- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
Mr X
veterán
válasz
mandras81 #39144 üzenetére
Jogos, a 3G kikapcsolása nem 2G-t eredményez, bár azt hiszem így is érthető, amit mind én, mind Ibalog01 mondani akartunk.
Plusz még az EDGE is a 2G körbe tartozik, a köznyelvben mindenképp, elég ritkán használják rá a 2.75G megnevezést.
(#39147) Tyer:
Azzal kilövöd a 3G-t és max EDGE kapcsolatod lesz. Lassabb adatsebesség (elméletben, lefedettség-függő), hosszabb akkuidő.
-
tomy86
addikt
válasz
mandras81 #38911 üzenetére
Az AirPush Detectorral kiderítheted melyik app okozza.
szerk: megelőztek
-
atillaahun
veterán
válasz
mandras81 #38623 üzenetére
Az accountoddal belépsz ha regisztráltál, és ott is lesz hívás lista, díjakkal együtt, hogy mi mikor mennyibe került pontosan.
Egyébként a szabad perceket általában feltöltés után kapod, tehát csak úgy a nagyvilágba nem tudsz ingyen telefonálni. Bár ez nem 100%, én ingyenes vezetékes számos szolgáltatóhoz még nem fizettem be, csak a feltételeket olvasgattam én is. Valami olyasmi rénlik, hogy mondjuk 10€ után kapsz havi mondjuk 300 ingyen percet, és akkor az él néhány hónapig. De ezek a részletes feltételek már tényleg annyira változóak, hogy szolgáltatóként eltérnek, le vannak ezek írva részletesebben is, ha kicsit jobban feltúrod a honlapjukat.(#38627) Dikri
Küld az, csak be kell állítani, nálam működik. Szintén ActionVoip-ozok.
Te használod egyébként 2/3G-n?
Én egyébként azért nem mondtam le teljesen az előfizetésem, mert az ActionVoip sajna nagyon fos minőségű, nap közben meglátszik rajta, hogy foglalják a sávszélességet, é baromira nem elég. Nem csúcsidőben már használható kategória. -
Dikri
aktív tag
válasz
Én az AtionVoip-ot használom. Igaz fizetős a vezetékes, br:2Ft, de a mobil csak br:12Ft.
Én ahogy számolgattam ez éri meg a legjobban jelen pillanatban. Egyedül az a hátrányuk, hogy hívoszámot nem küld
Én minimum dijcsomagba is tetettem magam és ezen telefonálgatok. Ráadásul ezt a .... kormány sem tudja megadóztatni. -
zeorsdfd
senior tag
válasz
ahogy Magnat mondja. Akkor van "Freedays-ed" ha feltöltesz 10 eurót, ekkor 4 hónapig ingyen hívsz vonalasakat kb akárhol, akármilyen hosszan. Ezután az egyenlegedből vonódik le az egyébként alacsony összeg, de ha rátöltesz akkor újra van 4 hónapod + a megmaradt egyenleg. Van magyar behívószám tehát pc és internet nélkül is megy, persze a helyi hívást ki kell fizetni.
-
Magnat
veterán
válasz
Szia,
ezeknél a szolgáltatóknál konkrétan nem néztem, de pár éve mikor próbáltam 1-2 ilyet, akkor úgy volt, h egyenlegfeltöltés után általában 90-120 napig hívhattad ingyen Freedays keretében az akciós országokat. Erre azért van szükség, mert az egyenleged alapvetően nem veszik el a legtöbb szolgáltatónál, de az meg nyilván nekik sem biznisz, h egy alkalommal töltesz 10 EUR-t és az idők végeztéig ingyen beszélsz.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged