- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Aktív témák
-
GrandeP
addikt
Magával az otp-vel van a baj... még pedig az h létezik!
Igazi kommunista bank, kommunista embereknek....
Kb 4-5 rendes bank, számláinak "összegéért" tartod fent az otps bankszámlát, amit nem is mindig tudsz elérni... kb ennyi....
De persze, mindenki azt használ amit akar...
-
GrandeP
addikt
válasz
[CS]Blade2 #46654 üzenetére
Jahogy jah.... akkor en ertettem felre..
-
GrandeP
addikt
válasz
[CS]Blade2 #46646 üzenetére
Az összes tudja ezt, meg a gyari is...
A masodikra keres ra.. par hete volt itt egy kis hozzaszolas dömping mindenki beirta h mit hasznal a telefonjan, lelkesebbek linket is tettek melle...
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Az a telefon gynegesege, vagy user errror h nem talalok rendes teljes kepernyös hivokep alkalmazast..
Kiprobaltam jo parat... de mindnel ugyanaz a baj...
Amikor hivnak kicsöng az "alap kpernyö" es vagy 3-4 csenges utan aktivalodik a teljeskpernyös hivokep program... addigra mar reg felveszem alap esetben..Ultimate call screen volt eddig talan a "leggyorsabb" de ez sem az igazi...
Szoval user errror, telefon gyengeseg, vagy en rontok el valamit... esetleg valakinek tippje egy jo progira?!
Köszi.
-
GrandeP
addikt
Hogy ne tudna mar?
Csak nem telefonban kell gondolkodni, hanem pcben es böngeszöben... gmailböl meg beimportalja az android a telora... utana lehet törölni a fiokot, csak nem latom ertelmet...
Mert ha mar meg van szinkron onnantol kezdvbe nem lesz problema...gmail --- cimtar --- importalas ---
Es fel is ugrik egy ablak...
Névjegyek importálásaCSV-fájlokat az Outlook, az Outlook Express, a Yahoo! Mail, a Hotmail, az Eudora és néhány más alkalmazásból is lehet importálni. Ezenkívül vCard formátumú fájlokat lehet importálni az Apple-féle címjegyzékből és más hasonló alkalmazásokból.További információ
Válasszon egy CSV- vagy vCard-fájlt a feltöltéshez:
-
GrandeP
addikt
Üdv!
A google, "gyari" gmail progijabol hogy tudok kitörölni fiokot?
Jelenleg kettö van beallitva, egyiket szeretnem törölni...Köszi.
Ahh, meglett... hogy lehet ilyen hülye elrejteni (szinkronizalasnal) azt menüpontot?
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Kellene nekem egy diktafon szerű program...
Olyan kellene, ami magas minőséggel dolgozik, illletve a háttérben fut, tehát ha mondjuk megnézném a telefont vagy véletlen megnyomnám egy gombját, akkor nem az van, h egy nagy piros rec vagy a mikrofon van a kijelzőn...
És akár 2-3 órát is fel lehet vele venni..Köszi....
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Tudnátok ajánlani olyan karórát, "ami méri a pulzust", és ezzel össze tud kapcsolódni mondjuk az endomondo, és fogadja az adatokat?!
Jah és kis pénz, nagy szerencse jeligére?!
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Van valami használható sound booster?
Sajnos a gyári fülesem elég halk, viszont mivel van rajta miki is ezért nem cserélném...
Valami szoftveres erősítés kellene, mint mondjuk egy audiókodekkpackban, vagy a vlcben....
-
GrandeP
addikt
-
GrandeP
addikt
Hmmm, de fura ha frissíted az airdroidot akkor jó lesz, de ha simán telepítenéd, akkor nem kompatibilis ugyanazzal a telóval!
Másnál is van ilyen bug?
Sajna nem tudom telepíteni, van valakinek régebbi verziója? -
GrandeP
addikt
válasz
IkszIpszilon #38666 üzenetére
Én a delete-et!
-
GrandeP
addikt
De ettől még van androidra, hivatalosan is!
Mint mondottam, arra válaszoltam h "az nincs is androidra."
-
GrandeP
addikt
válasz
Probert75 #38441 üzenetére
Van már egy ideje hivatalosan.. most nem keresek utána, de pl én is a hivatalos oldalról szedtem le a próba verziót...
Sőt a Samu Galaxy Spica alapból azzal jön....Ez csak ilyen péhá moderátoros okoskodás!
Igo? Biztos h warez, megy a bann! -
GrandeP
addikt
Igo megy full screenben, fordítsd el fekvőre... ha meg még sem, akkor rossz szoftvert "vettél".
Sygic jó , csak poi ban gyengébb.. illetve más a kezelés...
Lehet tesztelgetni, de végül úgy is az igo fog győzni... mivel az a legelterjedtebb...
Olyan mintha a "windows" lenne... tehát ellentétben a többivel, van neki "supportja".... -
GrandeP
addikt
válasz
darvinya #38430 üzenetére
Háááát, így elsőre, sztem, megküldi túlfesszel és az az egység győz, amelyik tovább bírja....
Gondolom a tévé elkezdi tölteni a telót, ha jobb tévé és nem droidos teló, akkor talán még pendriveként is érzékeli... más nem fog történni..
Régi nokiám, n95, az is jacken, tolta ki rca-ra a jelet... de usb?! Sztem esélyteln...
-
GrandeP
addikt
válasz
S_xperia_S #38323 üzenetére
SD kártya!
-
GrandeP
addikt
válasz
S_xperia_S #38315 üzenetére
Helyetted nem tudjuk kitalálni h mit is akarunk kérdezni?!
Így is az értelmetlen kérdésre, értelmes választ kaptál...
-
GrandeP
addikt
válasz
S_xperia_S #38309 üzenetére
Másik kérdés: lehetséges fájlokat küldeni wifin KÖZVETLENÜL pc és mobil között, wifi internetmegosztáshoz hasonlóan, hálózat nélkül?
Ez volt a kérdés... airdroid volt a válasz.. mivel van a baj?
Ha egy wifin vagytok, akkor látod a telefont, tudsz rá és róla másolni,áthelyezni létrehozni...
-
GrandeP
addikt
válasz
S_xperia_S #38304 üzenetére
Valószínűleg...
Sztem vagy a párosítási kódot nem adtad meg, vagy csak a láthatóság nincs bekapcsolva... vagy valami hasonló...
(#38305) hossszú
A go-power manager tudja, le is bontja h wifizéssel ennyi, telefonhívásra ennyi, erre ennyi, arra annyi.. stb... mást én személyszerint nem ismerek..
-
GrandeP
addikt
válasz
S_xperia_S #38302 üzenetére
A második kérdésre airdroid a válasz...
Az elsőre meg sztem user error...
-
GrandeP
addikt
Üdv!
No frills cpu controllal kapcsolatban tudna nekem valaki segíteni?
Guugliztam de, még a gyári topikja is elég halott...
igazából , a teljesítmény / aksi élettartam érdekelne legjobban...
~20%-os "húzással" használom...
jelenleg:
viselkedés: smartassV2
I/O ütemező: deadline
Kb 2 perce állítottam be.Elötte:
viselkedés: interactivex
I/O ütemező: deadline
Ekkor kicsit laggolt, de közel gyári aksi értékek...Eggyel elötte
viselkedés: performance
I/O ütemező: sio
Elég jó volt, de aksi idő kb a 60%-ra csökkent, mint gyárilag...Azért kérdezem, mert ugye rengeteg a kombináció, hátha valaki kijárta már...
----------------------
Illetve keresek, valami jó kis , profil sheduler szerű programot...
A go-power managert használtam eddig, de elég sok memóriát fogyaszt a háttérben, illetve a többi funkcióját nem használtam..
Igazából, olyan kell, ami tól-ig kapcsolja a beállított profilt, a beállított profilban pedig beállíhatom, h ez meg az, meg amaz ki illetve belegyen kapcsolva...
(wifi, gps, sync, csengés hangerő, kijelző fényerő)Ezt néztem az elöbb, de nem az igazi.. hátha valakinek van valami megszokott, jó... ha nem akkor, marad ez...
-
GrandeP
addikt
Kérdés...
A telómnak megfelelően méretezett képeket másoltam a kártyára, de amikor háttérképnek választom bármelyiket is, akkor még ki kell választanom, h álló vagy fekvő legyen, és akkor sem tudom az egész képet hanem, majd miután kiteszi ilyen rázoomolt elmosódott képet kapok...
Ezzel lehet valamit kezdeni? Mert a go laucher sajátjait jól teszi ki, vagy annak hol találom a "mappáját"? Gondoltam h oda is beteszem és akkor majd jó lesz, de nem leltem, pedig körbe néztem a root explorerrel..
Köszi.
-
GrandeP
addikt
LOOOL!
Szinkronizálva van/volt értsd már meg...
vcf-be meg le van mentve, azt tettem vissza most, de ugyanott vagyok mint eddig!
Na mindegy... régi teló megcsinálta...
Nem tudom mivan, részeg vagyok, vagy ti , de sztem érthető voltam,
, no mindegy még jó h van egy "manuális" régi lg telóm...
Azért köszi a segítséget..
-
GrandeP
addikt
válasz
darvinya #37720 üzenetére
Most vagy rosszul mondom, vagy csak ti nem értitek?!
Szóval... azzal van bajom, h telefonkönyv üres... a névjegyzékben meg, bent az összes emailcím... összeskeverve a telefonkönyv neveivel és számával...
Mivel az yx@ freemail.hu-t nehéz felhívni... így szeretném ha a telefonkönyvben újra a telefonszámok és mellette a nevek lennének...
-
GrandeP
addikt
válasz
darvinya #37717 üzenetére
Nem... még csévében sem..
Ilyenkor jó h van egy faparaszt telefon, faparaszt menüvel... meg egy múltheti mentés, azzal visszateszem a simre számokat...
De még mindig nem értem, h miért nem tudja elkülöníteni úgy mint elötte?!
Most bent van az összes életemben eddig elküldött email mint névjegyzék, de egy darab telefonszám sem, pedig abból is volt vagy 200 a sim kártyán.
-
GrandeP
addikt
Valaki tud valami htmlből vcf átalakítót?!
Mentést tettem vissza, de valamiért csak a google emaileket teszi vissza, a névjegyzéket meg nem, holott látom a neveket meg a számokat csak épp html-be van elmentve..
vagy egyéb ötlet?
-
GrandeP
addikt
válasz
atillaahun #37481 üzenetére
Sd kártya csere?!
Bluetooth-on kívül annó még volt az infrázás, de az már 4-5 éve kikopott teljesen, blutut jelenleg egyeduralkodó...
-
GrandeP
addikt
válasz
csibusz0314 #37430 üzenetére
Airdroid
Jah nem, ez fordítva van... akkor nem tudok..
-
GrandeP
addikt
válasz
dokee78 #37379 üzenetére
Én azt néztem, h milyen könnyen lekövethető minden ember aki androidos....
Ez sport tacker is full hozzáférést kap a telóhoz, meg facebook profilhoz is...
Mindenegyes mp-ed lekövethető hol vagy, mitcsinálsz, meddig és h kivel?!
Ha kicsit is paranoiás lennék akkor félnék
, de mire s.arokrá így annyira nem érdekel, csak most belegondoltam a dolgokba...
-
GrandeP
addikt
Na akkor én is...
playstore-ból
Airdroid
Anysoft keyboard + hun
battery solo widget (faparaszt, %-os akku widget, mást nem is tud)
Barcode scanner
Elixir2 widgets (kirakva:gps,wifi,apn,fényerő on/off)
friendcaster for facebook
google translate (online)
go-power (nagyon hasznos)
playerpro
speedtest
sports tracker
Sense analog clock
nemus launcher
vibermáshonnan:
-go (navigáció)
dolphin browser hun
endomondo hun
officesuite pro
wifi finder hun
total commanderMeg ugye az alap gyári rom, googlés dolgai...
Illetve mindig keresgélek, hátha van valami jó..
-
GrandeP
addikt
válasz
darvinya #37131 üzenetére
És akkor mivan?
Annak az a lényege h használva legyen, vagy te is olyan vagy aki arra "verI" h neki ennyi meg annyi van.... ha csak 1 mega szabad ramod van, akkor sem lassabb gyorsabb mintha 1000 mega lenne... ez nem pécé...
Nekem van 20 mega szabad helyem, na bumm...
-
GrandeP
addikt
válasz
rum-cajsz #36980 üzenetére
Igazából az lenne a lényeg, h én alkalmi sofőr vagyok, és van h heti 7000-et lecsapatok a nagyvilágban, de van h egészhónapban megyek 1-et...
Viszont amikor sokat megyek, akkor jó lenne látni térképen h merre kóbászoltam...
Jók amiket a kollégák írtak, egyébként köszönöm mégegyszer, nem erre való, mert azért vicces h 130-al elfutottam tegnap Németországba, de ma már itthon aerobikozok a zumbára!
A célnak megfelel.... -
GrandeP
addikt
Olyan tracker progit, keresek ami jegyzi terkepen h mikor merre meddig milyen ssebeseggel mentem. Ezt esetleg ki is tudom menteni valahogy. Koszi.
-
GrandeP
addikt
Tudnátok mondani switch widgetet? (2g/3g apn, light, wifi, gps stb ikonokkal)
Sajnos a go switch az nem kompatibilis az én telómmal, a switch pro meg valamiért fagy, de legalábbis látványosan lefogja a telót...
Köszi.
-
GrandeP
addikt
Full screen callert telepítettem az elöbb, de iszonyat mód összefagyott, belaggolt a go launcherral...
Tudtok valami hasonlót, ami teljes képernyőn adja képet hívásnál? Az már csak a hab lenne a tortán ha feltudná olvasni a hívó nevét a blutooth fülesbe, vagy csak úgy...
Köszi.
-
GrandeP
addikt
Akkor ezt túl tárgyaltuk....
Szóval lényegében szerintetek egy "szoftver" több erőforrást kér/vesz el, mint egy hardver ami engergiát használ a működéséhez?!
Én elhiszem ha ti mondjátok, de még egyenlőre nem tudom feldolgozni az inputot...
Symbián telómnál 1 nap jelentett a kikapcsolt a wifi... ha itt máshogy, akkor máshogy van...
És a gps?
-
GrandeP
addikt
Keresek egy app-ot.. még talán lehet h magyarra fordította valamelyik kolléga.
Maga a program, azt csinálta h ha eltávolodtam az adott wifi állomástól, akkor pár másodperc után lekapcsolta h ne szívja az aksit... az istenért sem jut eszembe a neve...
Illetve, veszélyes ez az android, mikor csak Asszonynak volt, akkor elég volt neki 2-3 program, most h már nekem is olyan rendszer van, lassan 3 jegyű számnál járunk, h mennyi szemét van, ami jó valamire!
-
GrandeP
addikt
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Tudnátok nekem mondani olyan, progit, ami "voip" szerű?!
Tehát, wifin csatlakozok és megtudom csörgetni Asszonyt aki lent van, h hozzon fel az emeltre egy sört?!
Köszi...
Illetve, valami top X0-es listátok van?! Kedvenc, hasznos, jó programok címmel?! Vagy googlizzak?
Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest