Aktív témák
-
mandras81
senior tag
válasz
inkubator #39122 üzenetére
Flight módban ugye nem tudnak felhívni. Nekem mondjuk azért van mobiltelefonom többek között, hogy ha a családban történik valami, akkor el tudjanak érni BÁRMIKOR (persze, vannak app-ok, amikben whitelist beállítható, de magában a Flight módnak a fentiek miatt nincs sok értelme szvsz).
#39104 Ibalog01: "Ha nem netezel használj 2g-t! " - ha mindenki így gondolkozik, akkor pl. a Viber-t ki lehet dobni a francba. Vagy először megbeszéljük, hogy mikor legyünk mindketten online? Aztán, az e-mail-ek sem érkeznek meg, csak amikor az ember 3G-n/Wifi-n van. Persze, lehet autoszinkronizálni, csak az (is) csorbítja az okostelefon "okos" voltát. Igazából, akkor merül a legkevésbé, ha nem használjuk egyáltalán!
-
mandras81
senior tag
-
mandras81
senior tag
válasz
#40993792 #38969 üzenetére
Kukáztam is!
Egyébként, miért nincs rá szükség? A Task killer-ek feleslegességével tele van a net, de olyat még nem nagyon olvastam, hogy az akksi kalibrálás se lenne hasznos, tegyük fel egy romcsere után. Azt simán el tudom képzelni, hogy a batterystats-ot helyre kell tenni.
-
mandras81
senior tag
válasz
Rickazoid #38962 üzenetére
Nekem kb. ugyanez volt a problémám tegnap. Nekem egy akksi kalibráló app (Battery Calibration talán?) okozta, pedig már 3 hete fent van, és csak 3-4 napja kezdte el küldözgetni a reklámokat a status bar-ra. Volt egy Ipad-es reklámja is.
Remélem, hogy a számítógépeden elővigyázatosabb vagy, és nem nyomkodsz egyből rá ilyen dolgokra, mert ott sokkal inkább megszívhatod.
-
mandras81
senior tag
Ha még azóta nem nem oldódott volna meg ez a probléma.
Én csak a Box-ot használom, és pont most töltögetem fel a képeimet rá. Ha az Upload gomb szélére kattinatsz, akkor lenyílik egy menü, és ott találod a 'Bulk Upload' menüpontot, aminek a segítségével fel lehet tölteni almappákkal rendelkező mappákat is. A 100 megás korlát itt is él olyan tekintetben, hogyha a mappában található a korlátnál nagyobb fájl, akkor nem engedi feltölteni a mappát.
-
mandras81
senior tag
Köszi mindannyiótoknak a gyors válaszokat!
Ha már itt vagyok (már egy másik topic-ba beírtam a következő kérdést, de a leginkább ide illik): hol/mit kell bepipálni, hogy a Play-ről csak wifi kapcsolattal tudjak letölteni valamit? Sehol nem találom ezt az opciót...
Magában az app-ban a Beállitások --> Frissítés csak Wifi-vel be van pipálva, de így is telepít akkor is, amikor nem vagyok WIFI-re csatlakozva.
-
mandras81
senior tag
"Double your battery life" és "Győztes! (1) Az új Ipad!" üzeneteket kapok naponta párszor a status bar-ra.
Valakinek nem ismerős, hogy melyik app, vagy milyen beállítás lehet ilyen pofátlan?
A "tünetek pár napja jelentek meg, és az azóta telepített pár app-ot már letöröltem, de a helyzet nem változott...
-
mandras81
senior tag
válasz
sparks #35444 üzenetére
Igaz, hogy egy hónapos komment, de csak most találtam rá.
Nekem egy olyan VOIP app-ra lenne szükségem, amivel belföldi vezetékes számokat ingyen hívhatok.
Említve lett a JustViop és a ViopDiscount is, de mindkettőnél be van csillagozva a FREE felirat, és a lap alján lábjegyzetben megjelenik a
VoipDiscount/JustViop reserves the right after a certain amount of calls to start charging the default rate. FREE CALLS are available for users with Freedays.
Ezt elmagyarázná nekem valaki? Akkor, most én hívhatok ingyen vezetékes belföldi számot friss userként, vagy csak, ha van ilyen Freedays kedvezményem (amiről fogalmam sincs, hogy mi)? És mi az, hogy fenntartja a jogot arra, hogy néhány hívás után számlázzon? Vagy, csak a szokásos jogi duma, de nem lépik meg?
Még sosem használtam Voip-t. Hogy tudom EGYBŐL ellenőrizni, hogy tényleg free az a hívás?
Aktív témák
Hirdetés
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest