- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magyarított Android alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Land
veterán
válasz
hodostamas #42189 üzenetére
Megkereshetlek priviben egy kis audio tovabbkepzesben? Sajnos nem ertek az EQ beallitashoz, de szeretnek!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hodostamas #39316 üzenetére
Ejj.. Kár..
És ez csak az android-os verzióban van így?
-
kymco
veterán
válasz
hodostamas #39273 üzenetére
Olvastam, de ott nem látok programokat, amik okozzák, csak amik elhárítják...
-
Cartman023
aktív tag
válasz
hodostamas #39259 üzenetére
Nem tudod telenoros van?
-
code1005
senior tag
válasz
hodostamas #39264 üzenetére
Köszönöm szépen! Már meg is oldottam a problémát.
-
gyuszmó
őstag
válasz
hodostamas #39155 üzenetére
Akkor mit szűrjek,vagy hogy azért 7 mb/ nap sok Nagyon idegesítő
-
Rickazoid
addikt
válasz
hodostamas #38965 üzenetére
Felraktam a detektort, meg is talált két programot. Egyik hosszú ideje megvan már, a másik viszont egy szokásos haszontalan tényes program... valószínűleg ez utóbbi a hibás, igaz fent van már egy ideje és négy csillagos az értékelése a Play-en, semmi negatív vagy gyanús megjegyzés... nem tudom már miért tettem fel anno, de ez lehetett a gond, jellemző lenne a típusára. Google-nek küldtem egy kifogásolható jelentést és töröltem. A biztonság kedvéért a Notepadet is, úgyse használtam már rég.
darvinya: nem szükségszerű, hogy a vírusírtó vírus telepítésére buzdítson, anélkül is van szép számmal vírus Androidra. Egyébként az avast! egy megbízható program. Az AVG-t váltottam le vele, fent sem volt más eddig. Egyébként miért kéne neki root jog? A felhasználói partíció meg a memóriakártya eléréséhez és a rendszer alkalmazáskezelőjének indításához nem kell root, mást meg nem csinálnak. Sőt, a telefon SMS parancs utáni lezárásához és a teljes wipe indításához sem kell root.
-
arzz
tag
válasz
hodostamas #38676 üzenetére
Igen, tökéletes lenne, csakhát fizetős :S
Valami ingyenes megoldás nincs ?
-
gyuszmó
őstag
válasz
hodostamas #38347 üzenetére
Azt használom,de ma is eddig 8mb ír system,beállítások használatra és nem tudom mit tiltsak le,hogy ne akadályozzam a szükséges működést?
Te használod?
-
válasz
hodostamas #38063 üzenetére
Ebből nincs kipróbálható verzió? Az árát nem sajnálnám, de így, hogy ki sem lehet próbálni, hááát... Egyébként XBMC vezérléséhez kellene.
-
porse
őstag
válasz
hodostamas #38243 üzenetére
A futam alatt nem tudom, de ma időmérőt kirpóbáltam telón böngészőből és ment.
Szerk.
Ja hivatalosan.. hát nem tudom melyik a hivatalos oldala, de nem ott néztem igen
-
BigBlue69
őstag
válasz
Szép és jó..
Csak én pont a játék vezérlő-re lennék kiváncsi.. Ami viszont csak a fizetős appban található meg.
-
darvinya
titán
válasz
hodostamas #38065 üzenetére
Sajnos nem mert már próbáltam és nem tudta ami nekem kellett volna.
Documents To Go-t használok mert az tudja.
De és itt a hangsúly.
Kell nagyon sokszor fizika billentyűket használni.
Legszívesebben ötvözném SmartOffice-DokumentsToGo-OfficeSuite.
Mert mind a háromban van ami megkönnyítené,gördülékennyé és teljessé tenné fehasználást.
Valódi iroda lenne egy telon.
Még a mérete sem lenne egetverő kb. 17MB. -
darvinya
titán
válasz
Minden elismerésem.
Nekem egy valóban jól használható Office kellene.
Én is kezdtem bele merülni, de nem igazán sikerült segítség nélkül. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
hodostamas #38059 üzenetére
Nem, használom a FB appot, csak eddig nem volt szinkronizálva. Mondom, ha már úgyis itt van...legyen valami előnye is. Azt hiszem erre mondják, hogy félsiker.
-
raziel01
veterán
válasz
hodostamas #37353 üzenetére
Én például örülök neki. Innen ismertem meg a Notepad appot Androidra.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Köszi, hasznos hozzászólás volt.
Én érdeklődve olvasom mások alkalmazásait, mert találhatok olyat ami engem is érdekel és nevetni fogsz, most is éppen innen mentem át a google playre csekkolni alkalmazásokat.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Miért, most milyen topicban vagy? " Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik /Nincs warez!/"
-
VD
őstag
válasz
hodostamas #37136 üzenetére
Leköt a meló. Qrva nehéz, de a grafikája nagyon ott van!De ha van valami, azt ide feldobom!
-
dannyl
addikt
válasz
hodostamas #36872 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
dannyl
addikt
válasz
hodostamas #36870 üzenetére
Köszi, sajnos ebben nem vagyok otthon, és a google se akar barátkozni úgy látom... Ha esetleg mondanál egy konkrét programot, megköszönném. (új androidos vagyok
)
-
raziel01
veterán
válasz
hodostamas #36819 üzenetére
Facebook app hulladék
Friendcaster for Facebook a nyerő. -
TRob1
veterán
válasz
hodostamas #36756 üzenetére
Őrület lenne?
Szerintem az egyik leghasznosabb "találmány" manapság.
Egyébként legálisan is elég könnyedén növelheted a tárhelyed kb.13-14 gigáig (már ha szükséged van rá)szerk: Hoppá!!! Most nézem, 14,4-ről megugrott 21,4-re a helyem.
Nézem a státuszt, és úgy tűnik, hogy mostantól 500mega meghívásonként az eddigi 250 helyett (visszamenőleg is). Legalábbis ezt következtettem ki.
-
TRob1
veterán
válasz
hodostamas #36746 üzenetére
Gondolom számítottatok rá (azért előbb-utóbb csak feltűnik a db-nak hogy "csak úgy" fogynak a terrányi tárhelyek)
(#36743) F-ECT$ :
Gondolom akiknek legálisan lett, azok kapnak előtte (vagy lejáratkor) értesítést, és a felhasználókra bízzák hogy mit hagynak fenn, és mit törölnek (tippre vmennyi "átfutási" idővel) -
F-ECT$
titán
válasz
hodostamas #36744 üzenetére
És így "túllóg" a kereteden? Emailt írtak?
-
F-ECT$
titán
válasz
hodostamas #36742 üzenetére
Az 23 GB "csak". Hol olvastad?
Egyébként mi lesz akkor, ha lejár a 2 év (és legálisan tiéd a +23 GB), és van mondjuk 20 GB cucc a DB-ben? Hirtelen nem fogod tudni elérni? Hogyan döntik el, hogy a 20 GB-ból melyik az a 2 GB (az ingyenesen elérhető rész plusz szerzett bónuszokon kívül), amit meghagynak?
-
válasz
hodostamas #36653 üzenetére
Működik a proxi szenzor, tegnap leteszteltem, de van vele egy kis gond: ha függőlegesen tartod a telefont, minden oké, elemelheted az arcodtól, vissza is rakhatod, többszöri próbálkozásra is lezárja a képernyőt. No de ha a telefon vízszintes helyzetbe kerül! Elsőre akkor is lezárja a képernyőt a hívás fogadását követően, de ha elemeled picit az arcodtól, majd visszahelyezed, már nem fogja lezárni. Vélhetően ez a gond: nem teljesen tartom függőlegesen a mobilt, miközben telefonálok. Hiába, megboldogult Jobs is megmondta: "sz@rul fogjátok váááázzzzee!". Ja, Ő lehet nem a Mini Pro-ra gondolt? Sebaj, a jelek szerint általános szabály.
-
phonefan
tag
válasz
hodostamas #36575 üzenetére
-
kavics325i
őstag
válasz
hodostamas #36586 üzenetére
Eléggé elengedhető
-
Zirowe
nagyúr
válasz
hodostamas #36583 üzenetére
Mondjuk először jelszó kell, és úgy belépni, utána már ki lehet kapcsolni+a megosztások beállítást, és már megy is minden.
Magas bitrátájú full hd mkv-k röccenésmentesen mennek n-es wifi és diceplayerrel.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
hodostamas #36570 üzenetére
Nem lett egészen jó az általad kínált megoldás, mert a dlna programok csak a publikus mappát nézik, viszont köszi a linket, az jó irányba küldött.
Konkrétan az volt a probléma, hogy a speciális megosztásoknál be volt kapcsolva a jelszavas megosztás, azt kikapcsolva az es explorer már gond nélkül tud csatlakozni jelszó nélkül is, így a dlna programok feleslegessé váltak.
Köszi.
-
pockos13
aktív tag
válasz
hodostamas #36577 üzenetére
Szia.NOVA 2,és a Black Pegasus ,nem indulnak el,és a marketen vettem őket.
-
raziel01
veterán
válasz
hodostamas #36577 üzenetére
Nyilván warez, azért nem indul neki invalid licence miatt.
-
TRob1
veterán
válasz
hodostamas #35813 üzenetére
Na most gondold el, ha esetleg még a "mindig fogyasztó figyelőt" (rövidítve: mff, idegen nyelven: bwm
) se használnád, akkor milyen jó lenne a helyzet...
ui: Még jó hogy a bw nem fogyaszt egyesek szerint.
-
TRob1
veterán
válasz
hodostamas #35542 üzenetére
Na én azért tavaly május óta többnyire a CM vonalon mozgok, az esetek nagy részében (99%) azóta azt használok... és legfőképp a funkciói miatt. Azt nem tudom melyik a legjobb, de nekem legtöbbször nem az amit a Blade topikban a többség annak mond.
(#35543) St3ven :
Akksi időben passz a gyárihoz képest, de vannak képeim CM Rommal 5 napról (úgy hogy azért volt használva is mellette, nem csak a fiókban állt), de manapság mégsem azokat a régebbi CM-eket használom, az újakkal már csak 2-3 napig húzom használat mellett (na kb. ennyire nézem az akksi időtNekem fontosabb egy holo feloldó gyűrű pl. mint a plusz 1 nap akksi
)
Sebességben egyértelműen jobbak a főzöttek (még a legrégebbi, legelső is, de azóta csak jobb lett)
Mikor megvettem a Pengét tavaly jan. végén és történt ez a bizonyos Rom csere, akkor még csak gyári 2.1 volt pengére. A főzött egyértelműen gyorsabb, szebb volt... aztán jött a gyári 2.2, az is felment, mert kellett egy bizonyos gen váltás miatt, amit a gyári 2.2 frissítővel vittem véghez. A gyári 2.2 semmivel sem volt gyorsabb mint az előtte lévő főzöttek, ráadásul fapad volt... aztán ráálltam a 2.3 CM-re... na onnantól kezdve csak a CM kisebb kitérőkkel... Nálam leggyorsabb, legtöbb funkcióval bíró, és leginkább testre szabható rom... -
Gardoni
aktív tag
válasz
hodostamas #35327 üzenetére
az már volt fent, csak nem tudom miért egy idő utána elkezdi hogy a video felvétel nem sikerült. de hogy miért? el sem tudom indítani a felvételt! pedig sd kártyán bőven van hely!
-
MPM
tag
válasz
hodostamas #35153 üzenetére
Egyébként alkalmazásokat lehet jelszóval védeni? Itt a hangsúly a Google koordinátákon lenne, hogy majd nyomon tudjam követni a telefonom, ha esetleg ellopnák, vagy van valamilyen más módszer erre? (egyébként most raktam fel az Avast-ot, amivel nyomon lehet követni a telefont, de jó lenne, ha minél többféleképpen lennék bebiztosítva)
(#35153) hodostamas: Még sose használtam
így eszembe se jutott, jó ötlet, kipróbálom, köszi!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hodostamas #35072 üzenetére
És mindezt gondolom akkor, amikor leállítod.
Értem.
Ma kipróbálom, rövidebb távon, h h is dolgozik.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hodostamas #35070 üzenetére
Nah, király.
Akkor a térképet azt alapból "rajzolja" amikor elindítod a távot, és odáig, amíg meg nem állítod, és azt is megtartja, ha jól értem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hodostamas #35068 üzenetére
Az belefér..
Ki akarom próbálni, hogy milyen is ez valójában..
Ugye a feltöltés számomra nem annyira fontos, mármint h feltöltse az oldalra, ki is vettem a pipát onnan, viszont az előzményeknél megtartja az adott út térképét is?
-
Edi77
őstag
válasz
hodostamas #34629 üzenetére
Köszi szépen!!
-
Fehércápa
aktív tag
válasz
hodostamas #29957 üzenetére
Jé, ezzel megy ! Köszi! Végre jöhetnek a pózolós képek!
-
ra^ven
senior tag
válasz
hodostamas #29850 üzenetére
Jah azt nem írtam, S5830 Galaxy Ace gyári 2.3.3
-
ra^ven
senior tag
válasz
hodostamas #29774 üzenetére
Nekem a CS1.6 nem fut :/
-
Z0C!
őstag
válasz
hodostamas #29615 üzenetére
a Teamviewer-rel az a bajom, hogy ha 1x fellépek telefonnal, később nem tudok.
+ olyan kéne amivel bármikor csatlakozhatok.már sokat kipróbáltam...de mind csak Wifi-n akar. Nekem 3G kell mert korlátlan netem van és nincs otthon Wifi routerem
-
idegenufo
tag
válasz
hodostamas #28935 üzenetére
jó én ezt értem és megértem,csak azt nem értek akkor ha maga a telefon menüjében a futó alkalmazásokat megnézem és irja mennyi ideje megy,mikor már ezer éve kiléptem belőle és vagy 40 programot ir hogy megy ennyi és ennyi ideje jobb oldalán,ezek nem fogyasztják az aksit???Mert ha igen akkor meg ugye nincs értelme a kilövésüknek mert úgy is visszajönnek,de fogyasztják??Kutya se kéri hogy a háttérben ott menjenek ennyi és ennyi ideje,ha én nem használom akkor ne menjenek!!!
-
punky10
addikt
válasz
hodostamas #28935 üzenetére
Szerintem nem csak ezt lenne érdemes...Vagy csak egyszerüen beállitani a forum motorját,hogy a kezdö blokk a legrégebbi legyen...
-
TRob1
veterán
válasz
hodostamas #28566 üzenetére
Köszi az infot a nép nevében!
Szerencsére az ilyenek hamar eltűnnek (én meg pl. elsők között semmit nem is telepítek telefonra). -
sunahunter
senior tag
válasz
hodostamas #28079 üzenetére
Csak még néha fagy a cm, és eszi az aksit
Amúgy sokat tud. -
CrAzY88
aktív tag
válasz
hodostamas #27255 üzenetére
Meddig lesz ez az utókarácsonyi akció?
4.én lesz utalás... Remélem lesz még pár napigJa, és Spica-ból lett egy Galaxy S
(imádom
)
-
sssz
őstag
válasz
hodostamas #26970 üzenetére
csak rootolt htc G3-on ha jól látom, de eléggé lehúzták.
de egy próbát megér biztosanpepe10.10:
1. játék előtt kapcsold ki a netet.
2. ha rootolt a telód rakd fel az adfree-t
3. ha nem rootolt a telód, rakd fel az adblockert (ez szimplán csak kikapcsolja hekyetted a netet a megjelölt appoknál, így nem kell manuálisan csinálnod) -
dokee78
félisten
válasz
hodostamas #26739 üzenetére
Nekem sem tudja a Maestros,mert nincs ott a hátlapján a CVW szám
-
Something_
őstag
válasz
hodostamas #26739 üzenetére
Pont most járt le pár hónapja és küldték az új kártyát postán. Ha nem lesz más megoldás a videó rögzítésre, akkor kénytelen leszek. De várok még, hátha ismer valaki ilyen progit
-
F-ECT$
titán
válasz
hodostamas #26649 üzenetére
A teljessel is megvan az összes kacsa, összes öcsi, és már ezzel is a tizenöt kacsa
-
Tomi0703
addikt
válasz
Ezt a game-et még ki sem próbáltam. Nagyon el lehet vele lenni.
Kellemes Karácsnyi Ünnepeket mindenkinek!
-
Something_
őstag
válasz
Sajnos csak egy chapter, plusz túl egyszerű :S
Amúgy az elején az a More kocka az mi? Ott valami Cranky-ről ír, hogy van játék, de nem találtam. -
Z0C!
őstag
válasz
hodostamas #26592 üzenetére
kell?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
hodostamas #26590 üzenetére
Sirály, hogy rohadjanak meg...
Én már megvettem.
-
xSide
őstag
válasz
hodostamas #26564 üzenetére
Az app2sd csak egy szebb kivitele az alapból 2.2 froyo-n már támogatott beállitások/alkalmazások/app neve áthelyezés sd kártyára helyett.
Ha egy alkalmazás úgy van megírva, hogy ne támogassa ezt a lehetőséget, nem is helyezhető át vele...
A move2sd enabler root-olt készüléken bármely nem rendszer appnak jogosultságot ad áthelyezhetőségre!
Az origo pl. alapból nem áthelyezhető, de a move2sd enabler aktivált külső mentési lehetőséggel már igen... -
half333
őstag
válasz
hodostamas #26564 üzenetére
kösz
-
ko9
addikt
válasz
hodostamas #26231 üzenetére
Nagyon jó, már You don't have any devices. felirat fogad
-
JoolsNOS
veterán
válasz
hodostamas #26229 üzenetére
Képernyőfelbontástól függően szed le adatokat.
-
retroid
senior tag
válasz
hodostamas #25941 üzenetére
-
Fehércápa
aktív tag
válasz
hodostamas #25746 üzenetére
"Hiba történt a megrendelés létrehozása során."
Ja,ok, már az is megnyugtat,hogy nem én b@ttam el valamit
-
Fehércápa
aktív tag
válasz
hodostamas #25746 üzenetére
-
TRob1
veterán
válasz
hodostamas #25738 üzenetére
4. napot pótold ezen az oldalon
-
BigBlue69
őstag
válasz
hodostamas #25721 üzenetére
De azt irja még 2 nap van.. az nálam azt jelenti h még 2 este raknak ki..
persze lehet csak nálam
-
Something_
őstag
válasz
hodostamas #25710 üzenetére
Hát nekem annál kényelmesebb nincs, mint amikor böngészés közbe áthúzom DropBox-ba az apk file-t és majd valamikor ha úgy van, akkor a telón elindítom
-
Canonfan
senior tag
válasz
hodostamas #25694 üzenetére
Köszi szépen a válaszodat,
azt szeretném megkérdezni, hogy ezt pontosan hogy kell,
még nem csináltam ilyet (Titanium Backup Free-t használok) illetve ezek szerint az nem szerencsés akkor, ha simán az alkalmazásoknál átteszem az sd-re, (ott bőven elfér) mit javasolsz ez a megoldás is jó, vagy inkább a TB?
Válaszodat előre is köszi, ezúttal is!
-
TRob1
veterán
válasz
hodostamas #25524 üzenetére
Nem kell az armv7, Pengén szépen fut.
-
hjanos1
senior tag
válasz
hodostamas #25439 üzenetére
ADW EX-et például ismételhetnék, mert arról pont lemaradtam.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
hodostamas #25436 üzenetére
Nem értek veled egyet, majdnem minden nap volt kimondottan jó cuccok.
Paper Camera
Sound Hound
Asphalt 6
Beautiful Widgets
Fruit Ninja
Reckless Racing
ADW EX Launcher
Tetris
Shazam Encore
Spirit HD
Apparatus
BackStab HD
Doodle Jump
Blow Up
Block Breaker 3 Unlimited HDEzek mind remek cuccok. Bizonyára mindenkinek volt olyan még, ami tetszett, de én ezeket próbáltam, ezekről ki merem jelenteni, hogy jó dolgok. Tehát szerintem mindenki talál magának valót.
-
Jadro
veterán
válasz
hodostamas #25439 üzenetére
Elképzelhető. No nem baj, reméljük a következőt majd jobban szervezik.
-
Jadro
veterán
válasz
hodostamas #25436 üzenetére
Az is a célja. Mondjuk ajándék lónak ugye ne nézzük az árát,
de akkor ne 100 programot ígérjenek. Van miből válogatni. Így kicsit keserű a szájízem.
-
Haart
addikt
válasz
hodostamas #25389 üzenetére
Akkor ezek szerint a google accodhoz adja a progit és onnantól permanent lesz neked.
-
dokee78
félisten
válasz
hodostamas #25350 üzenetére
LG camerát csak a videó miatt használom
-
válasz
hodostamas #25239 üzenetére
Nekem sem működik, konkrétan authentication errort kapok folyton, és marhára zavar, mert sehogy se tudtam eddig megoldani
-
DemonDani
addikt
válasz
hodostamas #25214 üzenetére
Jenga nekem tökéletes
nem egy nagy game, de így megéri mert amúgy jó
-
pethYeti
addikt
válasz
hodostamas #25008 üzenetére
Köszi, tényleg ocsó
-
TRob1
veterán
válasz
hodostamas #25002 üzenetére
Teljes, ha a Farm Frenzy-t 2szer írod
(#25003) k850:
Jah, PC-st 28Ft-ért, az Android totyikban jelezve. -
TRob1
veterán
válasz
hodostamas #24994 üzenetére
Én is folyamat ezekre koncentrálok (+Note Everything Pro-ra) de úgy látszik ketten nem vagyunk elegek hozzá.
Sebaj, még vissza van 62 app, reméljük legalább az egyik benne lesz.
-
fatal`
titán
válasz
hodostamas #24887 üzenetére
Na igen, csakhogy a telefon kompatibilis, mint, ahogy láthatod a képemen is. Mivel ko9-nek meg nekem egyforma telefonunk van.
-
ko9
addikt
válasz
hodostamas #24884 üzenetére
Hát épp ez az, hogy nem sikerült
Most azon gondolkozom, hogy van az accomon egy phone típusú telefon (
), valószínű, hogy annó még egy Red Bull Mobile RBM2 (Huawei U8230) telefon lett oda csatolva. Ha arra megveszem, akkor le tudom majd szedni a Mini Pro-ra?
-
fatal`
titán
válasz
hodostamas #24872 üzenetére
Emiatt vettem meg én is. 22ft, nevetséges összeg.
Jó ez a Flick Golf, 22ft-t megért.
(#24873) ko9: De kompatibilis, valamit elnéztél.
Blue Skies Donation Wallpaper
Kittehface SoftwareTop Developer
This app is compatible with your Sony Ericsson SK17i. -
F-ECT$
titán
válasz
Akkor megvéve
-
ko9
addikt
válasz
Pontosan ezért vettem meg én is inkább a BW-t
Már 6 appot vettem, és még csak 3. nap van... Mi lesz még itt
Na... a Blue Skies Wallpaper nem kompatabilis a Mini Pro-val
-
F-ECT$
titán
válasz
hodostamas #24866 üzenetére
Tuti nem lesz a getjar-os frissítve?
-
TRob1
veterán
válasz
hodostamas #24604 üzenetére
Persze, nézőpont kérdése. Azért is a "gonosz" szmájli.
A Golf-ot viszont lehet hogy kipróbálom... (Ezt a fajta autós játékot kb. az ezredforduló környékén is untam már, hisz annyi van/volt belőlük, hogy dunát lehetne rekeszteni.) A "csicsafúl" widgets meg megintcsak nem az én világom.Ez is van, ez már jobb.
-
mipityu
tag
válasz
hodostamas #24577 üzenetére
Amíg az előző vásárlás 15 perces visszatérítési ideje nem jár le, nem enged újabb vásárlást. Érdemes várni 20-30 percet két vásárlás között.
Én is belefutottam tegnap ebbe az időkorlátba, de a gépen kiírta a hiba okát (a telefonon nem). -
F-ECT$
titán
válasz
hodostamas #24498 üzenetére
Na most mértem egy pontosabbat: 20 perc, 10%. Ezek szerint kb 3 óra játékot bír, persze a kevésbé számítás igényesekkel tovább is bírja.
-
VD
őstag
válasz
hodostamas #24471 üzenetére
Jaaaa! Azt hittem egyben a kettő, mert olyanról még nem tudok.
Szimulátorból most ezeket próbáltam, bár inkább arcade jellegű mind a kettő:
Shine Runner
[link]
Mocsárjáros-száguldozós. Eszméletlen módon driftel a cucc menet közben.Riptide GP
[link]
Jetski versenyzős! Nem egy nagy cucc, de a grafikája egész jó. Amin besz@rtam, hogy van egy-két pálya ahol felfelé folyik a víz!Fizikai cuccból most nem találtam újabbat. Egyelőre a World of Goo utolsó világával szívok. De ha megvan, akkor vadászok valami új finomságot.
És még egy dolog!
A Battle Boats 3D ingyenes a getjar-on!
[link]
Quake Arena vizen hajókkal. Engem már már idegesített, de egy próbát megér. Főleg ingyen. -
VD
őstag
válasz
hodostamas #24468 üzenetére
Hogy mit?
-
dokee78
félisten
válasz
hodostamas #24411 üzenetére
Tudom,csak vagy lepottyan,vagy kipukkan a kufi és annyi.
-
F-ECT$
titán
válasz
hodostamas #23621 üzenetére
Nincs belőle ingyenes (reklámokkal teli) verzió?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
hodostamas #23583 üzenetére
Igen, gondolom én is...
De mondom hátha próbálta valaki.
-
lmno
őstag
válasz
hodostamas #23240 üzenetére
Köszi az infokat, többieknek is; kipróbálgatom őket.
-
Canonfan
senior tag
válasz
hodostamas #22643 üzenetére
Köszi!
-
DonMedve
addikt
válasz
Az már régen volt.
-
nexusking
aktív tag
válasz
Én meg azt hallottam, hogy az egész hülyeség, meg nexus s fórumon azt írták, hogy jobb is ha nem meríted 40%alá, ha nem muszáj.
-
Canonfan
senior tag
válasz
hodostamas #22641 üzenetére
Köszi a válaszodat,
még azt szeretném megkérdezni, hogy elég, ha 2-3 százalékon van az akksi, vagy mindenképp addig merítsem, amíg ki nem kapcsol a telefon?
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Fujifilm X
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Magyarított Android alkalmazások
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged