadott helyhez érek vonattal
-
flash-
veterán
allitolag az opera mini azt csinalja hogy elobb sajat szerverere tolti le az adatokat es lekicsinyiti igy nem general nagy adatforgalmat.De vajon ezt az opera mobile is megteszi????
-
flash-
veterán
van androidra olyan zajszint mérő ami jól müködik?
-
flash-
veterán
sziasztok
nekem olyan programra lenne szuksegem ami magatol bezarja a feladatkezeloben futó aktív alkalmazásokat.
van ilyen progi? -
flash-
veterán
sziasztok
a google maps progiban mit kell tennem hogy látszódjanak a házszámok a terkepen? -
flash-
veterán
sziasztok
a legujabb marketet lecci tegyetek fel apk ba mert nekem nem frissiti.hiaba nincs mR jegelve a frissitő -
flash-
veterán
tudtok olyan android progit ami riaszt akkor ha mondjuk vonattal egy megadott hely közelébe érek??
-
flash-
veterán
olyan android alkalmazást keresek ami jelez ha egy előre megadott gps koordinata közelébe érek
ps help
-
flash-
veterán
sziasztok
van olyan progi amivel el lehet érni azt hogy ha lehúzzuk a redőnyt akkorra oda programokat vagy gyorshivasokat lehessen tenni? -
flash-
veterán
alarm clock xtreme el ebresztek
most az atallitas miatt hogy allitsam be az ebresztot?teli ido szerint 5kor kelek vagyis 4óra es 15perc mulva -
flash-
veterán
használtam pár hónapja olyan időjárás progit androidra amely szövegesen is leírta pár mondatban a várható időjárást...
nem találom...szerintetek melyik lehetett az a progi?
-
flash-
veterán
Sziasztok
olyan Android alkalmazást keresek amely képes az időjárást mutatni lakóhelyemen,vagy a közeli nagyobb városban,és képes arra hogy a nappali minimum maxium mellett az éjszakai minium maxiumot is is jelzi!
-
flash-
veterán
Androidra van olyan sms kezelő alkalmazás ami úgy kezeli az smseket,ahogy még pl az s40 es nokia?
hogy minden egyes sms külön bejegyzés,nem pedig úgy hogy egy kontakt egy bejegyzés azon belül meg chatszerűen írja... -
flash-
veterán
egy kérdés
androidos telefont milyen sorrendben kell leválasztani a pcről ha fájlmódban van?
előszőr a hardver biztonságos eltávolítására kell rámenni a windowsban,utána kell a telefonon a belső tárhely kikapcsolására menni és végül lehúzni az usb kábelt?
-
flash-
veterán
sziasztok
olyan program kellene ami megmutatja hogy egy adott hely tőlem merre van(fok)
pl cegléden vagyok.beütöm budapest koordinátáit és a program megmutatja hogy tőlem melyik irányba van budapest.
-
flash-
veterán
úgy csináltam.
De nem megy.
Viszont a T-online oldalán ezt olvastam:
"Az SMTP szerver használatakor a levelező programot úgy kell beállítani, hogy használjon küldéskor is felhasználónév-jelszó hitelesítést. "
k-9 ben hogy kell ezt a felhasználónév-jelszó hitelesítést bekapcsolni?
-
flash-
veterán
k9 levelezoprogramot hogy kell beallitani hogy ha a t-home os mailcimemet hasznalom akkor tudjjak emailt küldeni?sajna nem megy pedig Az smtp hez a mail.t-onlibe.hu van beirva.ötlet????????????????
-
flash-
veterán
k9 levelezoprogramot hogy kell beallitani hogy ha a t-home os mailcimemet hasznalom akkor tudjjak emailt küldeni?sajna nem megy pedig Az smtp hez a mail.t-onlibe.hu van beirva.ötlet????????????????
-
flash-
veterán
van olyan progi ami reszletesen mutatja hogy melyik alkalmazas mennyire szívja az akksit?
-
flash-
veterán
sziaztok
nekem az androidos telefonommal lenne egy kérdésem.
Ha belemegyek abba hogy Telefon névjegye-akkumulátor használat-
ott látható olyan hogy cella készenlétben 48%
telefon készenlétben 47%
Hanghívások 5%ez most mit jelent?
hogy amióta be van kapcsolva a telefon azóta az akkumulátor energiájának 5%át használta el a telefonom hanghívásokra?? -
flash-
veterán
frissult az android market 2 a 3as valtozatra.
en letoroltem,feltettem a 2est,de aztan visszafrissult ujra az uj marketre.mit tegyek hogy ne frissuljon a market? -
flash-
veterán
válasz
jobbacsabba #18168 üzenetére
"Pontosabban a VISA dollárban kezeli a pénzt."
ez jelent valami előnyt?vagy hátrányt?
mikor előny?mikor hátrány? -
flash-
veterán
sziasztok
Beirtam Jorte naptárban eseményeimet,de a gmailembe belépve nincs a naptárban egy esemény sem.
Miket állitsak be hogy belekerüljenek az eseményeim a gmail naptárjába?? -
flash-
veterán
sziasztok
nekem olyan androidos programra lenne szükségem amivel lehet több hivástiltási profilt létrehozni,és ezeket widgetbe ki lehet pakolni.
tudtok segíteni?
-
flash-
veterán
sziasztok olyan programokat keresek amivel hivasokat smseket leet szűrni de emellett fontos hogy leheddem vele szűrési profilokat létrehozni és ezeket widgetbe tenni
-
flash-
veterán
a full screen caller id ben be lehet allitani azt hogy akikhez nem rendelek kulon kepet azokhoz mind egy masik megadott kepet mutasson es ne azt a zold mezot?
-
flash-
veterán
ez a handcent nekem nem kell
lassabb,és sms íráshoz nemtom mér kell most külön program....
kicsit infantilis dolog ez az android
mindenhez külön program kell mert a gyári programok szinte mind szarok... -
flash-
veterán
sziasztok
hogy oldjam meg azt hogy ha kapok egy smst akkor a felső értesitési csikban ahol az orát és a töltöttségi szintet is mutatja az androidos telefonom hogy az sms szövegét NE irja oda ki??
-
flash-
veterán
kérlek ajánljatok valami jó remote megoldást amivel lehet androidos telefonnal kezelni a számítógépet.
programozható billentyűk és igy a fotelből el lehet inditani egy zenelejátszót vagy egy filmet.
melyiket tudjátok ajánljani? -
flash-
veterán
sziasztok
azt kérdezném hogy nincs véletlen olyan android alkalmazás,megoldás,amellyel androidos telefonommal össze tudnék csatlakozni egy wifis laptoppal Router nélkül,és igy a telefonnal irányítsam a laptopon futó alkalmazásokat??
-
flash-
veterán
sziasztok
azt szeretrném megkérdezni hogy van e olyan mértékegység átváltó program androidra ami teljesen magyar?tehát amiben a mértékegységek nevei is magyarul vannak?
a másik pedig az alarm clock xtreme lenne hogy van ennek magyar változata?
-
flash-
veterán
szerintetek melyik androidos zenelejátszónak van a legjobb hangja?
(nem a leghangosabbat keresem hanem ami a legszebben szól) -
flash-
veterán
sziasztok
olyan widgetes időjárás programot szeretnék amely tartalmazza ceglédet vagy monort
köszi előre is -
flash-
veterán
válasz
atillaahun #14449 üzenetére
köszi ez jó lesz
én ugyis fővonalon ingázok
meg majd mobilnettel nézegetm ha késik
ugyanis sokat késik -
flash-
veterán
válasz
atillaahun #14443 üzenetére
oké és ti megtaláltátok a máv honlapján?
mer én nem -
flash-
veterán
ehhez pontosan mi kell?
google map és? -
flash-
veterán
hali
én olyan navigációs programot keresek androidra, amelyikben van sávinformáció és képes topmap térképet kezelni!!!
infók jöhetnek priviben isigoban az a baj hogy nincs sávinformáció...
-
flash-
veterán
válasz
atillaahun #14297 üzenetére
samsung galaxy ace 2.3.3
ha egy jateknal kikapcsol a kijelzo akkorkidob az asztalra
ez nagyon idegesito tud lenni -
flash-
veterán
en olyan programot keresek amivel meg lehet csinalni azt hogy ha elinditok egy programot de.nem nyulok a telefonhoz akkor kapcsolja ki a fenyerot a telefon de ne dobjon ki a fomenube!mint ahogy gyarilag van
-
flash-
veterán
sziasztok
én arra lennék kíváncsi hogy pontosan hogy működnek az okostelefonokhoz letölthető fémdetektor,távolság és magasságmérő programok?
a telefon mivel képes ezeket mérni? -
flash-
veterán
sziasztok
kérdésem lenne system programokkal kapcsolatban
törölhetem ezeket?nem okoz semmi problémát a telefon müködésébe ha ezeket törlöm?
(google mapsot úgysem használom)utcakép,thinkfree office,yahoo finance,zenék,
-
flash-
veterán
sziasztok
olyan androidos programot keresek amivel meg lehet találni a telefonom.
androidos telefonomon rajta letgyen a program.és ha elhagyom a telefont akkor egy másik telefonról sms-t küldve az elhagyott telefon felcsatlakozik a gps-re, és elküldi a PONTOS koordinátákat.
tudtok ilyet ami jól,pontosan működik?
-
flash-
veterán
Sziasztok
úgy tudom hiába helyezem át a telepített programokat a memóriakártyára mindenféle app2sd szerű programmal,van néhány program amit a belső memóriából nem lehet áthelyezni,vagy ha át is helyezzük nem indul.
van valami más megoldás?
volt aki particionálásról mesélt meg ext4 fájlrendszerről.
félek,mert nem vagyok otthon a témába.
valaki felvilágosítana erről?
ez veszélyes?
vagy semmi hátránnyal veszéllyel nem jár?
nem vágom haza vele a memóriakártyát?
hogy csináljam? -
flash-
veterán
sziasztok:
3g watchdog pro ban hogy lehet az adatokat backupolni vagy exportálni?ujra akarom tenni a telefon fw-jét és nem akarom hogy elvesszenek a mért adatok!
-
flash-
veterán
melyik az ajánlott androidos progi memóriakártyánk sebességének leméréséhez?
továbbá kérdezném hogy ajánlatos feltenni memóriakártya gyorsító programot?mert van pár ilyen de kérdem én nem vágja haza a kártyát?
-
flash-
veterán
tőbben kerestetek olyan programot amivel meg lehet talalni a mobilt
en probaltam parat es meg kell hogy mondjam hogy a theft aware jött be
froyo alatt nem volt gond hogy ki volt kapcsolva a telefon gps e
ugyanis magatol bekapcsolta egy kis ideig es nagyon pontosan elkuldte eny megadott szamra a koordinatakat.
2.4es főzött rommal mar kozel sem volt pontos
holnap kiprobalom majd a hivatalos 2.3al hatha azzal ujra jo lesz es majd beszamolok -
flash-
veterán
Timeriffic nekem nem működik rendesen:
lenémiítom a telefont este 10 kor.
elinditom a timerifficet és beállitom hogy reggel 5:58 kor álljon vissza normál módba.
kilépek a timerifficből és a program autómatikusan egyből visszahangosítja a telefont.
pedig beállitottam hogy csak reggel tegye meg.valami alternatívát tudtok timerifficre?mindenki isteniti,nekem nem működik.
Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Videós, mozgóképes topik
- Nintendo Switch 2
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged